Getac T800 8,1"
Getac T800 8,1"
Kis mérete ellenére kimagasló teljesítmény!
Alkalmazható beltéren és kültéren -21°C +60°C között!
Ideális ipari-, raktári-, gyártósori alkalmazásokhoz!
IP65
1280
x
800
AKCIÓS
MEGSZŰNT
Utód modell
Új

Főbb jellemzők (Modell: TC28SGDB5DXX):

 • Getac T800 Basic ipari tablet, USB, BT, Wi-Fi, Android 4.4: 20,6 cm (8,1"), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), elől HD webkamera, USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, HDMI, 1280x800 pixel, Intel Celeron N2930 1,83 GHz, RAM: 2 GB, SSD: 32 GB, Android 4.4, IP65 (a csomagban tápegység, EU tápkábel és 4200 mAh akkumulátor található)
 • Olvasási technológia: Nem tartalmaz vonalkódolvasó modult
 • Interfész: WiFi, Bluetooth
 • Áramforrás: Lithium-Ion, 4200 mAh
 • Kommunikáció a számítógéppel:
 • Adattovábbítás távolsága:
 • Garancia: Tabletre 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
Olvasási távolság: Nem tartalmaz vonalkódolvasó modult

Getac T800 8,1" tablet bemutatása:

A robusztus, hordozható ipari eszközök (notebook, laptop, tablet) területén piacvezető Getac 1989 óta foglalkozik strapabíró készülékek gyártásával, melyek elsősorban specifikus (ipar, katonai, stb.) felhasználásra készülnek.
A kis méretű (8,1") és csupán 24 mm vastag Getac T800 robusztus, ipari táblagép többféle kiépítésének/konfigurációjának köszönhetően kereskedelmi, raktározási/logisztikai, repülőtéri, katonai, gyártói és ipari megoldásokra is alkalmas. A T800 tablet, nagyobb F110-es társához hasonlóan kényelmes és megbízható használatot biztosít anélkül, hogy mindez bármilyen kompromisszumot követelne.

Stílusos és strapabíró!

A strapabíró megjelenésű és kompakt méretű Getac T800 ipari tablethez kiemelkedő belső technológiák tartoznak! 8,1"-os, kapacitív, 1280x800 pixel felbontású LumiBond technológiás kijelzője még szikrázó napsütésben is jól olvasható. A kapacitív érintőképernyő további előnye, hogy dinamikusan alkalmazkodik a környezethez, lehetővé téve a felhasználónak, hogy a képernyőt tollal vagy ujjal (akár kesztyűben is) használhassa. A T800 táblagép HD videóra optimalizált első kamerával és egy 8 MP-es nagy felbontású, automata fókuszos hátsó kamerával rendelkezik, melynek segítségével a felhasználó gyakorlatilag bármilyen fényviszonyok között dokumentálhatja a szállítmányok, az eszközállomány, stb. állapotát.
A Getac T800 tablet a konzumer táblagépektől extrém ellenállóságával is kiemelkedik a sorból, mely nem csupán az ütésekre - az IP65 tokozása miatt ütésálló, a betonra történő leejtést akár 1,8 méter magasból is túléli, amely megfelel a katonai MIL-STD 810G szabványnak - terjed ki, hanem az extrém hőmérsékletek (-21°C-tól egészen +60°C-ig) sem okozhatnak kárt a készülékben. 

Getac T800 személyre szabható konfigurációban!

A táblagép kialakítása jelentősen eltér a normál tabletektől, hiszen ezen a területen a megbízhatóság, strapabíró kialakítás és kimagasló teljesítmény elengedhetetlen. A Getac ipari tableteiben számos olyan funkció található (vonalkódolvasó, mágneskártyaolvasó, RFID, Ethernet vagy RS232 port, stb.), melyekkel egy konzumer táblagép nem tud versenyre kelni.
 • Processzor, operációs rendszer: a Getac T800 tabletet modelltől függően három típusú Intel technológiára (Quad Core Intel Atom 1,6 GHz / Intel Pentium N3530 2,16 GHz / Intel Celeron N2930 1,83 GHz) épülő processzor hajtja, amihez Android 4.4 vagy Windows 7, 8, 10 operációs rendszer társul, így könnyedén integrálható bármilyen vállalati informatikai rendszerbe.
 • Memória, Háttértár: modelltől függően az ipari tabletbe 2/4/8 GB-os DDR3-as memória és 32/64 GB-os flash vagy 64/128GB-os extra gyors, mozgó alkatrész nélküli SSD háttértár került.
 • Vonalkódolvasó: az általános felhasználásra szánt táblagépek kameráját elsősorban nem vonalkód dekódolásra optimalizálták, így az olvasás ezekkel a készülékekkel lassú és nehézkes lehet. Abban az esetben, ha a felhasználási munkafolyamatok a Getac T800 ipari tablettel vonalkódolvasást is megkövetelnek, az eszközhöz opcionálisan vásárolható olvasófej pillanatok alatt csatlakoztatható a táblagéphez, mely könnyedén megbirkózik minden 1 és 2 dimenziós vonalkóddal. Ha a felhasználás megköveteli, a Getac táblagépek könnyedén összekapcsolhatók bármilyen Bluetooth technológiát támogató kézi vagy gyűrű olvasóval is.
 • GSM, GPS: A T800 ipari táblagép a Qualcomm által gyártott Gobi5000-nek köszönhetően 4G/LTE képes (modelltől függ, opcionális kiegészítő), így valós idejű információt biztosíthat a kollégák számára a világ bármelyik pontjáról. A gyártó tabletje nem csupán egy kézi számítógép, hanem egy olyan eszköz, amellyel növelhető a hatékonyság, a pontosság és a szolgáltatások minősége. A beépített GPS (modelltől függ, opcionális kiegészítő) technológiának köszönhetően kinyílik a helyszínfüggő alkalmazások világa a felhasználók számára, beleértve a valós idejű navigációt, illetve a szállítás és logisztika keretében az áruátvétel bizonyítását szolgáló koordináták rögzítését.
 • NFC: Az ipari tablet NFC tag (Near Field Communication) olvasási funkcióval is rendelkezik, ami egyszerű és biztonságos kétoldalú kommunikációt tesz lehetővé az eszközök között (pl. adatgyűjtő vagy nyomtató) egymáshoz érintéssel vagy egymáshoz nagyon közel helyezéssel (max. 4 cm). A felhasználók nyomtatásokat indíthatnak, dokumentumokat, névjegyeket oszthatnak meg, tranzakciókat kezdeményezhetnek, információkat gyűjthetnek NFC kártyákról, vagy akár beléptető rendszereknél jogosultság igazolásra is használhatják.
 • Interfészek: a Getac T800 tablet a piacon egyedülálló módon soros (RS232) vagy 10/100/1000 Ethernet porttal bővíthető.

Tervezzen hosszútávra!

A Getac T800 ipari tablet a kis-, közép- és nagyvállalatok dolgozóinak modernebb és jobb kommunikációját segíti, valamint a közszolgáltatók mobil számítógépes asszisztenseként is szolgál. Céges beruházások esetén jelentősen hosszabb élettartamú eszközökkel szükséges tervezni, mint otthoni felhasználás esetén, hiszen az ipari és vállalati alkalmazásnál speciális applikációk futnak a táblagépeken, melyeket egy esetleges hardver bővítésnél módosítani szükséges, ha nem sikerül azonos típusú tabletet beszerezni. A Getac által kínált T800 típusú ipari tabletek esetén akár 5-6 éves életciklussal is kalkulálhat a felhasználó, mivel az eszközben felhasznált minden egyes alkatrész/kiegészítő kiemelkedően megbízható és hosszútávú üzemeltetésre fejlesztett. Ezeket figyelembe véve az ipari tabletek beszerzési ára magasabb, mint egy normál táblagépé, azonban a jóval hosszabb életciklusukat miatt az összköltség (TCO) mégis sokkal alacsonyabb!

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • 0 Ft kiszállítási díj minden eszköz esetében!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás
Árajánlatkérés
Szállíthatóság
1-2 hét
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: TC28SGDB5DXX):
Megnevezés: Getac T800 8,1" tablet
Méret: 227 * 151 * 24 mm
Olvasási technológia: Nem tartalmaz vonalkódolvasó modult
Billentyűzet: Virtuális érintő, 6 gomb
Kijelző: 8,1", 1280*800px
Interfész: WiFi, Bluetooth
Garancia: Tabletre 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Teljes specifikáció (Modell: TC28SGDB5DXX):
Műszaki adatok:Méret: 227 * 151 * 24 mm
Súly: 880 g
Áramforrás: Lithium-Ion, 4200 mAh
Kivitel: Tablet
Szín: Fekete
Alkalmazói környezet:Üzemeltetési hőmérséklet: -21 °C - 60 °C (tárolási: -40 °C - 71 °C)
Páratartalom: 95%
Tokozás: IP65
Ütésállóság: 1,8 m
Kiépítés:Operációs rendszer: Android 4.4
Processzor: Intel Celeron N2930, 1,83 GHZ
Program memória: 2 GB
Memória bővítés: SSD 128 GB-ig bővíthető (csak rendelénél, utólag nem)
Programozás: C, .NET, Java
Kijelző felbontás: 1280*800px
Kijelző mérete: 8,1"
Kijelző: Érintőképernyő, 8,1" 1280*800, kettős módú kapacitív érintőképernyő (ujj/kesztyű vagy stylus)
Kamera: Elől HD videóra optimalizált webkamera, hátul 8 Mpixeles kamera
Hátsó vaku: Nem
Billentyűzet típusa: Virtuális érintő
Billentyűzet: Érintőképernyős billentyűzet, hangerő szabályozó-, oldalsó scan-, kamera- és ki/bekapcsoló gomb
Optikai paraméterek: Nem tartalmaz vonalkódolvasó modult
Adatkommunikáció:Kommunikáció típusa: Online
WiFi: Igen, 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: Igen, Class 4.0
GSM: Nem
GPS: Nem
RFID: Nem
Bővítési opciók:
 • 1D/2D area imager, vonalkódolvasó
 • Chipkártya és RFID olvasó
 • Chip- és mágneskártya olvasó
 • Ethernet (RJ45) intefész
 • RS232 (soros) intefész
Főbb jellemzők:
 • 8,1"-os, 1280×800 pixel, kapacitív kijelző
 • IP65, -21°C - 60°C, 1,8 m-ről ejthető betonra
 • Android 4.4, Microsoft Windows 7 vagy 10 operációs rendszer (modelltől függ)
 • Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC, RFID, Ethernet (opcionális kiegészítők, modelltől függ)
 • Hátul 8MP kamera, elől HD felbontású webkamera
 • Opcionális 1D/2D vonalkódolvasó, mágneskártya olvasó, RS232 (soros) port, stb.
Felhasználási területek:
 • Kereskedelem: áru bevét- és kiadás, raktári folyamatok támogatása, polcellenőrzés, polccímke nyomtatás, vevői információk kezelése, mobil értékesítés
 • Rendezvények: belépőjegy ellenőrzés, jogosultság ellenőrzés, biztonsági feladatok
 • Raktár, Logisztika: csomagkezelés, raktári feladatok támogatása, komissió
 • Ipar: gyártáskövetés, minőségbiztosítási feladatok


Elérhetőség
Funkciók

Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Getac T800 Basic ipari tablet, USB, BT, Wi-Fi, Android 4.4: 20,6 cm (8,1"), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), elől HD webkamera, USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, HDMI, 1280x800 pixel, Intel Celeron N2930 1,83 GHz, RAM: 2 GB, SSD: 32 GB, Android 4.4, IP65 (a csomagban tápegység, EU tápkábel és 4200 mAh akkumulátor található)
Cikkszám: TC28SGDB5DXX
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP65
1280
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Getac T800 G2 Basic ipari tablet, USB, BT, Wi-Fi, Win. 10 Pro: 20,6 cm (8,1"), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), elől HD webkamera, USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, HDMI, 1280x800 pixel, Intel Atom 1,6 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 64 GB, Windows 10 Professional, IP65 (a csomagban tápegység, EU tápkábel és 4200 mAh akkumulátor található)
Cikkszám: TD68Y1DB5DXX
Készlet: Gyártói központban - 29 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP65
1280
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Getac T800 G2 Basic ipari tablet, USB, BT, Wi-Fi, GPS, Win. 10 Pro: 20,6 cm (8,1"), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), elől HD webkamera, USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, HDMI, 1280x800 pixel, Intel Atom 1,6 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 64 GB, Windows 10 Professional, IP65 (a csomagban tápegység, EU tápkábel és 4200 mAh akkumulátor található)
Cikkszám: TD68Y1DB5EXX
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP65
1280
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Getac T800 G2 Basic ipari tablet, 1D/2D area imager vonalkódolvasó, USB, BT, Wi-Fi, Win. 10 Pro: 20,6 cm (8,1"), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), elől HD webkamera, USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, HDMI, 1280x800 pixel, Intel Atom 1,6 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 64 GB, Windows 10 Professional, IP65 (a csomagban tápegység, EU tápkábel és 4200 mAh akkumulátor található)
Cikkszám: TD68Y1DB5DXF
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP65
1280
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Getac T800 G2 Premium ipari tablet, USB, BT, Wi-Fi, 4G/LTE, GPS, Win 10: 20,6 cm (8,1"), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), elől HD webkamera, USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, HDMI, 4G/LTE (Gobi5000), 1280x800 pixel, Intel Atom 1,6 GHz, RAM: 4 GB, Flash: 64 GB, Windows 10 Professional, IP65 (a csomagban tápegység, EU tápkábel és 4200 mAh akkumulátor található)
Cikkszám: TD68Y2DB5GXX
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP65
1280
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Getac T800 Premium ipari tablet, USB, BT, Wi-Fi, 4G/LTE, GPS, Win 8: 20,6 cm (8,1"), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), elől HD webkamera, USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, HDMI, 4G/LTE (Gobi5000), 1280x800 pixel, Intel Pentium N3530 2,16 GHz, RAM: 4 GB, SSD: 128 GB, Windows 8, IP65 (a csomagban tápegység, EU tápkábel és 4200 mAh akkumulátor található)
Cikkszám: TB48ECDB5GXX
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP65
1280
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Getac T800 Premium ipari tablet, USB, BT, Wi-Fi, 4G/LTE, GPS, Win 10: 20,6 cm (8,1"), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), elől HD webkamera, USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, HDMI, 4G/LTE (Gobi5000), 1280x800 pixel, Intel Pentium N3530 2,16 GHz, RAM: 4 GB, SSD: 128 GB, Windows 10 Professional, IP65 (a csomagban tápegység, EU tápkábel és 4200 mAh akkumulátor található)
Cikkszám: TB48YCDB5GXX
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP65
1280
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Getac T800 Premium ipari tablet, USB, BT, Wi-Fi, 4G/LTE, GPS, Android 4.4: 20,6 cm (8,1"), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), elől HD webkamera, USB (3.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, HDMI, 4G/LTE (Gobi5000), 1280x800 pixel, Intel Celeron N2930 1,83 GHz, RAM: 2 GB, SSD: 64 GB, Android 4.4, IP65 (a csomagban tápegység, EU tápkábel és 4200 mAh akkumulátor található)
Cikkszám: TC28SADB5GXX
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP65
1280
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére
[@item-kiegeszitok]

Getac T800 - Bemutatása

Getac F110 és T800 - Bemutatása0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  1
  Előzmények: