Newland NQuire NQ800 II Plus
Newland NQuire NQ800 II Plus
Robosztus 8"-os ipari tablet, mely bírja a gyűrődést!
Kiemelkedő teljesítményéhez kedvező ár társul!
Ideális ipari-, raktári-, gyártósori alkalmazásokhoz!
IP67
1280
x
800
AKCIÓS
MEGSZŰNT
Utód modell
Új

Főbb jellemzők (Modell: NQ800IIPLUS):

 • Newland Nquire NQ800 II Plus tablet, 20cm (8"), kapacitív érintőképernyő 1280x800 pixel, hátsó kamera (5MP), Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, audio, Micro SD-Slot, Intel Quad Core, 1.33-1,83 GHz, 1D/2D vonalkódolvasó, RAM: 4 GB, Flash: 64 GB, Windows 10 Prof, IP67 (Csomagban: NQ800 ipari tablet, akkumulátor, EU adatper)
 • Olvasási technológia: Area imager
 • Interfész: micro USB, WiFi, Bluetooth
 • Áramforrás: Lithium-Ion, 8000 mAh
 • Kommunikáció a számítógéppel:
 • Adattovábbítás távolsága:
 • Garancia: Tabletre 12 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
Olvasási távolság:
0,5M-IG
NORMÁL
2,5M-IG
KÖZEPES
5M-IG
NAGY
12M-IG
EXTRA

Newland NQuire NQ800 II Plus tablet bemutatása:

Az 1999-ben alapított Newland Auto-ID vállalat az automatikus azonosítás számos területén bizonyított már a vonalkódolvasóktól, a kiosk terminálokon keresztül, egészen az adatgyűjtőkig. A gyártó az aktuális igények alapján készítette el a Newland NQuire NQ800 II ipari táblagépet, melynél a kedvező árhoz kimagasló megbízhatóság és teljesítmény párosul!

Ipari tablet kompromisszumok nélkül!

A kis méretű (8") és csupán 22 mm vastag NQ800 II tablet a kéziszámítógépek, az okostelefonok, a vonalkódolvasók, a fényképezőgépek/kamerák és GPS-ek funkcióinak legjavát kínálja egyetlen strapabíró és nagyteljesítményű ipari táblagépben. Felhasználási terület alapján kereskedelmi (boltok, üzletek, üzletköltők, utazó értékesítők, futárok, stb.), raktározási/logisztikai, repülőtéri, gyártói és ipari megoldásokra is alkalmas. Ár/érték alapján kínálatunk egyik legjobb választása az NQ800 Tough Tab 8" tablet!
A 3G képes (micro-SIM kártyával kompatibilis) Newland NQ800 II tablet valós idejű információt biztosíthat a kollégák számára a világ bármelyik pontjáról. A táblagép segítségével növelhető a hatékonyság, a pontosság és a szolgáltatások minősége. A beépített GPS technológiának köszönhetően kinyílik a helyszínfüggő alkalmazások világa a felhasználók számára, beleértve a valós idejű navigációt, illetve a szállítás és logisztika keretében az áruátvétel bizonyítását szolgáló koordináták rögzítését.

Stílusos és strapabíró!

A Newland NQuire NQ800 II tablet elegáns és masszív eszköz, a piacon elérhető egyik legnagyobb teljesítményű akkumulátorral (8000 mAh - 5-7 órás üzemidő, 250 órás készenléti-hibernált állapot), mely akár egy teljes műszakot is kibír, még intenzív használat mellett is. Az NQ800 ipari táblagép az általános (konzumer) táblagépektől extrém ellenállóságával is kiemelkedik a sorból. Ipari környezetben gyakran előfordul, hogy a tabletet kültéren kell használni, ezért a gyártó az eszközt úgy alakította ki, hogy jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat (használható akár -20°C-os környezetben is), és ellenálljon a kosz, por, eső és víz (30 percet bír max. 1 méter mély vízben) okozta károknak, továbbá ütésálló háza ellenáll az akár 1,2 méter magasból történő leejtésnek is. 

Amikor a látszat a lényeg!

A 8"-os (203 mm), nagy felbontású kijelző (1280x800 pixel) beltéren és nagy környezeti megvilágítású helyeken is jól olvasható, így ideális választás a kültéri alkalmazások esetén! A Gorilla Glass kapacitív érintőképernyő további előnye, hogy dinamikusan alkalmazkodik a környezethez, lehetővé téve a felhasználónak, hogy a képernyőt tollal vagy ujjal használhassa. A tablet környezeti fényérzékelő szenzorának köszönhetően automatikusan szabályozza a képernyő fényerejét, ezzel is segítve a felhasználót a munkában.

A tökéletességre törekszik

A táblagép kialakítása jelentősen eltér a normál tabletektől, hiszen ezen a területen a megbízhatóság, strapabíró kialakítás és kimagasló teljesítmény elengedhetetlen. A Newland ipari tabletben számos olyan funkció található (vonalkódolvasó, RFID (opcionális), USB port, stb.), melyekkel egy konzumer táblagép nem tud versenyre kelni.
 • Processzor, operációs rendszer: az NQ800 tabletben Intel Atom 1,33-1,83 GHz Quad Core processzor található, melyhez Windows 10 Professional operációs rendszer társul, így könnyedén integrálható bármilyen vállalati informatikai rendszerbe.
 • Memória, Háttértár: a NewLand NQ800 II ipari táblagépben 2 GB DDR3-as memória és 32 GB flash, míg az NQ800 II Plus típusban 4 GB DDR3-as memória és 64 GB flash háttértár került, mely akár 128 GB-ig bővíthető memóriakártyával.
 • Vonalkódolvasó: az általános felhasználásra szánt táblagépek kameráját elsősorban nem vonalkód dekódolásra optimalizálták, így az olvasás ezekkel a készülékekkel lassú és nehézkes lehet. Az NQ800 Tough Tab 8 ipari tablet alapkiépítésben tartalmaz vonalkódolvasó egységet, mely könnyedén megbirkózik minden 1 és 2 dimenziós vonalkóddal. Az area imager szkenner könnyedén olvas szinte bármilyen felületről (fényvisszaverő papír, mobiltelefon-, vagy számítógép képernyőjéről), mindezt gyorsabban és messzebbről, mint a lézerolvasók. Ha a felhasználás megköveteli, a táblagép könnyedén összekapcsolható bármilyen Bluetooth technológiát támogató kézi vagy gyűrű olvasóval is. 
 • Kapcsolat: Wi-Fi, Bluetooth, GSM és GPS áll alapkiépítésben rendelkezésre. Az NQ800 ipari táblagép micro-SIM kártya fogadására alkalmas, így akár valós idejű információt biztosíthat a kollégák számára a világ bármelyik pontjáról (SMS, telefonhívás nem támogatott). A gyártó tabletje nem csupán egy kézi számítógép, hanem egy olyan eszköz, amellyel növelhető a hatékonyság, a pontosság és a szolgáltatások minősége. A beépített GPS (modelltől függ, opcionális kiegészítő) technológiának köszönhetően kinyílik a helyszínfüggő alkalmazások világa a felhasználók számára, beleértve a valós idejű navigációt, illetve a szállítás és logisztika keretében az áruátvétel bizonyítását szolgáló koordináták rögzítését.
 • Robusztusság: akármit is művelnek az NQ800 Tough Tab 8" táblagéppel, nem kell aggódnia, az eszköz elviseli. Leejtheti betonra, használhatja hőségben, hidegben, esőben és hóban is. Többszöri leejtésnek ellenáll 1,2 méter magasságból.
 • Kamera: 5 MP felbontású, automatikus fókusszal rendelkező kamera segítségével a felhasználó gyakorlatilag bármilyen fényviszonyok között dokumentálhatja a szállítmányok, az eszközállomány, stb. állapotát és akár HD felbontású videó rögzítésére is alkalmas.
 • Kijelző: a Gorilla Glass kijelző növeli az NQuire 800 tartósságát, továbbá meggátolja a karcolások kialakulását. A sérülésekre gyakorlatilag érzéketlen üveg törés vagy karcolódás nélkül ellenáll a leggyakoribb leejtéseknek.

Tervezzen hosszútávra!

A NQ800 Tough Tab 8" ipari tablet a kis-, közép- és nagyvállalatok dolgozóinak modernebb és jobb kommunikációját segíti, valamint a közszolgáltatók mobil számítógépes asszisztenseként is szolgál. Céges beruházások esetén jelentősen hosszabb élettartamú eszközökkel szükséges tervezni, mint otthoni felhasználás esetén, hiszen az ipari és vállalati alkalmazásnál speciális applikációk futnak a táblagépeken, melyeket egy esetleges hardver bővítésnél módosítani szükséges, ha nem sikerül azonos típusú táblagépet beszerezni. A Newland által kínált NQ800 típusú ipari tabletek esetén akár 5-6 éves életciklussal is kalkulálhat a felhasználó, mivel az eszközben felhasznált minden egyes alkatrész/kiegészítő kiemelkedően megbízható és hosszútávú üzemeltetésre fejlesztett. Ezeket figyelembe véve az ipari táblagép beszerzési ára magasabb, mint egy normál táblagépé, azonban a jóval hosszabb életciklusuk miatt az összköltség (TCO) mégis sokkal alacsonyabb!

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • 0 Ft kiszállítási díj minden eszköz esetében!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás
Árajánlatkérés
Szállíthatóság
1-2 hét
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: NQ800IIPLUS):
Megnevezés: Newland NQuire NQ800 II Plus tablet
Méret: 235 * 147 * 22 mm
Olvasási technológia: Area imager
Billentyűzet: Virtuális érintő, 4 gomb
Kijelző: 8", 1280*800px
Támogatott kód típusok: 1 és 2 dimenziós vonalkódok olvasására (pl. DataMatrix-, QR kód)
Interfész: micro USB, WiFi, Bluetooth
Garancia: Tabletre 12 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Teljes specifikáció (Modell: NQ800IIPLUS):
Műszaki adatok:Méret: 235 * 147 * 22 mm
Súly: 875 g
Áramforrás: Lithium-Ion, 8000 mAh
Kivitel: Tablet
Szín: Fekete
Alkalmazói környezet:Üzemeltetési hőmérséklet: -20 °C - 60 °C (tárolási: -40 °C - 85 °C)
Tokozás: IP67
Ütésállóság: 1,2 m
Kiépítés:Operációs rendszer: Windows 10 Professional
Processzor: Intel® Atom Z3735F QuadCore, 1,33-1,83GHz, 64-Bit
Program memória: 4 GB
Tároló memória: 64 GB
Memória bővítés: microSDHC kártyával 128 GB-ig bővíthető
Programozás: C#/.NET, Java, and Embedded “C” APIs
Kijelző felbontás: 1280*800px
Kijelző mérete: 8"
Kijelző: Érintőképernyő, 8" 1280*800, kettős módú kapacitív érintőképernyő (ujj vagy stylus)
Kamera: Hátul 5 MP kamera, HD videóra optimalizálva
Hátsó vaku: Nem
Billentyűzet típusa: Virtuális érintő
Billentyűzet: Érintőképernyős billentyűzet, hangerő szabályozó-, oldalsó scan- és ki/bekapcsoló gomb
Hangjelzés: 2 db 0.8W-os hangszóró
Optikai paraméterek: Olvasási technológia: Area imager
Olvasási távolság: 5 - 20 cm (kód típusától és méretétől függ)
Adatkommunikáció:Kommunikáció típusa: Online
WiFi: Igen, 802.11 b/g/n
Bluetooth: Igen, Class 4.0
GSM: Igen, GSM/GPRS/EDGE/3G
GPS: Igen
RFID: Nem
USB 2.0: Igen
Támogatott kód típusok: 1D kódok: Minden elterjedt 1 dimenziós vonalkódot olvas (pl. EAN13, CODE128)
2D kódok: Aztec Code, Data Matrix, MaxiCode, QR Code,China Han Xin Code
Főbb jellemzők:
 • 8"-os, 1280x800 pixel, Corning® Gorilla® Glass kijelző
 • IP67, -20°C - 60°C, 1,2 m-ről ejthető betonra (IEC-60068232 szabvány), 30 percig ellenáll a víznek (max. 1 méter)
 • Microsoft Windows 10 Pro operációs rendszer
 • Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, 3G micro-SIM
 • 5MP hátlapi, auto-fókusz kamera
 • 8000 mAh lítium-ion akkumulátor (5-7 órás üzemidő)
 • 1D/2D area imager vonalkódolvasó
Felhasználási területek:
 • Kereskedelem: áru bevét- és kiadás, raktári folyamatok támogatása, polcellenőrzés, polccímke nyomtatás, vevői információk kezelése, mobil értékesítés
 • Rendezvények: belépőjegy ellenőrzés, jogosultság ellenőrzés, biztonsági feladatok
 • Raktár, Logisztika: csomagkezelés, raktári feladatok támogatása, komissió
 • Ipar: gyártáskövetés, minőségbiztosítási feladatok


Elérhetőség
Funkciók

Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Newland Nquire NQ800 II tablet, 20cm (8"), kapacitív érintőképernyő 1280x800 pixel, hátsó kamera (5MP), Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, audio, Micro SD-Slot, Intel Quad Core, 1.33-1,83 GHz, 1D/2D vonalkódolvasó, RAM: 2 GB, Flash: 32 GB, Windows 10 Prof, IP67 (Csomagban: NQ800 ipari tablet, akkumulátor, EU adatper)
Cikkszám: NQ800II
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP67
1280
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Newland Nquire NQ800 II Plus tablet, 20cm (8"), kapacitív érintőképernyő 1280x800 pixel, hátsó kamera (5MP), Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, audio, Micro SD-Slot, Intel Quad Core, 1.33-1,83 GHz, 1D/2D vonalkódolvasó, RAM: 4 GB, Flash: 64 GB, Windows 10 Prof, IP67 (Csomagban: NQ800 ipari tablet, akkumulátor, EU adatper)
Cikkszám: NQ800IIPLUS
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
IP67
1280
x
800
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére
[@item-kiegeszitok]0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  1
  Előzmények: