Zebra ET50 10,1"
Zebra ET50 10,1"
Robusztus 10,1" tablet, kiemelkedő teljesítménnyel!
Kiváló választás vállalati és ipari felhasználásra!
Android és Windows OS rendszer választási lehetőség
IP65
1920
x
1200
AKCIÓS
MEGSZŰNT
Utód modell
Új

Főbb jellemzők (Modell: ET50NT-W22E):

 • Zebra ET50 ipari tablet, 25,7 cm (10,1''), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), első kamera (2MP), USB (2.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), audio, NFC, Micro SD-Slot, 1920x1200 pixel, Intel Quad Core, 2.4GHz, RAM: 4 GB, Flash: 64 GB, Win 10, IP65 (Csomagban: ipari tablet, akkumulátor! Külön rendelés: tápegység)
 • Olvasási technológia: Nem tartalmaz vonalkódolvasó modult
 • Interfész: micro USB, WiFi, Bluetooth
 • Áramforrás: Lithium-Ion, 5900 mAh
 • Kommunikáció a számítógéppel:
 • Adattovábbítás távolsága:
 • Garancia: Tabletre 12 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
Olvasási távolság: Nem tartalmaz vonalkódolvasó modult

Zebra ET50 10,1" tablet bemutatása:

Az amerikai Zebra Technologies 2016. novemberében bemutatta az új, Zebra ET50 és ET55 típusú ipari/vállalati táblagépeit, melyeket olyan piaci igények alapján készített, ahol egyidejűleg fontos a kimagasló megbízhatóság, strapabíró kialakítás és a kiemelkedő teljesítmény Windows 10 vagy Android 5.1 (Lollipop) operációs rendszeren egyaránt. A gyártó tabletei a kéziszámítógépek, az okostelefonok (típustól függ), a vonalkódolvasók (opcionális), a fényképezőgépek/kamerák és GPS-ek funkcióinak legjavát kínálják egyetlen strapabíró, nagyteljesítményű és megfizethető ipari táblagépben. Felhasználási terület alapján ajánlott az üzletköltők, utazó értékesítők, futárok és szerviz mérnökök munkafolyamatainak optimalizálására.

Erő és funkciónalitás! Zebra tablet!

A Zebra ET50/ET55 táblagépeibe négymagos (quad-core) 1,33 GHz-es processzor, valamint Windows 10 vagy Android 5.1 Lollipop  operációs rendszer található kibővítve, az előre telepített Zebra Mobilitiy Extensions (MX) applikációkkal, melyek kimagasló biztonságot és teljesítményt, valamint könnyebb kezelhetőséget biztosítanak. Az ipari tablet NFC tag (Near Field Communication) olvasási funkcióval is rendelkezik, ami egyszerű és biztonságos kétoldalú kommunikációt tesz lehetővé az eszközök között (pl. adatgyűjtő vagy nyomtató) egymáshoz érintéssel vagy egymáshoz nagyon közel helyezéssel (max. 4 cm). A felhasználók nyomtatásokat indíthatnak, dokumentumokat, névjegyeket oszthatnak meg, tranzakciókat kezdeményezhetnek, információkat gyűjthetnek NFC kártyákról, vagy akár beléptető rendszereknél jogosultság igazolásra is használhatják.
A Zebra ET50, ET55 tablet kétféle kijelző mérettel érhető el (8,3" vagy 10,1", 1280x720 pixel - HD felbontás), mely beltéren és nagy környezeti megvilágítású helyeken is jól olvasható, így ideális választás a kültéri alkalmazások esetén! A Gorilla Glass kapacitív érintőképernyő további előnye, hogy dinamikusan alkalmazkodik a környezethez, lehetővé téve a felhasználónak, hogy a képernyőt tollal (kivéve 8,3"-os Windows-os kivitel) vagy ujjal (akár kesztyűben is) használhassa. A táblagép 2 MP-es Full HD videóra optimalizált első kamerával és egy 8 MP-es nagy felbontású, automatikus fókusszal és vakuval rendelkező hátsó kamerával rendelkezik, melynek segítségével a felhasználó gyakorlatilag bármilyen fényviszonyok között dokumentálhatja a szállítmányok, az eszközállomány, stb. állapotát.
A normál konzumer táblagépek kameráját elsősorban nem vonalkód dekódolásra optimalizálták, így az olvasás ezekkel a készülékekkel lassú és nehézkes lehet. Abban az esetben, ha a felhasználási munkafolyamatok a Zebra ET50/ET55 ipari tablettel vonalkódolvasást is megkövetelnek, az eszközhöz opcionálisan vásárolható olvasófej, mely pillanatok alatt csatlakoztatható a táblagép hátuljára és indulhat is a munka. A Zebra a legsikeresebb olvasófejeit (SE4750, SE4710) kínálja a táblagépekhez, melyek könnyedén megbirkóznak minden 1 és 2 dimenziós vonalkóddal max. 70-80 cm-es távolságból (függ a kód méretétől, típusától, sűrűségétől) és egyszerre akár több, eltérő tartalmú vonalkódot, szöveget és aláírást tudnak rögzíteni. Ha a felhasználás megköveteli, a Zebra táblagépek könnyedén összekapcsolhatók bármilyen Bluetooth technológiát támogató kézi vagy gyűrű olvasóval is. Fontos kiemelni, hogy a Windowsos és Androidos táblagépekhez csatlakoztatható olvasófejek nem kompatibilisek! 

Bírja a gyűrődést!

A Zebra ET50/ET55 tabletet használók egy elegáns és masszív eszközt kapnak egy kiemelkedően hosszú élettartamú akkumulátorral (ET50 5900 mAh, ET55 8700 mAh), melyet igény esetén a felhasználó pillanatok alatt tud cserélni. A tablet hátuljára szerelhető kézpántként is funkcionáló "Expansion Z-Back" kiegészítő "6800 mAh PowerPack" hot-swap (forrócserés) akkumulátor fogadására is alkalmas, ezzel tovább növelve a táblagép kapacitását.
A Zebra ET50/ET55 táblagép az általános (konzumer) tabletektől a fentieken kívül extrém ellenállóságával is kiemelkedik a sorból, mely nem csupán az ütésekre - az IP65 tokozása miatt ütésálló, a betonra történő leejtést akár 1 méter magasból is túléli, amely megfelel a MIL-STD 810G szabványnak - terjed ki, hanem az extrém hőmérsékletek (0 °C-tól egészen +50°C-ig) sem okozhatnak kárt a készülékben. A 4G/LTE képes Zebra ET55 (ET50 típus nem tartalmazza a GSM modult) valós idejű információt biztosíthat a kollégák számára a világ bármelyik pontjáról. A gyártó tabletje nem csupán egy kézi számítógép, hanem egy olyan eszköz, amellyel növelhető a hatékonyság, a pontosság és a szolgáltatások minősége. A beépített GPS technológiának köszönhetően kinyílik a helyszínfüggő alkalmazások világa a felhasználók számára, beleértve a valós idejű navigációt, illetve a szállítás és logisztika keretében az áruátvétel bizonyítását szolgáló koordináták rögzítését.

Zebra ET50 vs ET55

Az amerikai gyártó két típusú ipari táblagépe között a WWAN funkció a különbség, vagyis az ET50 típusjelű tablet nem rendelkezik 4G/LTE egységgel így csak WiFi vagy Blutooth kommunikációt támogat, míg az ET55 verzió SIM kártya fogadására is alkalmas és a világ bármelyik pontjáról valós idejű információt szolgáltat.

Tervezzen hosszútávra!

A Zebra ET50 és ET55 tablet a kis-, közép- és nagyvállalatok dolgozóinak modernebb és jobb kommunikációját segíti, valamint a közszolgáltatók mobil számítógépes asszisztenseként is szolgál. Céges beruházások esetén jelentősen hosszabb élettartamú eszközökkel szükséges tervezni, mint otthoni felhasználás esetén, hiszen az ipari és vállalati alkalmazásnál speciális applikációk futnak a táblagépeken, melyeket egy esetleges hardverbővítésnél módosítani szükséges, ha nem sikerül azonos típusú tabletet beszerezni. A Zebra Technolgies által kínált ET50 és ET55 ipari tabletek esetén akár 5-6 éves életciklussal is kalkulálhat a felhasználó, mivel az eszközben felhasznált minden egyes alkatrész/kiegészítő kiemelkedően megbízható és hosszútávú üzemeltetésre fejlesztett. Ezeket figyelembe véve az ipari tabletek beszerzési ára magasabb, mint egy normál táblagépé, azonban a jóval hosszabb életciklusuk miatt az összköltség (TCO) mégis sokkal alacsonyabb!

Forradalmi új adatrögzítés, Android rendszeren!

A Zebra Technologies az Android oprációs rendszerre tervezett SimulScan applikációjának köszönhetően a vállalkozások hatékonyabbá tehetik a felhasználók munkáját, precízebbé téve az adatfeldolgozást és csökkentve a munkaidőt. Egyetlen szkenneléssel lehetősége nyílik egy teljes oldal tartalmának rögzítésére beleértve a vonalkódokat, szövegrészeket, telefonszámokat, képeket, aláírásokat, sőt még a jelölőnégyzeteket is. Az Android rendszerű ipari táblagépek és a SimulScan applikáció használatával nincs több papírmunka, kézi adatbevitel, hibás adatrögzítés, időveszteség az egyesével történő szkennelések miatt, téves vagy nem megfelelő vonalkód bevitele, információkésés, stb. Egyszerűen megszűnnek az emberi adatrögzítés során jelentkező extra költségek és növekszik a termelékenység!

Az érzékelők birodalmában

 • Helymeghatározás, GPS: a technológiának köszönhetően kinyílik a helyszínfüggő alkalmazások világa a felhasználók számára, beleértve a valós idejű navigációt, illetve a szállítás és logisztika keretében az áruátvétel bizonyítását szolgáló koordináták rögzítését.
 • Mozgás-, gyorsulás érzékelés: a beépített szenzorok lehetővé teszik a Zebra ET50 és ET55 ipari tabletek számára a gyorsulás- és mozgásérzékelők üzleti szintű implementációját. 
 • Környezeti fény érzékelő: a szenzornak köszönhetően automatikusan szabályozza a képernyő fényerejét, ezzel is segítve a felhasználót a munkában

Értelmezze újra a produktivitást

 • Teljesítmény: négymagos (quad core) 1,33 GHz-es processzor, Android rendszer esetén 2 GB RAM/ 32 GB Flash, míg Windows esetén 4 GB RAM/ 64 GB Flash memória teszi lehetővé, hogy a felhasználók kiélvezzék az osztályelső teljesítményt az alkalmazások kezelésében, fényképezésnél, vagy adatbázis műveleteknél.
 • Kijelző: 10,1"-os Gorilla Glass kijelző növeli a Zebra ET50 és ET55 ipari tablet tartósságát, továbbá meggátolja a karcolások kialakulását. A sérülésekre gyakorlatilag érzéketlen üveg törés vagy karcolódás nélkül ellenáll a leggyakoribb leejtéseknek.
 • Kamera: nagy felbontású, automatikus fókusszal rendelkező 8 megapixeles hátsó-, vagy 2 megapixeles első kamera segítségével a felhasználó gyakorlatilag bármilyen fényviszonyok között dokumentálhatja a szállítmányok, az eszközállomány, stb. állapotát.
 • Robusztusság: Robusztusság: a Zebra ET50 és ET55 táblagépet leejtheti betonra, használhatja hőségben, hidegben vagy nedves környezetben, nem kell aggódnia, az eszköz elviseli.
 • Kapcsolat: Wi-Fi, Bluetoot, GPS és NFC áll rendelkezésre, hogy bárhol és bármikor kapcsolatot teremthessünk.

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • 0 Ft kiszállítási díj minden eszköz esetében!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás
Árajánlatkérés
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 74 db.

Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: ET50NT-W22E):
Megnevezés: Zebra ET50 10,1" tablet
Méret: 228 * 150 * 12,5 mm
Olvasási technológia: Nem tartalmaz vonalkódolvasó modult
Billentyűzet: Virtuális érintő
Kijelző: 10,1", 1920*1200px
Interfész: micro USB, WiFi, Bluetooth
Garancia: Tabletre 12 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Teljes specifikáció (Modell: ET50NT-W22E):
Műszaki adatok:Méret: 228 * 150 * 12,5 mm
Súly: 555 g
Áramforrás: Lithium-Ion, 5900 mAh
Kivitel: Tablet
Szín: Fekete
Alkalmazói környezet:Üzemeltetési hőmérséklet: 0 °C - 50 °C (tárolási: -20 °C - 60 °C)
Páratartalom: 10-90%
Tokozás: IP65
Ütésállóság: 1 m
Kiépítés:Operációs rendszer: Windows 10
Processzor: Intel quad core 1,59 GHz (Turbo Frequency=2,39 GHz), support 64 bit OS
Program memória: 4 GB
Tároló memória: 64 GB
Memória bővítés: microSDXC kártyával 2 TB-ig bővíthető
Programozás: C, .NET, Java
Kijelző felbontás: 1920*1200px
Kijelző mérete: 10,1"
Kijelző: Érintőképernyő, 10,1" 1920*1200, Corning Gorilla Glass 3, kettős módú kapacitív érintőképernyő (ujj/kesztyű vagy stylus)
Kamera: Elől 2 Mpixeles, 1080p full HD videóra optimalizált alacsony fényigényű kamera, hátul 8 Mpixeles kamera LED vakuval
Hátsó vaku: Igen
Billentyűzet típusa: Virtuális érintő
Billentyűzet: Érintőképernyős billentyűzet
Optikai paraméterek: Nem tartalmaz vonalkódolvasó modult
Adatkommunikáció:Kommunikáció típusa: Online
WiFi: Igen, 802.11 a/b/g/n
Bluetooth: Igen, Class 2.0
GSM: Nem
GPS: Igen
RFID: Nem
Főbb jellemzők:
 • 10,1"-os, 1920×1200 pixel, Gorilla Glass 3 kijelző
 • IP65, 0°C - 50°C, 1m-ről ejthető betonra
 • Microsoft Windows 10 vagy Android 5.1 Lollipop operációs rendszer (típustól függ)
 • Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC
 • 8MP hátlapi, 2MP (1080p full HD) előlapi kamera
 • 8700 mAh cserélhető lítium-ion akkumulátor
 • Fizikai billentyűzet opció: Virtuális, Bluetooth, USB
 • Vonalkódolvasó opció: 1D/2D area imager optika SE4750
Felhasználási területek:
 • Kereskedelem: áru bevét- és kiadás, raktári folyamatok támogatása, polcellenőrzés, polccímke nyomtatás, vevői információk kezelése, mobil értékesítés
 • Rendezvények: belépőjegy ellenőrzés, jogosultság ellenőrzés, biztonsági feladatok
 • Raktár, Logisztika: csomagkezelés, raktári feladatok támogatása, komissió
 • Ipar: gyártáskövetés, minőségbiztosítási feladatok


Elérhetőség
Funkciók

Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ET50 ipari tablet, 25,7 cm (10,1''), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), első kamera (2MP), USB (2.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, NFC, Micro SD-Slot, 1920x1200 pixel, Intel Quad Core, 1.3GHz, RAM: 2 GB, Flash: 32 GB, Android (5.1), IP65 (Csomagban: ipari tablet, akkumulátor! Külön rendelés: tápegység)
Cikkszám: ET50PT-L15E-00A6
Készlet: Gyártói központban - 37 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP65
1920
x
1200
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ET50 ipari tablet, 25,7 cm (10,1''), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), első kamera (2MP), USB (2.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), audio, NFC, Micro SD-Slot, 1920x1200 pixel, Intel Quad Core, 2.4GHz, RAM: 4 GB, Flash: 64 GB, Win 10, IP65 (Csomagban: ipari tablet, akkumulátor! Külön rendelés: tápegység)
Cikkszám: ET50NT-W22E
Készlet: Gyártói központban - 74 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP65
1920
x
1200
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ET50 ipari tablet, 25,7 cm (10,1''), kapacitív, érintőképernyő, hátsó kamera (8MP), első kamera (2MP), USB (2.0), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, NFC, Micro SD-Slot, 1920x1200 pixel, Intel Quad Core, 1.3GHz, RAM: 2 GB, Flash: 32 GB, Android (5.1), IP65, Google Mobile Service (Csomagban: ipari tablet, akkumulátor! Külön rendelés: tápegység)
Cikkszám: ET50PT-G15E-00A6
Készlet: Gyártói központban - 74 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP65
1920
x
1200
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére


A vonalkódtechnikai eszközöket gyártó cégek termékeikre általában 1 éves jótállási időt biztosítanak, azonban bárkivel előfordulhat, hogy ennek lejárata után hibásodik meg az eszköz, vagy egyszerűen a hétköznapi használat során éri baleset a készüléket. A Zebra kiterjesztett garancia ezekre az esetekre nyújt védelmet!
Extra garancia vásárlása esetén a Zebra vállalja az eszközök jótállásának időbeni kiterjesztését, valamint többlet szolgáltatások hozzáadását 3, 5 vagy 7 éves futamidejű szervizcsomag keretében. A szervizszolgáltatás egy költséghatékony megoldás, mely előre tervezhető karbantartás/javítási költséget eredményez az üzletmenetben.

Standard jótállási szolgáltatások:

 • Átlagosan 10-25 munkanapos átfutási idő
 • Angol nyelvű telefonos Zebra technikai segítség nyújtás a hétköznap, a vásárlástól számított 90 napon keresztül (kivétel Nemzetközi ünnepnapok)
 • Kiterjed az anyag és gyártási meghibásodásra
 • Ingyenes OS szoftverfrissítés a vásárlástól számított 90 napon keresztül
 • A meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelye és az Ügyfél telephelye között, mindkét irányban.
 • WebMaxx EXTRA: cégünk a vásárlástól számított 90 napon keresztül díjmentesen magyar nyelvű telefonos technikai segítséget biztosít hétköznapokon, nyitvatartási időben (kivétel ünnepnapok). A szolgáltatás keretében az eszközök beállításával, használatával kapcsolatban felmerülő kérdésekre szakképzett kollégáink a lehető leghamarabb választ adnak.

Zebra szerviz csomagok előnyei:

 • 3, 5 vagy 7 évig terjedő biztonságos üzemeltetés, előre kalkulálható költségek mellett
 • Tervezhető javítási, csere határidő
 • Zebra gyártói szerviz végzi az eszközök javítását/karbantartását, kizárólag új alkatrészek felhasználásával
 • Új eszközök beszerzését követően szerviz szerződés nélkül a Zebra ügyfélszolgálat 90 napig áll az ügyfél rendelkezésére, míg szerződés esetén a csomag teljes időtartama alatt
 • Adatgyűjtők esetén ingyenes diagnosztikai szoftvert biztosít a Zebra az eszközhöz, mellyel az alábbi teszteket lehet elvégezni: OS állapot, akkumulátort töltési szín és állapot, WiF-i/Bluetooth/GPS diagnosztika
 • Szervizszerződés kötése esetén az ügyfél hozzáférést kap egy online tréning portálhoz (angol nyelvű), ahol mélyrehatóan megismerhető a készüléket.

Zebra szerződéskötési lehetőségek:

 • Service form the Start: a legkedvezőbb áron a vásárlástól számított 30 napon belül rendelhető meg az eszközhöz, melynek előnye, hogy magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is. 
 • Service Center Select: 30 nappal a vásárlás után is köthető az eszközre szerviz csomag, ennek hátránya a magasabb ár, továbbá csak extra költségért igényelhető a „Teljeskörű garancia" kiegészítés.

Teljeskörű garancia (Comprehensive Coverage) kiegészítés:

A teljeskörű garancia lefedettségénél kivételt képeznek azok a hibák, amelyeket jogosulatlan beavatkozás, közvetlen hőnek kitett sérülés vagy más természeti kár okozott, beleértve a szándékos rongálást is! A szolgáltatás a termék típusától függően az alábbi problémákra vonatkozik:
 • Asztali, középkategóriás és ipari nyomtatók esetén a teljeskörű garancia magában foglalja a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javításának díját és alkatrész költségeit, valamint kiterjed a nyomtatófej cserére is.
 • Mobilnyomtatók esetén az akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásán kívül (extra költségért ez is igényelhető), a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javítására, alkatrészköltségekre, nyomtatófejre, valamint rendeltetésszerű használat mellett a kozmetikai kopásra, törésre is vonatkozik. 
 • Vonalkódolvasóknál és adatgyűjtőknél az akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásokon kívül (extra költségért ez is igényelhető), a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javítására, alkatrészköltségekre, valamint rendeltetésszerű használat mellett a kozmetikai kopásra (pl. billentyűzet), törésre (eszköz házra, alkatrészei, kijelzős, stb.) és kiegészítőkre (pl. akkumulátor fedél, stb.) is vonatkozik.

Szervizcsomagok: 

 • Zebra OneCare Essential (3 vagy 5 év): az ügyfél minden szükséges támogatást megkap a vásárolt eszközhöz, hogy megbízhatóan és előre tervezhető költségek mellett működjenek. Ha a vásárlástól számított 30 napon belül vásárolja meg az ügyfél a szerviz szolgáltatást, abban az esetben alapból magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is.
  Essential csomag esetén ha a Brno-i Zebra szervizközpontba beérkezett hibás eszköz javítását 3 munkanap alatt nem tudja elvégezni a gyártó, abban az esetben az eredeti eszközzel megegyező új készüléket küld vissza az ügyfél részére (kivétel speciális konfiguráció).
  Csere eszköz küldése esetén külön megállapodás hiányában (commissioning service) a készülék gyári standard állapotra van beállítva, így a felhasználó saját applikációja, beállításai nincsenek rajta, valamint az eszközön mindig a legfrissebb OS található (így esetlegesen eltérés lehetséges)!
  Átfutási idő: a hibás eszköz érkezésétől számított 6 munkanap (az első nap a beérkezést követő első munkanap)
  Szállítási költség: a meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelyére. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a Zebra szervizközpont gondoskodik.

 • Zebra OneCare Select (3 vagy 5 év): az Essential csomag bővített változata, mely a "következő munkanapi csereeszköz" szolgáltatást is tartalmazza, továbbá ha a vásárlástól számított 30 napon belül vásárolja meg az ügyfél a csomagot, abban az esetben alapból magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is. A Select csomag emelt szintű technikai ügyféltámogatást és 24 órás angol nyelvű telefonos támogatást a hét minden napján (kivétel nemzetközi ünnepnapok).
  Csere eszköz küldése esetén külön megállapodás hiányában (commissioning service) a készülék gyári standard állapotra van beállítva, így a felhasználó saját applikációja, beállításai nincsenek rajta, valamint az eszközön mindig a legfrissebb OS található (így esetlegesen eltérés lehetséges)!
  Átfutási idő: amennyiben munkanapon 12:00-ig az eszköz megérkezik a Webmaxx telephelyére, a gyártó még aznap indítja a csere eszközt Brno-ból a Vásárló címére (kivétel Nemzetközi ünnepnapok).
  Szállítási költség: a meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelyére. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a Zebra szervizközpont gondoskodik.

 • Zebra OneCare Essential Long Therm (7 év): a csomag az Essential szolgáltatásait biztosítja, de akár 7 éves időtartamra, évenkénti fizetési kondícióval. A szerződés felmondására 3 év után nyílik lehetősége a felhasználónak, majd ettől kezdve évente bontható fel a megállapodás.

Szervizcsomagokhoz vásárolható opcionális szolgáltatások, extra felárért:

 • Applikáció telepítése, előkonfigurálás (Commissioning Service): a cserélt vagy javított eszközt az ügyfél által használt applikációkkal, beállításokkal küldi a szerviz (legalább 20 db egyforma konfigurációjú adatgyűjtő esetén kérhető)
 • Akkumulátor karbantartása/frissítése: az akkumulátor élettartamára, illetve az esetlegesen előforduló töréskárra is vonatkozik a garancia. Javítás esetén, ha az akkumulátor állapota a teszten nem éri el a 80%-os szintet, akkor cseréli a gyártó! 
 • Dashboard: Zebra portál használata, melyen keresztül kommunikálhat a gyártói központtal, megtekintheti a javítási statisztikákat. (Select esetén az alapár tartalmazza a szolgáltatást)
 • WebMaxx kényelmi szolgáltatás: meghibásodott eszközök felvétele az ügyfél telephelyén. A szolgáltatás alapján - munkanapokon 12:00-ig beérkezett hibabejelentés esetén - a következő munkanapon a Webmaxx futár felveszi a meghibásodott készüléket az Ügyfél telephelyén és továbbítja a gyártó Brno-i szervizközpontjába. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a gyártói szervizközpont gondoskodik.

Összehasonlító táblázat Zebra OneCare Essential vs. Select szerviz csomagokra

1 az első nap a beérkezést követő első munkanap
2 amennyiben munkanapon 12:00-ig megérkezik a hibás eszköz a Webmaxx központba
3 kivéve ünnepnap
A fenti határidők a nemzetközi ünnepnapok figyelembevételével változhatnak!


[@item-kiegeszitok]

Zebra ET50 & ET55 Series - Bemutatása0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  1
  Előzmények: