Newland NQuire NQ800
Newland NQuire NQ800
Robosztus 8"-os ipari tablet, mely bírja a gyűrődést!
Kiemelkedő teljesítményéhez kedvező ár társul!
Ideális ipari-, raktári-, gyártósori alkalmazásokhoz!
IP67
1280
x
800
AKCIÓS
MEGSZŰNT
Utód modell
Új

Főbb jellemzők (Modell: NQ800/HS):

 • Newland Nquire NQ800 tablet, 20cm (8"), kapacitív érintőképernyő 1280x800 pixel, hátsó kamera (5MP), Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, audio, Micro SD-Slot, Intel Quad Core, 1.33-1,83 GHz, 1D/2D vonalkódolvasó, RAM: 2 GB, Flash: 32 GB, Windows 10 Prof, IP67 (Csomagban: NQ800 ipari tablet, akkumulátor, EU adatper)
 • Olvasási technológia: Area imager
 • Interfész: micro USB, WiFi, Bluetooth
 • Áramforrás: Lithium-Ion, 8000 mAh
 • Kommunikáció a számítógéppel:
 • Adattovábbítás távolsága:
 • Garancia: Tabletre 12 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
Olvasási távolság:
0,5M-IG
NORMÁL
2,5M-IG
KÖZEPES
5M-IG
NAGY
12M-IG
EXTRA

Newland NQuire NQ800 tablet bemutatása:

Az 1999-ben alapított Newland Auto-ID vállalat az automatikus azonosítás számos területén bizonyított már a vonalkódolvasóktól, a kiosk terminálokon keresztül, egészen az adatgyűjtőkig. A gyártó az aktuális igények alapján készítette el a Newland NQuire NQ800 ipari táblagépet, melynél a kedvező árhoz kimagasló megbízhatóság és teljesítmény párosul!

Ipari tablet kompromisszumok nélkül!

A kis méretű (8") és csupán 22 mm vastag NQ800 tablet a kéziszámítógépek, az okostelefonok, a vonalkódolvasók, a fényképezőgépek/kamerák és GPS-ek funkcióinak legjavát kínálja egyetlen strapabíró és nagyteljesítményű ipari táblagépben. Felhasználási terület alapján kereskedelmi (boltok, üzletek, üzletköltők, utazó értékesítők, futárok, stb.), raktározási/logisztikai, repülőtéri, gyártói és ipari megoldásokra is alkalmas. Ár/érték alapján kínálatunk egyik legjobb választása az NQ800 Tough Tab 8" tablet!
A 3G képes (micro-SIM kártyával kompatibilis) Newland NQ800 tablet valós idejű információt biztosíthat a kollégák számára a világ bármelyik pontjáról. A táblagép segítségével növelhető a hatékonyság, a pontosság és a szolgáltatások minősége. A beépített GPS technológiának köszönhetően kinyílik a helyszínfüggő alkalmazások világa a felhasználók számára, beleértve a valós idejű navigációt, illetve a szállítás és logisztika keretében az áruátvétel bizonyítását szolgáló koordináták rögzítését.

Stílusos és strapabíró!

A Newland NQuire NQ800 tablet elegáns és masszív eszköz, a piacon elérhető egyik legnagyobb teljesítményű akkumulátorral (8000 mAh - 5-7 órás üzemidő, 250 órás készenléti-hibernált állapot), mely akár egy teljes műszakot is kibír, még intenzív használat mellett is. Az NQ800 ipari táblagép az általános (konzumer) táblagépektől extrém ellenállóságával is kiemelkedik a sorból. Ipari környezetben gyakran előfordul, hogy a tabletet kültéren kell használni, ezért a gyártó az eszközt úgy alakította ki, hogy jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat (használható akár -20°C-os környezetben is), és ellenálljon a kosz, por, eső és víz (30 percet bír max. 1 méter mély vízben) okozta károknak, továbbá ütésálló háza ellenáll az akár 1,2 méter magasból történő leejtésnek is. 

Amikor a látszat a lényeg!

A 8"-os (203 mm), nagy felbontású kijelző (1280x800 pixel) beltéren és nagy környezeti megvilágítású helyeken is jól olvasható, így ideális választás a kültéri alkalmazások esetén! A Gorilla Glass kapacitív érintőképernyő további előnye, hogy dinamikusan alkalmazkodik a környezethez, lehetővé téve a felhasználónak, hogy a képernyőt tollal vagy ujjal használhassa. A tablet környezeti fényérzékelő szenzorának köszönhetően automatikusan szabályozza a képernyő fényerejét, ezzel is segítve a felhasználót a munkában.

A tökéletességre törekszik

A táblagép kialakítása jelentősen eltér a normál tabletektől, hiszen ezen a területen a megbízhatóság, strapabíró kialakítás és kimagasló teljesítmény elengedhetetlen. A Newland ipari tabletben számos olyan funkció található (vonalkódolvasó, RFID (opcionális), USB port, stb.), melyekkel egy konzumer táblagép nem tud versenyre kelni.
 • Processzor, operációs rendszer: az NQ800 tabletben Intel Atom 1,33-1,83 GHz Quad Core processzor található, melyhez Windows 10 Professional operációs rendszer társul, így könnyedén integrálható bármilyen vállalati informatikai rendszerbe.
 • Memória, Háttértár: az ipari táblagépben 2 GB DDR3-as memória és 32 GB flash, mozgó alkatrész nélküli háttértár került, mely akár 128 GB-ig bővíthető memóriakártyával.
 • Vonalkódolvasó: az általános felhasználásra szánt táblagépek kameráját elsősorban nem vonalkód dekódolásra optimalizálták, így az olvasás ezekkel a készülékekkel lassú és nehézkes lehet. Az NQ800 Tough Tab 8 ipari tablet alapkiépítésben tartalmaz vonalkódolvasó egységet, mely könnyedén megbirkózik minden 1 és 2 dimenziós vonalkóddal. Az area imager szkenner könnyedén olvas szinte bármilyen felületről (fényvisszaverő papír, mobiltelefon-, vagy számítógép képernyőjéről), mindezt gyorsabban és messzebbről, mint a lézerolvasók. Ha a felhasználás megköveteli, a táblagép könnyedén összekapcsolható bármilyen Bluetooth technológiát támogató kézi vagy gyűrű olvasóval is. 
 • Kapcsolat: Wi-Fi, Bluetooth, GSM és GPS áll alapkiépítésben rendelkezésre. Az NQ800 ipari táblagép micro-SIM kártya fogadására alkalmas, így akár valós idejű információt biztosíthat a kollégák számára a világ bármelyik pontjáról (SMS, telefonhívás nem támogatott). A gyártó tabletje nem csupán egy kézi számítógép, hanem egy olyan eszköz, amellyel növelhető a hatékonyság, a pontosság és a szolgáltatások minősége. A beépített GPS (modelltől függ, opcionális kiegészítő) technológiának köszönhetően kinyílik a helyszínfüggő alkalmazások világa a felhasználók számára, beleértve a valós idejű navigációt, illetve a szállítás és logisztika keretében az áruátvétel bizonyítását szolgáló koordináták rögzítését.
 • Robusztusság: akármit is művelnek az NQ800 Tough Tab 8" táblagéppel, nem kell aggódnia, az eszköz elviseli. Leejtheti betonra, használhatja hőségben, hidegben, esőben és hóban is. Többszöri leejtésnek ellenáll 1,2 méter magasságból.
 • Kamera: 5 MP felbontású, automatikus fókusszal rendelkező kamera segítségével a felhasználó gyakorlatilag bármilyen fényviszonyok között dokumentálhatja a szállítmányok, az eszközállomány, stb. állapotát és akár HD felbontású videó rögzítésére is alkalmas.
 • Kijelző: a Gorilla Glass kijelző növeli az NQuire 800 tartósságát, továbbá meggátolja a karcolások kialakulását. A sérülésekre gyakorlatilag érzéketlen üveg törés vagy karcolódás nélkül ellenáll a leggyakoribb leejtéseknek.

Tervezzen hosszútávra!

A NQ800 Tough Tab 8" ipari tablet a kis-, közép- és nagyvállalatok dolgozóinak modernebb és jobb kommunikációját segíti, valamint a közszolgáltatók mobil számítógépes asszisztenseként is szolgál. Céges beruházások esetén jelentősen hosszabb élettartamú eszközökkel szükséges tervezni, mint otthoni felhasználás esetén, hiszen az ipari és vállalati alkalmazásnál speciális applikációk futnak a táblagépeken, melyeket egy esetleges hardver bővítésnél módosítani szükséges, ha nem sikerül azonos típusú táblagépet beszerezni. A Newland által kínált NQ800 típusú ipari tabletek esetén akár 5-6 éves életciklussal is kalkulálhat a felhasználó, mivel az eszközben felhasznált minden egyes alkatrész/kiegészítő kiemelkedően megbízható és hosszútávú üzemeltetésre fejlesztett. Ezeket figyelembe véve az ipari táblagép beszerzési ára magasabb, mint egy normál táblagépé, azonban a jóval hosszabb életciklusuk miatt az összköltség (TCO) mégis sokkal alacsonyabb!

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • 0 Ft kiszállítási díj minden eszköz esetében!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás
Utód modell
Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: NQ800/HS):
Megnevezés: Newland NQuire NQ800 tablet
Méret: 235 * 147 * 22 mm
Olvasási technológia: Area imager
Billentyűzet: Virtuális érintő, 4 gomb
Kijelző: 8", 1280*800px
Támogatott kód típusok: 1 és 2 dimenziós vonalkódok olvasására (pl. DataMatrix-, QR kód)
Interfész: micro USB, WiFi, Bluetooth
Garancia: Tabletre 12 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Teljes specifikáció (Modell: NQ800/HS):
Műszaki adatok:Méret: 235 * 147 * 22 mm
Súly: 875 g
Áramforrás: Lithium-Ion, 8000 mAh
Kivitel: Tablet
Szín: Fekete
Alkalmazói környezet:Üzemeltetési hőmérséklet: -20 °C - 60 °C (tárolási: -40 °C - 85 °C)
Tokozás: IP67
Ütésállóság: 1,2 m
Kiépítés:Operációs rendszer: Windows 10 Professional
Processzor: Intel® Atom Z3735F QuadCore, 1,33-1,83GHz, 64-Bit
Program memória: 2 GB
Tároló memória: 32 GB
Memória bővítés: microSDHC kártyával 128 GB-ig bővíthető
Programozás: C#/.NET, Java, and Embedded “C” APIs
Kijelző felbontás: 1280*800px
Kijelző mérete: 8"
Kijelző: Érintőképernyő, 8" 1280*800, kettős módú kapacitív érintőképernyő (ujj vagy stylus)
Kamera: Hátul 5 MP kamera, HD videóra optimalizálva
Hátsó vaku: Nem
Billentyűzet típusa: Virtuális érintő
Billentyűzet: Érintőképernyős billentyűzet, hangerő szabályozó-, oldalsó scan- és ki/bekapcsoló gomb
Hangjelzés: 2 db 0.8W-os hangszóró
Optikai paraméterek: Olvasási technológia: Area imager
Olvasási távolság: 5 - 20 cm (kód típusától és méretétől függ)
Adatkommunikáció:Kommunikáció típusa: Online
WiFi: Igen, 802.11 b/g/n
Bluetooth: Igen, Class 4.0
GSM: Igen, GSM/GPRS/EDGE/3G
GPS: Igen
RFID: Nem
USB 2.0: Igen
Támogatott kód típusok: 1D kódok: Minden elterjedt 1 dimenziós vonalkódot olvas (pl. EAN13, CODE128)
2D kódok: Aztec Code, Data Matrix, MaxiCode, QR Code,China Han Xin Code
Főbb jellemzők:
 • 8"-os, 1280x800 pixel, Corning® Gorilla® Glass kijelző
 • IP67, -20°C - 60°C, 1,2 m-ről ejthető betonra (IEC-60068232 szabvány), 30 percig ellenáll a víznek (max. 1 méter)
 • Microsoft Windows 10 Pro operációs rendszer
 • Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, 3G micro-SIM
 • 5MP hátlapi, auto-fókusz kamera
 • 8000 mAh lítium-ion akkumulátor (5-7 órás üzemidő)
 • 1D/2D area imager vonalkódolvasó
Felhasználási területek:
 • Kereskedelem: áru bevét- és kiadás, raktári folyamatok támogatása, polcellenőrzés, polccímke nyomtatás, vevői információk kezelése, mobil értékesítés
 • Rendezvények: belépőjegy ellenőrzés, jogosultság ellenőrzés, biztonsági feladatok
 • Raktár, Logisztika: csomagkezelés, raktári feladatok támogatása, komissió
 • Ipar: gyártáskövetés, minőségbiztosítási feladatok


Elérhetőség
Funkciók

Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Newland Nquire NQ800 tablet, 20cm (8"), kapacitív érintőképernyő 1280x800 pixel, hátsó kamera (5MP), Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, audio, Micro SD-Slot, Intel Quad Core, 1.33-1,83 GHz, 1D/2D vonalkódolvasó, RAM: 2 GB, Flash: 32 GB, Windows 10 Prof, IP67 (Csomagban: NQ800 ipari tablet, akkumulátor, EU adatper)
Cikkszám: NQ800/HS
Készlet: 0 db
Szállítás: Megszűnt
IP67
1280
x
800
-%
Ft/db 177 100
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére
[@item-kiegeszitok]0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  1
  Előzmények: