Honeywell Dolphin CT60
Honeywell Dolphin CT60
Robusztus adatgyűjtő! Telefon, GPS, vonalkódolvasó
8 magos processzor, 13MP kamera, Android 7.1 rendszer.
Kiváló választás vállalati és ipari felhasználásra!
AKCIÓS
MEGSZŰNT
Utód modell
Új

Főbb jellemzők (Modell: CT60-L0N-ASC210E):

 • Honeywell Dolphin CT60 vállalati/iapari adatgyűjtő, okostelefon: 2D area imager, GPS, 13MP kamera, 11,9cm (4,7''), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, 4G (LTE), NFC, Micro SD foglalat, 1280x720 pixel, Qualcomm Octa Core, 2.2GHz, RAM: 3 GB, Flash: 32 GB, Android (7.1), 4040mAh akkumulátor, IP65, IP67, Google Mobile Services
 • Olvasási technológia: Area imager
 • Interfész: WiFi, Bluetooth
 • Áramforrás: Lithium-Ion, 4040 mAh
 • Kommunikáció a számítógéppel:
 • Adattovábbítás távolsága:
 • Garancia: Adatgyűjtőre 12 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
Olvasási távolság:
0,5M-IG
NORMÁL
2,5M-IG
KÖZEPES
5M-IG
NAGY
12M-IG
EXTRA

Honeywell Dolphin CT60 adatgyűjtő bemutatása:

2017 utolsó negyedévében jött el az idő, hogy a közismert és kedvelt Dolphin CT50 ipari adatgyűjtő és okostelefon megújuljon. A bemutatásra került Honeywell Dolphin CT60 megőrizte elődje főbb jellemzőit, azonban erősebb processzort, új olvasó optikákat, nagyobb memóriát és akkumulátort, valamint új operációs rendszert kapott.

Könnyedén megelőzi korát!

A Honeywell Dolphin CT60 elődjéhez hasonlóan sikeresen ötvözi az okostelefonok méretét (csupán 19 mm vastag), formáját és felhasználói felületét a tradicionális ipari és vállalati kézi mobil adatgyűjtők robusztusságával, megbízhatóságával és élettartamával. Az Dolphin CT60 formatervezésének, kialakításának és méretének köszönhetően a felhasználó egy kézzel is könnyedén és biztonságosan végezheti munkáját. Az eszköz kis mérete ellenére nagy kapacitású (4040 mAh) akkumulátorral rendelkezik, melynek köszönhetően akár 12 órát is kibír, még intenzív hálózati kommunikáció mellett is!
Felhasználási terület alapján ajánlott a kijáró értékesítők, futárok és szerviz mérnökök munkafolyamatainak optimalizálására, továbbá segíti a kis- és középvállalatok dolgozóinak modernebb és jobb kommunikációját.

Kényelem és funkcionalitás

A normál okostelefonok és tabletek kameráját elsősorban nem vonalkód dekódolásra optimalizálták, így a vonalkódolvasás ezekkel a készülékekkel lassú és nehézkes lehet. A Honeywell Dolphin CT60 vállalati adatgyűjtőbe a szkennelés támogatására olyan olvasófejet építettek be, mely könnyedén megbirkózik minden 1 és 2 dimenziós vonalkóddal, akár 74 cm-es távolságig (függ a kód méretétől, típusától és sűrűségétől). A nagy teljesítményű Honeywell N6600 area imager optika könnyedén olvas szinte bármilyen felületről (fényvisszaverő papír, mobiltelefon-, vagy számítógép képernyőjéről), mindezt gyorsabban és messzebbről, mint a lézerolvasók.
A 4G/LTE képes Honeywell Dolphin CT60 valós idejű információt biztosíthat - a kollégák számára - a világ bármelyik pontjáról. Az amerikai gyártó adatgyűjtője nem csupán egy mobil terminál, hanem egy olyan eszköz, amellyel növelhető a hatékonyság, a pontosság és a szolgáltatások minősége.
A beépített GPS technológiának köszönhetően kinyílik a helyszínfüggő alkalmazások világa a felhasználók számára, beleértve a valós idejű navigációt, illetve a szállítás és logisztika keretében az áruátvétel bizonyítását szolgáló koordináták rögzítését.

Extrém időjárás és környezet

A Honeywell Dolphin CT60 ipari szintű tokozást kapott, ennek köszönhetően extrém ellenállósága nem csupán az ütésekre - az IP67 szabványnak megfelelés miatt ütésálló, a betonra történő leejtést akár 2,4 méter magasból is túléli - terjed ki, hanem az átlagon felüli hőmérséklet (-20 °C-tól egészen +50°C-ig) sem okozhat kárt az adatgyűjtőben.

Amikor a látszat a lényeg!

A 4,7"-os (119 mm) 720*1280 pixeles, nagy felbontású HD kijelző beltéren és nagy környezeti megvilágítású helyeken is jól olvasható a Honeywell Dolphin CT60 mobil terminálon, így ideális választás a kültéri alkalmazások esetén is! További előny, hogy az érintőképernyő beállításai dinamikusan alkalmazkodnak a környezethez, lehetővé téve a felhasználónak, hogy a képernyőt tollal vagy ujjal (akár kesztyűben is) használhassa.

Honeywell Mobility Edge - egységes és dinamikus platform mobil felhasználásra

A Honeywell által fejlesztett rendszernek köszönhetően a CT60 adatgyűjtőkön a Mobility Edge platform megoldást kínál a ma általánosan használt rugalmatlan technológiák kötöttségeire anélkül, hogy engedményeket kellene tenni a vállalati alkalmazások által támasztott biztonsági, megbízhatósági követelmények, a teljesítmény, vagy a menedzselhetőség oldalán. Az amerikai gyártó saját fejlesztésének köszönhetően a felhasználó könnyedén követheti és válthat az Android operációs rendszerek új verziói között, akár több terminálon egyszerre! A Mobility Edge platform segítségével frissíthet és telepíthet minden ezzel kompatibilis Honeywell mobil adatgyűjtőt!

A Honeywell Mobility Edge főbb jellemzői:

 • Gyorsabb fejlesztés, tesztelés és telepítés
 • Gyors hozzáférés a legújabb biztonsági frissítésekhez
 • A mobil adatgyűjtők termelékenységének optimalizálása és a hatékonyságának növelése
 • Előre kompatiblis és időtálló megoldások

Honeywell System On a Module (SOM) - a jövő...

A Honeywell 2017 második felétől megjelenő mobil adatgyűjtőinél bevezetésre kerül a SOM modul technológia. A Honeywell Dolphin CT60-ban is megtalálható SOM modul tartalmazza a processzort, a memóriát és a vezérlőket. A fejlesztés egy speciális rendszert képez a Honeywell mobil adatgyűjtői között, melyek alkatrészei így kompatibilisek egymással. Az autoID területén jelenleg egyedülálló technológia előnyt nyújt a felhasználóknak, hogy az idővel elavult eszközök frissíthetők legyenek, ezzel növelve a terminálok élettartamát.

Honeywell Dolphin CT60 a tökéletes társ!

 • Okostelefon: A Honeywell Dolphin CT60 teljes értékű mobiltelefonként is funkcionál.
 • Kapcsolat: 4G/LTE, Wi-Fi, Bluetooth és NFC áll rendelkezésre, hogy bárhol és bármikor kapcsolatot teremthessünk.
 • Teljesítmény: nagy teljesítményű nyolc magos 2,2 GHz-es processzor, 3 GB RAM és 32 GB Flash memória teszi lehetővé, hogy a dolgozók kiélvezzék az osztályelső teljesítményt az alkalmazások kezelésében, fényképezésnél, vagy adatbázis műveleteknél.
 • Robusztusság: akármit is művelnek a Honeywell Dolphin CT60 adatgyűjtővel, nem kell aggódnia, az eszköz elviseli. Leejtheti betonra, beleejtheti vízbe, használhatja hőségben, hidegben, esőben és hóban is. Többszöri leejtésnek ellenáll 2,4 méter magasságból, amely megfelel a MIL-STD 810G szabványnak és meghaladja azt. Megbízható működés 1.000 egymást követő 1 méteres esés után.
 • Kamera: nagy felbontású, automatikus fókusszal rendelkező 13 megapixeles kamera segítségével a felhasználó gyakorlatilag bármilyen fényviszonyok között dokumentálhatja fotóval vagy 4K videóval a szállítmányok, az eszközállomány, stb. állapotát.
 • Kristálytiszta hang: telefonálás közben a háttérzaj nagy mértékben lecsökken a Dual-Microphone Noise szűrő technológiával.
 • Helymeghatározás, GPS: a technológiának köszönhetően kinyílik a helyszínfüggő alkalmazások világa a felhasználók számára, beleértve a valós idejű navigációt, illetve a szállítás és logisztika keretében az áruátvétel bizonyítását szolgáló koordináták rögzítését.

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • 0 Ft kiszállítási díj minden eszköz esetében!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás
Árajánlatkérés
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 381 db.

Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: CT60-L0N-ASC210E):
Megnevezés: Honeywell Dolphin CT60 adatgyűjtő
Méret: 160 * 82,5 * 19 mm
Olvasási technológia: Area imager
Billentyűzet: Virtuális érintő, 4 gomb
Kijelző: 4,7", 720*1280px
Támogatott kód típusok: 1 és 2 dimenziós vonalkódok olvasására (pl. DataMatrix-, QR kód)
Interfész: WiFi, Bluetooth
Garancia: Adatgyűjtőre 12 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Teljes specifikáció (Modell: CT60-L0N-ASC210E):
Műszaki adatok:Méret: 160 * 82,5 * 19 mm
Súly: 350 g
Áramforrás: Lithium-Ion, 4040 mAh
Kivitel: Kézi
Kialakítás: Egyenes
Szín: Fekete
Alkalmazói környezet:Üzemeltetési hőmérséklet: -20 °C - 50 °C (tárolási: -30 °C - 70 °C)
Páratartalom: 0-95%
Tokozás: IP67
Ütésállóság: 2,4 m
ESD érték: +/-15 kV (levegő), +/- 8 kV (kontakt)
Kiépítés:Operációs rendszer: Android 7.1.1. Nougat
Processzor: 2,2 GHz Qualcomm Octa Core
Program memória: 3 GB
Tároló memória: 32 GB
Memória bővítés: microSD kártyával 512 GB-ig bővíthető
Programozás: C, .NET, Java, Honeywell SDK környezet Google Android 7.1 rendszerhez
Kijelző felbontás: 720*1280px
Kijelző mérete: 4,7"
Kijelző: Érintőképernyő, 4,7" 720x1280, magas fényerejű, kétujjas és kesztyűben történő használatra is alkalmas
Kamera: Hátul 13 Mpixel-es autofókuszos kamera, vakuval, 4K videó rögzítés
Hátsó vaku: Igen
Billentyűzet típusa: Virtuális érintő
Billentyűzet: Érintőképernyős billentyűzet, hangerő szabályozó-, oldalsó scan-, kamera- és ki/bekapcsoló gomb
Optikai paraméterek: Olvasási technológia: Area imager
Optika típusa: N6600
Olvasási távolság: 2,8 - 41,9 cm (kód típusától és méretétől függ)
Adatkommunikáció:Kommunikáció típusa: Online
WiFi: Igen, 802.11 a/b/g/n/ac
Bluetooth: Igen, Class 5.0
GSM: Igen, GSM/GPRS/EDGE/HSPA/UMTS/HSPA+/4G
GPS: Igen
RFID: Nem
Támogatott kód típusok: 1D kódok: Minden elterjedt 1 dimenziós vonalkódot olvas (pl. EAN13, CODE128)
2D kódok: Aztec Code, Data Matrix, MaxiCode, QR Code,China Han Xin Code
Főbb jellemzők:
 • 1D, 2D vonalkódok olvasása képolvasó szkennerrel (N6600 imager)
 • Nagyfelbontású 13 Mpixeles kamera automatikus fókusszal, 4K videó rögzítéssel
 • Érintőképernyős billentyűzet, hangerő szabályozó-, oldalsó scan-, kamera- és ki/bekapcsoló gomb
 • Szenzorok: Gyorsulás érzékelő, vibrációs érzékelő, környezeti fény érzékelő, stb.
 • 119 mm (4,7") TFT kijelző, 720x1280 HD, magas fényerejű, kétujjas és kesztyűben történő használatra is alkalmas
 • Csatlakozás Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, 3G/4G/LTE hálózatra
 • Nyolcmagos 2,2 GHz-es nagy teljesítményű processzor
 • Android 7.1 Nougat operációs rendszer
Felhasználási területek:
 • Rendezvények: belépőjegy ellenőrzés, jogosultság ellenőrzés, biztonsági feladatok
 • Raktár, Logisztika: csomagkezelés, raktári feladatok támogatása, komissió
 • Kereskedelem: áru bevét- és kiadás, raktári folyamatok támogatása, polcellenőrzés, polccímke nyomtatás, vevői információk kezelése, mobil értékesítés


Elérhetőség
Funkciók

Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Honeywell Dolphin CT60 vállalati/iapari adatgyűjtő, okostelefon: 2D area imager, GPS, 13MP kamera, 11,9cm (4,7''), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, 4G (LTE), NFC, Micro SD foglalat, 1280x720 pixel, Qualcomm Octa Core, 2.2GHz, RAM: 3 GB, Flash: 32 GB, Android (7.1), 4040mAh akkumulátor, IP65, IP67, Google Mobile Services
Cikkszám: CT60-L0N-ASC210E
Készlet: Gyártói központban - 381 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Honeywell Dolphin CT60 vállalati/iapari adatgyűjtő, okostelefon: 2D area imager, GPS, 13MP kamera, 11,9cm (4,7''), Bluetooth, Wi-Fi (802.11ac), audio, 4G (LTE), NFC, Micro SD foglalat, 1280x720 pixel, Qualcomm Octa Core, 2.2GHz, RAM: 3 GB, Flash: 32 GB, Android (7.1), 4040mAh akkumulátor, IP65, IP67,
Cikkszám: CT60-L0N-ASC110E
Készlet: Gyártói központban - 25 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére


A vonalkódtechnikai eszközöket gyártó cégek termékeikre általában 1 éves jótállási időt biztosítanak, azonban bárkivel előfordulhat, hogy ennek lejárata után hibásodik meg az eszköz, vagy egyszerűen a hétköznapi használat során éri baleset a készüléket. A Honeywell (Intermec, Datamax) kiterjesztett garancia ezekre az esetekre nyújt védelmet!
Extra garancia vásárlása esetén a Honeywell (Intermec, Datamax) vállalja az eszközök jótállásának időbeni kiterjesztését, valamint többlet szolgáltatások hozzáadását 3  vagy 5 éves futamidejű szervizcsomag keretében. A szervizszolgáltatás egy költséghatékony megoldás, mely előre tervezhető karbantartás/javítási költséget eredményez az üzletmenetben, mely a vásárlástól számított 30 napon belül rendelhető meg.

Standard jótállási szolgáltatások:

 • Átlagosan 10-25 munkanapos átfutási idő
 • Angol nyelvű telefonos Honeywell technikai segítés nyújtás a hétköznap, a vásárlástól számított 90 napon keresztül
 • Kiterjed az anyag és gyártási meghibásodásra
 • A meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelye és az Ügyfél telephelye között, mindkét irányban.
 • WEBMAXX EXTRA: cégünk a vásárlástól számított 90 napon keresztül díjmentesen magyar nyelvű telefonos technikai segítséget biztosít hétköznapokon, nyitvatartási időben (kivétel ünnepnapok). A szolgáltatás keretében az eszközök beállításával, használatával kapcsolatban felmerülő kérdésekre szakképzett kollégáink a lehető leghamarabb választ adnak.

Honeywell szerviz csomagok előnyei:

 • 3 vagy 5 évig terjedő biztonságos üzemeltetés, előre kalkulálható költségek mellett.
 • Tervezhető javítási, csere határidő.
 • Honeywell gyártói szerviz végzi az eszközök javítását/karbantartását, kizárólag új alkatrészek felhasználásával.
 • A csomag teljes időtartama alatt a Honeywell telefonos technikai segítségnyújtást biztosít (angol nyelvű). 
 • Szervizszerződés kötése esetén az ügyfél hozzáférést kap a Honeywell Scanning & Mobility (angol nyelvű) online technikai támogatást nyújtó felületéhez a legújabb termékekről és alkalmazásokról szóló hasznos információk eléréséhez.
 • A legújabb frissítések telepítése, illetve gyári OS visszaállítás (vagy az előnyben részesített verzió)

Teljeskörű garancia (Comprehensive Coverage) kiegészítés:

A teljeskörű lefedettség magában foglalja az eszköz cseréjét, mely kiterjed a véletlenszerű sérülésekre, természetes elhasználódásra, sérült tartozékokra, eszközhibára, meghibásodásra illetve egyéb, munkahelyi környezetben rendeltetésszerű használat során keletkezett károkra. 
Kivételt képeznek azok a hibák, amelyeket jogosulatlan beavatkozás, közvetlen hőnek kitett sérülés vagy más természeti kár okozott, beleértve a szándékos rongálást is! A teljeskörű garancia az akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásokra nem vonatkozik.
A teljeskörű garancia - az akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásokon kívül - az alábbi problémákra vonatkozik:
 • eszköz házának-, műanyag alkatrészeinek-, kijelzőjének-, olvasó optika ablakának- törésére/repedésére (nyomtatóra nem érvényes);
 • kiegészítők - pl, csuklópánt, stylus, képernyővédő fólia, akkumulátor fedél – javítására (nyomtatóra nem érvényes);
 • a rendeltetésszerű használat során felmerülő kopási/kozmetikai javításokra (pl. billentyűzet) (nyomtatóra nem érvényes);

Best-In-Class szervizcsomag

Az ügyfél minden szükséges támogatást megkap a vásárolt eszközhöz, hogy megbízhatóan és előre tervezhető költségek mellett működjenek. A teljeskörű garancia magában foglalja a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javításának díját és alkatrész költségeit, valamint kiterjed a véletlenszerű sérülésekre, természetes elhasználódásra, sérült tartozékokra, eszközhibára, meghibásodásra illetve egyéb, munkahelyi környezetben rendeltetésszerű használat során keletkezett károkra. 
Kivételt képeznek azok a hibák, amelyeket jogosulatlan beavatkozás, közvetlen hőnek kitett sérülés vagy más természeti kár okozott, beleértve a szándékos rongálást is! 
A teljeskörű garancia - a nyomtatók kozmetikai/kopási/törési, valamint a hordozható készülékek (adatgyűjtők, vezeték nélküli olvasók) akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásán kívül - az alábbi problémákra vonatkozik:
 • eszköz házának-, műanyag alkatrészeinek-, kijelzőjének törésére/repedésére (nyomtatóra nem érvényes);
 • kiegészítők - pl, csuklópánt, stylus, képernyővédő fólia, akkumulátor fedél – javítására (nyomtatóra nem érvényes);
 • a rendeltetésszerű használat során felmerülő kopási/kozmetikai javításokra (pl. billentyűzet) (nyomtatóra nem érvényes);
 • nyomtatók teljeskörű alkatrészgarancia a nyomtatófejet is beleértve;
Átfutási idő: a hibás eszköz érkezésétől számított 2 munkanap (az első nap a beérkezést követő első munkanap), ezen felül értendő a szállítási idő (szállítással együtt 10-12 nap).
Szállítási költség: a meghibásodott eszköz szállításáról a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Honeywell telephelyére. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a Honeywell szervizközpont gondoskodik.

Szervizcsomagokhoz vásárolható Webmaxx kényelmi szolgáltatás:

Meghibásodott eszközök felvétele az ügyfél telephelyén: A szolgáltatás alapján - munkanapokon 12:00-ig beérkezett hibabejelentés esetén - a következő munkanapon a Webmaxx futár felveszi a meghibásodott készüléket az Ügyfél telephelyén és továbbítja a gyártó szervizközpontjába. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a gyártói szervizközpont gondoskodik.

Összehasonlító táblázat Honeywell standard és Best-In-Class szerviz csomagokra

1 az első nap a beérkezést követő első munkanap
2 amennyiben munkanapon 12:00-ig megérkezik a hibás eszköz a Webmaxx központba
3 kivéve ünnepnap
A fenti határidők a nemzetközi ünnepnapok figyelembevételével változhatnak!


[@item-kiegeszitok]0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  1
  Előzmények: