Zebra TC56
Zebra TC56
Robusztus adatgyűjtő és okostelefon ipari és
vállalati alkalmazásokhoz! Egyszerre akár több eltérő
vonalkódot, szöveget és aláírást képes rögzíteni!
IP67
AKCIÓS
MEGSZŰNT
Utód modell
Új

Főbb jellemzők (Modell: TC56DJ-1PAZU4P-A6):

 • Zebra TC56 vállalati adatgyűtő és okostelefon, 5" HD (1280*720) kijelző, 4G (LTE), 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r, Bluetooth 4.1 (Class 2), NFC, 4GB RAM/32GB Flash, 2D area imager (SE4170), 13 MP hátsó kamera, 4300 mAh akkumulátor, Android 6.0 Marshmallow, Google Marketing Store
 • Olvasási technológia: Area imager
 • Interfész: WiFi, Bluetooth
 • Áramforrás: Lithium-Ion, 4300 mAh
 • Kommunikáció a számítógéppel:
 • Adattovábbítás távolsága:
 • Garancia: Adatgyűjtőre 12 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
Olvasási távolság:
0,5M-IG
NORMÁL
2,5M-IG
KÖZEPES
5M-IG
NAGY
12M-IG
EXTRA

Zebra TC56 adatgyűjtő bemutatása:

A Zebra TC56 ipari/kereskedelmi/vállalati felhasználásra készült mobil adatgyűjtő, ami a munkavégzéshez szükséges strapabíróságot és menedzselhetőséget sikeresen ötvözi az okostelefonok méretével (csupán 18,6 mm vastag) és sokoldalúságával. 

Zebra TC56, a nyers erő!

A Zebra TC56 adatgyűjtőben hatmagos (hexa-core) 1,8 GHz-es processzor, valamint a világ legnépszerűbb mobil operációs rendszere az Android 6.0 Marshmallow található, kibővítve, az előre telepített Zebra Mobilitiy Extensions (MX) applikációkkal, melyek nagyobb biztonságot és teljesítményt, valamint könnyebb kezelhetőséget biztosítanak. A TC56 13 Mpixeles (autófókusz + vaku) kamerájának köszönhetően kiválóan alkalmas dokumentumok, fényképek és videók készítésére, archiválására.

Kényelem és funkcionalitás

Az exkluzív PRZM intelligens képalkotó technológia lehetővé teszi a villámgyors és pontos adatrögzítést, akár közvetlen napfényben is, még rossz minőségben kinyomtatott kódok esetén is. A Zebra TC56 mobil adatgyűjtőbe 1 és 2 dimenziós kódok dekódolására alkalmas SE4710-es olvasófejet integráltak, amely max. 80 cm-es távolságig olvas (függ a kód méretétől, típusától, sűrűségétől) és egyszerre akár több, eltérő tartalmú vonalkódot, szöveget és aláírást tud rögzíteni. A nagy teljesítményű area imager szkenner könnyedén olvas szinte bármilyen felületről (fényvisszaverő papír, mobiltelefon-, vagy számítógép képernyőjéről), mindezt gyorsabban és messzebbről, mint a lézerolvasók.

Amikor a látszat a lényeg!

Az 5"-os (127 mm) nagy felbontású HD kijelző (1280*720 pixel) beltéren és nagy környezeti megvilágítású helyeken is jól olvasható, így ideális választás a kültéri alkalmazások esetén! A Gorilla Glass kapacitív érintőképernyő további előnye, hogy dinamikusan alkalmazkodik a környezethez, lehetővé téve a felhasználónak, hogy a képernyőt tollal vagy ujjal használhassa.

Forradalmi új adatrögzítés! 

A Zebra Technologies SimulScan applikációjának köszönhetően a vállalkozások hatékonyabbá tehetik a felhasználók munkáját, precízebbé téve az adatfeldolgozást és csökkentve a munkaidőt. Egyetlen szkenneléssel lehetősége nyílik egy teljes oldal tartalmának rögzítésére beleértve a vonalkódokat, szövegrészeket, telefonszámokat, képeket, aláírásokat, sőt még a jelölőnégyzeteket is. A Zebra TC56 és a SimulScan applikáció használatával nincs több papírmunka, kézi adatbevitel, hibás adatrögzítés, időveszteség az egyesével történő szkennelések miatt, téves vagy nem megfelelő vonalkód bevitele, információkésés, stb. Egyszerűen megszűnnek az emberi adatrögzítés során jelentkező extra költségek és növekszik a termelékenység!

Extrém időjárás és környezet

A Zebra TC56 tokozásának köszönhetően extrém ellenállósága nem csupán az ütésekre - betonra történő leejtést akár 1,2 méter magasból is túléli (védőtokban 1,5 m) - terjed ki, hanem az átlagon felüli hőmérséklet (-10 °C-tól egészen +50°C-ig) sem okozhat kárt az adatgyűjtőben.

A leghosszabb akkumulátor-élettartam a kategóriában!

A 4300 mAh akkumulátorok a Zebra TC56 adatgyűjtőben egy teljes műszakot kibírnak - még intenzív hálózati adatforgalom mellett is! A cserélhető akkumulátor teljesítménye felülmúlja a versenyképes eszközökét, amit ötvöz egy rendkívül alacsony fogyasztású kijelzővel, így biztosítja a felhasználók számára a rengeteg energiát egy teljes műszakra.

Az érzékelők birodalmában

 • Helymeghatározás, GPS: a technológiának köszönhetően kinyílik a helyszínfüggő alkalmazások világa a felhasználók számára, beleértve a valós idejű navigációt, illetve a szállítás és logisztika keretében az áruátvétel bizonyítását szolgáló koordináták rögzítését.
 • Mozgás-, gyorsulás érzékelés: a beépített szenzor lehetővé teszi a Zebra TC56 mobil adatgyűjtő számára a gyorsulásérzékelő üzleti szintű implementációját. 
 • Környezeti fény érzékelő: a szenzornak köszönhetően automatikusan szabályozza a képernyő fényerejét, ezzel is segítve a felhasználót a munkában
 • Közelségérzékelő: a szenzor automatikusan érzékeli és kikapcsolja a képernyőt, ha a felhasználó a fejéhez emeli a készüléket telefonálni, majd a hívás végén újraindítja a funkciókat

Értelmezze újra a produktivitást

 • Teljesítmény: hatmagos 1,8 GHz-es processzor, 2 GB RAM és 16 GB flash memória teszi lehetővé, hogy a dolgozók kielvezzék az osztályelső teljesítményt, az alkalmazások kezelésében, fényképezésnél, vagy adatbázis műveleteknél
 • Kijelző: a Gorilla Glass kijelző növeli a Zebra TC56 PDA tartósságát, továbbá meggátolja a karcolások kialakulását. A sérülésekre gyakorlatilag érzéketlen üveg törés vagy karcolódás nélkül ellenáll a leggyakoribb leejtéseknek.
 • Kamera: nagy felbontású, automatikus fókusszal rendelkező 13 megapixeles kamera és külső vaku segítségével a felhasználó gyakorlatilag bármilyen fényviszonyok között dokumentálhatja a szállítmányok, az eszközállomány, stb. állapotát.
 • Robusztusság: a Zebra TC56 adatgyűjtőt leejtheti betonra, használhatja hőségben vagy hidegben, nem kell aggódnia az eszköz elviseli.
 • Kapcsolat: 4G/LTE, Wi-Fi, Bluetoot és NFC áll rendelkezésre, hogy bárhol és bármikor kapcsolatot teremthessünk.
 • Kristálytiszta hang: telefonálás közben a háttérzaj nagy mértékben lecsökken a Dual-Microphone Noise Cancellation technológiával.

Legyen mindig naprakész!

A Zebra Technologies termékeihez alapesetben 90 napos ingyenes support szolgáltatást biztosít. A támogatási időszak alatt az eszközökre elérhetőek a biztonsági és operációs rendszer frissítések is.
Annak érdekében, hogy a mobil eszközei (adatgyűjtő, tablet, stb.) a határidő lejárta után is megfelelő védelmet és frissítéseket kapjanak, javasoljuk Zebra OneCare kiterjesztett garancia szolgáltatás vásárlását. Így akár sok évig maximalizálhatja a befektetés megtérülését.
Adatgyűjtő vagy ipari tablet vásárlása esetén mindig vegye figyelembe, hogy operációs rendszertől függetlenül az eszközön semmilyen előre telepített ügyviteli szoftver nem található. Az általunk készített egyedi mobil applikációk nagyban hozzájárulnak ügyfeleink ügymenetének egyszerűsítéséhez, gyorsításához és hatékonyabbá tételéhez. Vásárlás előtt erről egyeztessen kollégáinkkal!

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • 0 Ft kiszállítási díj minden eszköz esetében!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás
Árajánlatkérés
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 20 db.

Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: TC56DJ-1PAZU4P-A6):
Megnevezés: Zebra TC56 adatgyűjtő
Méret: 155 * 75,5 * 18,6 mm
Olvasási technológia: Area imager
Billentyűzet: Virtuális érintő
Kijelző: 5", 1280*720px
Támogatott kód típusok: 1 és 2 dimenziós vonalkódok olvasására (pl. DataMatrix-, QR kód)
Interfész: WiFi, Bluetooth
Garancia: Adatgyűjtőre 12 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Teljes specifikáció (Modell: TC56DJ-1PAZU4P-A6):
Műszaki adatok:Méret: 155 * 75,5 * 18,6 mm
Súly: 249 g
Áramforrás: Lithium-Ion, 4300 mAh
Kivitel: Kézi
Kialakítás: Egyenes
Átalakítható pisztolyosra: Igen
Szín: Fekete/Ezüst
Alkalmazói környezet:Üzemeltetési hőmérséklet: -10 °C - 50 °C (tárolási: -40 °C - 70 °C)
Páratartalom: 5-85
Tokozás: IP67
Ütésállóság: 1,2 m
ESD érték: +/- 15kVdc levegő kisülés, +/-10kVdc érinktkező- és indirekt kisülés
Kiépítés:Operációs rendszer: Android 6.0 Marshmallow
Processzor: Cortex A72 1,8 GHz, 64-bit hexa-core
Program memória: 32 GB
Tároló memória: 4 GB
Memória bővítés: microSD kártyával 32 GB-ig, SDXC kártyával 64 GB-ig bővíthető
Programozás: Java
Kijelző felbontás: 1280*720px
Kijelző mérete: 5"
Kijelző: Érintőképernyő, 5" HD 1280x720 LED, Corning Gorilla Glass, kettős módú kapacitív érintőképernyő (ujj/kesztyű vagy stylus)
Kamera: Hátul 13 Mpixel-es autofókuszos kamera, vakuval
Hátsó vaku: Igen
Billentyűzet típusa: Virtuális érintő
Billentyűzet: Érintőképernyős billentyűzet
Hangjelzés: Beépített mikrofon (zajszűrővel) és hangszóró
Optikai paraméterek: Olvasási technológia: Area imager
Optika típusa: SE4710
Olvasási távolság: 5,08 - 76,2 cm (kód típusától és méretétől függ)
Adatkommunikáció:Kommunikáció típusa: Online
WiFi: Igen, 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r
Bluetooth: Igen, Class 2.0
GSM: Igen, GSM/GPRS/EDGE/HSPA/UMTS/HSPA+/4G
GPS: Nem
RFID: Nem
Támogatott kód típusok: 1D kódok: Minden elterjedt 1 dimenziós vonalkódot olvas (pl. EAN13, CODE128)
2D kódok: Aztec Code, Data Matrix, MaxiCode, QR Code,China Han Xin Code
Főbb jellemzők:
 • 1D, 2D (SE4710 imager) vonalkódok olvasása képolvasó szkennerrel
 • Hátul 13 MP autofókuszos kamera vakuval
 • 127 mm (5˝) nagy felbontású HD (1280*720) LED kijelző
 • Csatlakozás 4G/LTE, Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/d/h/i/r és Bluetooth 4.1 (Class 2) hálózatra, NFC
 • Android 6.0 Marshallow operációs rendszer, Zebra MX (Mobility Extensions) applikációval
Felhasználási területek:
 • Kereskedelem: áru bevét- és kiadás, raktári folyamatok támogatása, polcellenőrzés, polccímke nyomtatás, vevői információk kezelése, mobil értékesítés
 • Rendezvények: belépőjegy ellenőrzés, jogosultság ellenőrzés, biztonsági feladatok
 • Raktár, Logisztika: csomagkezelés, raktári feladatok támogatása, komissió
 • Ipar: gyártáskövetés, minőségbiztosítási feladatok


Elérhetőség
Funkciók

Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra TC56 vállalati adatgyűtő és okostelefon, 5" HD (1280*720) kijelző, 4G (LTE), 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r, Bluetooth 4.1 (Class 2), NFC, 2GB RAM/16GB Flash, 2D area imager (SE4170), 13 MP hátsó kamera, 4300 mAh akkumulátor, Android 6.0 Marshmallow, Google Marketing Store
Cikkszám: TC56DJ-1PAZU2P-A6
Készlet: Gyártói központban - 1113 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP67
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra TC56 vállalati adatgyűtő és okostelefon, 5" HD (1280*720) kijelző, 4G (LTE), 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r, Bluetooth 4.1 (Class 2), NFC, 4GB RAM/32GB Flash, 2D area imager (SE4170), 13 MP hátsó kamera, 4300 mAh akkumulátor, Android 6.0 Marshmallow, Google Marketing Store
Cikkszám: TC56DJ-1PAZU4P-A6
Készlet: Gyártói központban - 20 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP67
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra TC56 vállalati adatgyűtő és okostelefon, 5" HD (1280*720) kijelző, 4G (LTE), 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r, Bluetooth 4.1 (Class 2), NFC, 2GB RAM/16GB Flash, 2D area imager (SE4170), 13 MP hátsó kamera, 4300 mAh akkumulátor, Android 6.0 Marshmallow
Cikkszám: TC56DJ-2PAZU2P-A6
Készlet: Gyártói központban - 228 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP67
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra TC56 vállalati adatgyűtő és okostelefon, 5" HD (1280*720) kijelző, 4G (LTE), 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r, Bluetooth 4.1 (Class 2), NFC, 4GB RAM/32GB Flash, 2D area imager (SE4170), 13 MP hátsó kamera, 4300 mAh akkumulátor, Android 6.0 Marshmallow
Cikkszám: TC56DJ-2PAZU4P-A6
Készlet: Gyártói központban - 235 db
Szállítás: 3-5 munkanap
IP67
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére


A vonalkódtechnikai eszközöket gyártó cégek termékeikre általában 1 éves jótállási időt biztosítanak, azonban bárkivel előfordulhat, hogy ennek lejárata után hibásodik meg az eszköz, vagy egyszerűen a hétköznapi használat során éri baleset a készüléket. A Zebra kiterjesztett garancia ezekre az esetekre nyújt védelmet!
Extra garancia vásárlása esetén a Zebra vállalja az eszközök jótállásának időbeni kiterjesztését, valamint többlet szolgáltatások hozzáadását 3, 5 vagy 7 éves futamidejű szervizcsomag keretében. A szervizszolgáltatás egy költséghatékony megoldás, mely előre tervezhető karbantartás/javítási költséget eredményez az üzletmenetben.

Standard jótállási szolgáltatások:

 • Átlagosan 10-25 munkanapos átfutási idő
 • Angol nyelvű telefonos Zebra technikai segítség nyújtás a hétköznap, a vásárlástól számított 90 napon keresztül (kivétel Nemzetközi ünnepnapok)
 • Kiterjed az anyag és gyártási meghibásodásra
 • Ingyenes OS szoftverfrissítés a vásárlástól számított 90 napon keresztül
 • A meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelye és az Ügyfél telephelye között, mindkét irányban.
 • WebMaxx EXTRA: cégünk a vásárlástól számított 90 napon keresztül díjmentesen magyar nyelvű telefonos technikai segítséget biztosít hétköznapokon, nyitvatartási időben (kivétel ünnepnapok). A szolgáltatás keretében az eszközök beállításával, használatával kapcsolatban felmerülő kérdésekre szakképzett kollégáink a lehető leghamarabb választ adnak.

Zebra szerviz csomagok előnyei:

 • 3, 5 vagy 7 évig terjedő biztonságos üzemeltetés, előre kalkulálható költségek mellett
 • Tervezhető javítási, csere határidő
 • Zebra gyártói szerviz végzi az eszközök javítását/karbantartását, kizárólag új alkatrészek felhasználásával
 • Új eszközök beszerzését követően szerviz szerződés nélkül a Zebra ügyfélszolgálat 90 napig áll az ügyfél rendelkezésére, míg szerződés esetén a csomag teljes időtartama alatt
 • Adatgyűjtők esetén ingyenes diagnosztikai szoftvert biztosít a Zebra az eszközhöz, mellyel az alábbi teszteket lehet elvégezni: OS állapot, akkumulátort töltési szín és állapot, WiF-i/Bluetooth/GPS diagnosztika
 • Szervizszerződés kötése esetén az ügyfél hozzáférést kap egy online tréning portálhoz (angol nyelvű), ahol mélyrehatóan megismerhető a készüléket.

Zebra szerződéskötési lehetőségek:

 • Service form the Start: a legkedvezőbb áron a vásárlástól számított 30 napon belül rendelhető meg az eszközhöz, melynek előnye, hogy magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is. 
 • Service Center Select: 30 nappal a vásárlás után is köthető az eszközre szerviz csomag, ennek hátránya a magasabb ár, továbbá csak extra költségért igényelhető a „Teljeskörű garancia" kiegészítés.

Teljeskörű garancia (Comprehensive Coverage) kiegészítés:

A teljeskörű garancia lefedettségénél kivételt képeznek azok a hibák, amelyeket jogosulatlan beavatkozás, közvetlen hőnek kitett sérülés vagy más természeti kár okozott, beleértve a szándékos rongálást is! A szolgáltatás a termék típusától függően az alábbi problémákra vonatkozik:
 • Asztali, középkategóriás és ipari nyomtatók esetén a teljeskörű garancia magában foglalja a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javításának díját és alkatrész költségeit, valamint kiterjed a nyomtatófej cserére is.
 • Mobilnyomtatók esetén az akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásán kívül (extra költségért ez is igényelhető), a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javítására, alkatrészköltségekre, nyomtatófejre, valamint rendeltetésszerű használat mellett a kozmetikai kopásra, törésre is vonatkozik. 
 • Vonalkódolvasóknál és adatgyűjtőknél az akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásokon kívül (extra költségért ez is igényelhető), a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javítására, alkatrészköltségekre, valamint rendeltetésszerű használat mellett a kozmetikai kopásra (pl. billentyűzet), törésre (eszköz házra, alkatrészei, kijelzős, stb.) és kiegészítőkre (pl. akkumulátor fedél, stb.) is vonatkozik.

Szervizcsomagok: 

 • Zebra OneCare Essential (3 vagy 5 év): az ügyfél minden szükséges támogatást megkap a vásárolt eszközhöz, hogy megbízhatóan és előre tervezhető költségek mellett működjenek. Ha a vásárlástól számított 30 napon belül vásárolja meg az ügyfél a szerviz szolgáltatást, abban az esetben alapból magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is.
  Essential csomag esetén ha a Brno-i Zebra szervizközpontba beérkezett hibás eszköz javítását 3 munkanap alatt nem tudja elvégezni a gyártó, abban az esetben az eredeti eszközzel megegyező új készüléket küld vissza az ügyfél részére (kivétel speciális konfiguráció).
  Csere eszköz küldése esetén külön megállapodás hiányában (commissioning service) a készülék gyári standard állapotra van beállítva, így a felhasználó saját applikációja, beállításai nincsenek rajta, valamint az eszközön mindig a legfrissebb OS található (így esetlegesen eltérés lehetséges)!
  Átfutási idő: a hibás eszköz érkezésétől számított 6 munkanap (az első nap a beérkezést követő első munkanap)
  Szállítási költség: a meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelyére. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a Zebra szervizközpont gondoskodik.

 • Zebra OneCare Select (3 vagy 5 év): az Essential csomag bővített változata, mely a "következő munkanapi csereeszköz" szolgáltatást is tartalmazza, továbbá ha a vásárlástól számított 30 napon belül vásárolja meg az ügyfél a csomagot, abban az esetben alapból magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is. A Select csomag emelt szintű technikai ügyféltámogatást és 24 órás angol nyelvű telefonos támogatást a hét minden napján (kivétel nemzetközi ünnepnapok).
  Csere eszköz küldése esetén külön megállapodás hiányában (commissioning service) a készülék gyári standard állapotra van beállítva, így a felhasználó saját applikációja, beállításai nincsenek rajta, valamint az eszközön mindig a legfrissebb OS található (így esetlegesen eltérés lehetséges)!
  Átfutási idő: amennyiben munkanapon 12:00-ig az eszköz megérkezik a Webmaxx telephelyére, a gyártó még aznap indítja a csere eszközt Brno-ból a Vásárló címére (kivétel Nemzetközi ünnepnapok).
  Szállítási költség: a meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelyére. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a Zebra szervizközpont gondoskodik.

 • Zebra OneCare Essential Long Therm (7 év): a csomag az Essential szolgáltatásait biztosítja, de akár 7 éves időtartamra, évenkénti fizetési kondícióval. A szerződés felmondására 3 év után nyílik lehetősége a felhasználónak, majd ettől kezdve évente bontható fel a megállapodás.

Szervizcsomagokhoz vásárolható opcionális szolgáltatások, extra felárért:

 • Applikáció telepítése, előkonfigurálás (Commissioning Service): a cserélt vagy javított eszközt az ügyfél által használt applikációkkal, beállításokkal küldi a szerviz (legalább 20 db egyforma konfigurációjú adatgyűjtő esetén kérhető)
 • Akkumulátor karbantartása/frissítése: az akkumulátor élettartamára, illetve az esetlegesen előforduló töréskárra is vonatkozik a garancia. Javítás esetén, ha az akkumulátor állapota a teszten nem éri el a 80%-os szintet, akkor cseréli a gyártó! 
 • Dashboard: Zebra portál használata, melyen keresztül kommunikálhat a gyártói központtal, megtekintheti a javítási statisztikákat. (Select esetén az alapár tartalmazza a szolgáltatást)
 • WebMaxx kényelmi szolgáltatás: meghibásodott eszközök felvétele az ügyfél telephelyén. A szolgáltatás alapján - munkanapokon 12:00-ig beérkezett hibabejelentés esetén - a következő munkanapon a Webmaxx futár felveszi a meghibásodott készüléket az Ügyfél telephelyén és továbbítja a gyártó Brno-i szervizközpontjába. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a gyártói szervizközpont gondoskodik.

Összehasonlító táblázat Zebra OneCare Essential vs. Select szerviz csomagokra

1 az első nap a beérkezést követő első munkanap
2 amennyiben munkanapon 12:00-ig megérkezik a hibás eszköz a Webmaxx központba
3 kivéve ünnepnap
A fenti határidők a nemzetközi ünnepnapok figyelembevételével változhatnak!


[@item-kiegeszitok]

Zebra TC51 & TC56 - Bemutatása

Zebra TC51 & TC56 - Bemutatása0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  1
  Előzmények: