Epson TM-T88VI Hőpapíros blokknyomtató

Epson TM-T88VI
Hőpapíros blokknyomtató

A jövő POS blokknyomatója az Epson-tól!
Lenyűgöző nyomtatási sebesség, XML támogatás, NFC chip!
Egyedülálló megoldás PC és mobil POS rendszerekhez!

Főbb jellemzők (Modell: C31CE94112):

 • Epson TM-T88VI POS blokknyomtató, USB, RS232, Ethernet, Csengő, Fekete (a csomag tartama: tápegység, EU tápkábel, 57 mm-es papír adatper, csatlakozófedél, bekapcsológomb fedél)
 • Használható kellékanyagok: Thermal papír
 • Nyomtatási felbontás: 180 dpi
 • Nyomtatási sebesség: max. 350 mm/sec
 • Kellékanyag szélesség: 57-80 mm (Átalakító gyári tartozék)
 • Vágó: Igen, Guillotine, elakadásmentes automata vágó
 • Interfész: USB, RS232/Soros, Ethernet, Kasszafiók port
 • Kijelző: LED

Epson TM-T88VI blokknyomtató bemutatása:

A TM-T88VI számos új és fontos funkcióval gazdagítja az Epson csúcskategóriás számlanyomtató kínálatát. A gyártó méltán nevezi az eszközt a jövő blokknyomtatójának, mellyel párhuzamosan futtathatók a PC-, a web-, a mobil és táblagépalapú POS-szolgáltatások, így egyedülálló módon alkalmazható kombinált mobil és PC alapú POS-szolgáltatáshoz.
Az internetes és mobil/tablet alapú POS szolgáltatások előnyeit a jelenlegi alkalmazásaik megtartása mellett kihasználni kívánó kereskedelmi és vendéglátóipari vállalkozások számára ideális megoldás az Epson TM-T88VI nyomtató, mely a piacon elérhető egyedülálló funkciókkal kiváló megoldást biztosít bármekkora ügyfélforgalmú vállalkozás számára.

Innováció a blokknyomtatásban

Az Epson TM-T88VI blokknyomtató széles körét biztosítja az olyan funkcióknak, melyeket arra terveztek, hogy a vállalkozások anélkül használhassák ki a megfizethető és innovatív táblagép- és internet alapú POS megoldások előnyeit, hogy kompromisszumot kellene kötniük a jelenlegi PC-alapú megoldások miatt.
 • Kommunikál: A TM-T88VI több, különböző interfésszel rendelkező eszközről képes számlát nyomtatni - pl.: számítógépről, böngészőből, tabletről, stb. - így a vállalkozások fenntarthatják a hagyományos rendszert, vagy úgy térhetnek át könnyedén mobil/internet alapú böngészős megoldásra, hogy nem veszítik el a hozzáférést a korábban létrehozott rendszerekhez.
 • Közvetlen nyomtatás kiszolgálóról: a funkció lehetővé teszi a nyomtatáshoz az adatok lekérését közvetlenül a webes kiszolgálóról, így használható online webes tartalmak közvetlen nyomtatására.
 • Webjelző-támogatás: egy olyan vezeték nélküli hálózati kapcsolat (Bluetooth low energy – kisteljesítményű Bluetooth), amely lehetővé teszi a tabletek, mobil adatgyűjtők és okostelefonok számára a legközelebbi nyomtató érzékelését.
 • NFC támogatás: az NFC (kis hatótávolságú kommunikáció) chip lehetővé teszi, hogy a kompatibilis mobileszközök egyetlen érintéssel csatlakozzanak az Epson TM-T88VI blokknyomtatóhoz.
 • Megbízhatóság: az Epson név maga garancia a megbízhatóságra, de a gyártó egyedülálló módon 4 éves jótállást biztosít a nyomtatóra.
 • Ügyféltájékoztató kijelző: opcionálisan csatlakoztatható az Epson DM-D30 LCD alapú ügyféltájékoztató kijelző egység.
 • Táblagéptartó: az opcionálisan elérhető tablet tartó számos táblagéppel használható, melyet könnyedén rögzíthető asztalra, pultra.

Tapasztalja meg a lélegzetelállító teljesítményt!

A gyártó a TM-T88VI POS nyomtatót nagy igénybevételű feladatokra tervezte, így tartósságához lenyűgöző 350 mm/sec nyomtatási sebesség párosul, mely lehetővé teszi a gyorsabb ügyintézést csökkentve a sorbanállást és növeli az ügyfelek elégedettségét.
Az Epson csúcskategóriás blokknyomtatója alapkiépítésben kassza és USB portot tartalmaz, de opcionálisan RS232 (soros), LPT (párhuzamos), Bluetooth, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n interfésszel is bővíthető, így rugalmasan összekapcsolható a helyi vezetékes vagy vezeték nélküli hálózati rendszerekkel, táblagépekkel, mobil eszközökkel.

Korszerű számítógép-, tablet- vagy internetalapú számlanyomtató

Az Epson TM-T88VI közvetlenül az internetről, táblagépekről, okostelefonokról és más mobileszközökről is képes nyomtatni XML parancsok segítségével, és belső tárhelyet biztosít az adatbázisok és internetes tartalomfeltöltések számára. Együttműködik a hagyományos PC-alapú alkalmazásokkal és a különböző platformokkal, így egyszerűen integrálható a jelenlegi rendszerekbe.

Papírtakarékos funkció

Az Epson TM-T88VI POS nyomtató egyedülálló módon költséghatékony papírtakarékossági funkciókkal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hulladék thermotekercs akár 49%-os csökkentését is, az olvashatóság romlása nélkül - a nem használt helyeket eltávolítja a blokknyomtató, a vonalkód- és a karaktermagasság csökkentésével együtt. A TM-T88VI rányomtatja logóját a következő számlára, mielőtt elvágná az előtte lévőt, és fordított papíradagolással rendelkezik a maximális papírkihasználtság érdekében.

Szürkeárnyalatos nyomtatás

Az Epson TM-T88VI POS nyomtató kategóriájában egyedülálló módon, szürkeárnyalatos nyomtatásra is képes, ezáltal lehetővé teszi a logók és képek használatát marketing lehetőségként a számlákon és egyéb dokumentumokon. A készülék tiszta, kontrasztos, nyomatot eredményez 57 és 80 mm széles hőpapíron, alkalmas feliratok, egyszínű grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (EAN, QR, PDF417, stb.) nyomtatására is.

Kompakt, gyors és megbízható

Kialakításának köszönhetően a papír tekercsek cseréje egy kézzel is könnyedén elvégezhető pillanatok alatt, nincsen szükség hosszas befűzési procedúrára, csak bele kell tenni a gurigát és már kész is a nyomtatásra. A POS nyomtató alapból többféle szenzorral van felszerelve, így már a tekercs végéhez közeledve figyelmezteti a felhasználót, hogy hamarosan kellékanyagot kell cserélni, de jelzést küld a hőpapír kifogyásáról, illetve a fedél felnyitásáról is.
Az Epson TM-T88VI POS blokknyomtató a papírtekercseket egy megerősített vágóegység segítségével darabolja fel, melynek a várható élettartalma kimagasló (kb. 2 millió vágás). Versenytársaihoz képest kiemelkedő a nyomtatófej élettartama is, ami a gyári adatok alapján 150 km, míg mechanikája kb. 70.000.000 sorra alkalmas meghibásodás nélkül.

Teljesítményfelvétel

Az Epson TM-T88VI blokknyomtató megfelel az Európa Tanács által elfogadott ENERGY STAR szabvány szigorú követelményeinek. Az Epson olyan globális gyártó, amely számára fontos a környezet védelme a következő generációk érdekében, ezért számos terméket kínál, amely az ENERGY STAR szabvány szerint készült. Ezt a jelentős áramfelhasználás-csökkentés révén éri el, amellyel minőségi kompromisszumok nélkül takarít meg energiát és pénzt, valamint óvja a környezetet.

Vásárlástól a beüzemelésig

Az Epson TM-T88VI blokknyomtatókhoz minden működéshez szükséges összetevőt csomagolunk, így Önnek már csak a kellékanyagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz. Szakértő kollégáink az üzembe helyezés első lépéseiben is segítséget nyújtanak ügyfélszolgálatunkon keresztül.

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • 0 Ft kiszállítási díj minden eszköz esetében!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk
Megrendelés

A termék ára: 81 600 Ft + ÁFA

(Bruttó: 103 632 FT)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél C31CE94112 cikkszámon található!
Szállíthatóság
1-2 hét
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű kellékanyagokat (címkét és festékszalagot) szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát.
Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: C31CE94112):
Megnevezés: Epson TM-T88VI blokknyomtató
Méret: 145 * 148 * 195 mm
Használható médiák: Thermal papír
Nyomtatási felbontás: 180 dpi
Nyomtatási sebesség: max. 350 mm/sec
Interfész: USB, RS232/Soros, Ethernet, Kasszafiók port
Garancia: ? 48 hónap
Teljes specifikáció (Modell: C31CE94112):
Nyomtatási mód: Hőpapíros
Fizikai jellemzői: Kijelző: LED
Vágó: Igen, Guillotine, elakadásmentes automata vágó
Működési hőmérséklet: 5-45 °C
Tárolási hőmérséklet: -10-50 °C
Nyomtató súly: 1,60 kg
Szín: Fekete
Kellékanyagok: Kellékanyag szélesség: 57-80 mm
Átalakító 57-80 mm-es szélességű kellékanyaghoz gyári tartozék-e: Igen
Címke vastagsága: 0.06-0.8 mm
Címke terekcs belső magátmérője: 12 mm
Max tekercsátmérő: 83 mm
Szenzor: Papír vég közeli: Igen
Papír vége: Igen
Fedél nyitás: Igen
Szoftveres vezérlés: Az Espon TM-T88VI POS blokknyomtatóhoz Windows, MAC OSX és Linux drivert is mellékelnek, melynek segítségével különböző programokból is indítható nyomtatás.
Támogatott kódtípusok: UPC-A/E, CODE 39/93/128, EAN8/13, ITF, CODABAR, PDF417, QR-CODE, MaxiCode, GS1-128, GS1 DataBar
Élettartam: Mechanika: 70.000.000 sor
Fej: 150 km
Vágó: 2.000.000 vágás
Felhasználási területek:
 • POS rendszerek (egyszerűsített számla, szállítólevél, nyugta nyomtatás)
 • Éttermek, vendéglátóipari alkalmazások (rendelés, blokk vagy számla nyomtatás)
 • Konyhai alkalmazás (rendelések nyomtatása)
 • Logisztikai, raktári, szállítmányozási, disztributori alkalmazás (szállítólevél, nyugta, stb. nyomtatás)
Főbb jellemzők:
 • 3" POS blokknyomtató, 57/80 mm-es thermo szalagokhoz
 • Lélegzetelállító, akár 350 mm/s nyomtatási sebesség
 • Többoldalas szürkeárnyalatos nyomtatás a kiváló minőségű, éles emblémákért és képekért
 • Lehetővé teszi az egyidejű PC-, mobil és webes kapcsolatot
 • Automatikus vágó (2 millió vágás élettartam)
 • Könnyű papírbefűzés (Drop and Print)
 • Vonalkód nyomtatási lehetőség (EAN, QR, PDF417, stb.)
 • Automatikus papírcsökkentő funkció
 • Papírvég-, papírvégközelség és fedélnyitás érzékelő
 • NFC támogatás
 • XML kompatibilis: Webalkalmazás parancsokkal vezérelhető
 • ESC/POS funkció: Felismeri az XML-ben küldött parancsokat


Elérhetőség
Interfész
 
Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Epson TM-T88VI POS blokknyomtató, USB, RS232, Ethernet, Csengő, Fekete (a csomag tartama: tápegység, EU tápkábel, 57 mm-es papír adatper, csatlakozófedél, bekapcsológomb fedél)
Cikkszám: C31CE94112
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 81 600
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Epson TM-T88VI POS blokknyomtató, USB, RS232, Ethernet, Fekete (a csomag tartama: tápegység, EU tápkábel, 57 mm-es papír adatper, csatlakozófedél, bekapcsológomb fedél)
Cikkszám: C31CE94111
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 81 600
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Epson TM-T88VI POS blokknyomtató, USB, RS232, Ethernet, Csengő, Fehér (a csomag tartama: tápegység, EU tápkábel, 57 mm-es papír adatper, csatlakozófedél, bekapcsológomb fedél)
Cikkszám: C31CE94102
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 81 600
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Epson TM-T88VI POS blokknyomtató, USB, RS232, Ethernet, Fehér (a csomag tartama: tápegység, EU tápkábel, 57 mm-es papír adatper, csatlakozófedél, bekapcsológomb fedél)
Cikkszám: C31CE94101
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 81 600
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Epson TM-T88VI POS blokknyomtató, USB, Bluetooth, Ethernet, Fekete (a csomag tartama: tápegység, EU tápkábel, 57 mm-es papír adatper, csatlakozófedél, bekapcsológomb fedél)
Cikkszám: C31CE94551
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 99 200
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére


Hőpapír tekercsek:
Kép Leírás Ajánlat/rendelés
Típus:57/28/12 Hőpapír
Cikkszám:T0570002800-001
Alapanyag:Direkt termál
Szélesség:57 mm
Hosszúság:28 méter
Kiszerelés:100 tekercs/doboz
Rendelési egység:1 tekercs
Készlet:111 tekercs
Szállítás:Raktáron
150
Ft/tekercs
Mennyiség:
tekercs
Kosárba
Típus:80/80/12 Hőpapír
Cikkszám:T0800008000-002
Alapanyag:Direkt termál
Szélesség:80 mm
Hosszúság:80 méter
Kiszerelés:30 tekercs/doboz
Rendelési egység:1 tekercs
Készlet:Jelenleg 0 db
Szállítás:2-8 munkanap
330
Ft/tekercs
Mennyiség:
tekercs
Kosárba
Szoftverek: Dokumentumok:
Név Nyelv Dátum Letöltés
zöld Epson TM-T88VI blokknyomtató dokumentáció hu 2019.06.19. Letöltés
zöld Epson TM-T88VI adatlap en 2016.12.07. Letöltés
zöld Epson TM-T88VI technical reference guide en 2016.12.07. Letöltés
zöld Epson TM-T88VI dokumentáció hu 2017.01.27. Letöltés
zöldMindenki számára letölthető
zöldPartnereinknek letölthető
zöldCsak viszonteladóink tölthetik le
A PDF fájlokat az Adobe Acrobat Reader programmal nyithatja meg.
A legfrissebb verziót letöltheti az Adobe honlapjáról.


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  1
  Előzmények: