Sato WS2<br />203dpi címke nyomtató
Sato WS2
203dpi címke nyomtató
Antimikrobiális és kis méretű asztali címkenyomtató
a Sato-tól! 60 mm-es nyomtatási szélesség és kiemelkedő
nyomtatási sebessége teszi igazi kuriózummá!
AKCIÓS
MEGSZŰNT
Új

Főbb jellemzők (Modell: W2202-400NN-EU):

 • Sato WS2 címkenyomtató, 203 dpi, USB, LAN
 • Használható kellékanyagok: Thermal papír
 • Nyomtatási felbontás: 203 dpi
 • Nyomtatási szélesség: max. 60 mm
 • Nyomtatási sebesség: max. 177,8 mm/sec
 • Kijelző: Nem
 • Interfész: USB, Ethernet

Sato WS2 címkenyomtató bemutatása:

A japán Sato cég WS2 típusú címkenyomtatója a gyártó asztali eszközei közül a legmagasabb technikai színvonalat, innovációt és megbízhatóságot képviseli.
Speciális antimikrobiális műanyag házának köszönhetően, melyet a világon elsőként a Sato alkalmaz az iparágban, és amely még a legerősebb fertőtlenítőszereknek is ellenáll, akár közvetlenül egy kórházi osztályon, vagy különösen nagy tisztaságot igénylő laboratóriumokban és gyártási folyamatokban is teljesen kockázatmentesen használható.

Pehelysúlyú és kompakt méretű címkenyomtató

A mai digitalizált világunkban egyre több eszközt használunk, így az egyik legfontosabb szemponttá a helykihasználás vált és ezt a Sato is pontosan tudja, ezért úgy tervezte meg a WS2 címkenyomtatót, hogy az a lehető legrugalmasabb felhasználást biztosítsa. A Sato WS2 kompakt méretű és pehelysúlyú nyomtató hozzávetőlegesen a negyedével kisebb, mint a konkurencia azonos tudású készülékei - mindösszesen 1 kg -, így egyszerűen szállítható és szinte bárhol pillanatok alatt üzembe helyezhető.

Munkára tervezve

A Sato WS2 tekercses címkenyomtató felhasználási területe széleskörű, az egészségügy, a gyógyszer- és vegyiparon felül a kereskedelmi, irodai alkalmazáson keresztül a szállítmányozásig, számos helyen alkalmazható. A Sato asztali címkenyomtatója erős, 32-bites processzort foglal magában a  gyors nyomtatási teljesítményért (200 dpi-s verzió 177,8 mm/sec), nagy memóriával rendelkezik több grafika tárolása érdekében, hosszabb címkeformátumokat fogad el és gyorsabb média feldolgozást tesz lehetővé egészen 60 mm-ig!
Napi 1.000-3.000 címke készítésére ajánlott a Sato WS2 típusú tekercses címkenyomtatója, amely alkalmas fekete színű feliratok, grafikák (pl. logó) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrixot és a QR Code-ot) nyomtatására. Kimondottan olyan vásárlóinknak ajánljuk, akik eddig csak közkeletű irodai lézer vagy tintasugaras nyomtatóval állítottak elő etiketteket.

Egyszerű telepítés, növekedő termelékenység

A Sato WS2 tekercses címkenyomtatója alapfelszereltségben USB és Ethernet (IPv4/IPv6, WINS/NetBIOS) interfésszel rendelkezik, de opcionálisan 802.11 b/g/n Wi-Fi csatlakozással is bővíthető, ha igény a vezeték nélküli kommunikáció.
Az eszköz képes több parancsnyelvet is futtatni, így más gyártók (Zebra, Datamax, Eltron) hasonló kategóriájú nyomtatói helyére, illetve mellé is egyszerűen telepíthető. A Sato WS2 címkenyomtató minden további nélkül vezérelhető SZPL (Zebra Printer nyelv) nyelven kívül, SDPL (Datamax printer nyelv) és SEPL (Eltron printer nyelv) nyomtatási parancsnyelvekkel. A Windows drivernek köszönhetően könnyedén telepíthető, illetve hasonlóan használható, mint egy irodai lézernyomtató.

Stabil, biztonságos működés és könnyű kezelhetőség

 • Kategóriájának legbiztonságosabb készüléke: fertőtlenítőszereknek ellenálló antimikrobiális ház (világelsőként az iparágban)
 • Hibátlan nyomat, szinte bárhol: kategóriájának átlagos teljesítményénél fürgébb, 203 dpi-s felbontásban közel 18 cm/másodperc nyomtatási sebesség érhető el, míg 300 dpi felbontásban 12,5 cm címkét nyomtat másodpercenként. 
 • Minimális karbantartás igény: problémamentes kellékanyag betöltés és a szokásosnál kevesebb selejt a Sato újrakalibrálási folyamatának köszönhetően
 • Egyszerű integráció: USB vagy Ethernet használatával könnyen beköthető a meglévő IT rendszerekbe. A több parancsnyelvet is kezelni tudó belső szoftvernek köszönhetőn más gyártók (Zebra, Datamax, Intermec) hasonló kategóriájú nyomtatói helyére, ill. mellé könnyen beállítható.

Címkenyomtatás

A címkék egyszerű megtervezését a nyomtatóhoz mellékelt magyar nyelvű NiceLabel szoftver biztosítja, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet. A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó). 
Szintén mellékeljük a Sato WS2 nyomtatóhoz Windows drivert, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak vonalkódos etiketteket nyomtatni Windows alkalmazásokból, mint pl. Microsoft® Office™ és egyéb népszerű programok.

Vásárlástól a nyomtatásig

A Sato WS2 etikett nyomtatóhoz minden működéshez szükséges összetevőt csomagolunk, így Önnek már csak a kellékanyagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz (tekintse meg egyedülálló raktári kínálatunkat).

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • Közel 2 évtizedes tapasztalattal rendelkezünk!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás Az etikett címkenyomtatókról
Árajánlatkérés
Megrendelés

A termék ára: 49 900 Ft + ÁFA

(Bruttó: 63 373 FT)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél W2202-400NN-EU cikkszámon található!
Szállíthatóság
Raktáron
kevesebb, mint 10 db
Azonnali megrendelés esetén:
Budapesti címre
Kedd (11.26.)
Vidéki címre
Hétfő (11.25.)
Személyesen
foglalható és átvehető

Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű kellékanyagokat (címkét és festékszalagot) szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát.
Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: W2202-400NN-EU):
Megnevezés: Sato WS2 203dpi (DT) nyomtató
Méret: 116 * 170 * 215 mm
Használható médiák ? : Thermal papír
Napi terhelhetőség: 1000 - 3000 cimke/nap
Kijelző: Nem
Nyomtatási felbontás: 203 dpi
Nyomtatási szélesség: max. 60 mm
Nyomtatási hosszúság: max. 2540 mm
Nyomtatási sebesség: max. 177,8 mm/sec
Programozási nyelv: SDPL (Datamax), SEPL (Epron), SZPL (Zebra)
Interfész: USB, Ethernet
Garancia ? : Címkenyomtatóra 12 hónap, nyomtatófejre 12 hónap.
A garancia jogosságát minden esetben szakszerviz bírálja el.
Teljes specifikáció (Modell: W2202-400NN-EU):
Nyomtatási mód: Direkt termál
Fizikai jellemzői: Súly: 1 kg
Működési hőmérséklet: 5-40 °C
Címkeérzékelő pozíciója: Állítható
Médiaszenzor: Reflektív és Transzmisszív
Belső óra: Nincs
Kijelző: Nem
Címke jellemzői: Címke szélesség: 12 - 60 mm
Címke magasság: 10 - 2540 mm
Címke vastagsága: 0,06 - 0,2 mm
Címke tekercs belső magátmérője: 40 mm
Maximális tekercs átmérő: 127 mm
Memória: Ram alapkiépítésben: 32 MB
Flash alapkiépítésben: 16 MB
Szoftveres vezérlés:
 • A címkenyomtatóhoz Windows drivert is mellékelünk, melynek segítségével különböző Windows programokból is indítható a nyomtatás.
 • A címkék egyszerű megtervezését az eszközhöz mellékelt NiceLabel (magyar nyelvű) szoftver biztosítja, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet. A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó), melyeket a printer egy színben (kellékanyag függő, de általánosan feketében) nyomtat. Lehetőség van az elkészült tervek mentésére és közvetlen nyomtatására is a programból.
 • A Sato címkenyomtatók egyik különleges tulajdonsága, hogy ZPL, DPL és EPL (Zebra, Datamax, Eltron) programnyelven vezérelhető, így a nyomtató külön számítógép oldali program fejlesztése nélkül integrálható minden olyan rendszerbe, amelyet eredetileg más gyártmányú nyomtatóhoz fejlesztettek.
Bővítési opciók:
 • Vezeték nélküli Wi-Fi 802.11 b/g/n interfész
 • Vágó egység
 • Címkeleválasztó (peel)
Támogatott kódtípusok:
 • Egydimenziós kód (Code 11, Code 39, Code 93, Code 128, ISBT- 128, UPC-A, UPC-E, EAN -8, EAN -13, UPC and EAN 2-or 5-digit extensions, Plessey, Postnet, Standard 2-of-5, Industrial 2-of-5, Interleaved 2-of-5, Logmars, MSI, Codabar
 • Kétdimenziós kód (Codablock, PDF417, Code 49, DataMatrix, MaxiCode, QR Code, MicroPDF, Aztec)
Felhasználási területek:
 • Árukiadás és áruátvétel
 • Raktározási és vonalkódos leltárcímkék használata a munka pontosabbá és gyorsabbá tételére
 • Kiskereskedelmi termékek vonalkódos címkéinek, vagy rövid ismertetőinek nyomtatása
 • Kórházi és laboratóriumi alkalmazások
Főbb jellemzők:
 • Kompakt kialakítású és stílusos címkenyomtató (23%-kal kisebb a konkurens társaihoz képest!)
 • Egyszerű kezelhetőség, gyors nyomtatás egészen 60 mm-es szélességig!
 • A készülék alapkiépítésben Ethernet 10/100 Mbps és USB interfésszel rendelkezik, opcionálisan Wi-Fi csatlakozással bővíthető.
 • Kompatibilis az EPL (Eltron), ZPL (Zebra) és DPL (Datamax) parancsnyelven írt programokkal, így a nyomtató külön számítógép oldali program fejlesztése nélkül integrálható minden olyan rendszerbe, amelyet eredetileg más gyártmányú nyomtatóhoz fejlesztettek
 • Egészségügyi felhasználásra is alkalmas, fertőtlenítőszereknek (antimikrobiális) is ellenálló külső ház.
 • Szoftverek: NiceLabel (magyar nyelvű) címketervező szoftver, Windows driver

[@wm_middle_info_1]


Elérhetőség
Interfész
Funkciók
Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Sato WS2 címkenyomtató, 203 dpi, USB, LAN
Cikkszám: W2202-400NN-EU
Készlet: Saját raktárunkban - kevesebb, mint 10 db
Szállítás: Azonnal
-47%
94 500 Ft/db (Kedvezmény: -44 600 Ft) 49 900
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Érvényes: 2019.12.20-ig
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Sato WS2 címkenyomtató, 300 dpi, USB, LAN
Cikkszám: W2302-400NN-EU
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 114 000
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Sato WS2 címkenyomtató, 203 dpi, USB, LAN + vágó (cutter)
Cikkszám: W2212-400CN-EU
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 141 100
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Sato WS2 címkenyomtató, 203 dpi, USB + WiFi 802.11 a/b/g/n
Cikkszám: W2212-400NW-EU
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 144 300
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Sato WS2 címkenyomtató, 300 dpi, USB, LAN + vágó (cutter)
Cikkszám: W2312-400CN-EU
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 164 000
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Sato WS2 címkenyomtató, 300 dpi, USB + WiFi 802.11 a/b/g/n
Cikkszám: W2312-400NW-EU
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
Ft/db 167 100
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére
Öntapadós címkék
Méret
(mm)
Cikkszám Leírás Alapanyag Címke/tek. Tekercs
/doboz
Ajánlat/rendelés
Folyamatos anyagok
Szélesség
(mm)
Cikkszám Leírás Alapanyag Tekercs hossz (m) Tekercs
/doboz
Ajánlatkérés
Festékszalagok

(mm)
Hosszúság
(m)
Cikkszám Típus Alapanyag Tekercs
/doboz
Ajánlat/rendelés
Karszalagok:
Kép Leírás Ajánlat/rendelés
Csatok:
Kép Leírás Ajánlat/rendelés
Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
Szállítási határidő: raktárról vagy 3-5 munkanap! Az aktuális készletről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
| Ugrás az oldal tetejére

Nincs találat!
Az Ön nyomtatója speciális kellékanyagot használ, ezért ebben az eszközben nem működnek az általunk forgalmazott általános felhasználású kellékanyagok.

Amennyiben a napi nyomtatási átlag 100 címke felett van, akkor nem biztos, hogy a leggazdaságosabb eszközt használja jelenleg.
Kérése esetén szívesen küldünk más konstrukcióról ajánlatot!

Ajánlatkérés
Az alapanyag kiválasztásával megtekintheti a(z) Sato WS2 nyomtatóhoz rendelhető raktári címkéinket.
A Sato WS2 nyomtatóhoz használható raktári címkék listáját látja.
Direkt termál címkék

Olcsó és egyszerű megoldás, de kevésbé időtálló.
Direkt termál címkékre festékszalag használata nélkül nyomtathat. Ezt az alapanyagot száraz és normál hőmérsékleti körülményekhez ajánlunk.

i
Papír címkék

Időtálló megoldás beltéri használatra.
A papír címkék festékszalaggal nyomtathatók. Száraz körülmények között használható, ellenáll a súrlódásnak, a tűző napnak. Az információkat több éven keresztül megőrzi.

i
Műanyag címkék

Tartós címke kiváló nyomattal, kül- és beltéri alkalmazásra egyaránt. Időtálló címkézésre a műanyag alapanyag a megfelelő megoldás. Nedvességgel, vegyi anyagokkal, mechanikai igénybevétellel és szélsőséges hőmérséklettel szemben is igen ellenálló.

i
Szélesség Magasság Címke/tek. Pálya Ragasztó Szín Raktáron Ajánlat/rendelés Részletek
A Sato WS2 nyomtatóhoz használható raktári Direkt termál címkék listáját látja.
Direkt termál címkék

Olcsó és egyszerű megoldás, de kevésbé időtálló.
Direkt termál címkékre festékszalag használata nélkül nyomtathat. Ezt az alapanyagot száraz és normál hőmérsékleti körülményekhez ajánlunk.

i
Szélesség Magasság Címke/tek. Pálya Ragasztó Szín Raktáron Ajánlat/rendelés Részletek
Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
Szállítási határidő: raktárról vagy 3-5 munkanap! Az aktuális készletről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
|Ugrás az oldal tetejére

Ha a raktárról szállítható címkéink között nincs megfelelő találat, semmi probléma!
Egy hét alatt szinte bármilyen címkét le tudunk szállítani. Ide kattintva kérhet ajánlatot.

Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
Szállítási határidő: irodánkban azonnal átvehető, Budapesten és vidéken 24-48 óra.
| Ugrás az oldal tetejére

Ha a raktárról szállítható címkéink között nincs megfelelő találat, semmi probléma!
Egy hét alatt szinte bármilyen címkét le tudunk szállítani. Ide kattintva kérhet ajánlatot.

Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
Szállítási határidő: irodánkban azonnal átvehető, Budapesten és vidéken 24-48 óra.
| Ugrás az oldal tetejére
Az alapanyag kiválasztásával megtekintheti a(z) Sato WS2 nyomtatóhoz rendelhető festékszalagokat.
FONTOS! A választásnál vegye figyelembe, hogy a festékszalag szélessége legalább 2-3 mm-el legyen nagyobb, mint a címke szélessége!
WAX

Viasz alapú termék, mely leginkább papír etikettre történő nyomtatásra ajánlott. Határozott, éles fekete nyomatot ad nagy sebességű nyomtatás mellett is, amely könnyű olvashatóságot biztosít.

WAX-RESIN

Viasz és műgyanta keverék, mely kompromisszumokkal használható papír és műanyag alapanyagokkal is. Jó választás, ha festékszalag csere nélkül kell tudni papír és műanyag címkét is nyomtatni úgy, hogy a nagy mechanikai kopásállóság nem kritikus szempont.
A színes szalagok is általában Wax-Resin alapanyagok.

RESIN

Műgyanta alapú termék, mely tökéletesen megfelelő bármely műanyagcímke nyomtatásához. Széles körben ellenáll az oldószereknek, víznek, hőnek és az időjárás viszontagságainak. A WAX-RESIN szalagokkal ellentétben nem lekaparható a felületről.

NEAR-EDGE

Műgyanta alapú termék, mely tökéletesen megfelelő bármely műanyagcímke nyomtatásához. Széles körben ellenáll az oldószereknek, víznek, hőnek és az időjárás viszontagságainak. A WAX-RESIN szalagokkal ellentétben nem lekaparható a felületről.

Kép Leírás Szín Ajánlat/rendelés


Sato WS2 címke és karszalag nyomtató bemutatása0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  1
  Előzmények: