Epson TM-C3500 720*360dpi (INKJET) nyomtató

Epson TM-C3500<br />720*360dpi címke nyomtató
Epson TM-C3500
720*360dpi címke nyomtató
Napi 1-3000 színes tekercses címke nyomtatására!
Egyszerűen kezelhető, szakértelmet nem igényel!
Költségkímélő, színenként cserélhető tintapatronok!
AKCIÓS
MEGSZŰNT
Új

Főbb jellemzők (Modell: C31CD54012CD):

 • Epson ColorWorks C3500 színes tekercses címkenyomtató (inkjet), 720*360 dpi, USB, Ethernet, Vágó (cutter), Kijelző (display), fehér (csomag tartalma: nyomtató, címketartó tálca, 4db festékpatron + ürítő tálca, NiceLabel Starter szoftver, tápegység, USB kábel, 108*175 mm-es minta papír címke (22 db)! EU tápkábel nem a csomag része!)
 • Használható kellékanyagok: Stancolt és folyamatos inkjet (tintasugaras) papír
 • Nyomtatási felbontás: 720*360 dpi
 • Nyomtatási szélesség: max. 104 mm
 • Nyomtatási sebesség: max. 103 mm/sec
 • Kijelző: Karakteres
 • Interfész: USB, Ethernet

Epson TM-C3500 címkenyomtató bemutatása:

Az Epson ColorWorks C3500 színes tintasugaras címkenyomtató a gyártó asztali teljesítményű printere, amit napi 1-3000 címke nyomtatására ajánlunk. A színes etikett nyomtató a gyártó nagysikerű Epson C3400-as továbbfejlesztett változata, melynek kialakításánál a fő szempont egy költséghatékony (színenként külön cserélhető tintapatron) megoldás kis mennyiségű, színes tekercses vagy darabolt címkék előállítására!
Felhasználási területe széleskörű a gyártásban (munkafolyamat követés, leltározás), logisztikában (megrendelés felvétel, csomagolás, szállítás, kézbesítés, megfelelőségi címkézés), a kereskedelemben (raktárkezelés, eladás), a vegyiparban (GHS címke) és az egészségügyben (minta- és gyógyszercímkézés) használható leginkább.

Kiváló minőség és tartósság költséghatékonyan!

Az Epson ColorWorks C3500 újradefiniála a megbízható és kiváló minőségű színes címkenyomtatást a felhasználók saját gyártású címkézési igényeinek kielégítése érdekében. A költséghatékony működést segíti, hogy az Epson C3500 tintasugaras tekercses nyomtatóban színenként különálló és cserélhető tintapatronok vannak (cián, magenta, sárga, fekete), így mindig csak az elhasznált patron cseréjét kell elvégezni. 
Az Epson DuraBrite pigmenttintának köszönhetően a ColorWorks C3500 címkenyomtatóval készített etikettek ellenállnak a kenődésnek, fakulásnak, víznek és a legtöbb folyadéknak matt műanyag (PE) címkével párosítva.

Korlátlan lehetőségek!

Az Epson színes tintasugaras etikett nyomtatójával egyszerűen elkészítheti saját címkéit, akár úgy, hogy minden egyes nyomat különböző legyen. A színes etikett nyomtatóknak számos előnye van a hagyományos flexo vagy ofszet technológiákkal szemben! Az Epson ColorWorks TM-C3500 tekercses címkenyomtató a hozzáadott NiceLabel Starter szoftverből vagy közvetlenül fájlból/Windows programból (pl.: Adobe PDF, Corel, Illustrator, Word, Photoshop, Nicelabel, Codesoft, Bartender) nyomtatnak a nyomathordozóra, így időt és költséget spórolva (bizonyos példányszámig, az etikett méretétől függően max. 10-20.000 címkeképig) azzal, hogy kihagyják a folyamatból a forma/klisé készítés, anyagbefűzés, finomhangolás, gépmosás, stb. költségeit.
A legnagyobb előnye az Epson ColorWorks TM-C3500 színes asztali tintasugaras nyomtatónak mégis az, hogy minden egyes etikett címke különbözhet a másiktól, így lehetővé válik a perszonalizáció - gyártási/lejárati dátum, ízesítés, kiszerelés, sorszám, stb.
A technológia hátránya, hogy a termékcímkéken direkt színek (pl. arany) nem alkalmazhatóak.

Munkára tervezve

Az Epson ColorWorks C3500 asztali printer kiváló minőségű színes nyomtatot eredményez inkjet alapanyagokon. A tintasugaras nyomtatóhoz használható alapanyagok választékában matt és fényes stancolt és folyamatos papír mellett, műanyag (PE) etikett - tartós ragasztóval ellátott szintetikus címke, mely ellenáll a víznek, az alkoholnak, az acetonnak, az olajnak és számos vegyszernek - is elérhető.
Az etikettnyomtató kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel így könnyedén és költséghatékonyan megvalósíthatja bármilyen színes (pl. GHS nemzetközi vegyi címkézés, piktogram), de akár egyszínű (pl. vonalkód) matrica előállítását, úgy hogy az apróbb szövegek és grafikák sem jelentekenk akadályt. Az LCD kijelzőn megjelenő információk tájékoztatják a felhasználót a nyomtató állapotáról valamint a rendelkezésre álló tintamennyiségről. A ColorWorks C3500 nyomtatóhoz mellékeljük az Epson IstallNavi szoftvert, mellyel még a tapasztalatlan felhasználók számárai is gyerekjáték a nyomtató beállítása. Az esetleges hibák elkerülése érdekében az alkalmazás lépésről-lépésre végigvezeti a felhasználót a nyomtató összeállításától a konfiguráláson át a papírbeállításokig. A Windows driver pedig biztosítja, hogy bármilyen applikációból (pl.: Adobe PDF, Corel, Illustrator, Word, Photoshop, Nicelabel, Codesoft, Bartender) könnyedén nyomtathassunk.
Az Epson ColorWorks TM-C3500 színes címkenyomtató alapkiépítésben USB és Ethernet 10/100 interfésszel rendelkezik, így könnyedén összekapcsolható a helyi vagy hálózati rendszerrel.

A színes tintasugaras nyomtatás legfontosabb előnyei:

 • Költséghatékony nyomtatás akár 1 címkénél is!
 • Egyszerű kezelés: nyomdász szakképesítés nélkül, kész grafika esetén azonnal indulhat a gyártás
 • Nincsenek extra költségek: klisé, beállás, gépmosás, stb.
 • Változó adatok, megszemélyesítési lehetőség: gyártási idő, lejárati idő, sorszám, stb.

A színes tintasugaras nyomtatás gyengéi:

 • A legjobb flexo/ofszet minőségét nem éri el
 • Nincsen lehetőség direct és speciális színek, lakkok használatára
 • Speciális anyagok nem nyomtathatóak
 • Nagyobb példányszám esetén kedvezőbb a flexo gyártási technológia

Kellékanyag ajánlás

 • Gyártás: termékcímke (high gloss), termékdoboz címke (high gloss, premium matte), alkatrészcímke (premium matte), GHS címke (PE matte), kozmetikai címke (high gloss, BOPP satin gloss, BOPP high gloss), EU energiacímke (premium matte, high gloss)
 • Gyógyszerészet és egészségügy: vénycímke (premium matte), laboratóriumi címke (PE matte), fecskendőcímke (pe matte), gyógyszertári címke (premium matte)
 • Kereskedelem: polccímke (premium matte), árcímke (premium matte), termékcímke (high gloss)

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • Közel 2 évtizedes tapasztalattal rendelkezünk!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás Az etikett címkenyomtatókról
Árajánlatkérés
Megrendelés

A termék ára: 405 500 Ft + ÁFA

(Bruttó: 514 985 FT)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél C31CD54012CD cikkszámon található!
Szállíthatóság
1-2 hét
[@raktar-keszlet]
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.


Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű kellékanyagokat (címkét és festékszalagot) szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát.
Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: C31CD54012CD):
Megnevezés: Epson TM-C3500 720*360dpi (INKJET) nyomtató
Méret: 310 * 261 * 281 mm
Használható médiák ? : Stancolt és folyamatos inkjet (tintasugaras) papír
Napi terhelhetőség: 1000 - 3000 cimke/nap
Kijelző: Karakteres
Nyomtatási felbontás: 720*360 dpi
Nyomtatási szélesség: max. 104 mm
Nyomtatási sebesség: max. 103 mm/sec
Interfész: USB, Ethernet
Garancia ? : Címkenyomtatóra 12 hónap.
A garancia jogosságát minden esetben szakszerviz bírálja el.
Teljes specifikáció (Modell: C31CD54012CD):
Nyomtatási mód: Tintasugaras, PrecisionCore Micro TFP
Fizikai jellemzői: Súly: 12 kg
Működési hőmérséklet: 10-35 °C
Címkeérzékelő pozíciója: Rögzített
Médiaszenzor: Reflektív és Transzmisszív
Belső óra: Nincs
Kijelző: Karakteres
Címke jellemzői: Címke szélesség: 30 - 112 mm
Címke vastagsága: 0,06 - 0,268 mm
Címke tekercs belső magátmérője: 40 mm, 76 mm
Maximális tekercs átmérő: 105 mm
Tintapatron jellemzői: Tintasugaras technológia: DURABrite Ultra
Színenkénti fúvókák száma: 360
Patronok száma: 4 db patron, színenként cserélhető
Szoftveres vezérlés:
 • Az Epson színes tintasugaras nyomtatóhoz Windows drivert mellékelnek, melynek segítségével különböző Windows (XP, Vista, 7, 8, 10) programokból (Adobe PDF, Corel, Illustrator, Word, PhotoShop, Nicelabel, Codesoft, Bartender, stb) is indítható nyomtatás.
 • A címkék egyszerű megtervezését az Epson C3500 nyomtatóhoz mellékelt NiceLabel Starter (magyar nyelvű) szoftver biztosítja, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet. A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot vagy grafikát is (pl. logó). Lehetőség van az elkészült tervek mentésére és közvetlen nyomtatására is a programból.
Bővítési opciók:
Támogatott kódtípusok:
 • Valamennyi egydimenziós kód (EAN13, EAN8, CODE39, CODE128, stb.)
 • Kétdimenziós kód: Aztec, Codablock, PDF417, Code4, Data Matrix, GS1 Databar (RSS), MaxiCode, QR Code, MicroPDF417, TLC39
Felhasználási területek:
 • Gyártóipar: termék- és csomagolási címkék, gyártási folyamat jelölés, raktári címkézés
 • Kereskedelem: polc és termék címkézés, perszonalizásiós marketing
 • Élelmiszeripar, egyéni vállalkozók, őstermelők: méz, felvágott, húsáru, bor, sör és szeszfőzdék termékcímkék nyomtatása
 • Háztartási-vegyipar: takarító- és tisztítószerek, valamint GHS szabvány szerinti vegyszercímkék készítése
 • Gyógyszeripar, egészségügy: személyre szabott címkék készítése, átlátható és következetes gyógyszercímkézés, kozmetikumok, testápolók, táplélék kiégészítők, vitaminok csomag címkéjének nyomtatása
Főbb jellemzők:
 • Négyszínű tintasugaras nyomtatás (CMYK)
 • Akár 103 mm/mp sebességű nyomtatás 720 x 360 dpi képfelbontással
 • Kiváló megbízhatóság és terhelhetőség: PrecisionCore nyomtatófej az állandó minőségű nyomatok előállításához a nyomtató élettartama alatt
 • Színenként különálló cserélhető nagy kapacitású tintapatronok (cián, magenta, sárga, fekete)
 • Költséghatékony színes tekercses címkenyomtatás akár 1 címkénél is!
 • Változó adatok, megszemélyesítési lehetőség: gyártási idő, lejárati idő, sorszám, stb.
 • LCD kijelző tinta és nyomtató státusz információinak megjelenítésére
 • A nyomat ellenáll a kenődésnek, fakulásnak, víznek és a legtöbb folyadéknak

[@wm_middle_info_1]


Elérhetőség
Interfész
Funkciók
Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Epson ColorWorks C3500 színes tekercses címkenyomtató (inkjet), 720*360 dpi, USB, Ethernet, Vágó (cutter), Kijelző (display), fehér (csomag tartalma: nyomtató, címketartó tálca, 4db festékpatron + ürítő tálca, NiceLabel Starter szoftver, tápegység, USB kábel, 108*175 mm-es minta papír címke (22 db)! EU tápkábel nem a csomag része!)
Cikkszám: C31CD54012CD
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-10%
453 400 Ft/db (Kedvezmény: -47 900 Ft) 405 500
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére
Öntapadós címkék
Méret
(mm)
Cikkszám Leírás Alapanyag Címke/tek. Tekercs
/doboz
Ajánlat/rendelés
Folyamatos anyagok
Szélesség
(mm)
Cikkszám Leírás Alapanyag Tekercs hossz (m) Tekercs
/doboz
Ajánlatkérés
Festékszalagok

(mm)
Hosszúság
(m)
Cikkszám Típus Alapanyag Tekercs
/doboz
Ajánlat/rendelés
Karszalagok:
Kép Leírás Ajánlat/rendelés
Csatok:
Kép Leírás Ajánlat/rendelés
Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
Szállítási határidő: raktárról vagy 3-5 munkanap! Az aktuális készletről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
| Ugrás az oldal tetejére

Nincs találat!
Az Ön nyomtatója speciális kellékanyagot használ, ezért ebben az eszközben nem működnek az általunk forgalmazott általános felhasználású kellékanyagok.

Amennyiben a napi nyomtatási átlag 100 címke felett van, akkor nem biztos, hogy a leggazdaságosabb eszközt használja jelenleg.
Kérése esetén szívesen küldünk más konstrukcióról ajánlatot!

Ajánlatkérés
Az alapanyag kiválasztásával megtekintheti a(z) Epson TM-C3500 nyomtatóhoz rendelhető raktári címkéinket.
A Epson TM-C3500 nyomtatóhoz használható raktári címkék listáját látja.
Direkt termál címkék

Olcsó és egyszerű megoldás, de kevésbé időtálló.
Direkt termál címkékre festékszalag használata nélkül nyomtathat. Ezt az alapanyagot száraz és normál hőmérsékleti körülményekhez ajánlunk.

i
Papír címkék

Időtálló megoldás beltéri használatra.
A papír címkék festékszalaggal nyomtathatók. Száraz körülmények között használható, ellenáll a súrlódásnak, a tűző napnak. Az információkat több éven keresztül megőrzi.

i
Műanyag címkék

Tartós címke kiváló nyomattal, kül- és beltéri alkalmazásra egyaránt. Időtálló címkézésre a műanyag alapanyag a megfelelő megoldás. Nedvességgel, vegyi anyagokkal, mechanikai igénybevétellel és szélsőséges hőmérséklettel szemben is igen ellenálló.

i
Cikkszám Szélesség Magasság Alapanyag Címke/tek. Ragasztó Szín Ajánlat/rendelés Részletek
A Epson TM-C3500 nyomtatóhoz használható raktári Direkt termál címkék listáját látja.
Direkt termál címkék

Olcsó és egyszerű megoldás, de kevésbé időtálló.
Direkt termál címkékre festékszalag használata nélkül nyomtathat. Ezt az alapanyagot száraz és normál hőmérsékleti körülményekhez ajánlunk.

i
Cikkszám Szélesség Magasság Alapanyag Címke/tek. Ragasztó Szín Ajánlat/rendelés Részletek
Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
|Ugrás az oldal tetejére

Ha a raktárról szállítható címkéink között nincs megfelelő találat, semmi probléma!
Egy hét alatt szinte bármilyen címkét le tudunk szállítani. Ide kattintva kérhet ajánlatot.

Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
Szállítási határidő: irodánkban azonnal átvehető, Budapesten és vidéken 24-48 óra.
| Ugrás az oldal tetejére

Ha a raktárról szállítható címkéink között nincs megfelelő találat, semmi probléma!
Egy hét alatt szinte bármilyen címkét le tudunk szállítani. Ide kattintva kérhet ajánlatot.

Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
Szállítási határidő: irodánkban azonnal átvehető, Budapesten és vidéken 24-48 óra.
| Ugrás az oldal tetejére
Az alapanyag kiválasztásával megtekintheti a(z) Epson TM-C3500 nyomtatóhoz rendelhető festékszalagokat.
FONTOS! A választásnál vegye figyelembe, hogy a festékszalag szélessége legalább 2-3 mm-el legyen nagyobb, mint a címke szélessége!
WAX

Viasz alapú termék, mely leginkább papír etikettre történő nyomtatásra ajánlott. Határozott, éles fekete nyomatot ad nagy sebességű nyomtatás mellett is, amely könnyű olvashatóságot biztosít.

WAX-RESIN

Viasz és műgyanta keverék, mely kompromisszumokkal használható papír és műanyag alapanyagokkal is. Jó választás, ha festékszalag csere nélkül kell tudni papír és műanyag címkét is nyomtatni úgy, hogy a nagy mechanikai kopásállóság nem kritikus szempont.
A színes szalagok is általában Wax-Resin alapanyagok.

RESIN

Műgyanta alapú termék, mely tökéletesen megfelelő bármely műanyagcímke nyomtatásához. Széles körben ellenáll az oldószereknek, víznek, hőnek és az időjárás viszontagságainak. A WAX-RESIN szalagokkal ellentétben nem lekaparható a felületről.

NEAR-EDGE

Műgyanta alapú termék, mely tökéletesen megfelelő bármely műanyagcímke nyomtatásához. Széles körben ellenáll az oldószereknek, víznek, hőnek és az időjárás viszontagságainak. A WAX-RESIN szalagokkal ellentétben nem lekaparható a felületről.

Kép Leírás Szín Ajánlat/rendelés


Epson TM-C3500 - Borcímke készítés és gyártás0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  0
  Előzmények: