Epson C7500 600*1200dpi (INKJET) nyomtató

Epson C7500<br />600*1200dpi címke nyomtató
Epson C7500
600*1200dpi címke nyomtató
Kiváló napi max. 10-30.000 színes címke nyomtatására!
Nagy sebesség (300 mm/sec), élénk színek, fotó minőség!
Különállóan cserélhető nagy kapacitású tintapatronok!
AKCIÓS
MEGSZŰNT
Új

Főbb jellemzők (Modell: C31CD84012):

 • Epson ColorWorks C7500 színes ipari tekercses címkenyomtató (inkjet), 600*1200 dpi, USB, Ethernet, Vágó (cutter), Kijelző (display), fekete
 • Használható kellékanyagok: Stancolt és folyamatos inkjet (tintasugaras) papír
 • Nyomtatási felbontás: 600*1200 dpi
 • Nyomtatási szélesség: max. 108 mm
 • Nyomtatási sebesség: max. 300 mm/sec
 • Kijelző: Karakteres
 • Interfész: USB, Ethernet

Epson C7500 címkenyomtató bemutatása:

Az Epson C7500 és C7500G színes tintasugaras címkenyomtatók a gyártó ipari teljesítményű printerei, amiket napi 10-30.000 címke nyomtatására ajánlunk. A C7500 színes címkenyomtató család kialakításánál a fő szempont egy költséghatékony megoldás kis- és közepes mennyiségű, színes tekercses vagy darabolt címkék előállítására!
Felhasználási területe széleskörű a gyártásban (munkafolyamat követés, leltározás), logisztikában (megrendelés felvétel, csomagolás, szállítás, kézbesítés, megfelelőségi címkézés), a kereskedelemben (raktárkezelés, eladás), a vegyiparban (GHS címke) és az egészségügyben (minta- és gyógyszercímkézés) használható leginkább.

Kiváló minőség és tartósság költséghatékonyan!

Az Epson ColorWorks C7500 printerei újradefiniálják a megbízható, nagy sebességű és kiváló minőségű színes címkenyomtatást a felhasználók saját gyártású címkézési igényeinek kielégítése érdekében. A költséghatékony működést segíti, hogy az Epson C7500 tintasugaras tekercses nyomtatóban színenként különálló és cserélhető, nagy kapacitású tintapatronok vannak (cián, magenta, sárga, fekete), így mindig csak az elhasznált patron cseréjét kell elvégezni. 
Az Epson C7500 sorozatban kétféle tintatechnológiát használó színes címkenyomtató érhető el, annak érdekében, hogy a felhasználók minden igényét maradéktalanul kielégítsék, valamint minden elvárásnak megfeleljenek:
 • Epson ColorWorks C7500 - DuraBrite: az Epson DURABrite Ultra pigmenttinta ellenáll a kenődésnek, fakulásnak, víznek és a legtöbb folyadéknak, így elsősorban olyan felhasználóknak ajánljuk, akiknek tartós nyomatkép az elvárása, matt nyomathordozón.
 • Epson ColorWorks C7500G - UltraChrome DL: az UltraChrome DL pigmenttinták kiváló nyomatminőséget garantálnak elsősorban fényes etikett címkéken.

Korlátlan lehetőségek!

Az Epson színes tintasugaras etikett nyomtatójával egyszerűen elkészítheti saját címkéit, akár úgy, hogy minden egyes nyomat különböző legyen. A színes etikett nyomtatóknak számos előnye van a hagyományos flexo vagy ofszet technológiákkal szemben! Az Epson C7500 tekercses címkenyomtató közvetlenül fájlból/Windows programból (pl.: Adobe PDF, Corel, Illustrator, Word, Photoshop, Nicelabel, Codesoft, Bartender) nyomtatnak a nyomathordozóra, így időt és költséget spórolva (bizonyos példányszámig, az etikett méretétől függően max. 10-20.000 címkeképig) azzal, hogy kihagyják a folyamatból a forma/klisé készítés, anyagbefűzés, finomhangolás, gépmosás, stb. költségeit.
A legnagyobb előnye az Epson C7500 színes ipari tintasugaras nyomtatónak mégis az, hogy minden egyes etikett címke különbözhet a másiktól, így lehetővé válik a perszonalizáció - gyártási/lejárati dátum, ízesítés, kiszerelés, sorszám, stb.
A technológia hátránya, hogy a termékcímkéken direkt színek (pl. arany) nem alkalmazhatóak.

Munkára tervezve

Az Epson ColorWorks C7500 printer nagy sebességű és kiváló minőségű színes nyomtatot eredményez inkjet/tintasugaras alapanyagokon. A tintasugaras nyomtatóhoz használható alapanyagok választékában matt és fényes stancolt és folyamatos papír mellett, műanyag (PE) etikett - tartós ragasztóval ellátott szintetikus címke, mely ellenáll a víznek, az alkoholnak, az acetonnak, az olajnak és számos vegyszernek - is elérhető.
Az etikettnyomtató kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel így könnyedén és költséghatékonyan megvalósíthatja bármilyen színes (pl. GHS nemzetközi vegyi címkézés, piktogram), de akár egyszínű (pl. vonalkód) matrica előállítását, úgy hogy az apróbb szövegek és grafikák sem jelentekenk akadályt.

Epson "automatikus tintafelismerés"

Az Epson egyedi "automatikus tintafelismerési" technológia érzékelők használatával a használat előtt felméri minden egyes csepp tintaszintjét. Ez azt jelenti, hogy minden eltömődött fúvókával kapcsolatos problémát hamar felismer, még mielőtt hibás nyomatok készülnének, így a nyomtatási folyamatot akár felügyelet nélkül is hagyhatja. Ez a különleges technológia javítja a termelékenységet, csökkenti a hulladék mennyiségét, fejleszti a teljesítményt és biztosítja az állandó eredményt és minőséget. Az LCD kijelzőn megjelennek a tintaszintek és az állapotinformációk, a frontoldali kezelésnek és a könnyen beállítható szoftvernek köszönhetően pedig a nyomtató külön szakképzettség nélkül is használható.

Egyszerű telepítés, növekedő termelés

 • Az Epson ColorWorks C7500 színes címkenyomtató alapkiépítésben USB és Ethernet 10/100 interfésszel rendelkezik, így könnyedén összekapcsolható a helyi vagy hálózati rendszerrel. 
 • Az Epson új nyomtatónyelvének – az ESC/Label – segítségével a C7500 sorozatú nyomtatók bármilyen operációs rendszerből és/vagy szoftverarchitektúrából kezelhetők. Az ESC/Label a ZPLII-vel (Zebra) is kompatibilis, így egyszerű alternatívát kínál az egyszínű címkenyomtatók helyett.
 • A ColorWorks C7500 nyomtatóhoz mellékelünk Windows dirvert és Epson IstallNavi szoftvert, mellyel még a tapasztalatlan felhasználók számárai is gyerekjáték a nyomtató beállítása. Az esetleges hibák elkerülése érdekében az alkalmazás lépésről-lépésre végigvezeti a felhasználót a nyomtató összeállításától a konfiguráláson át a papírbeállításokig. A Windows driver pedig biztosítja, hogy bármilyen applikációból (pl.: Adobe PDF, Corel, Illustrator, Word, Photoshop, Nicelabel, Codesoft, Bartender) könnyedén nyomtathassunk.
 • Az Epson az első nyomtatógyártó, amely támogatja az SAP HVP (High-Volume Printing) gyártói koncepciót. Ez a lehető legjobb teljesítményt és használhatóságot biztosítja, amikor nagy mennyiségű színes címkéket nyomtat SAP-ból. A koncepció az SAP EH&S WWI része, amelynek alapja egy az SAP által Windows rendszerre kifejlesztett nyomtatófüggetlen illesztőprogram a WWI-szerveren.

A színes tintasugaras nyomtatás legfontosabb előnyei:

 • Költséghatékony nyomtatás akár 1 címkénél is!
 • Kiváló minőségű, nagy felbontású és gyors nyomtatás tekercses kivitelű etikett címkék esetén
 • Egyszerű kezelés: nyomdász szakképesítés nélkül, kész grafika esetén azonnal indulhat a gyártás
 • Nincsenek extra költségek: klisé, beállás, gépmosás, stb.
 • Változó adatok, megszemélyesítési lehetőség: gyártási idő, lejárati idő, sorszám, stb.
 • Könnyen integrálható: beépített ZPLII emulációjának és ESC/Label programozási nyelvének köszönhetően a nyomtató integrálható szinte minden rendszerbe

A színes tintasugaras nyomtatás gyengéi:

 • A legjobb flexo/ofszet minőségét nem éri el
 • Nincsen lehetőség direct és speciális színek, lakkok használatára
 • Speciális anyagok nem nyomtathatóak
 • Nagyobb példányszám esetén kedvezőbb a flexo gyártási technológia

Kellékanyag ajánlás

 • Gyártás: termékcímke (high gloss), termékdoboz címke (high gloss, premium matte), alkatrészcímke (premium matte), GHS címke (PE matte), kozmetikai címke (high gloss, BOPP satin gloss, BOPP high gloss), EU energiacímke (premium matte, high gloss)
 • Gyógyszerészet és egészségügy: vénycímke (premium matte), laboratóriumi címke (PE matte), fecskendőcímke (pe matte), gyógyszertári címke (premium matte)
 • Kereskedelem: polccímke (premium matte), árcímke (premium matte), termékcímke (high gloss)

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • 0 Ft kiszállítási díj minden eszköz esetében!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás Az etikett címkenyomtatókról
Árajánlatkérés
Szállíthatóság
1-2 hét
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.


Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű kellékanyagokat (címkét és festékszalagot) szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát.
Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: C31CD84012):
Megnevezés: Epson C7500 600*1200dpi (INKJET) nyomtató
Méret: 392 * 395 * 598 mm
Használható médiák ? : Stancolt és folyamatos inkjet (tintasugaras) papír
Napi terhelhetőség: 10000 - 30000 cimke/nap
Kijelző: Karakteres
Nyomtatási felbontás: 600*1200 dpi
Nyomtatási szélesség: max. 108 mm
Nyomtatási sebesség: max. 300 mm/sec
Programozási nyelv: ESC/Label, ZPL II
Interfész: USB, Ethernet
Garancia ? : Címkenyomtatóra 12 hónap.
A garancia jogosságát minden esetben szakszerviz bírálja el.
Teljes specifikáció (Modell: C31CD84012):
Nyomtatási mód: Tintasugaras, PrecisionCore Micro TFP
Fizikai jellemzői: Súly: 37 kg
Működési hőmérséklet: 5-35 °C
Címkeérzékelő pozíciója: Rögzített
Médiaszenzor: Reflektív és Transzmisszív
Belső óra: Nincs
Kijelző: Karakteres
Címke jellemzői: Címke szélesség: 50 - 112 mm
Címke vastagsága: 0,06 - 0,268 mm
Címke tekercs belső magátmérője: 76 mm
Maximális tekercs átmérő: 203 mm
Tintapatron jellemzői: Tintasugaras technológia: DURABrite Ultra
Színenkénti fúvókák száma: 600
Patronok száma: 4 db patron, színenként cserélhető
Szoftveres vezérlés:
 • Az Epson színes tintasugaras nyomtatóhoz Windows drivert mellékelnek, melynek segítségével különböző Windows (XP, Vista, 7, 8, 10) programokból (Adobe PDF, Corel, Illustrator, Word, PhotoShop, Nicelabel, Codesoft, Bartender, stb) is indítható nyomtatás.
Bővítési opciók:
Támogatott kódtípusok:
 • Valamennyi egydimenziós kód (EAN13, EAN8, CODE39, CODE128, stb.)
 • Kétdimenziós kód: Aztec, Codablock, PDF417, Code4, Data Matrix, GS1 Databar (RSS), MaxiCode, QR Code, MicroPDF417, TLC39
Felhasználási területek:
 • Gyártóipar: termék- és csomagolási címkék, gyártási folyamat jelölés, raktári címkézés
 • Kereskedelem: polc és termék címkézés, perszonalizásiós marketing
 • Élelmiszeripar, egyéni vállalkozók, őstermelők: méz, felvágott, húsáru, bor, sör és szeszfőzdék termékcímkék nyomtatása
 • Háztartási-vegyipar: takarító- és tisztítószerek, valamint GHS szabvány szerinti vegyszercímkék készítése
 • Gyógyszeripar, egészségügy: személyre szabott címkék készítése, átlátható és következetes gyógyszercímkézés, kozmetikumok, testápolók, táplélék kiégészítők, vitaminok csomag címkéjének nyomtatása
Főbb jellemzők:
 • Négyszínű tintasugaras nyomtatás (CMYK)
 • Kiváló minőségű és gyors nyomtatás: Akár 300 mm/mp sebességű nyomtatás 600 x 1200 dpi képfelbontással
 • Kiváló megbízhatóság és terhelhetőség: PrecisionCore nyomtatófej az állandó minőségű nyomatok előállításához a nyomtató élettartama alatt
 • Könnyen integrálható: beépített ZPLII emulációjának és ESC/Label programozási nyelvének köszönhetően a nyomtató integrálható szinte minden rendszerbe
 • Színenként különálló cserélhető nagy kapacitású tintapatronok (cián, magenta, sárga, fekete)
 • Költséghatékony színes tekercses címkenyomtatás akár 1 címkénél is!
 • Változó adatok, megszemélyesítési lehetőség: gyártási idő, lejárati idő, sorszám, stb.
 • A nyomat ellenáll a kenődésnek, fakulásnak, víznek és a legtöbb folyadéknak
 • LCD kijelző tinta és nyomtató státusz információinak megjelenítésére

[@wm_middle_info_1]


Elérhetőség
Interfész
Funkciók
Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Epson ColorWorks C7500 színes ipari tekercses címkenyomtató (inkjet), 600*1200 dpi, USB, Ethernet, Vágó (cutter), Kijelző (display), fekete
Cikkszám: C31CD84012
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére
Öntapadós címkék
Méret
(mm)
Cikkszám Leírás Alapanyag Címke/tek. Tekercs
/doboz
Ajánlat/rendelés
Folyamatos anyagok
Szélesség
(mm)
Cikkszám Leírás Alapanyag Tekercs hossz (m) Tekercs
/doboz
Ajánlatkérés
Festékszalagok

(mm)
Hosszúság
(m)
Cikkszám Típus Alapanyag Tekercs
/doboz
Ajánlat/rendelés
Karszalagok:
Kép Leírás Ajánlat/rendelés
Csatok:
Kép Leírás Ajánlat/rendelés
Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
Szállítási határidő: raktárról vagy 3-5 munkanap! Az aktuális készletről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
| Ugrás az oldal tetejére

Nincs találat!
Az Ön nyomtatója speciális kellékanyagot használ, ezért ebben az eszközben nem működnek az általunk forgalmazott általános felhasználású kellékanyagok.

Amennyiben a napi nyomtatási átlag 100 címke felett van, akkor nem biztos, hogy a leggazdaságosabb eszközt használja jelenleg.
Kérése esetén szívesen küldünk más konstrukcióról ajánlatot!

Ajánlatkérés
Az alapanyag kiválasztásával megtekintheti a(z) Epson C7500 nyomtatóhoz rendelhető raktári címkéinket.
A Epson C7500 nyomtatóhoz használható raktári címkék listáját látja.
Direkt termál címkék

Olcsó és egyszerű megoldás, de kevésbé időtálló.
Direkt termál címkékre festékszalag használata nélkül nyomtathat. Ezt az alapanyagot száraz és normál hőmérsékleti körülményekhez ajánlunk.

i
Papír címkék

Időtálló megoldás beltéri használatra.
A papír címkék festékszalaggal nyomtathatók. Száraz körülmények között használható, ellenáll a súrlódásnak, a tűző napnak. Az információkat több éven keresztül megőrzi.

i
Műanyag címkék

Tartós címke kiváló nyomattal, kül- és beltéri alkalmazásra egyaránt. Időtálló címkézésre a műanyag alapanyag a megfelelő megoldás. Nedvességgel, vegyi anyagokkal, mechanikai igénybevétellel és szélsőséges hőmérséklettel szemben is igen ellenálló.

i
Cikkszám Szélesség Magasság Alapanyag Címke/tek. Ragasztó Szín Ajánlat/rendelés Részletek
A Epson C7500 nyomtatóhoz használható raktári Direkt termál címkék listáját látja.
Direkt termál címkék

Olcsó és egyszerű megoldás, de kevésbé időtálló.
Direkt termál címkékre festékszalag használata nélkül nyomtathat. Ezt az alapanyagot száraz és normál hőmérsékleti körülményekhez ajánlunk.

i
Cikkszám Szélesség Magasság Alapanyag Címke/tek. Ragasztó Szín Ajánlat/rendelés Részletek
Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
|Ugrás az oldal tetejére

Ha a raktárról szállítható címkéink között nincs megfelelő találat, semmi probléma!
Egy hét alatt szinte bármilyen címkét le tudunk szállítani. Ide kattintva kérhet ajánlatot.

Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
Szállítási határidő: irodánkban azonnal átvehető, Budapesten és vidéken 24-48 óra.
| Ugrás az oldal tetejére

Ha a raktárról szállítható címkéink között nincs megfelelő találat, semmi probléma!
Egy hét alatt szinte bármilyen címkét le tudunk szállítani. Ide kattintva kérhet ajánlatot.

Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat!
Szállítási határidő: irodánkban azonnal átvehető, Budapesten és vidéken 24-48 óra.
| Ugrás az oldal tetejére
Az alapanyag kiválasztásával megtekintheti a(z) Epson C7500 nyomtatóhoz rendelhető festékszalagokat.
FONTOS! A választásnál vegye figyelembe, hogy a festékszalag szélessége legalább 2-3 mm-el legyen nagyobb, mint a címke szélessége!
WAX

Viasz alapú termék, mely leginkább papír etikettre történő nyomtatásra ajánlott. Határozott, éles fekete nyomatot ad nagy sebességű nyomtatás mellett is, amely könnyű olvashatóságot biztosít.

WAX-RESIN

Viasz és műgyanta keverék, mely jó kompromisszum a költségek és elvárások optimalizálására. Legjobb választás, ha festékszalag csere nélkül kell tudni papír és műanyag címkét is nyomtatni.
A színes szalagok is általában Wax-Resin alapanyagok.

RESIN

Műgyanta alapú termék, mely tökéletesen megfelelő bármely műanyagcímke nyomtatásához. Széles körben ellenáll az oldószereknek, víznek, hőnek és az időjárás viszontagságainak. A WAX-RESIN szalagokkal ellentétben nem lekaparható a felületről.

NEAR-EDGE

Műgyanta alapú termék, mely tökéletesen megfelelő bármely műanyagcímke nyomtatásához. Széles körben ellenáll az oldószereknek, víznek, hőnek és az időjárás viszontagságainak. A WAX-RESIN szalagokkal ellentétben nem lekaparható a felületről.

Kép Leírás Szín Ajánlat/rendelés


Epson ColorWorks C7500 - Bemutatása

Epson ColorWorks C7500 - Felhasználási lehetőségek

Epson ColorWorks C7500 - Felhasználói visszajelzések

Epson ColorWorks C7500 - Nyomtatási technológia bemutatása

Epson ColorWorks C7500 - Borcímke készítés és gyártás0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  0
  Előzmények: