Seagull Seagull BarTender Basic címketervező

Seagull Seagull BarTender Basic címketervező

A világ vezető címke-, vonalkód,
RFID- és kártyanyomtató szoftvere!
Több mint 3000 címkenyomtató vezérlésére!

Seagull BarTender Basic címketervező szoftver bemutatása:

A Seagull Scientific már 1985 óta trendformáló újítónak számít a címke szoftverek és a vonalkód előállító szoftverek területén. Napjainkban a piacvezető címke-, vonalkód-, RFID- és kártyanyomtató BarTender szoftver nélkülözhetetlen eszköze több mint 150 ország több százezer felhasználójának.
Önállóan futtatva vagy szinte bármilyen más programmal integrálva a BarTender majdnem minden nyomtatási és jelölési alkalmazás tökéletes megoldása, beleértve a következőket: címék, nyomtatás és alkalmazás, közvetlen jelölés alkatrészeken és csomagoláson, intelligens kártyák kódolása, jelgyártás stb. 
A hatékony társalkalmazások többek között még a rendszerbiztonságot, a hálózati nyomtatási funkciókat, a dokumentumok közzétételét és a nyomtatási feladatok naplózását is kezelik. A négy féle verzió funkciók rendkívül széles választékát kínálja, így minden igény és költségvetési keret kielégítésére létezik egy BarTender.

A választható 4 verzió jellemzőinek összefoglalása

Nyomtató alapú licenc: mindkét Automation kiadás korlátlan számú hálózati felhasználót engedélyez. A licenc a hálózaton levő, a BarTender által használt nyomtatók számán alapul.
 • Enterprise Automation: A legteljesebb verzió, bővített kiszolgáló funkciókkal a központosított nyomtatáshoz és adminisztrációhoz,  a legfejlettebb integrációs szolgáltatások. Támogatja az RFID-t és minden kártyanyomtatási és intelligens kártyakódolási funkciót. Magába foglalja mind a 8 társalkalmazást, beleértve a Librarian alkalmazást és a Security Center legfejlettebb verzióját. A Printer Maestro nyomon követi a nyomtatókellékek használatát.
 • Automation: A BarTender leghatékonyabb címketervezési szolgáltatása, plusz a standard integrációs szolgáltatások (más programok általi automatikus vezérléshez), RFID támogatás. Minden kártyanyomtatási funkciót támogat, de csak mágnes csíkot kódol. Nincsenek bővített kiszolgáló funkciók. Nem tartalmazza a Librarian vagy a legfejlettebb Security Center funkcióit. A Printer Maestro csak a helyi számítógépen látható hálózati nyomtatókat felügyeli, de nem követi az alapanyag felhasználást. Feladatnaplózás, History Explorer és Reprint csak helyi adatbázis támogatással.

Számítógép alapú licenc: a Professional és Basic kiadások licence azon számítógépek számától függ, melyekre a BarTender telepítve van.
 • Professional: Tartalmazza az Automation kiadás összes tervezési szolgáltatását és a legtöbb adathozzáférési funkciót, azonban nem vezérelhető automatikusan más programokból. Rendelkezik RFID támogatással, valamint minden kártyanyomtatási funkciót tartalmaz, de csak mágnes csíkot kódol. Magába foglalja a Print Station és a Batch Maker társalkalmazásokat.
 • Basic: Tartalmazza a BarTender legfontosabb címketervezési szolgáltatásait, azonban nincs külső adatbázis hozzáférés és automatikus vezérlés. A legtöbb kártyanyomtatási funkciót támogatja, de csak mágnes csíkot kódol. Csak a Print Station társalkalmazás van integrálva.

Hatékony társalkalmazások

A fő BarTender alkalmazása mellett akár nyolc társalkalmazás segíti a felhasználót a tervezési és nyomtatási műveletek könnyebb kezelésében (nem minden funkció érhető el az összes kiadásban).
 • Commander: kód írása nélkül lehetővé teszi a BarTender vezérlését más programokból, automatikusan utasítja a BarTender alkalmazást, hogy indítson nyomtatási feladatokat válaszul a feladatindítók bármilyen változatára.
 • BarTender Security Center: biztonsági funkciókat nyújt a csomag többi alkalmazása számára, pl. felhasználói jogosultságok és formátumok titkosítása.
 • Librarian: lehetővé teszi a nagyszámú felhasználói, tervező és adminisztrátor csoportok számára az együttműködést és a BarTender dokumentumok és más fájlok biztonságos tárolását és revízióját. Akár korábbi dokumentumverziókhoz is visszatérhet.
 • Printer Maestro: a többféle nyomtatáskezelő funkciót a Windowson belül egyetlen, tetszőlegesen konfigurálható nézetbe foglalja össze. Leegyszerűsíti több nyomtatási feladat és a nyomtatókellékek leltárának kezelését nagy hálózatokon.
 • Histroy Explorer: segítségével megtekintheti a korábbi nyomtatási feladatok naplózott információit, beleértve nyomtatási feladatok üzeneteit és a szimulált pillanatfelvételeket. Az auditálás előkészítésének nélkülözhetetlen eszköze.
 • Reprint Console: segítségével gyorsan navigálhat a korábbi nyomtatási feladatok között, és újranyomtathatja az összes elemet, vagy csak néhányat közülük. Akkor is működik, ha megváltozott az adatbázis, amelyből az eredeti sablonadatokat beolvasta a program.
 • Print Station: lehetővé teszi nem műszaki felhasználók számára az egyszerű mutass és kattints jellegű sablonkiválasztást és nyomtatást anélkül, hogy bármilyen ismeretük lenne egy tervező szoftver használatában.
 • Batch Maker: könnyen egybefűzhet több sablont egyetlen nyomtatási feladatköteggé. A kötegek kinyomtathatók a Batch Maker, BarTender, Print Station vagy a Windows Intéző alkalmazásokból.

Intelligens varázslók

Számos varázsló vezeti végig lépésről lépésre a kritikus tervezési pontokon, amelyek a nyomtatási teljesítményt és a fontos megfelelőségi szabványokkal való kompatibilitást befolyásolhatják.

Új „Vonalkód kiválasztása” böngésző

Most még könnyebb kiválasztani a kívánt vonalkódot, mint valaha. Gyorsan megtekintheti 400 előre formázott, használatra kész vonalkód összetevő előzetes nézetét. Számos „Gyakori vonalkód” közül választhat, illetve kereshet a mappákban vagy különböző alkalmazás specifikus vonalkódokra.

Grafikák importálása és exportálása

Logók és termékképek hozzáadása sosem volt ennyire egyszerű. Támogatja a kamerákat, szkennereket és a legtöbb grafikus fájlformátumot. A vonalkódok más
programok számára kiexportálhatók.

Hatékony, kifinomult rajzolás, szövegformázás

A BarTender most már sok kifinomult rajzolási funkciót is biztosít, amiket korábban csak az Adobe Illustrator szoftverhez hasonló termékekben lehetett megtalálni.
 • Több, mint 50 előre megadott alakzat (rombusz, trapéz, ív, csillag, sokszög, stb.) átméretezhető, átalakítható és átszínezhető szinte bármilyen elképzelhető módon.
 • Javított vonalrajzolás, beleértve a szaggatott vonalakat, összetett vonalakat és átméretezhető végpontokat
 • Körvonalas betűtípus
 • Tükrözési, átlátszógási és negatív hatások
 • Fejlettebb "szövegszerkesztő" objektumok, beleértve a táblázat támogatást

Beolvasás a legtöbb adatbázisból

Válassza ki az adatot a legegyszerűbb listából vagy akár a legbonyolultabb SQL lekérdezésből.
A BarTender segítségével könnyen hozzáférhet szövegekhez, táblázatokhoz és adatbázisokhoz. Ez magában foglalja a Microsoft ODBC és OLE DB támogatást tucatnyi ipari szabványú és egyedi adatformátumhoz – beleértve a nem Windows-alapúakat is, pl. LINUX, AS/400, Oracle stb. A BarTender támogatja a tervezés közbeni adatmegtekintést és a nyomtatás idejű adatösszefűzést.

Kártyanyomtatás és kódolás

A BarTender 10-es verziója hatékony funkciókat biztosít az azonosítókártyák, belépőkártyák, tagkártyák és bármilyen plasztikkártya tervezéséhez, nyomtatásához és kódolásához.

Többszintű biztonsági védelmek

A Security Center szabályozza a felhasználó aktivitását hadi, gyógyszerészeti, vegyi és egyéb nagybiztonságú környezetekben. Jelszavak és titkosítás segítségével védi az egyéni sablonterveket. A Librariannal kezelheti a közzétételi folyamatot, a naplózott eseményeket auditálhatja aHistory Explorerrel.

RFID címketípusok és  adatformátumok

Az Automation és Enterprise Automation kiadások a következő címketípusokat támogatják: EPC Gen2, EPC Class 1, ISO 18000-6b, ISO 15693, Tag-It, I-CODE, TagSys, My-d, és Picotag. Valamennyi EPC adatformátumot támogatják, beleértve többek között DoD, Wal-Mart, SGTIN, SSCC, GIAI, GID, GRAI, és SGLN.

A „Valódi Windows” előny

A saját nyomtatási architektúránk a Microsoft illesztőprogram szabványán alapul, ami a következő előnyökkel jár:
 • Kiváló Windows-kompatibilitás
 • Windows nyomtatósor a gyorsabb nyomtatás érdekében
 • Kiemelkedő hálózati kompatibilitás és sebesség
 • Nyomtatóállapot megjelenítése a Windows nyomtatósorban, pl. „Offline”, „Elfogyott a festékszalag”
 • Gyors betanulás, könnyű adminisztráció
 • Egyszerű frissítés az illesztőprogramok ingyenes letöltésével

Támogatott nyomtatók

A BarTender bármilyen, Windows illesztőprogrammal rendelkező nyomtatót támogat, beleértve a legtöbb lézer-, tintasugaras és mátrixnyomtatót. A Seagull kifejlesztette a saját, bővített Windows-alapú illesztőprogramját a következő gyártmányú nyomtatókhoz: Godex, Printronix, Argox, IBM, Ring, Avery Dennision, Samsung, Sato, Birch, Intermec, Bitek, Bixolon, Brady, Linx, Citizen, ThermoTex, Toshiba Tec, Datamax, Meto, Valentin, VIPColor, Eltron, Zebra, stb.

Teljes próbaverzió

A Próbaváltozat működése: az első 30 napban a BarTender próbaverziójában az Enterprise Automation verzió (a legteljesebb verzió) összes funkciója használható. 30 nap elmúltával a BarTender a valamivel kevesebb szolgáltatásra alkalmas „bemutató" üzemmódban fut, ami azt jelenti, hogy a program minden kinyomtatott vonalkódban és szövegmezőben véletlenszerűen megváltoztat egy karaktert. Ez azt jelenti például, hogy ha egy olyan szöveg- vagy vonalkód mezőt nyomtat ki, amely az „ABCD" karakterláncot tartalmazza, az a nyomaton „ABXD" formában jelenhet meg.
Vásárlás előtt ismerje meg a BarTendert, után győződjön meg róla, hogy a megfelelő verziót vásárolja meg. Töltse be az elkészült sablonterveket a próbaverzióba, és használja a Súgó Verzió információk opcióját, amelyből megtudja, mely verzióra van szüksége. 

Az oldalon elérhető letöltés teljesen működő szoftverként vagy próbaváltozatként működik attól függően, hogy megvásárolta-e már a termékkódot 
(Product Key Code – PKC).

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • 0 Ft kiszállítási díj minden eszköz esetében!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk
Főbb jellemzői:
 • Több mint 3000 támogatott címkenyomtató
 • Valódi Windows illesztőprogramok, melyek a Windows nyomtatósort használják
 • Print Station támogatja az "egy kattintásos" dokumentum kiválasztást és nyomtatást
 • Nyomtatóalapú vonalkód, sorozat- és példányszám támogatás
 • Alap sorozatkészítés
 • Teljes rendszerű Unicode támogatás
 • Adatbekérés dátumból, időből vagy billentyűzetről
 • Speciális és nem nyomtatható karakterek könnyű bevitele
 • Nyomtatás idejű képrögzítés
 • Mágnescsík kódolás
 • Kétirányú kommunikáció a nyomtató és a vezérlő számítógép között.
 • Batch Maker használatával létrehozhat és kinyomtathat több BarTender dokumentum köteget (kivéve Basic verzió)
 • A nyomtatási mennyiség beállítható billentyűzetről vagy adatforrásból (kivéve Basic verzió)
 • Jelszavakkal zárold dokumentumok (kivéve Basic verzió)
 • Zárolja a BarTendert jelszóval védett "csak nyomtatás" üzemmódban (kivéve Basic verzió)
 • Naplózás fájlba (hibaüzenetek, események) (kivéve Basic verzió)
 • Sablonok feltételes nyomtatása (kivéve Professional és Basic verzió)
 • XML képes nyomtatók támogatása (kivéve Professional és Basic verzió)
Teljes specifikáció:
Felhasználási felület:
 • WYSIWYG grafikus címke tervezés
 • Twain és WIA támogatás a szkennerekhez (kivéve Basic verzió)
 • Kétoldalas tervezés és nyomtatás (kártyanyomtatásnál)
 • Ipari szimbólum betűkészletek
 • Objektumok elforgatása tized fok pontossággal
 • A nyomtatási feladat közben programozhatóan módosíthatóak a sablonbojektumok (kivéve Professional és Basic verzió)
 • Vonalkódok exportálása más programok számára (kivéve Basic verzió)
 • Korlátlan számú visszavonás és mégis lehetőség
 • Nyomtatáskész sablonkészlet
 • Metrikus és angolszász mértékegységek
 • Magyar nyelvű kezelői felület

Szöveg:
 • Hatékony Rich Text formátum szerkesztő (kivéve Basic verzió)
 • Szöveg automatikus átméretezése a téglalaphoz (kivéve Basic verzió)
 • TRF, HTML és XAML támogatás (kivéve Basic verzió)
Vonalkód:
 • Valamennyi ismert vonalkód támogatása, beleértve a 2D kódokat
 • GS1 alkalmazásazonosító adatforrás varázsló
 • Automatikus ellenőrző szám
 • Teljes funcionalitású natív RFID (kivéve Basic verzió)
Grafikák, vonalak:
 • Grafikus (jpg, tif, stb.) és PDF fájlok támogatása
 • Új clip art keresőmotor és böngésző
 • Körvonalas betűtípus
 • Tükrözési, átlátszógási és negatív hatások
 • Fejlettebb "szövegszerkesztő" objektumok, beleértve a táblázat támogatást
 • Több, mint 50 előre megadott alakzat (rombusz, trapéz, ív, csillag, sokszög, stb.) átméretezhető, átalakítható és átszínezhető szinte bármilyen elképzelhető módon.
Változó mezők:
 • Tervezzen nyomtatásiidejű adatbeviteli űrlapokat billentyűzet vagy vonalkódolvasó számára
 • Szövegfájlok, adatbázisok, táblázatok, stb. beolvasása (kivéve Basic verzió)
 • Többtáblás adathozzáférés (kivéve Basic verzió)
 • Adatbázisba rendezett grafikák (kivéve Basic verzió)
 • Lekérdezés-készítő varázslók és SQL asszisztens (kivéve Basic verzió)
 • Nyomtatás idejű rekordbeolvasás (kivéve Basic verzió)
 • Az adatbeviteli űrlapok támogatják a mérlegektől származó adatokat (kivéve Professional és Basic verzió)
Nyomtatás:
 • Több mint 3000 támogatott címkenyomtató
 • Valódi Windows illesztőprogramok, melyek a Windows nyomtatósort használják
 • Nyomtatóalapú vonalkód, sorozat- és példányszám támogatás
 • Print Station támogatja az "egy kattintásos" dokumentum kiválasztást és nyomtatást
 • Batch Maker használatával létrehozhat és kinyomtathat több BarTender dokumentum köteget (kivéve Basic verzió)
 • A nyomtatási mennyiség beállítható billentyűzetről vagy adatforrásból (kivéve Basic verzió)
 • Sablonok feltételes nyomtatása (kivéve Professional és Basic verzió)
 • XML képes nyomtatók támogatása (kivéve Professional és Basic verzió)

Rendszerigény:

 • Operációs rendszer: Windows Server 2003 (SP1 és frissebb), Server 2008, Server 2008 R2, Server 2012, XP (SP3 és frissebb), Vista, Windows 7, Windows 8. 32 és 64 (x64) bit-es verziókkal is kompatibilis!
 • Min. konfiguráció: 1GHz processzor, 512 RAM, 400-1100 MB üres tárhely, 1024x186 képernyő

Leírás Ajánlat/rendelés
Megnevezés: Seagull BarTender Basic
Cikkszám: BT-BSC
Készlet: 0 db
Szállítás: 3-5 munkanap
[@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés


Támogatott nyomtatók listája:
Nyomtatócsalád Verzió Dátum Méret Nyomtatómodellek
LetöltésGodex 7.3.2 2013.03.08. 13.1 MB Nyomtatómodellek megtekintése
Godex DT2, Godex DT2 GEPL, Godex DT2 GZPL, Godex DT4, Godex DT4 GEPL, Godex DT4 GZPL, Godex EZ-1100, Godex EZ-1100 Plus, Godex EZ-1100 Plus GEPL, Godex EZ-1100 Plus GZPL, Godex EZ-1105, Godex EZ-1105 GEPL, Godex EZ-1105 GZPL, Godex EZ-1200, Godex EZ-1200 Plus, Godex EZ-1200 Plus GEPL, Godex EZ-1200 Plus GZPL, Godex EZ-1300, Godex EZ-1300 Plus, Godex EZ-1300 Plus GEPL, Godex EZ-1300 Plus GZPL, Godex EZ-1305, Godex EZ-1305 GEPL, Godex EZ-1305 GZPL, Godex EZ-2100 Plus, Godex EZ-2200, Godex EZ-2200 Plus, Godex EZ-2200 Plus GEPL, Godex EZ-2200 Plus GZPL, Godex EZ-2300, Godex EZ-2300 Plus, Godex EZ-2300 Plus GEPL, Godex EZ-2300 Plus GZPL, Godex EZ-2P, Godex EZ-2PS, Godex EZ-2S, Godex EZ-4206, Godex EZ-4216, Godex EZ-4236, Godex EZ-4304, Godex EZ-4P, Godex EZ-4T, Godex EZ-4TD, Godex EZ-4TDP, Godex EZ-4TK, Godex EZ-4TKP, Godex EZ-4TKPS, Godex EZ-4TT, Godex EZ-4TTP, Godex EZ-4TTPS, Godex EZ-6200 Plus, Godex EZ-6200 Plus GEPL, Godex EZ-6200 Plus GZPL, Godex EZ-6300 Plus, Godex EZ-6300 Plus GEPL, Godex EZ-6300 Plus GZPL, Godex EZ-DT-2, Godex EZ-DT-2 GEPL, Godex EZ-DT-2 GZPL, Godex EZ-DT-4, Godex EZ-DT-4 GEPL, Godex EZ-DT-4 GZPL, Godex EZ2050, Godex EZ2050 GEPL, Godex EZ2050 GZPL, Godex EZ2150, Godex EZ2150 GEPL, Godex EZ2150 GZPL, Godex EZ2250i, Godex EZ2250i GEPL, Godex EZ2250i GZPL, Godex EZ2350i, Godex EZ2350i GEPL, Godex EZ2350i GZPL, Godex EZ6250i, Godex EZ6250i GEPL, Godex EZ6250i GZPL, Godex EZ6350i, Godex EZ6350i GEPL, Godex EZ6350i GZPL, Godex EZgo C4, Godex EZPi-1200, Godex EZPi-1200 GEPL, Godex EZPi-1200 GZPL, Godex EZPi-1300, Godex EZPi-1300 GEPL, Godex EZPi-1300 GZPL, Godex G300, Godex G300 GEPL, Godex G300 GZPL, Godex G330, Godex G330 GEPL, Godex G330 GZPL, Godex G500, Godex G500 GEPL, Godex G500 GZPL, Godex G530, Godex G530 GEPL, Godex G530 GZPL, Godex HD90, Godex HD90 GEPL, Godex HD90 GZPL, Godex RT200, Godex RT200 GEPL, Godex RT200 GZPL, Godex RT200i, Godex RT200i GEPL, Godex RT200i GZPL, Godex RT230, Godex RT230 GEPL, Godex RT230 GZPL, Godex RT230i, Godex RT230i GEPL, Godex RT230i GZPL, Godex RT700, Godex RT700 GEPL, Godex RT700 GZPL, Godex RT700i, Godex RT700i GEPL, Godex RT700i GZPL, Godex RT700x, Godex RT700x GEPL, Godex RT700x GZPL, Godex RT730, Godex RT730 GEPL, Godex RT730 GZPL, Godex RT730i, Godex RT730i GEPL, Godex RT730i GZPL, Godex RT730x, Godex RT730x GEPL, Godex RT730x GZPL, Godex ZA12X, Godex ZA12X GEPL, Godex ZA12X GZPL, Godex ZA13X, Godex ZA13X GEPL, Godex ZA13X GZPL
LetöltésPrintronix 7.3.2 2013.03.08. 11.1 MB Nyomtatómodellek megtekintése
Printronix SL4M (203 dpi) - PGL, Printronix SL4M (305 dpi) - PGL, Printronix SL5204e - PGL, Printronix SL5204r - PGL, Printronix SL5206e - PGL, Printronix SL5206r - PGL, Printronix SL5208e - PGL, Printronix SL5208r - PGL, Printronix SL5304e - PGL, Printronix SL5304r - PGL, Printronix SL5306e - PGL, Printronix SL5306r - PGL, Printronix SL5308e - PGL, Printronix SL5308r - PGL, Printronix SLPA7204e - PGL, Printronix SLPA7204r - PGL, Printronix SLPA7206r - PGL, Printronix SLPA7208r - PGL, Printronix SLPA7304e - PGL, Printronix SLPA7304r - PGL, Printronix SLPA7306r - PGL, Printronix SLPA7308r - PGL, Printronix T3204 - FGL, Printronix T3204 - PGL, Printronix T3306 - FGL, Printronix T3306 - PGL, Printronix T3308 - FGL, Printronix T3308 - PGL, Printronix T4204 - PGL, Printronix T4M (203 dpi) - PGL, Printronix T4M (305 dpi) - PGL, Printronix T5204 - PGL, Printronix T5204e - PGL, Printronix T5204r - PGL, Printronix T5206 - PGL, Printronix T5206e - PGL, Printronix T5206r - PGL, Printronix T5208 - PGL, Printronix T5208e - PGL, Printronix T5208r - PGL, Printronix T5304 - PGL, Printronix T5304e - PGL, Printronix T5304r - PGL, Printronix T5306 - PGL, Printronix T5306e - PGL, Printronix T5306r - PGL, Printronix T5308 - PGL, Printronix T5308e - PGL, Printronix T5308r - PGL
LetöltésArgox 7.3.2 2013.03.08. 13.6 MB Nyomtatómodellek megtekintése
Argox A-100 PPLB, Argox A-150 PPLB, Argox A-200 PPLB, Argox A-200 series PPLB, Argox A-200e PPLB, Argox A-2140 PPLA, Argox A-2140 PPLB, Argox A-2140 PPLZ, Argox A-2140L PPLA, Argox A-2140L PPLB, Argox A-2140L PPLZ, Argox A-2240 PPLA, Argox A-2240 PPLB, Argox A-2240 PPLZ, Argox A-2240E PPLA, Argox A-2240E PPLB, Argox A-2240E PPLZ, Argox A-2240L PPLA, Argox A-2240L PPLB, Argox A-2240L PPLZ, Argox A-2240M PPLA, Argox A-2240M PPLB, Argox A-2240ME PPLA, Argox A-2240ME PPLB, Argox A-300 PPLB, Argox A-3140 PPLA, Argox A-3140 PPLB, Argox A-3140 PPLZ, Argox A-50 PPLB, Argox AME-3230 PPLZ, Argox AME-3230B PPLZ, Argox CP-2140 PPLA, Argox CP-2140 PPLB, Argox CP-2140 PPLZ, Argox CP-2140E PPLA, Argox CP-2140E PPLB, Argox CP-2141L PPLA, Argox CP-2141L PPLB, Argox CP-3140 PPLA, Argox CP-3140 PPLB, Argox CP-3140 PPLZ, Argox CP-3140E PPLA, Argox CP-3140E PPLB, Argox CP-3140L PPLA, Argox CP-3140L PPLB, Argox F1 PPLB, Argox G-6000 PPLA, Argox OS-202DT PPLA, Argox OS-202DT PPLB, Argox OS-203DT PPLA, Argox OS-203DT PPLB, Argox OS-204DT PPLA, Argox OS-204DT PPLB, Argox OS-2130D PPLA, Argox OS-2130D PPLB, Argox OS-2130DE PPLA, Argox OS-2130DE PPLB, Argox OS-214 plus PPLA, Argox OS-214 plus PPLB, Argox OS-214 plus series PPLA, Argox OS-214 plus series PPLB, Argox OS-214 Zip, Argox OS-2140 PPLA, Argox OS-2140 PPLB, Argox OS-2140 PPLZ, Argox OS-2140D PPLB, Argox OS-2140D PPLZ, Argox OS-2140E PPLA, Argox OS-2140E PPLB, Argox OS-2140E PPLZ, Argox OS-214NU PPLA, Argox OS-214NU PPLB, Argox OS-214NU PPLZ, Argox OS-214TT PPLA, Argox OS-214TT PPLB, Argox OS-214v PPLA, Argox OS-214v PPLB, Argox OS-214v Zip, Argox OS-314TT PPLA, Argox OS-314TT PPLB, Argox OX-100 PPLA, Argox OX-100 PPLB, Argox R-200 PPLB, Argox R-200K PPLB, Argox R-400 PPLA, Argox R-400 PPLB, Argox R-400 Zip, Argox R-400K plus PPLA, Argox R-400K plus PPLB, Argox R-400K plus PPLZ, Argox R-400K PPLA, Argox R-400K PPLB, Argox R-400plus PPLA, Argox R-400plus PPLB, Argox R-400plus PPLZ, Argox R-400plus series PPLA, Argox R-400plus series PPLB, Argox R-400plus series PPLZ, Argox R-600 PPLA, Argox R-600 PPLB, Argox X-1000+ PPLA, Argox X-1000+ PPLB, Argox X-1000v PPLA, Argox X-1000v PPLB, Argox X-1000v series PPLA, Argox X-1000v series PPLB, Argox X-1000VL PPLA, Argox X-1000VL PPLB, Argox X-1000VL series PPLA, Argox X-1000VL series PPLB, Argox X-2000 Zip, Argox X-2000+ PPLA, Argox X-2000+ PPLB, Argox X-2000v PPLA, Argox X-2000v PPLB, Argox X-2000v PPLZ, Argox X-2000v series PPLA, Argox X-2000v series PPLB, Argox X-2000v series PPLZ, Argox X-2300E PPLB, Argox X-2300E PPLZ, Argox X-2300E series PPLA, Argox X-2300E series PPLB, Argox X-2300E series PPLZ, Argox X-3000+ PPLA, Argox X-3000+ PPLB, Argox X-3200 PPLA, Argox X-3200 PPLB, Argox X-3200 PPLZ, Argox X-3200E series PPLA, Argox X-3200E series PPLB, Argox X-3200E series PPLZ
LetöltésIBM 7.3.2 2013.03.08. 8.5 MB Nyomtatómodellek megtekintése
IBM 4400-004 (203 dpi), IBM 4400-004 (300 dpi), IBM 4400-006 (203 dpi), IBM 4400-006 (300 dpi), IBM 4400-008 (203 dpi), IBM 4400-008 (300 dpi), IBM 6700-R40 (203 dpi), IBM 6700-R40 (300 dpi), IBM 6700-R40 RFID (203 dpi), IBM 6700-R40 RFID (300 dpi), IBM 6700-R60 (203 dpi), IBM 6700-R60 (300 dpi), IBM 6700-R80 (203 dpi), IBM 6700-R80 (300 dpi)
LetöltésRing 7.3.2 2013.03.08. 8.5 MB Nyomtatómodellek megtekintése
Ring 2012PMA, Ring 4008PIH, Ring 4008PIM, Ring 4008PLH, Ring 4008PLM, Ring 4008PLM+, Ring 4008PMH, Ring 4012PH (150 dpi), Ring 4012PH (300 dpi), Ring 4012PIH, Ring 4012PIM, Ring 4012PIT, Ring 4012PL (150 dpi), Ring 4012PL (300 dpi), Ring 4012PLH, Ring 4012PLM, Ring 4012PLM+, Ring 4012PM (150 dpi), Ring 4012PM (300 dpi), Ring 4012PMH, Ring 4012PSH, Ring 4016PIH, Ring 4016PIH(BHP), Ring 4016PIM, Ring 4016PIM(BHP), Ring 4016PMH, Ring 4016PMH(BHP), Ring 4016PMX, Ring 4016PMX(BHP), Ring 4024PIH, Ring 4024PIH(BHP), Ring 4024PIM, Ring 4024PIM(BHP), Ring 4024PMH, Ring 4024PMH(BHP), Ring 4024PMX, Ring 4024PMX(BHP), Ring 408L, Ring 408MA, Ring 408PE, Ring 408PE+, Ring 408PEL, Ring 408PEL+, Ring 412L (203 dpi), Ring 412L (300 dpi), Ring 412MA, Ring 412MA-128mm, Ring 412PE, Ring 412PE+, Ring 416MA, Ring 416MA(BHP), Ring 424MA, Ring 424MA(BHP), Ring 4408PH, Ring 4412PH, Ring 4424PMH(BHP), Ring 4424PMH(BHP)2, Ring 5012PIH, Ring 5012PMX, Ring 8012PH (150 dpi), Ring 8012PH (300 dpi), Ring 8012PIH, Ring 8012PM, Ring 8012PMH, Ring 8012PMX, Ring 8408PH, Ring 8412PH
LetöltésAvery Dennison 7.3.2 2013.03.08. 13.4 MB Nyomtatómodellek megtekintése
Avery 64-04, Avery 64-05, Avery 64-05 RFID, Avery 64-06, Avery 64-06 RFID, Avery 64-08, Avery 64-08 RFID, Avery ALX 710 (193 dpi), Avery ALX 710 (293 dpi), Avery ALX 720, Avery ALX 910, Avery ALX 924, Avery ALX 925, Avery ALX 925 RFID, Avery ALX 926, Avery ALX 926 RFID, Avery AP 2.4 PPLA, Avery AP 2.4 PPLB, Avery AP 3.4 PPLA, Avery AP 3.4 PPLB, Avery AP 4.4 (203 dpi), Avery AP 4.4 (300 dpi), Avery AP 5.4 (203 dpi), Avery AP 5.4 (300 dpi), Avery AP 5.4 RFID (203 dpi), Avery AP 5.4 RFID (300 dpi), Avery AP 5.6 (203 dpi), Avery AP 5.6 (300 dpi), Avery AP 7.t (203 dpi), Avery AP 7.t (300 dpi), Avery DPM 4, Avery DPM 5, Avery DPM 5 RFID, Avery DPM 6, Avery DPM 6 RFID, Avery TCX 700, Avery TDI, Avery TLX 604, Avery TTK (203 dpi), Avery TTK (300 dpi), Avery TTX 1050, Avery TTX 207, Avery TTX 300 Offline, Avery TTX 300 Online, Avery TTX 350 (203 dpi), Avery TTX 350 (300 dpi), Avery TTX 450, Avery TTX 507 (193 dpi), Avery TTX 507 (293 dpi), Avery TTX 508 (193 dpi), Avery TTX 508 (293 dpi), Avery TTX 550 (193 dpi), Avery TTX 550 (293 dpi), Avery TTX 600, Avery TTX 650, Avery TTX 674, Avery TTX 675, Avery TTX 706, Avery TTX 709, Avery TTX 807 (193 dpi), Avery TTX 807 (293 dpi), Avery TTX 850 (193 dpi), Avery TTX 850 (293 dpi), Avery TTX 950
LetöltésSamsung 7.3.2 2013.03.08. 8.6 MB Nyomtatómodellek megtekintése
Samsung SLP-T400 (203 dpi) - EPL, Samsung SLP-T400 (300 dpi) - EPL, Samsung SRP-770, Samsung SRP-770II - EPL
LetöltésSATO 7.3.2 2013.03.08. 8.7 MB Nyomtatómodellek megtekintése
SATO CG208DT, SATO CG208DT RFID, SATO CG208TT, SATO CG208TT RFID, SATO CG212DT, SATO CG212DT RFID, SATO CG212TT, SATO CG212TT RFID, SATO CG408DT, SATO CG408TT, SATO CG412DT, SATO CG412TT, SATO CL408, SATO CL408e, SATO CL408e RFID, SATO CL412, SATO CL412e, SATO CL412e RFID, SATO CL608, SATO CL608e, SATO CL608e RFID, SATO CL612, SATO CL612e, SATO CL612e RFID, SATO CT400, SATO CT408i, SATO CT410, SATO CT412i, SATO CT420, SATO CT424i, SATO CX108, SATO CX200DT, SATO CX200TT, SATO CX208DT, SATO CX208TT, SATO CX212TT, SATO CX400, SATO CX410, SATO CZ408, SATO CZ412, SATO D508, SATO D512, SATO DR300, SATO DR308e, SATO DR310, SATO GL408e, SATO GL408e RFID, SATO GL412e, SATO GL412e RFID, SATO GN412T, SATO GT408e, SATO GT408e RFID, SATO GT412e, SATO GT412e RFID, SATO GT424e, SATO GT424e RFID, SATO GY412T, SATO GZ408e, SATO GZ412e, SATO HR212, SATO HR224, SATO L408v, SATO L412v, SATO LM408e, SATO LM412e, SATO Lt408, SATO M-4800RV, SATO M-4800RVe, SATO M-48Pro12, SATO M-48Pro24, SATO M-48Pro8, SATO M-5900, SATO M-5900L, SATO M-5900RV, SATO M-5900RVe, SATO M-8400 (152 dpi), SATO M-8400 (203 dpi), SATO M-8400RV, SATO M-8400RVe, SATO M-8400S (152 dpi), SATO M-8400S (203 dpi), SATO M-8450 (100 dpi), SATO M-8450 (150 dpi), SATO M-8450 (300 dpi), SATO M-8459S, SATO M-8459Se, SATO M-8459Se RFID, SATO M-8460S, SATO M-8460S OH, SATO M-8460Se, SATO M-8460Se RFID, SATO M-8465Se, SATO M-8465Se RFID, SATO M-8485S, SATO M-8485S OH, SATO M-8485Se, SATO M-8485Se RFID, SATO M-8490S, SATO M-8490S OH, SATO M-8490Se, SATO M-8490Se RFID, SATO M-84Pro (203 dpi), SATO M-84Pro (305 dpi), SATO M-84Pro (609 dpi), SATO M10e, SATO MB200i, SATO MB201i, SATO MB400i, SATO MB410i, SATO MR110w, SATO MR400, SATO MR400e, SATO MR400e RFID, SATO MR410, SATO MR410e, SATO MR410e RFID, SATO MR600, SATO MR600e, SATO MR610, SATO MR610e, SATO MT110w, SATO MT400e, SATO MT410e, SATO R12, SATO R8, SATO S8408, SATO S8408 RFID, SATO S8412, SATO S8412 RFID, SATO S8424, SATO S8424 RFID, SATO SG408R, SATO SG412R, SATO SG424R, SATO SR408, SATO SR412, SATO SR424, SATO T12, SATO T8, SATO TG308, SATO TG312, SATO XL400, SATO XL400e, SATO XL410, SATO XL410e
LetöltésBirch 7.3.2 2013.03.08. 8.6 MB Nyomtatómodellek megtekintése
Birch BP-343D, Birch BP-443D, Birch BP-525, Birch BP-5253, Birch BP-525D, Birch BP-535D, Birch BP-5433, Birch BP-545, Birch BP-545 Plus, Birch BP-545D, Birch BP-545D Plus, Birch BP-742, Birch BP-742D, Birch BP-743, Birch BP-7433, Birch BP-7433M, Birch BP-743D, Birch BP-743M, Birch BP-744, Birch BP-744 Plus, Birch BP-7443MII, Birch BP-744M, Birch BP-744MII, Birch BP-745, Birch BP-745 Plus, Birch BP-7453 Plus, Birch BP-84103M, Birch BP-8410M, Birch BP-8463, Birch BP-8463M+, Birch BP-846M, Birch BP-846M+, Birch BP-848M, Birch BP-8643M, Birch BP-864M, Birch BP-8843M, Birch PK-303P
LetöltésBitek 7.3.2 2013.03.08. 8.5 MB Nyomtatómodellek megtekintése
Bitek BT-001, Bitek BT-002, Bitek BT-006
LetöltésBIXOLON 7.3.2 2013.03.08. 11.0 MB Nyomtatómodellek megtekintése
BIXOLON SLP-2478 BSC - EPL, BIXOLON SLP-3468 BSC - EPL, BIXOLON SLP-D420 - EPL, BIXOLON SLP-D423 - EPL, BIXOLON SLP-DX420 - ZPL, BIXOLON SLP-DX423 - ZPL, BIXOLON SLP-T400 - EPL, BIXOLON SLP-T403 - EPL, BIXOLON SLP-TX400 - ZPL, BIXOLON SLP-TX403 - ZPL, BIXOLON SRP-770II - EPL
LetöltésBrady 7.3.2 2013.03.08. 20.4 MB Nyomtatómodellek megtekintése
Brady BBP11-24L, Brady BBP11-34L, Brady BBP16-34, Brady BBP16-64, Brady BBP72, Brady BBP81, Brady IP 300, Brady IP 600, Brady MiniMark, Brady PAM 2300, Bradyprinter 200M (203 dpi), Bradyprinter 200M (300 dpi), Bradyprinter 200M-e (203 dpi), Bradyprinter 200M-e (300 dpi), Bradyprinter 200MVP, Bradyprinter 200MVP Plus, Bradyprinter 203X, Bradyprinter 203X-Plus, Bradyprinter 260M, Bradyprinter 300MVP, Bradyprinter 300MVP Plus, Bradyprinter 300X, Bradyprinter 300X-Plus, Bradyprinter 300X-Plus II, Bradyprinter 360X, Bradyprinter 360X-Plus, Bradyprinter 360X-Plus II, Bradyprinter 4000, Bradyprinter 4000 Plus, Bradyprinter 4042, Bradyprinter 4320, Bradyprinter 4320 Plus, Bradyprinter 600X-Plus, Bradyprinter 600X-Plus II, Bradyprinter Model 1024, Bradyprinter Model 1243, Bradyprinter Model 1244, Bradyprinter Model 1344, Bradyprinter Model 2024, Bradyprinter Model 2034, Bradyprinter Model 2461, Bradyprinter Model 3481, Bradyprinter Model 6441, Bradyprinter Precision 200, Bradyprinter Precision 300, Bradyprinter Precision 600, Bradyprinter Precision Plus 200, Bradyprinter Precision Plus 300, Bradyprinter Precision Plus 600, Bradyprinter T200, Bradyprinter T300
LetöltésIntermec 7.3.2 2013.03.08. 20.3 MB Nyomtatómodellek megtekintése
EasyCoder 101 (150 dpi), EasyCoder 101 (203 dpi), EasyCoder 201 (150 dpi), EasyCoder 201 (203 dpi), EasyCoder 301 (203 dpi), EasyCoder 3240, EasyCoder 3400C, EasyCoder 3400D, EasyCoder 3400E (203 dpi), EasyCoder 3400E (406 dpi), EasyCoder 3440, EasyCoder 3440B, EasyCoder 3600, EasyCoder 3600B, EasyCoder 401 (203 dpi), EasyCoder 4400C (152 dpi), EasyCoder 4400C (203 dpi), EasyCoder 4400D (203 dpi), EasyCoder 4406, EasyCoder 4420, EasyCoder 4420B, EasyCoder 4420E, EasyCoder 4440, EasyCoder 4440B, EasyCoder 4440E, EasyCoder 4830, EasyCoder 4830B, EasyCoder 501 (203 dpi), EasyCoder 501 (300 dpi), EasyCoder 501 XP (305 dpi), EasyCoder 601 (203 dpi), EasyCoder 601 XP (305 dpi), EasyCoder 71 (203 dpi), EasyCoder 7421, EasyCoder 7421B, EasyCoder 7422, EasyCoder 91 DT (203 dpi), EasyCoder 91 DT (300 dpi), EasyCoder 91 TT (203 dpi), EasyCoder 91 TT (300 dpi), EasyCoder C4 (203 dpi), EasyCoder C4 (300 dpi), EasyCoder E4 (203 dpi), EasyCoder F2 (203 dpi), EasyCoder F4 (203 dpi), EasyCoder PC4 (203 dpi), EasyCoder PC4 (300 dpi), EasyCoder PC41, EasyCoder PD4 (203 dpi), EasyCoder PD4 (300 dpi), EasyCoder PD41 (203 dpi) - DP, EasyCoder PD41 (203 dpi) - ESim, EasyCoder PD41 (203 dpi) - IPL, EasyCoder PD41 (300 dpi) - DP, EasyCoder PD41 (300 dpi) - ESim, EasyCoder PD41 (300 dpi) - IPL, EasyCoder PD42 (203 dpi) - DP, EasyCoder PD42 (203 dpi) - ESim, EasyCoder PD42 (203 dpi) - IPL, EasyCoder PD42 (300 dpi) - DP, EasyCoder PD42 (300 dpi) - ESim, EasyCoder PD42 (300 dpi) - IPL, EasyCoder PF2i (203 dpi) - DP, EasyCoder PF2i (203 dpi) - IPL, EasyCoder PF4i (203 dpi) - DP, EasyCoder PF4i (203 dpi) - IPL, EasyCoder PF4i (300 dpi) - DP, EasyCoder PF4i (300 dpi) - IPL, EasyCoder PL4, EasyCoder PM4i (203 dpi) - DP, EasyCoder PM4i (203 dpi) - IPL, EasyCoder PM4i (300 dpi) - DP, EasyCoder PM4i (300 dpi) - IPL, EasyCoder PM4i (406 dpi) - DP, EasyCoder PM4i (406 dpi) - IPL, EasyCoder PX4i (203 dpi) - DP, EasyCoder PX4i (203 dpi) - IPL, EasyCoder PX4i (300 dpi) - DP, EasyCoder PX4i (300 dpi) - IPL, EasyCoder PX4i (406 dpi) - DP, EasyCoder PX4i (406 dpi) - IPL, EasyCoder PX6i (203 dpi) - DP, EasyCoder PX6i (203 dpi) - IPL, EasyCoder PX6i (300 dpi) - DP, EasyCoder PX6i (300 dpi) - IPL, Intermec 3100, Intermec 3400A, Intermec 3400B, Intermec 4000 (152 dpi), Intermec 4000 (203 dpi), Intermec 4100, Intermec 4400B, Intermec 4630, Intermec 8635, Intermec 8636, Intermec 8637, Intermec 8638, Intermec 8646, Intermec PA30 (203 dpi) - DP, Intermec PA30 (203 dpi) - IPL, Intermec PA30 (300 dpi) - DP, Intermec PA30 (300 dpi) - IPL, Intermec PB20, Intermec PB21 (203 dpi) - DP, Intermec PB21 (203 dpi) - ESC/P, Intermec PB21 (203 dpi) - IPL, Intermec PB22 (203 dpi) - DP, Intermec PB22 (203 dpi) - ESC/P, Intermec PB22 (203 dpi) - IPL, Intermec PB31 (203 dpi) - DP, Intermec PB31 (203 dpi) - ESC/P, Intermec PB31 (203 dpi) - IPL, Intermec PB32 (203 dpi) - DP, Intermec PB32 (203 dpi) - ESC/P, Intermec PB32 (203 dpi) - IPL, Intermec PB40, Intermec PB41, Intermec PB42, Intermec PB50 (203 dpi) - DP, Intermec PB50 (203 dpi) - ESC/P, Intermec PB50 (203 dpi) - IPL, Intermec PB51 (203 dpi) - DP, Intermec PB51 (203 dpi) - ESC/P, Intermec PB51 (203 dpi) - IPL, Intermec PC23d (203 dpi) - DP, Intermec PC23d (203 dpi) - ESim, Intermec PC23d (203 dpi) - IPL, Intermec PC23d (300 dpi) - DP, Intermec PC23d (300 dpi) - ESim, Intermec PC23d (300 dpi) - IPL, Intermec PC43d (203 dpi) - DP, Intermec PC43d (203 dpi) - ESim, Intermec PC43d (203 dpi) - IPL, Intermec PC43d (300 dpi) - DP, Intermec PC43d (300 dpi) - ESim, Intermec PC43d (300 dpi) - IPL, Intermec PC43t (203 dpi) - DP, Intermec PC43t (203 dpi) - ESim, Intermec PC43t (203 dpi) - IPL, Intermec PC43t (300 dpi) - DP, Intermec PC43t (300 dpi) - ESim, Intermec PC43t (300 dpi) - IPL, Intermec PF8d, Intermec PF8t (203 dpi), Intermec PF8t (300 dpi), Intermec PM43 (203 dpi) - DP, Intermec PM43 (203 dpi) - ESim, Intermec PM43 (203 dpi) - IPL, Intermec PM43 (300 dpi) - DP, Intermec PM43 (300 dpi) - ESim, Intermec PM43 (300 dpi) - IPL, Intermec PM43 (406 dpi) - DP, Intermec PM43 (406 dpi) - ESim, Intermec PM43 (406 dpi) - IPL, Intermec PM43c (203 dpi) - DP, Intermec PM43c (203 dpi) - ESim, Intermec PM43c (203 dpi) - IPL, Intermec PM43c (300 dpi) - DP, Intermec PM43c (300 dpi) - ESim, Intermec PM43c (300 dpi) - IPL, Intermec PM43c (406 dpi) - DP, Intermec PM43c (406 dpi) - ESim, Intermec PM43c (406 dpi) - IPL, Intermec PW50 (203 dpi) - ESC/P
LetöltésCitizen 7.3.2 2013.03.08. 13.6 MB Nyomtatómodellek megtekintése
Citizen CL-S300, Citizen CL-S400DT, Citizen CL-S400DTC, Citizen CL-S400DTJ, Citizen CL-S400DTZ, Citizen CL-S520, Citizen CL-S521, Citizen CL-S521C, Citizen CL-S521C-D, Citizen CL-S521C-F, Citizen CL-S521Z, Citizen CL-S530, Citizen CL-S531, Citizen CL-S531Z, Citizen CL-S620, Citizen CL-S621, Citizen CL-S621C, Citizen CL-S621C-D, Citizen CL-S621C-F, Citizen CL-S621CER, Citizen CL-S621Z, Citizen CL-S630, Citizen CL-S631, Citizen CL-S631C-D, Citizen CL-S631C-F, Citizen CL-S631Z, Citizen CL-S6621, Citizen CL-S6621C, Citizen CL-S6621Z, Citizen CL-S700, Citizen CL-S700C, Citizen CL-S700C-D, Citizen CL-S700C-F, Citizen CL-S700CER, Citizen CL-S700DT, Citizen CL-S700DTZ, Citizen CL-S700J, Citizen CL-S700Z, Citizen CL-S703, Citizen CL-S703C, Citizen CL-S703C-D, Citizen CL-S703C-F, Citizen CL-S703J, Citizen CL-S703Z, Citizen CLP-1000, Citizen CLP-1001, Citizen CLP-2000, Citizen CLP-2001, Citizen CLP-4081, Citizen CLP-4121, Citizen CLP-520, Citizen CLP-521, Citizen CLP-521C, Citizen CLP-521C-D, Citizen CLP-521C-F, Citizen CLP-521Z, Citizen CLP-531, Citizen CLP-531Z, Citizen CLP-6000, Citizen CLP-6001, Citizen CLP-6002, Citizen CLP-620, Citizen CLP-621, Citizen CLP-621C, Citizen CLP-621C-D, Citizen CLP-621C-F, Citizen CLP-621Z, Citizen CLP-630, Citizen CLP-631, Citizen CLP-631C-D, Citizen CLP-631C-F, Citizen CLP-631Z, Citizen CLP-6400, Citizen CLP-6401, Citizen CLP-7000, Citizen CLP-7001, Citizen CLP-7002, Citizen CLP-7200, Citizen CLP-7201e, Citizen CLP-7202e, Citizen CLP-7400, Citizen CLP-7401, Citizen CLP-8300, Citizen CLP-8301, Citizen CLP-9001, Citizen CLP-9301
LetöltésThermoTex 7.3.2 2013.03.08. 18.0 MB Nyomtatómodellek megtekintése
ThermoTex S600, ThermoTex TLP 2742, ThermoTex TLP 2746, ThermoTex TLP 2824, ThermoTex TLP 2844, ThermoTex TLP 3842, ThermoTex TT-1 (203 dpi), ThermoTex TT-1 (300 dpi), ThermoTex TT-2 (203 dpi), ThermoTex TT-2 (300 dpi), ThermoTex TT-3, ThermoTex TT-4 (203 dpi), ThermoTex TT-4 (300 dpi), ThermoTex Z R140, ThermoTex Z140 Xi III, ThermoTex Z170 Xi III, ThermoTex Z220 Xi III, ThermoTex Z2746e, ThermoTex Z4M (203 dpi), ThermoTex Z4M (300 dpi)
LetöltésTOSHIBA TEC 7.3.2 2013.03.08. 15.1 MB Nyomtatómodellek megtekintése
TEC B-372, TEC B-374, TEC B-415, TEC B-415-GH23-CSN, TEC B-419, TEC B-419G, TEC B-431, TEC B-433, TEC B-433-CSG, TEC B-433T, TEC B-442, TEC B-443 (203 dpi), TEC B-443 (300 dpi), TEC B-452, TEC B-452-R, TEC B-452H, TEC B-458, TEC B-458-R, TEC B-458H, TEC B-462-R, TEC B-472, TEC B-472-CN, TEC B-472-GH12, TEC B-474, TEC B-482, TEC B-484, TEC B-492, TEC B-572, TEC B-672, TEC B-682, TEC B-852, TEC B-852-R, TEC B-858, TEC B-858-R, TEC B-872, TEC B-873, TEC B-874, TEC B-882, TEC B-EP2DL-G, TEC B-EP2DL-G-JP, TEC B-EP4DL-G, TEC B-EP4DL-T-JP, TEC B-EV4-G, TEC B-EV4-T, TEC B-EX4T1-G, TEC B-EX4T1-T, TEC B-EX4T2-G, TEC B-EX4T2-H, TEC B-EX4T2-T, TEC B-SA4G, TEC B-SA4G-CN, TEC B-SA4G-JP, TEC B-SA4T, TEC B-SA4T-CN, TEC B-SA4T-JP, TEC B-SK10D-JP, TEC B-SP2D, TEC B-SP2D-JP, TEC B-SV4, TEC B-SV4-JP, TEC B-SV4D-QQ-US, TEC B-SX4, TEC B-SX4-CN, TEC B-SX5, TEC B-SX5-CN, TEC B-SX5-JP, TEC B-SX6T-R, TEC B-SX8R-JP, TEC B-SX8T-JP-R, TEC B-SX8T-R, TEC CB-416-T3, TEC CB-418-T3, TEC CB-426-T3, TEC CB-428-H3, TEC CB-428-T3, TEC KP-20, TOSHIBA B-EX4T1-G, TOSHIBA B-EX4T1-T, TOSHIBA B-EX4T2-G, TOSHIBA B-EX4T2-H, TOSHIBA B-EX4T2-T, TOSHIBA DB-EA4D
LetöltésDatamax-ONeil 7.3.2 2013.03.08. 15.3 MB Nyomtatómodellek megtekintése
D-O MP Compact4 Mark II (203), D-O MP Compact4 Mark II (300), Datamax A-4212, Datamax A-4310, Datamax A-4408, Datamax A-4606, Datamax A-6212, Datamax A-6310, Datamax Allegro, Datamax Allegro 2, Datamax DMX 400, Datamax DMX 430, Datamax DMX 600, Datamax DMX 800, Datamax E-3202, Datamax E-4203, Datamax E-4204, Datamax E-4205e, Datamax E-4304, Datamax E-4304e, Datamax Ex2, Datamax H-4212, Datamax H-4212X, Datamax H-4310, Datamax H-4310X, Datamax H-4408, Datamax H-4606, Datamax H-4606X, Datamax H-6210, Datamax H-6212X, Datamax H-6308, Datamax H-6310X, Datamax H-8308X, Datamax I-4206, Datamax I-4208, Datamax I-4210, Datamax I-4212, Datamax I-4212e MarkII, Datamax I-4308, Datamax I-4310e MarkII, Datamax I-4406, Datamax I-4604, Datamax I-4606e MarkII, Datamax M-4206, Datamax M-4206 Mark II, Datamax M-4208, Datamax M-4210 Mark II, Datamax M-4306, Datamax M-4308 Mark II, Datamax Ovation, Datamax Ovation 2, Datamax Ovation 3, Datamax Panther2, Datamax Panther2 Plus, Datamax Panther3, Datamax Panther4, Datamax PE42 LH, Datamax PE42 RH, Datamax PE43 LH, Datamax PE43 RH, Datamax Prodigy (152 dpi), Datamax Prodigy (203 dpi), Datamax Prodigy Max (203 dpi), Datamax Prodigy Max (300 dpi), Datamax Prodigy Plus (152 dpi), Datamax Prodigy Plus (203 dpi), Datamax ST-3210, Datamax ST-3306, Datamax SV-3210, Datamax SV-3306, Datamax Titan 6200, Datamax W-6208, Datamax W-6308, Datamax W-8306, Datamax XL, Datamax-ONeil A-4212, Datamax-ONeil A-4212 Mark II, Datamax-ONeil A-4310, Datamax-ONeil A-4310 Mark II, Datamax-ONeil A-4408, Datamax-ONeil A-4408 Mark II, Datamax-ONeil A-4606, Datamax-ONeil A-4606 Mark II, Datamax-ONeil A-6212, Datamax-ONeil A-6212 Mark II, Datamax-ONeil A-6310, Datamax-ONeil A-6310 Mark II, Datamax-ONeil E-4204B Mark III, Datamax-ONeil E-4205A Mark III, Datamax-ONeil E-4205e Mark II, Datamax-ONeil E-4206L Mark III, Datamax-ONeil E-4206P Mark III, Datamax-ONeil E-4304B Mark III, Datamax-ONeil E-4304e Mark II, Datamax-ONeil E-4305A Mark III, Datamax-ONeil E-4305L Mark III, Datamax-ONeil E-4305P Mark III, Datamax-ONeil Ex2, Datamax-ONeil H-4212, Datamax-ONeil H-4212X, Datamax-ONeil H-4310, Datamax-ONeil H-4310X, Datamax-ONeil H-4408, Datamax-ONeil H-4606, Datamax-ONeil H-4606X, Datamax-ONeil H-6210, Datamax-ONeil H-6212X, Datamax-ONeil H-6308, Datamax-ONeil H-6310X, Datamax-ONeil H-8308X, Datamax-ONeil I-4206, Datamax-ONeil I-4208, Datamax-ONeil I-4210, Datamax-ONeil I-4212, Datamax-ONeil I-4212e MarkII, Datamax-ONeil I-4308, Datamax-ONeil I-4310e MarkII, Datamax-ONeil I-4406, Datamax-ONeil I-4604, Datamax-ONeil I-4606e MarkII, Datamax-ONeil M-4206 Mark II, Datamax-ONeil M-4210 Mark II, Datamax-ONeil M-4308 Mark II, Datamax-ONeil RL3, Datamax-ONeil RL4, Datamax-ONeil ST-3210, Datamax-ONeil ST-3306, Datamax-ONeil SV-3210, Datamax-ONeil SV-3306, MP Compact4 Mark II (203 dpi), MP Compact4 Mark II (300 dpi), ONeil LP3, ONeil microFlash 2t, ONeil microFlash 4t, ONeil OC2, ONeil OC3, ONeil PrintPAD
LetöltésMeto 7.3.2 2013.03.08. 13.7 MB Nyomtatómodellek megtekintése
Meto B-SA4 (203 dpi), Meto B-SA4 (300 dpi), Meto Bandit, Meto Bandit (300 dpi), Meto Bandit Jr, Meto mi-4206, Meto mi-4208, Meto mi-4210, Meto mi-4212, Meto mi-4308, Meto mi-4406, Meto mi-4604, Meto mi-6208, Meto mi-6308, Meto mn-4203, Meto mn-4204, Meto mn-4304, Meto MP420, Meto MP421, Meto mr-4206, Meto mr-4208, Meto mr-4306, Meto mx-4, Meto OS-203DT PPLA, Meto OS-204DT PPLA, Meto OS-214TT PPLA, Meto SP40, Meto SP40 II, Meto V40 (203 dpi), Meto V40 (300 dpi), Meto V65, Meto V85, Meto X-2000+ PPLA
LetöltésValentin 7.3.2 2013.03.08. 8.5 MB Nyomtatómodellek megtekintése
Valentin Compa 104/8, Valentin Compa 106/12, Valentin Compa 162/12, Valentin Compa II 103/8 T, Valentin Compa II 104/8, Valentin Compa II 106/12, Valentin Compa II 108/12 T, Valentin Compa II 162/12, Valentin Compa II 162/12 T, Valentin Desco II 104/8, Valentin Desco II 106/7.6, Valentin Desco II 107/12, Valentin DPM II 107/12, Valentin DPM IIIc 107/12, Valentin DPM IIIc 53/12, Valentin DPM IIIi 107/12, Valentin DPM IIIi 128/12, Valentin DPM IIIi 53/12, Valentin DPM IIIxi 107/12 LH, Valentin DPM IIIxi 107/12 RH, Valentin DPM IIIxi 128/12 LH, Valentin DPM IIIxi 128/12 RH, Valentin DPM IIIxi 53/12 LH, Valentin DPM IIIxi 53/12 RH, Valentin Dynacode 107 LH, Valentin Dynacode 107 RH, Valentin Dynacode 128 LH, Valentin Dynacode 128 RH, Valentin Dynacode 53 LH, Valentin Dynacode 53 RH, Valentin Micra 104/8, Valentin Micra 106/12, Valentin Optimo 128/12, Valentin Optimo 150/12, Valentin Optimo 213/12, Valentin Pica 104/8, Valentin Pica 108/12, Valentin SPE 104/8, Valentin SPE 106/12, Valentin SPE 107/12, Valentin SPE 108/12, Valentin SPE 160/12, Valentin SPE 162/12, Valentin Spectra 107/12, Valentin Spectra 108/12, Valentin Spectra 162/12, Valentin Spectra 216/12, Valentin SPX 104/8, Valentin SPX 106/12, Valentin SPX 162/12, Valentin Vario 104/8, Valentin Vario 107/12, Valentin Vario II 104/8, Valentin Vario II 107/12, Valentin Vita 104/8, Valentin Vita 106/12, Valentin Vita II 103/8 T, Valentin Vita II 104/8, Valentin Vita II 106/12, Valentin Vita II 106/24, Valentin Vita II 108/12 T
LetöltésVIPColor 7.3.2 2013.03.08. 8.6 MB Nyomtatómodellek megtekintése
VIPColor VP2020, VIPColor VP485, VIPColor VP495
LetöltésEltron 7.3.2 2013.03.08. 10.8 MB Nyomtatómodellek megtekintése
Eltron 2746, Eltron Companion Plus, Eltron Ht-146, Eltron LP Eclipse 2046, Eltron LP Strata 2684, Eltron LP2122, Eltron LP2142, Eltron LP2242, Eltron LP2622, Eltron LP2642, Eltron LP2722, Eltron LP2742, Eltron LP2824, Eltron LP2844, Eltron LP3642, Eltron Orion 2442, Eltron Orion 2443, Eltron P205, Eltron P210, Eltron P300, Eltron P300 Monochrome, Eltron P310, Eltron P310 Monochrome, Eltron P310i, Eltron P320i, Eltron P400, Eltron P420, Eltron P420i, Eltron P500, Eltron P520, Eltron P600, Eltron P720, Eltron QualaBar 440, Eltron QualaBar 440V, Eltron QualaBar 450, Eltron QualaBar 450V, Eltron QualaBar 485, Eltron TLP Eclipse 2046, Eltron TLP Strata 2684, Eltron TLP2044, Eltron TLP2046, Eltron TLP2242, Eltron TLP2622, Eltron TLP2642, Eltron TLP2722, Eltron TLP2742, Eltron TLP2824, Eltron TLP2844, Eltron TLP3642, Eltron TLP3742, Eltron TransPort P2242, Eltron UPS 2442, Eltron UPS 2542, Eltron UPS 2543, Eltron UPS 2844, Eltron UPS H146
LetöltésZebra 7.3.2 2013.03.08. 19.6 MB Nyomtatómodellek megtekintése
Zebra 105, Zebra 105S (152 dpi), Zebra 105S (203 dpi), Zebra 105S (300 dpi), Zebra 105Se (152 dpi), Zebra 105Se (203 dpi), Zebra 105Se (300 dpi), Zebra 105SL (203 dpi), Zebra 105SL (300 dpi), Zebra 110PAX3 (203 dpi), Zebra 110PAX3 (300 dpi), Zebra 110PAX3 (600 dpi), Zebra 110PAX4 (203 dpi), Zebra 110PAX4 (300 dpi), Zebra 110Xi4 (203 dpi), Zebra 110Xi4 (300 dpi), Zebra 110Xi4 (600 dpi), Zebra 110XiIII Plus (203 dpi), Zebra 110XiIII Plus (300 dpi), Zebra 110XiIII Plus (600 dpi), Zebra 130, Zebra 140, Zebra 140Xi, Zebra 140Xi4, Zebra 140XiII, Zebra 140XiIII, Zebra 140XiIII Plus, Zebra 142, Zebra 143, Zebra 160S, Zebra 170PAX (203 dpi), Zebra 170PAX (300 dpi), Zebra 170PAX2 (203 dpi), Zebra 170PAX2 (300 dpi), Zebra 170PAX3 (203 dpi), Zebra 170PAX3 (300 dpi), Zebra 170PAX4 (203 dpi), Zebra 170PAX4 (300 dpi), Zebra 170Xi, Zebra 170Xi4 (203 dpi), Zebra 170Xi4 (300 dpi), Zebra 170XiII, Zebra 170XiIII, Zebra 170XiIII Plus (203 dpi), Zebra 170XiIII Plus (300 dpi), Zebra 220, Zebra 220Xi, Zebra 220Xi4 (203 dpi), Zebra 220Xi4 (300 dpi), Zebra 220XiII, Zebra 220XiIII, Zebra 220XiIII Plus (203 dpi), Zebra 220XiIII Plus (300 dpi), Zebra 221, Zebra 222, Zebra 223, Zebra 2746, Zebra 2746e, Zebra 888-DT, Zebra 888-TT, Zebra 90, Zebra 90A, Zebra 90Xi, Zebra 90XiII, Zebra 90XiIII, Zebra 90XiIII Plus, Zebra 91, Zebra 92, Zebra 92A, Zebra 93, Zebra 93A, Zebra 95, Zebra 96XiII, Zebra 96XiIII, Zebra 96XiIII Plus, Zebra A300, Zebra BR100i, Zebra BR110i, Zebra BR120i, Zebra Bravo 2, Zebra Bravo 4, Zebra Cameo 2, Zebra Cameo 2 Plus, Zebra Cameo 2SC, Zebra Cameo 3, Zebra Cameo 3N, Zebra Cameo 3SC, Zebra Cameo PEP, Zebra CN100i, Zebra CN110i, Zebra CN120i, Zebra Companion Plus, Zebra DA402, Zebra Encore 2, Zebra Encore 3, Zebra Encore 3N, Zebra Encore 4, Zebra Encore 4SE, Zebra GC420d - EPL, Zebra GC420d - ZPL, Zebra GC420t - EPL, Zebra GC420t - ZPL, Zebra GK420d - EPL, Zebra GK420d - ZPL, Zebra GK420t - EPL, Zebra GK420t - ZPL, Zebra GK888d - EPL, Zebra GK888d - ZPL, Zebra GK888t - EPL, Zebra GK888t - ZPL, Zebra GX420d - EPL, Zebra GX420d - ZPL, Zebra GX420t - EPL, Zebra GX420t - ZPL, Zebra GX430t - EPL, Zebra GX430t - ZPL, Zebra HC100, Zebra Ht-146, Zebra LP2722, Zebra LP2742, Zebra LP2824, Zebra LP2824 Plus - EPL, Zebra LP2824 Plus - ZPL, Zebra LP2824-Z, Zebra LP2844, Zebra LP2844-Z, Zebra LP3642, Zebra MZ 220, Zebra MZ 320, Zebra Orion 2443, Zebra P100i, Zebra P110i, Zebra P110m, Zebra P120i, Zebra P205, Zebra P210, Zebra P210i, Zebra P310, Zebra P310 Monochrome, Zebra P310C, Zebra P310F, Zebra P310i, Zebra P320i, Zebra P330i, Zebra P330m, Zebra P400, Zebra P420, Zebra P420C, Zebra P420i, Zebra P430i, Zebra P4T, Zebra P4T - CPCL, Zebra P520, Zebra P520i, Zebra P600, Zebra P620, Zebra P630i, Zebra P640, Zebra P640i, Zebra P720, Zebra P720C, Zebra P720i, Zebra PA400, Zebra PA403, Zebra PT400, Zebra PT403, Zebra QL 220, Zebra QL 220 Plus - CPCL, Zebra QL 320, Zebra QL 320 Plus - CPCL, Zebra QL 420, Zebra QL 420 Plus - CPCL, Zebra R-140, Zebra R110PAX3, Zebra R110PAX4 (203 dpi), Zebra R110PAX4 (300 dpi), Zebra R110Xi (203 dpi), Zebra R110Xi (300 dpi), Zebra R110Xi HF (203 dpi), Zebra R110Xi HF (300 dpi), Zebra R110Xi4 (203 dpi), Zebra R110Xi4 (300 dpi), Zebra R110Xi4 (600 dpi), Zebra R110XiIII Plus, Zebra R170Xi (203 dpi), Zebra R170Xi (300 dpi), Zebra R2844-Z, Zebra R402, Zebra R4M Plus (203 dpi), Zebra RP4T, Zebra RW 220 - CPCL, Zebra RW 420 - CPCL, Zebra RZ400 (203 dpi), Zebra RZ400 (300 dpi), Zebra RZ600 (203 dpi), Zebra RZ600 (300 dpi), Zebra S4M (203 dpi) - EPL, Zebra S4M (203 dpi) - ZPL, Zebra S4M (300 dpi) - EPL, Zebra S4M (300 dpi) - ZPL, Zebra S4MDT, Zebra S4MDTe, Zebra Stripe 300, Zebra Stripe 400, Zebra Stripe 500 (152 dpi), Zebra Stripe 500 (203 dpi), Zebra Stripe 600, Zebra T300, Zebra T402, Zebra TLP2722, Zebra TLP2742, Zebra TLP2824, Zebra TLP2824 Plus - EPL, Zebra TLP2824 Plus - ZPL, Zebra TLP2824-Z, Zebra TLP2844, Zebra TLP2844-Z, Zebra TLP3742, Zebra TLP3842, Zebra TLP3844-Z, Zebra UPS 2348+, Zebra UPS 2348e, Zebra UPS 2844, Zebra UPS 2844e, Zebra Z4000 (203 dpi), Zebra Z4000 (300 dpi), Zebra Z4M (203 dpi), Zebra Z4M (300 dpi), Zebra Z4M Plus (203 dpi), Zebra Z4M Plus (300 dpi), Zebra Z6000 (203 dpi), Zebra Z6000 (300 dpi), Zebra Z6M (203 dpi), Zebra Z6M (300 dpi), Zebra Z6M Plus (203 dpi), Zebra Z6M Plus (300 dpi), Zebra ZM400 (203 dpi) - EPL, Zebra ZM400 (203 dpi) - ZPL, Zebra ZM400 (300 dpi) - ZPL, Zebra ZM400 (600 dpi) - ZPL, Zebra ZM600 (203 dpi) - EPL, Zebra ZM600 (203 dpi) - ZPL, Zebra ZM600 (300 dpi) - ZPL, Zebra ZP 450 CTP, Zebra ZP 450e CTP, Zebra ZT220 (203 dpi), Zebra ZT220 (300 dpi), Zebra ZT230 (203 dpi), Zebra ZT230 (300 dpi), Zebra ZXP Series 3, Zebra ZXP Series 8


Bartender oktató videók - 1 rész

Bartender oktató videók - 2 rész

Bartender oktató videók - 3 rész0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  0
  Előzmények: