Zebra Zebra Link-OS Szoftver

Zebra Zebra Link-OS Szoftver

Zebra Link-OS a "felhő platform" révén köti össze
eszközeit és lehetővé teszi, hogy asztali gépről,
tabletről és okostelefonról egyaránt irányíthassa.

Zebra Link-OS Szoftver szoftver bemutatása:

Az automatikus azonosítás-technológiában élenjáró Zebra Technologies Corporation új Link-OS környezete egyszerre kínál innovatív operációs rendszert, egy erőteljes szoftverfejlesztő csomagot és szoftveres applikációkat.
A fejlesztők szándéka szerint így még könnyebbé válik egy vállalat összes Zebra nyomtatójának irányítása, integrálása és üzemeltetése. A felhasználó számára mindez azt jelenti, hogy a rendszer támogatja a különböző parancsnyelvek használatát, rugalmassága révén még könnyebb kezelhetőséget, egységes megjelenést és a "felhő-alapú" rendszerekhez történő szerves kapcsolódást biztosít.

Egy "felhő" minden Zebra nyomtató felett

A Link-OS a "felhő platform" révén köti össze a Zebra nyomtatóit és lehetővé teszi, hogy asztali gépről, tabletről vagy okostelefonról egyaránt irányítani lehessen őket. A címkenyomtatók egységes és könnyű kezelhetősége "felhő" segítségével történik, mindez pedig megkönnyíti, hogy a vállalkozások valós időben juthassanak hozzá a szükséges információhoz. A Link-OS segítségével jelentősen csökken a címkenyomtatók telepítésére vagy karbantartására fordítandó idő, így tovább nő az eszközök termelékenysége.

Ingyen "felhőt" mindenkinek!

A Zebra minden egyes címkenyomtatója gyártáskor egyedi azonosító számot kap, továbbá a “felhőben” is hozzárendelnek egy tárhelyet az eszközhöz. Amikor a felhasználó létrehozza a címkeképet, akkor ez az információ is felkerül a "felhőbeli" helyre. A "felhő" tárolja az operációs rendszer verzió számát, a betűtípusokat és az előre elkészített címke formátumokat. Amikor a felhasználó bekapcsolja a nyomtatóját, az kapcsolatba lép a “felhővel” és automatikusan letölti onnan az aktuális adatállományt. Mindez leegyszerűsíti a folyamatokat, időmegtakarítást eredményez és elősegíti, hogy a friss adatok automatikusan azonnal rátöltődjenek az érintett nyomtatókra.

Bemutatkoznak a Zebra Link-OS applikációi

Egyes Link-OS nyomtatók a Print Touch NFC (Near Field Communication) tegek révén a kapcsolódó mobil eszközökön automatikusan megjelennek a hasznos web oldalak és applikációk. 
 • AirWatch Connector: az applikáció révén számos Link-OS eszköz irányítása válik lehetségessé egy közös hostról. 
 • Profile Manager: az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a rendszerben lévő összes Link-OS alapú Zebra címkenyomtatót látni és irányítani lehessen. Az applikáció révén a nyomtatókat egyesével vagy csoportosan is lehet asztali számítógépekről, tabletekről vagy okostelefonokról kezelni.
 • Virtual Devices: az applikációnak köszönhetően a felhasználó szabadon váltogathatja a parancsnyelvet és maximálisan kihasználhatja a nyomtatókban lévő eszközirányítási lehetőségeket.
 • Multiplatform SDK: a fejlesztőket segíti, akik töredék idő alatt képesek új, innovatív applikációk kifejlesztésére. Mindössze egy interfész révén a létező legkülönbözőbb rendszerekhez lehet egyszerre kapcsolni a Zebra legújabb címkenyomtatóit. Ráadásul az interfész rugalmas kialakításának köszönhetően a felhasználó igénye szerint az egész Link-OS környezetet vagy annak kiválasztott applikációját tudja használni. Az alkalmazás támogatja a Windows, Linux, Android, iOS, Windows Mobile, Windows CE rendszereket, továbbá a Java, Objective C, és C programozási nyelveket.

Támogatott eszközök

 • Windows Mobile (a Windows Mobile 5.0 vagy újabb, .NET Compact Framework v3.5 vagy újabb): Honeywell Dolphin 6000 Scanphone, Honeywell Dolphin 6100, Honeywell Dolphin 6500, Honeywell Dolphin 99EX/99GX, HP iPAQ 910 Business Messenger, HTC Touch, HTC Diamond, HTC Pure ST6356, Motorola/Symbol MC70xx, Motorola/Symbol MC75, Motorola/Symbol MC9090, Motorola/Symbol MC9190
 • Windows CE (Windows CE 5.0 vagy újabb, .NET Compact Framework v3.5 vagy újabb): Honeywell Dolphin 6100, Honeywell Dolphin 6500, Motorola MC2100, Motorola/Symbol MK4000
 • Apple (iOS 5.0 vagy újabb): iPhone 3/3G, iPhone 3G, iPhone 4, iPod touch, iPad, iPad2
 • Android: Samsung Galaxy Rugby (2.3.6), Samsung Galaxy Nexus (4.0.4), Motorola ET-1 (2.3.4), Motorola MC40, Nexus 4. (4.2), Nexus 7 (4.2), Nexus 10. (4.2), Honeywell Dolphin ® 7800
 • BlackBerry (az OS 4.2.1 vagy újabb): 8100 Pearl sorozat, Pearl Flip sorozat, Curve 8300/8520/8900/8800 sorozat, Bold 9000, Tour 9630

Próbálja ki most azonnal

Élőben kipróbálhatja webkamera segítségével a Zebra laborjában a Link-OS környezetet, a támogatott nyomtatókon. Kattintson erre a linkre és az alábbi adatokkal jelentkezzen be a rendszerbe:
user name: admin
password: password

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • 0 Ft kiszállítási díj minden eszköz esetében!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk
[@item-modellek]

Támogatott nyomtatók listája:
Zebra iMZ220
Zebra iMZ320
Zebra QLn220
Zebra QLn320
Zebra QLn420
Zebra ZT220
Zebra ZT230
Zebra ZD500R
0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  0
  Előzmények: