Zebra ZXP8
plasztikkártya nyomtató

Minden igényt kielégítő, professzionális nyomtató!
A kártya teljes felületére nyomtat (kifutósan), továbbá
egy menetben kódol és laminál is!
MEGSZŰNT
Utód modell

Főbb jellemzők (Modell: Z82-000C0000EM00):

 • Zebra ZXP8, kétoldalas, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet
 • Nyomtatási technológia: Retranszfer
 • Használható kártya típusok: PVC, kompozit PVC alapú mágnes/chipkártya
 • Monokróm nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra
 • Max. színes egyoldalas nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra
 • Max. színes kétoldalas nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra
 • Kártyaadagoló kapacitás: 150 kártya
 • Kártyatartó kapacitás: 100 kártya
 • Interfész: USB, Ethernet

Zebra ZXP8 kártyanyomtató bemutatása:

A Zebra plasztikkártya nyomtató sorozatának professzionális kategóriájában, egyedülálló retranszfer technológiát (kifutós nyomtatás, nincsen fehér margó a kártya szélén) alkalmazó printer a ZXP Series 8. Az amerikai gyártó nyomtatója egyedülálló fotóminőségű nyomtatást, éles kontrasztot, élethű tiszta színeket biztosít, ami minden igényt kielégít. Az eszköz moduláris felépítésének köszönhetően az alapgéphez akár a későbbiekben is vásárolhatók különféle kiegészítők, kódolók. 

Kimagasló minőség, kifutós nyomtatás

A Zebra ZXP8 nyomtató színes és monokróm (fekete) kártyák elkészítésére egyaránt alkalmas. A retranszfert technológiának köszönhetően a kártya nyomtatása kifutós (margó nélküli) és megközelítőleg nyomdai minőségű. A műanyag kártyákra a vonalkódon kívül szöveg, grafika, sorszám valamint fénykép kerülhet.
A Zebra ZXP8 adagoló egysége 150 kártya befogadására képes, a kimeneti tartó pedig 100 kártya tárolására alkalmas, de opcionálisan bővíthető 150 kártyásra.

Retranszfer technológia előnyei

 • A nyomtatási folyamat: a nyomtató két lépésben állítja elő a nyomtatott műanyag kártyákat. Először a nyomat negatívját készíti el szublimációs eljárással egy átlátszó és rugalmas hordozó fóliára. Majd a második lépésben thermo-transzfer eljárással nyomtatja rá a hordozó szalagról a kártyára a nyomatot. 
 • Nyomdai minőség: az eljárásnak köszönhetően nyomdai minőségű, kifutós (kifutós nyomtatásnak köszönhetően a kártya szélén nem marad 1-2 mm-es fehér csík, ahol kilátszik a kártya alapszíne) kártyák állíthatóak elő pillanatok alatt, élethű színekkel.
 • Kíméli a nyomtatófejet: a retranszfer eljárás további előnye, hogy növeli a nyomatófej élettartamát, hiszen a fej nem érintkezik közvetlenül a kártyával, szemben a korábbi nyomtatási módokkal.
 • Többszintű biztonság: Hologrammos védőréteg használata esetén más nyomtatóknál kétszer kellett a kártyát a nyomtatóba helyezni. A Zebra ZXP8-as plasztikkártya nyomtatóhoz rendelhető olyan alapanyag, ahol a fólia alapból el van látva biztonsági hologrammal. Ennek köszönhetően a kártyát a gyártás során nem kell kivenni a nyomtatóból és újra visszahelyezni, hanem egy lépésben történik a nyomtatás és a hologram-, illetve a laminálás felvitele.
 • Kártya anyagától független nyomtatás: a hagyományos közvetlen nyomtatási eljárás csak PVC alapú, sima felületű műanyag kártyákra tudott nyomatot készíteni. Az új, retranszfer eljárással bármilyen műanyag alapú, akár gyorsabban elbomló, környezetbarát kártyára (PVC, Kompozit PVC, ABS, PET, PET-G, Teslin®, Polikarbonát) is lehet nyomtatni, melyek felülete nem feltétlenül kell, hogy sík legyen.

Egyszerű hálózati integráció és menedzsment

 • A ZMotif XML alapú nyomtató driver-ek, SDK (szoftver fejlesztői eszközök) és menedzsment utility-k széleskörű lehetőségeket biztosítanak a mindenkori vállalati igényeknek megfelelő adaptációnak, a nyomtató gyorsan, egyszerűen, költségkímélően a vállalati IT integráns részévé tehető, biztosítható a gyors, hibamentes üzembehelyezés.
 • A Windows drivernek köszönhetően a meglevő alkalmazások továbbra is működhetnek, a meglevő szoftver infrastruktúra kihasználható, a már működő beruházások nem vesznek kárba.
 • Az USB és az Ethernet interfész segítségével egyszerűen csatlakoztatható a helyi ill. a hálózati szerverhez.

Biztonsági szolgáltatások

 • Lamináló egység (egyoldalas vagy kétoldalas fóliázáshoz): védi a kártyát a csalás és hamisítás ellen, meglátszik, ha a kártyán valamilyen utólagos beavatkozás történik.
 • Biztonsági zár: megakadályozható az illetéktelen hozzáférés
 • Kensington zár: lopás elleni védelem

Opcionális bővítési lehetőségek

 • Mágneskártya kódoló egység: a kártyanyomtatóba használhatunk hagyományos alap- vagy mágneskártyát (bankkártya). A mágneskártyák kódolása - az opcionálisan megrendelhető kódolóegységgel - a nyomtatással egyidejűleg elvégezhető.
 • Chipkártya kódoló egység: a kártyanyomtatóba használható chipkártyák kódolásához szükséges kiegészítő (kontaktusos és kontaktus nélküli smart kártya író egység).
 • RFID kódoló egység: a kártyanyomtatóba használható RFID kártyák kódolásához szükséges kiegészítő.
 • Wi-Fi interfész: az amerikai gyártó készüléke alapkiépítésben USB és Ethernet csatlakozással rendelkezik, de opcióként kérhető wireless interfész, így még rugalmasabban összekapcsolható a helyi vagy hálózati rendszerrel.
 • Kártyakiadó egység: a ZXP8 kártyanyomtató kimeneti tárolójában alapból 100 kártya fér el, mely opcionálisan 150 kártya tárolására bővíthető.
 • Biztonsági zár: a nyomtató egységei külön-külön zárhatóak, hogy illetéktelenek ne tudják az eszközt kinyitni
 • Lamináló egység: a nyomtatóhoz vásárolható egy és kétoldalas lamináló egység. Az eljárásnak köszöhetően jelentősen megnövelhető a nyomtatott kártyák élettartama, továbbá védi a kártyákat a csalás és hamisítás ellen is.

Plasztikkártya tervezésétől a nyomtatásig

Az eszközhöz ingyenesen mellékelünk Windows drivert, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak nyomtatott plasztik kártyát készíteni Windows alkalmazásokból, mint pl. Corel Draw és egyéb népszerű programok.
A plasztik kártyák egyszerű megtervezését és kódolását az eszközhöz külön vásárolható Zebra Card Studio szoftver biztosítja, mellyel egy rajzoló programhoz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet. A kinyomtatott műanyag kártyák szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot, sorszámot, fényképet, stb. 
A Zebra CardStudio program három változatban rendelhető: 
 • A legegyszerűbb a  Classic verzió, amellyel szöveget, grafikát, fényképet, Code39 és Code 128 egydimenziós vonalkódot nyomtathatunk, valamint mágneskártyát kódolhatunk.
 • A középső a Standard változat a Classic verzió tudásán felül már ismeri az összes 1 és 2 dimenziós kódot, XLS és CSV fájlokból tudunk adatokat nyomtatni és ClipArt menedzsert is tartalmaz. 
 • A legfejlettebb  Professional verzióval már Chip- és RFID kártyákat is kódolhatóak adatbázisból, aláírás és panel kezelés valamint rendelkezik ujjlenyomat és biztonsági jelszó védelemmel.

Tisztítás, karbantartás

A Zebra kártyanyomtatók megbízható és folyamatos használatához kiemelkedően fontos a rendszeres tisztítás, karbantartás. Fontos, hogy használattól függően rendszeresen (hetente/havonta/500 kártyánként) megfelelő Zebra tisztító eszközökkel (tisztító kártya, görgő tisztító, tisztítópálca, stb.) elvégezze a nyomtató takarítását ezzel megóvva a kiváló nyomatminőséget, csökkentve az esetleges meghibásodásnak a kockázatát és növelve a kártyanyomtató élettartamát.
A Zebra alkohollal átitatott tisztító kártyái egy menetben a nyomtatófejről és a kártyavezető görgőkről is eltávolítják a nem kívánatos szennyeződéseket. A nyomtátási folyamat megkezdése előtt a printerben található tisztító görgő távolítja el a plasztik kártyáról az esetleges szennyeződést, port. A Zebra kínálatában a fentieken kívül még tamponos tisztítópálca is található a kártyanyomtatókhoz, amivel akár csak bizonyos elemek (pl. fej, vezető görgők) is tisztíthatóak külön-külön.

Vásárlástól a nyomtatásig

A termék dobozában minden szükséges összetevőt megtalál a működéshez, így Önnek már csak kellékanyagot (műanyag kártyát és festékszalagot), valamint igény esetén Zebra CardStudio szoftvert kell vásárolnia és indulhat is a kártyagyártás!

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • 0 Ft kiszállítási díj minden eszköz esetében!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk
Amennyiben maradtak még nyitott kérdések, keresse kollégáinkat!
A teljes körű tájékoztatás érdekében, kérjük, jegyezze fel nyomtatójának pontos típusát!
Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: Z82-000C0000EM00):
Megnevezés: Zebra ZXP8 kártyanyomtató
Méret: 476 * 334 * 519 mm
Nyomtatási technológia: Retranszfer
Használható kártya típusok: PVC, kompozit PVC alapú mágnes/chipkártya
Monokróm nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra
Max. színes egyoldalas nyomtatási sebesség: 190 kártya/óra
Max. színes kétoldalas nyomtatási sebesség: 180 kártya/óra
Kártyaadagoló kapacitás: 150 kártya
Kártyatartó kapacitás: 100 kártya
Interfész: USB, Ethernet
Garancia: ? Kártyanyomtatóra 24 hónap, nyomtatófejre 24 hónap.
A garancia jogosságát minden esetben szakszerviz bírálja el.
Teljes specifikáció (Modell: Z82-000C0000EM00):
Fizikai jellemzői: Működési hőmérséklet: 15-35 °C
Tárolási hőmérséklet: -5-55 °C
Páratartalom: 20-80 %
Kijelző: LCD
21 karakter/sor, 6 soros LCD kijelző, nyomtató állapotok és hibaüzenetek kijelzése
Súly: 12,5 kg
Nyomtatási jellemzők: Monokróm/színes nyomtatás: Monokróm (fekete, kék, piros, zöld, arany, ezüst, fehér)
Nyomtatási technológia: Retranszfer
Kifutós nyomtatás: Igen
Kártyafordítás: Igen
Laminálás: Nem
Kártya jellemzők: Kártya típus: PVC, kompozit PVC alapú mágnes/chipkártya
Kártya vastagság: 30-40 mil
Kártya méret: 54*86 mm, CR-80 ISO 7810 szabvány szerint
Kártyaadagoló kapacitás: 150 kártya
Kártyatartó kapacitás: 100 kártya
Max. kártya/festékszalag: 625 kártya
Max. kártya/festékszalag (Fekete): 2500 kártya
Kártya kódolás: Opcionálisan bővíthető lehetőség
Kódolási jellemzők: UHF Gen 2 RFID: Nem
Mágneskártya: Nem
Chip kártya: Nem
MIFARE kártya: Nem
Memória: 64 MB
Támogatott kódtípusok: EAN 13, EAN8, UPC-A, 2o5, I2o5, Code 128, Code 39, illetve grafikusan az összes típus
Szoftver: Windows 2000, XP, Vista és Win 7, Win 8 driver: a kártyanyomtatóval bármilyen szövegszerkesztő (pl. Microsoft Word) programból, grafikai és kiadványszerkesztő rendszerből vagy adatbázisok esetén címke tervező és nyomtató programból készíthetünk egyszerűen kártyákat.
Bővítési opciók: :
 • Műanyag kártya kódoló egységek (mágneskártya, contact station, MIFARE, RFID)
 • Wireless interfész
 • Egyoldalas lamináló egység
 • Kétoldalas lamináló egység
 • Többszintű biztonsági zár
 • Zebra CardStudio kártyaterverző, nyomtató szoftver
 • Vonalkódolvasó
 • Kártyakiadó egység bővítése 150 db kártyáig
Főbb jellemzők:
 • Gyors és egyszerű egyoldalas nyomtatás: a ZXP8 kártyanyomtató egyszerre a plasztik kártya egyik, vagy mindkét oldalát nyomtatja meg
 • Kifutó mentes nyomtatás (a kártya teljes felületére nyomtat, nincsen fehér margó)
 • 21 karakter/sor, 6 soros LCD kijelző: azonnal informácót kaphatunk a nyomtató állapotáról
 • Opcionális rendelhető mágnes-, chip- (érintésre, érintés nélkül MIFARE), RFID kártya kódoló egység
 • Opcionális rendelhető Zebra CardStudio kártyatervező és nyomtató szoftver
 • Opcionálisan rendelhető Wireless interfész
 • Alapkiépítésben rendelkezik USB és Ethernet interfésszel
 • Opcionálisan rendelhető többszintű biztonsági zár
Felhasználási területek:
 • Iroda, üzem, gyár: beléptető kártyák
 • Kereskedelem: hűségkártyák, vásárlókártyák
 • Étterem, Klubb, Szórakozóhely: tagsági kártyák
 • Egyéb felhasználási lehetőségek: törzsvásárlói kártyák, szerviz kártyák, kedvezmény kártyák, pontgyüjtő kártyák, sportbérlet, névjegykártyák, VIP kártyák, ügyfélkártyák, azonosító kártyák, tagsági kártyák, igazolvány kártyák, mágneskártyák
 • Államigazgatás: igazolványok, jogosítványok készítése


Elérhetőség
Interfész
Nyomtatási opciók
Kódolási opciók
Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, egyoldalas, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet
Cikkszám: Z81-000C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet
Cikkszám: Z82-000C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, egyoldalas, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Mágneskártya kódoló
Cikkszám: Z81-0M0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, egyoldalas, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + WiFi
Cikkszám: Z81-000W0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, egyoldalas, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Chipkártya kódoló (Contact + MIFARE)
Cikkszám: Z81-A00C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, egyoldalas, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Chipkártya kódoló (Contact + MIFARE) + Mágneskártya kódoló
Cikkszám: Z81-AM0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, egyoldalas, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Contact Station + Mágneskártya kódoló
Cikkszám: Z81-EM0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Mágneskártya kódoló
Cikkszám: Z82-0M0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + WiFi
Cikkszám: Z82-000W0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Chipkártya kódoló (Contact + MIFARE)
Cikkszám: Z82-A00C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Chipkártya kódoló (Contact + MIFARE) + Mágneskártya kódoló
Cikkszám: Z82-AM0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Contact Station
Cikkszám: Z82-E00C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Contact Station + Mágneskártya kódoló
Cikkszám: Z82-EM0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, egyoldalas lamináló, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet
Cikkszám: Z83-000C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, egyoldalas lamináló, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Mágneskártya kódoló
Cikkszám: Z83-0M0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, kétoldalas lamináló, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet
Cikkszám: Z84-000C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, kétoldalas lamináló, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Mágneskártya kódoló
Cikkszám: Z84-0M0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, egyoldalas lamináló, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Chipkártya kódoló (Contact + MIFARE)
Cikkszám: Z83-A00C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, egyoldalas lamináló, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Chipkártya kódoló (Contact + MIFARE) + Mágneskártya kódoló
Cikkszám: Z83-AM0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, kétoldalas lamináló, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Chipkártya kódoló (Contact + MIFARE)
Cikkszám: Z84-A00C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZXP8, kétoldalas, kétoldalas lamináló, plasztikkártya nyomtató, USB + Ethernet + Chipkártya kódoló (Contact + MIFARE) + Mágneskártya kódoló
Cikkszám: Z84-AM0C0000EM00
Készlet: 0 db
Szállítás: 1-2 hét
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére


A kellékanyag típusának kiválasztásával megtekintheti a(z) Zebra ZXP8 nyomtatóhoz rendelhető cikkeket.
Maximális találat | 10 db | 20 db | Mind
|
|
Zebra CardStudio 2.0 - Egyszerű kártya készítése DesignStudióban

Zebra CardStudio 2.0 - Változó adattartalmú kártya készítése DesignStudioban és PrintStudioban0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  1
  Előzmények: