Zebra ZC300
plasztikkártya nyomtató

Közepes szintű plasztikkártya nyomtató!
Kategóriájában egyedülálló széltől-szélig nyomtatással,
színes vagy egyszínű kártyák készítéséhez!
AKCIÓS

Főbb jellemzők (Modell: ZC31-000C000EM00):

 • Zebra ZC300 kártyanyomtató, egyoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, LCD kijelző (a csomag Windows drivert, USB adatkábelt, Tápegységet és EU tápkábelt is tartalmaz)
 • Nyomtatási technológia: Dye szublimáció
 • Használható kártya típusok: PVC, kompozit PVC alapú mágneskártya
 • Monokróm nyomtatási sebesség: 900 kártya/óra
 • Max. színes egyoldalas nyomtatási sebesség: 200 kártya/óra
 • Kártyaadagoló kapacitás: 100 kártya
 • Kártyatartó kapacitás: 100 kártya
 • Interfész: USB, Ethernet

Zebra ZC300 kártyanyomtató bemutatása:

A világ vezető plasztikkártya nyomtató gyártója, az amerikai Zebra Technologies 2018.04.20-án bemutatta az új közép kategóriát képviselő eszközeit Zebra ZC300 és ZC350 néven, amelyek a sokat bizonyított ZXP3-as családot hivatottak leváltani.
A formabontó kialakítású és játszi könnyedséggel üzemeltethető Zebra ZC300-as kártyanyomtató család megbízhatóan és hatékonyan birkózik meg a feladatokkal, legyen az belépő-, törzsvásárlói-, garancia-, vagy partnerkártya. A Zebra új ZC300 típusú kártyanyomtatójának sokoldalúsága és az egyszerű kezelhetősége növeli a hatékonyságot és csökkenti az üzemeltetési költségeket.

Formabontó design, praktikus megoldások

A Zebra ZC300 kártyanyomtató kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel. Az eszközt úgy alkották meg, hogy azonnal, a dobozból kiemelve munkába lehessen állítani - nincs bonyolult telepítési, beállítási folyamat, pillanatok alatt használatba lehet venni. A Zebra plasztikkártya nyomtató családjának közepes teljesítményű tagja a ZC300, mely tökéletes megoldást nyújt azoknak, akik napi szinten max. 50-80 db színes, vagy monokróm (egyszínű) műanyag kártya nyomtatásához keresnek eszközt.
Az új fejlesztéseknek köszönhetően a korábbi ZXP3-as sorozatú nyomtatókkal készített kártyáknál szebbet, valamint gyorsabban lehet készíteni, ráadásul széltől-szélig nyomtatva. A Zebra ZC300 nyomtató 900 db egyoldalas, illetve 450 db kétoldalas egyszínű, vagy 200 db egyoldalas, illetve 140 db kétoldalas színes kártya elkészítését teszi lehetővé 1 óra alatt.

Zebra innováció

Bár a Zebra ZC300 üzleti felhasználásra készült, a letisztult, tetszetős formájának és kategóriáján belül egyedülállóan kis méretének köszönhetően a printert szinte bárhol használhatja, akár ügyfelek által sűrűn látogatott üzlethelyiségek dísze is lehet.
A Zebra innovatív megoldásainak köszönhetően a kártyaadagolásnál nem kell többé a méretek beállításával bajlódnia, a ZC300 műanyagkártya nyomtató menet közben igazodik a különböző vastagságú kártyákhoz, melyekből maximálisan 100 darabot lehet előre betölteni. Az amerikai gyártó ZC300 típusú kártyanyomtatóján könnyedén leolvasható státuszfények a kézi betöltést is jelentősen megkönnyítik és azonnali, bárki számára könnyen érthető visszajelzést adnak a nyomtatási folyamatról, a vadnyugati szalon ajtók által inspirált kiadónyílásból pedig akár egyenként, akár többet összefogva is könnyedén kiemelheti az elkészült kártyákat.
Az új eszközökbe is beépítésre került a Zebra kártyanyomtatóknál már megszokottnak mondható PrintTouch NFC chip, ami azonnal képes hasznos információk beszerzésére a printerről, NFC alkalmazással rendelkező intelligens eszköz (telefon, tablet) segítségével.

Opcionális bővítési lehetőségek

 • Mágneskártya kódoló egység: a Zebra ZC300 kártyanyomtatóba használhatunk hagyományos alap- vagy mágneskártyát (bankkártya). A mágneskártyák kódolása - az opcionálisan megrendelhető kódolóegységgel - a nyomtatással egyidejűleg elvégezhető.
 • Wi-Fi interfész: az amerikai gyártó készüléke alapkiépítésben USB és Ethernet interfésszel rendelkezik, de opciókén vezeték nélküli 802.11ac (Wi-Fi) csatlakozásra is alkalmas, így rugalmasan összekapcsolható a helyi vagy hálózati rendszerrel.
 • Kensington biztonsági zár: a nyomtató tetején elhelyezett zárral biztosíthatjuk, hogy illetéktelenek ne tudják az eszközt kinyitni.

Plasztikkártya tervezésétől a nyomtatásig

Az eszközhöz ingyenesen mellékelünk Windows drivert, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak nyomtatott plasztikkártyát készíteni Windows alkalmazásokból, mint pl. CorelDraw és egyéb népszerű programok.
A plasztikkártyák egyszerű megtervezését és kódolását az eszközhöz külön vásárolható Zebra CardStudio szoftver biztosítja, mellyel egy rajzoló programhoz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet. A kinyomtatott műanyag kártyák szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot, sorszámot, fényképet, stb. 
A Zebra CardStudio program három változatban rendelhető: 
 • A legegyszerűbb a Classic változat, amellyel szöveget, grafikát, fényképet, Code39 és Code 128 egydimenziós vonalkódot nyomtathatunk, valamint mágneskártyát kódolhatunk.
 • A középső a Standard változat a Classic verzió tudásán felül már ismeri az összes 1 és 2 dimenziós kódot, XLS és CSV fájlokból tudunk adatokat nyomtatni és ClipArt menedzsert is tartalmaz. 
 • A legfejlettebb Professional verzióval már Chip- és RFID kártyák is kódolhatóak adatbázisból, aláírás és panel kezelés valamint rendelkezik ujjlenyomat és biztonsági jelszó védelemmel.

Tisztítás, karbantartás

A Zebra kártyanyomtatók megbízható és folyamatos használatához kiemelkedően fontos a rendszeres tisztítás, karbantartás. Fontos, hogy használattól függően rendszeresen (hetente/havonta/500 kártyánként) megfelelő Zebra tisztító eszközökkel (tisztító kártya, görgő tisztító, tisztítópálca, stb.) elvégezze a nyomtató takarítását ezzel megóvva a kiváló nyomatminőséget, csökkentve az esetleges meghibásodásnak a kockázatát és növelve a kártyanyomtató élettartamát.
A Zebra alkohollal átitatott tisztító kártyái egy menetben a nyomtatófejről és a kártyavezető görgőkről is eltávolítják a nem kívánatos szennyeződéseket. A nyomtátási folyamat megkezdése előtt a printerben található tisztító görgő távolítja el a plasztik kártyáról az esetleges szennyeződést, port. A Zebra kínálatában a fentieken kívül még tamponos tisztítópálca is található a kártyanyomtatókhoz, amivel akár csak bizonyos elemek (pl. fej, vezető görgők) is tisztíthatóak külön-külön.

Vásárlástól a nyomtatásig

A Zebra ZC300 kártyanyomtató dobozában minden szükséges összetevőt megtalál a működéshez, így Önnek már csak kellékanyagot (műanyag kártyát és festékszalagot), valamint igény esetén tervező szoftvert kell vásárolnia és indulhat is a kártyagyártás!

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • 0 Ft kiszállítási díj minden eszköz esetében!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás
Megrendelés

A termék ára: 245 000 Ft + ÁFA

(Bruttó: 311 150 FT)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél ZC31-000C000EM00 cikkszámon található!
Szállíthatóság
Raktáron
kevesebb, mint 5 db

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:
Budapesti címre
Holnap (06.20.)
Vidéki címre
Holnap (06.20.)
Személyesen
foglalható és átvehető
Amennyiben maradtak még nyitott kérdések, keresse kollégáinkat!
A teljes körű tájékoztatás érdekében, kérjük, jegyezze fel nyomtatójának pontos típusát!
Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: ZC31-000C000EM00):
Megnevezés: Zebra ZC300 kártyanyomtató
Méret: 258 * 157 * 383 mm
Nyomtatási technológia: Dye szublimáció
Használható kártya típusok: PVC, kompozit PVC alapú mágneskártya
Monokróm nyomtatási sebesség: 900 kártya/óra
Max. színes egyoldalas nyomtatási sebesség: 200 kártya/óra
Kártyaadagoló kapacitás: 100 kártya
Kártyatartó kapacitás: 100 kártya
Interfész: USB, Ethernet
Garancia: ? Kártyanyomtatóra 24 hónap, nyomtatófejre 24 hónap.
A garancia jogosságát minden esetben szakszerviz bírálja el.
Teljes specifikáció (Modell: ZC31-000C000EM00):
Fizikai jellemzői: Működési hőmérséklet: 15-35 °C
Tárolási hőmérséklet: -5-70 °C
Páratartalom: 20-80 %
Kijelző: LCD
Színes LCD kijelző, nyomtató állapot és hibaüzenet kijelzésére
Súly: 4 kg
Nyomtatási jellemzők: Monokróm/színes nyomtatás: Monokróm (fekete, kék, piros, zöld, arany, ezüst, fehér)
Nyomtatási technológia: Dye szublimáció
Kifutós nyomtatás: Igen
Kártyafordítás: Nem
Laminálás: Nem
Kártya jellemzők: Kártya típus: PVC, kompozit PVC alapú mágneskártya
Kártya vastagság: 10-40 mil
Kártya méret: 54*86 mm, CR-80 ISO 7810 szabvány szerint
Kártyaadagoló kapacitás: 100 kártya
Kártyatartó kapacitás: 100 kártya
Max. kártya/festékszalag: 300 kártya
Max. kártya/festékszalag (Fekete): 2000 kártya
Kártya kódolás: Opcionálisan bővíthető lehetőség
Kódolási jellemzők: UHF Gen 2 RFID: Nem
Mágneskártya: Nem
Chip kártya: Nem
MIFARE kártya: Nem
Szoftver: Windows 2000, XP, Vista és Win 7, Win 8, Win 10 driver: a kártyanyomtatóval bármilyen szövegszerkesztő (pl. Microsoft Word) programból, grafikai és kiadványszerkesztő rendszerből vagy adatbázisok esetén címke tervező és nyomtató programból készíthetünk egyszerűen kártyákat.
Bővítési opciók: :
 • Kensington biztonsági zár
 • 802.11ac Wi-Fi (vezeték nélküli) interfész
 • Mágneskártya kódoló ISO7811 (alsó vagy felső csík) egység (30 mil vastag kártyákhoz) 3 sávos HiCo/LoCo (csak gyárilag rendelhető)
Főbb jellemzők:
 • Gyors és egyszerű nyomtatás: a ZC300 kártyanyomtató egyszerre a plasztik kártya egyik vagy mindkét oldalát nyomtatja meg (típustól függ)
 • Színes vagy egyszínű (fekete, fehér, piros, kék, arany és ezüst) nyomtatás
 • Kifutós (széltől-szélig) nyomtatás (a kártya teljes felületére nyomtat, nincsen fehér margó)
 • Színes LCD kijelző: azonnal informácót kaphatunk a nyomtató állapotáról
 • A nyomtató alapkiépítésben USB és 10/100 Ethernet interfésszel rendelkezik, de opcionálisan 802.11ac Wi-Fi is rendelhető
 • Automatikus festékszalag és műanyag kártya beállítás
 • Nyomtatási sebesség: egyoldalas színes kártya 200/óra, egyszínű 900/óra; kétoldalas színes kártya 140/óra egyszínű 450/óra
 • Print Touch NFC azonosító a nyomtató leírásának webes elérhetőségéről
Felhasználási területek:
 • Iroda, üzem, gyár: beléptető kártyák
 • Kereskedelem: hűségkártyák, vásárlókártyák
 • Étterem, Klub, Szórakozóhely: tagsági kártyák
 • Egyéb felhasználási lehetőségek: törzsvásárlói kártyák, szerviz kártyák, kedvezmény kártyák, pontgyüjtő kártyák, sportbérlet, névjegykártyák, VIP kártyák, ügyfélkártyák, azonosító kártyák, tagsági kártyák, igazolvány kártyák, mágneskártyák


Elérhetőség
Interfész
Nyomtatási opciók
Kódolási opciók
Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZC300 kártyanyomtató, egyoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, LCD kijelző (a csomag Windows drivert, USB adatkábelt, Tápegységet és EU tápkábelt is tartalmaz)
Cikkszám: ZC31-000C000EM00
Készlet: Saját raktárunkban - kevesebb, mint 5 db
Szállítás: Azonnal
-8%
267 100 Ft/db (Kedvezmény: -22 100 Ft) 245 000
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Érvényes: 2019.06.28-ig
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZC300 kártyanyomtató, egyoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, LCD kijelző, Mágneskártya író (a csomag Windows drivert, USB adatkábelt, Tápegységet és EU tápkábelt is tartalmaz)
Cikkszám: ZC31-0M0C000EM00
Készlet: Gyártói központban - 18 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZC300 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, LCD kijelző (a csomag Windows drivert, USB adatkábelt, Tápegységet és EU tápkábelt is tartalmaz)
Cikkszám: ZC32-000C000EM00
Készlet: Gyártói központban - 53 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Zebra ZC300 kártyanyomtató, kétoldalas, 12 dots/mm (300 dpi), USB, Ethernet, LCD kijelző, Mágneskártya író (a csomag Windows drivert, USB adatkábelt, Tápegységet és EU tápkábelt is tartalmaz)
Cikkszám: ZC32-0M0C000EM00
Készlet: Gyártói központban - 41 db
Szállítás: 3-5 munkanap
-%
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit] [@item-cart-price]
[@item-cart-currency]/[@item-cart-unit]
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
[@item-cart-unit]
Kosárba
Mennyiség:
db
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére


A kellékanyag típusának kiválasztásával megtekintheti a(z) Zebra ZC300 nyomtatóhoz rendelhető cikkeket.
Maximális találat | 10 db | 20 db | Mind
|
|


A vonalkódtechnikai eszközöket gyártó cégek termékeikre általában 1 éves jótállási időt biztosítanak, azonban bárkivel előfordulhat, hogy ennek lejárata után hibásodik meg az eszköz, vagy egyszerűen a hétköznapi használat során éri baleset a készüléket. A Zebra kiterjesztett garancia ezekre az esetekre nyújt védelmet!
Extra garancia vásárlása esetén a Zebra vállalja az eszközök jótállásának időbeni kiterjesztését, valamint többlet szolgáltatások hozzáadását 3, 5 vagy 7 éves futamidejű szervizcsomag keretében. A szervizszolgáltatás egy költséghatékony megoldás, mely előre tervezhető karbantartás/javítási költséget eredményez az üzletmenetben.

Standard jótállási szolgáltatások:

 • Átlagosan 10-25 munkanapos átfutási idő
 • Angol nyelvű telefonos Zebra technikai segítség nyújtás a hétköznap, a vásárlástól számított 90 napon keresztül (kivétel Nemzetközi ünnepnapok)
 • Kiterjed az anyag és gyártási meghibásodásra
 • Ingyenes OS szoftverfrissítés a vásárlástól számított 90 napon keresztül
 • A meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelye és az Ügyfél telephelye között, mindkét irányban.
 • WebMaxx EXTRA: cégünk a vásárlástól számított 90 napon keresztül díjmentesen magyar nyelvű telefonos technikai segítséget biztosít hétköznapokon, nyitvatartási időben (kivétel ünnepnapok). A szolgáltatás keretében az eszközök beállításával, használatával kapcsolatban felmerülő kérdésekre szakképzett kollégáink a lehető leghamarabb választ adnak.

Zebra szerviz csomagok előnyei:

 • 3, 5 vagy 7 évig terjedő biztonságos üzemeltetés, előre kalkulálható költségek mellett
 • Tervezhető javítási, csere határidő
 • Zebra gyártói szerviz végzi az eszközök javítását/karbantartását, kizárólag új alkatrészek felhasználásával
 • Új eszközök beszerzését követően szerviz szerződés nélkül a Zebra ügyfélszolgálat 90 napig áll az ügyfél rendelkezésére, míg szerződés esetén a csomag teljes időtartama alatt
 • Adatgyűjtők esetén ingyenes diagnosztikai szoftvert biztosít a Zebra az eszközhöz, mellyel az alábbi teszteket lehet elvégezni: OS állapot, akkumulátort töltési szín és állapot, WiF-i/Bluetooth/GPS diagnosztika
 • Szervizszerződés kötése esetén az ügyfél hozzáférést kap egy online tréning portálhoz (angol nyelvű), ahol mélyrehatóan megismerhető a készüléket.

Zebra szerződéskötési lehetőségek:

 • Service form the Start: a legkedvezőbb áron a vásárlástól számított 30 napon belül rendelhető meg az eszközhöz, melynek előnye, hogy magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is. 
 • Service Center Select: 30 nappal a vásárlás után is köthető az eszközre szerviz csomag, ennek hátránya a magasabb ár, továbbá csak extra költségért igényelhető a „Teljeskörű garancia" kiegészítés.

Teljeskörű garancia (Comprehensive Coverage) kiegészítés:

A teljeskörű garancia lefedettségénél kivételt képeznek azok a hibák, amelyeket jogosulatlan beavatkozás, közvetlen hőnek kitett sérülés vagy más természeti kár okozott, beleértve a szándékos rongálást is! A szolgáltatás a termék típusától függően az alábbi problémákra vonatkozik:
 • Asztali, középkategóriás és ipari nyomtatók esetén a teljeskörű garancia magában foglalja a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javításának díját és alkatrész költségeit, valamint kiterjed a nyomtatófej cserére is.
 • Mobilnyomtatók esetén az akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásán kívül (extra költségért ez is igényelhető), a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javítására, alkatrészköltségekre, nyomtatófejre, valamint rendeltetésszerű használat mellett a kozmetikai kopásra, törésre is vonatkozik. 
 • Vonalkódolvasóknál és adatgyűjtőknél az akkumulátorral kapcsolatos meghibásodásokon kívül (extra költségért ez is igényelhető), a mindennapos használat során felmerülő meghibásodás javítására, alkatrészköltségekre, valamint rendeltetésszerű használat mellett a kozmetikai kopásra (pl. billentyűzet), törésre (eszköz házra, alkatrészei, kijelzős, stb.) és kiegészítőkre (pl. akkumulátor fedél, stb.) is vonatkozik.

Szervizcsomagok: 

 • Zebra OneCare Essential (3 vagy 5 év): az ügyfél minden szükséges támogatást megkap a vásárolt eszközhöz, hogy megbízhatóan és előre tervezhető költségek mellett működjenek. Ha a vásárlástól számított 30 napon belül vásárolja meg az ügyfél a szerviz szolgáltatást, abban az esetben alapból magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is.
  Essential csomag esetén ha a Brno-i Zebra szervizközpontba beérkezett hibás eszköz javítását 3 munkanap alatt nem tudja elvégezni a gyártó, abban az esetben az eredeti eszközzel megegyező új készüléket küld vissza az ügyfél részére (kivétel speciális konfiguráció).
  Csere eszköz küldése esetén külön megállapodás hiányában (commissioning service) a készülék gyári standard állapotra van beállítva, így a felhasználó saját applikációja, beállításai nincsenek rajta, valamint az eszközön mindig a legfrissebb OS található (így esetlegesen eltérés lehetséges)!
  Átfutási idő: a hibás eszköz érkezésétől számított 6 munkanap (az első nap a beérkezést követő első munkanap)
  Szállítási költség: a meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelyére. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a Zebra szervizközpont gondoskodik.

 • Zebra OneCare Select (3 vagy 5 év): az Essential csomag bővített változata, mely a "következő munkanapi csereeszköz" szolgáltatást is tartalmazza, továbbá ha a vásárlástól számított 30 napon belül vásárolja meg az ügyfél a csomagot, abban az esetben alapból magába foglalja a „Teljeskörű garancia” (baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt) kiegészítést is. A Select csomag emelt szintű technikai ügyféltámogatást és 24 órás angol nyelvű telefonos támogatást a hét minden napján (kivétel nemzetközi ünnepnapok).
  Csere eszköz küldése esetén külön megállapodás hiányában (commissioning service) a készülék gyári standard állapotra van beállítva, így a felhasználó saját applikációja, beállításai nincsenek rajta, valamint az eszközön mindig a legfrissebb OS található (így esetlegesen eltérés lehetséges)!
  Átfutási idő: amennyiben munkanapon 12:00-ig az eszköz megérkezik a Webmaxx telephelyére, a gyártó még aznap indítja a csere eszközt Brno-ból a Vásárló címére (kivétel Nemzetközi ünnepnapok).
  Szállítási költség: a meghibásodott eszköz szállításáról külön megállapodás hiányában a javítást kérő Ügyfél gondoskodik a Webmaxx telephelyére. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a Zebra szervizközpont gondoskodik.

 • Zebra OneCare Essential Long Therm (7 év): a csomag az Essential szolgáltatásait biztosítja, de akár 7 éves időtartamra, évenkénti fizetési kondícióval. A szerződés felmondására 3 év után nyílik lehetősége a felhasználónak, majd ettől kezdve évente bontható fel a megállapodás.

Szervizcsomagokhoz vásárolható opcionális szolgáltatások, extra felárért:

 • Applikáció telepítése, előkonfigurálás (Commissioning Service): a cserélt vagy javított eszközt az ügyfél által használt applikációkkal, beállításokkal küldi a szerviz (legalább 20 db egyforma konfigurációjú adatgyűjtő esetén kérhető)
 • Akkumulátor karbantartása/frissítése: az akkumulátor élettartamára, illetve az esetlegesen előforduló töréskárra is vonatkozik a garancia. Javítás esetén, ha az akkumulátor állapota a teszten nem éri el a 80%-os szintet, akkor cseréli a gyártó! 
 • Dashboard: Zebra portál használata, melyen keresztül kommunikálhat a gyártói központtal, megtekintheti a javítási statisztikákat. (Select esetén az alapár tartalmazza a szolgáltatást)
 • WebMaxx kényelmi szolgáltatás: meghibásodott eszközök felvétele az ügyfél telephelyén. A szolgáltatás alapján - munkanapokon 12:00-ig beérkezett hibabejelentés esetén - a következő munkanapon a Webmaxx futár felveszi a meghibásodott készüléket az Ügyfél telephelyén és továbbítja a gyártó Brno-i szervizközpontjába. A javított vagy cserélt készülék visszaszállításáról a gyártói szervizközpont gondoskodik.

Összehasonlító táblázat Zebra OneCare Essential vs. Select szerviz csomagokra

1 az első nap a beérkezést követő első munkanap
2 amennyiben munkanapon 12:00-ig megérkezik a hibás eszköz a Webmaxx központba
3 kivéve ünnepnap
A fenti határidők a nemzetközi ünnepnapok figyelembevételével változhatnak!


Zebra ZC kártyanyomtatók - Bemutató

Zebra ZC100/300 kártyanyomtatók - Tesztkártya nyomtatása

Zebra ZC100/300 kártyanyomtatók - Kártya elakadás

Zebra ZC100/300 - Kézi adagolás beállítása

Zebra ZC kártyanyomtatók - Kártya típusok

Zebra ZC300/350 kártyanyomtatók - Bemutató

Zebra ZC300 kártyanyomtató - Kijelző kezelés

Zebra CardStudio 2.0 - Egyszerű kártya készítése DesignStudióban

Zebra CardStudio 2.0 - Változó adattartalmú kártya készítése DesignStudioban és PrintStudioban0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  0
  Előzmények: