Színes címkék minden mennyiségben

A tekercses kiszerelésű és több színnel nyomott címkéket általában nyomdai úton állítják elő. Jellemzően flexo vagy digitális technológiával. Vannak azonban olyan esetek, amikor nem a nyomdai kivitel a leggazdaságosabb megoldás. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy mely technológiák mikor javasoltak.

Gyártási lehetőségek

  • Nagy mennyiségű (>10.000 db) több színnel nyomott címkék, azonos tartalommal: ez tipikusan nyomdai megoldást igénylő munka. További részleteket a TERMÉKCÍMKE menüpontban talál.
  • Nagy mennyiségű, több színnel nyomott címkék, melyek változó grafikát is tartalmaznak. Legismertebb példa a Coca-Cola palackcímkéi, melyeken különböző keresztnevek olvashatóak. Az ilyen címkék nyomására nagyteljesítményű digitális nyomtatók alkalmasak, melyek néhány ezer darabtól akár milliós tételig is lehetővé teszik, hogy minden címke egyedi grafikával készüljön.
  • Nagy mennyiségű, több színnel nyomott címke, ahol csak a fekete nyomás tartalma változik: erre az igényre ideális megoldás, hogy a színes alapcímke nyomdai úton készül és a változó fekete mezőket pedig etikettnyomtatóval nyomjuk rá.
  • Kis mennyiségű színes címke: a tényleges mennyiség függvényében vagy digitális gépen vagy asztali színes tekercses nyomtatón készülhet a munka.
  • Fekete-fehér nyomás: Erre a feladatra optimálisak a címkenyomtatók. Akár fix, akár változó adatokról van szó. Több százezres mennyiségek esetén (amennyiben nem változik a grafika), már a flexo nyomás a kifizetődőbb.

Mi bármelyik fent leírt megoldásban partnerek vagyunk. Amennyiben megvan a konkrét igény, akkor mi biztosítjuk az optimálisan hozzá passzoló technológiát.

Raktárról választható méretek:

Nyomdai munkák esetén a méret kivágása a nyomással együtt történik, így itt nincs szerepe a raktárkészletnek. Fekete-fehér nyomás vagy kis mennyiségű színes nyomás esetén viszont fontos az azonnal rendelkezésre álló méretválaszték. Cél, hogy minél jobban közelítve, vagy éppen pontosan ki tudjuk szolgálni az elvárásokat. Ebben segít, hogy az ország legnagyobb raktári méretválasztékával rendelkezünk papír és műanyag címkék terén is.

Színes nyomott címkék felhasználásáról képek

Színes nyomott címkék Színes nyomott címkék Színes nyomott címkék Színes nyomott címkék Színes nyomott címkék Színes nyomott címkék Színes nyomott címkék

Raktárról választható színes nyomott címkék

Szélesség Magasság Alapanyag Címke/tek. Pálya Szín Ajánlat/rendelés Részletek

[@adatlap-szallitas-form]
Árajánlatkérés
Amennyiben maradtak még nyitott kérdések, keresse kollégáinkat!
A teljes körű tájékoztatás érdekében, kérjük, jegyezze fel nyomtatójának pontos típusát!


0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
    0
    Előzmények: