[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Symbol / Motorola DS9208
Symbol / Motorola DS9208
Kézi vagy fix asztali olvasóként is használható 1D-s és
2D-s kódok feldolgozására alkalmas eszköz.
Kiválóan választás kereskedelmi, irodai felhasználásra.
IP50
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: DS9208-SR4NNR01BE):

 • Symbol (Motorola) DS9208-SR RS-232 (soros) Kit: vonalkódolvasó (DS9208-SR00004NNWW), RS232 kábel (CBA-R01-S07PAR), tápegység (PWRS-14000-256R), fekete
 • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
 • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232, RS485
 • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezetékes olvasó
 • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap.
  A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)

[@item-bemutatas]:

A Motorola / Symbol DS9208 irányfüggetlen (omnidirekcionális) asztali olvasót, főleg kereskedelmi alkalmazásokhoz fejlesztettek ki, de jól beválik a kisebb igénybevételű irodai, laboratóriumi, kórházi és könyvtári felhasználásoknál is, kiváló olvasási teljesítményének és dekódolási képességének köszönhetően.
Kedvező áru alternatívát kínál az olyan alkalmazásokban, ahol elsősorban rögzített olvasóra van szükség, de alkalmanként szükséges a kézi olvasó üzemmód. Közkedvelt a közepes és kis méretű kereskedelmi egységekben pénztárgép mellett, ahol az imager olvasónak köszönhetően nagy áteresztő képességet és irányfüggetlen vonalkód olvasást tesz lehetővé.

Munkára tervezve

Az olvasó telepítése és használata egyszerű, nem igényel komoly szakértelmet, így könnyen üzembe helyezhető. A szkenner használható asztali és kézi olvasóként is, így nagyobb méretű termékek esetében, vagy kódlistából való olvasás esetén egyszerűen kiemelhető a tartóból és kézi olvasóként használható.
A DS9208 prezentációs szkenner az összes ismert 1D, 2D és PDF417 kódot rendkívül gyorsan olvassa, legyen szó papírcímkére nyomtatott vonalkódról, vagy akár a mobiltelefonok kijelzőjén megjelenített mobil kódról. Nem kell hosszasan forgatni, mozgatni a vonalkódokat, mivel a készülék bármilyen szögből le tudja olvasni azokat. A mobil tulajdonosok a telefonjukra letöltött hűség-, vagy pontgyűjtő kártyáik azonosító kódját, kuponjaikat, vagy éppen a beszállókártyájukat, és a jegyüket is magukkal vihetik és bemutathatják, vagy érvényesíthetik annál a pénztárnál, vagy ügyfélszolgálatnál, ahol egy DS9208 dolgozik.

Kényelem és funkcionalitás

 • EAS Elektronikus áruvédelmi rendszerekkel kompatibilis. Az DS9200 sorozat valamennyi tagja kompatibilis a CheckPoint IV,V, VII áruvédelmi rendszerekkel.
 • FLASH memória tárolja a rendszerprogramot és a beállításokat. Ennek köszönhetően akár a pénztárgép mellett elvégezhető egy programfrissítés anélkül, hogy szét kellene szedni az olvasót.
 • Synapse opció: A Symbol által kifejlesztett univerzális interfész biztosítja, hogy a vonalkód olvasót tetszőleges porthoz csatlakoztassuk.

Kiválóan alkalmas kereskedelmi és irodai felhasználásra

 • A Multicode üzemmódban az olvasó automatikusan egyszerre több előre meghatározott helyzetű és típusú kódot tud beolvasni.
 • A tovább fejlesztett Picklist üzemmódban (szedési lista) a lézeres vonalkód olvasóknál jobban lehet használni, elég csak a vonalkódot a célzó pontra helyezni és csak a célzott kódot olvassa.

Még soha nem volt ilyen egyszerű

A vonalkódos eszközök gyártásában élenjáró Motorola (Symbol) a 123Scan2 konfigurátor alkalmazásával egyszerre kínál innovatív rendszert, egyszerű grafikus felhasználói felületen, valamint a szabadalmaztatott varázsló eszköz segíti a telepítési folyamatot.
A 123Scan2 alkalmazás a Motorola / Symbol vonalkód olvasók gyors és egyszerű programozását, valamint tesztelését teszi lehetővé. A konfigurálásáon túl a szoftverrel frissíthetjük a vonalkód olvasók firmwarejét, paramétereit, akár nagyszámú eszközökön egyidejűleg (USB kábelen keresztül párhuzamosan akár 14 darab vonalkód olvasót tudunk egyszerre felprogramozni).
A 123Scan2 alkalmazással a korábbi soros (RS232) kábel helyett már USB kábelen keresztül is programozhatjuk különféle Motorola / Symbol vonalkód olvasóinkat. A program azokat az olvasókat támogatja, amelyek RSM 1.0 vagy az újabb RSM 2.0 - azaz távolról történő menedzselést lehetővé tevő - firmware-rel rendelkeznek.
A szoftver további újdonsága, hogy a kinyomtatott vonalkódokon keresztül történő programozás az egydimenziós kódok mellett kétdimenziós kódokkal is történhet. Lehetővé teszi, hogy az általunk használt vonalkód olvasó kiolvasott adatait (sorozatszám, gyártás napja, firmware típusa) nyiván tudjuk tartani.
Az 123Scan2 kompatibilis a legnépszerűbb irodai alkalmazásokkal, lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy létrehozzanak és továbbítsanak e-mail konfigurációs fájlokat, mentsék a vonalkód konfigurációs lapokat Microsoft Word dokumentummá, illetve eszköz nyomkövetési adatok szolgáltat közvetlenül a Microsoft Access alkalmazásnak.
Megrendelés

A termék ára: 64 600 Ft + ÁFA

(Bruttó: 82 042 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél DS9208-SR4NNR01BE cikkszámon található!
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 35 db.