[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic PowerScan PBT9300
Datalogic PowerScan PBT9300
Élvezze a vezeték nélküli olvasás szabadságát 100 m-ig!
Csúcsminőségű ipari vonalkód olvasó, lézer optikával!
Alkalmazható beltéren és kültéren -20°C +50°C között
IP65
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: PBT9300-RBK20EU):

  • Datalogic PowerScan PBT9300 ipari vonalkódolvasó, RS-232 Kit, Cserélhető akkumulátor (csomag tartalma: PBT9300-RB ipari vonalkódolvasó, BC9030-BT dokkoló/töltő, EU tápegység, CAB-433 kábel)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 1D Lézer
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, USB-HID, USB COM, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Datalogic Powerscan PBT9300 lézeres, vezeték nélküli (Bluetooth) ipari vonalkódolvasó, a PowerScan PBT8300 továbbfejlesztett utódja. Az eszköz a robosztus ipari szkennerek tartósságával, megbízhatóságával és gyors olvasási teljesítményével rendelkezik. Ideális választás gyártói és ipari alkalmazásokhoz, de raktári, szállítmányozási, elektronikai területen is megállja a helyét.

Vonalkódolvasás nagy távolságból is? Igen!

Datalogic Powerscan PBT9300 lézeres olvasási technológiájának köszönhetően a standard optikával rendelkező típus közel 1,6 m-es távolságból, míg a nagytávolságú (auto-range) típus akár 11,5 méteres távolságból is képes vonalkódokat olvasni, mely igazi ipari "nagyágyúvá" teszi!
Az ipari vonalkódolvasó kiváló teljesítményéhez hozzájárul a Datalogic szabadalmaztatott PuzzleSolver™ technológiája, mellyel gyorsan és pontosan leolvashatjuk a standard kódokon kívül a gyengébb minőségű vagy sérült kódokat is.

Megbirkózik a zord időjárási körülményekkel

Ipari környezetben gyakran előfordul, hogy az olvasót kültéren kell használni, ezért a Datalogic Powerscan PBT9300-at úgy alakították ki, hogy jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat (használható akár -20°C-os környezetben is), és ellenálljon a kosz, por, eső okozta károknak.

Élvezze a szabadságot akár 100 méterig

 Datalogic Powerscan PBT9300 Bluetooth 3.0 Class1 protokolon akár 100 méteres távolságból képes kommunikálni a bázissal (nyílt területen, gyári bluetooth egység). Az olvasó hatótávolságon kívül is tudja gyűjteni az adatokat, melyeket újracsatlakozás után automatikusan továbbít. Egy bázisállomáshoz egyszerre 7 olvasó csatlakozhat.

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

Datalogic Powerscan PBT9300 olvasó 3 Green Light (3GL™) technológiával rendelkezik, a sikeres olvasások visszaigazolására. Így nemcsak a kódon megjelenő „GreenSpot”, hanem további két, az olvasó tetején és végén elhelyezett LED fény is jelzi a szkennelés sikerességét.
Datalogic Powerscan PBT9300 ipari vonalkódolvasó multi-interfésszel rendelkezik, így támogatja az RS-232, USB és billentyűzet csatlakozást is. Az olvasó konfigurálása a Datalogic Aladdin program segítségével könnyedén elvégezhető egy felhasználóbarát felületen. A program ingyenesen letölthető a Datalogic honlapjáról. 
Datalogic Powerscan PBT9300 vonalkódolvasó 3 év garanciával rendelkezik.
[@szotar-get::wm_btn_arajanlatkeres|ucf]
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 14 db.