[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic PowerScan PBT9500
Datalogic PowerScan PBT9500
Élvezze a vezeték nélküli olvasás szabadságát!
Csúcsminőségű ipari Imager, mely teljesíti
a legextrémebb elvárásokat is!
IP65
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: PBT9500-HPRBK10EU):

  • Datalogic PowerScan PBT9500 ipari vonalkódolvasó, USB Kit: High Performance optika, Cserélhető akkumulátor (csomag tartalma: olvasó, BC9030-BT dokkoló/töltő, CAB-438 adatkábel, 8-0935 tápegység, 6003-0940 tápkábel)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Datalogic PowerScan PBT9500 a gyártói ipari sorozatának legkiemelkedőbb tulajdonságokkal rendelkező, vezeték nélküli technológiát is támogató olvasója. A szkenner a robosztus ipari eszközök tartósságával, megbízhatóságával és gyors olvasási teljesítményével rendelkezik. A termékcsalád elsősorban gyártás közeli, logisztikai és ipari alkalmazások számára nyújt tökéletes választást, de elektronikai területen is megállja a helyét.

Vonalkódolvasás akár 1 méterről? Igen!

A Powerscan PBT9500-as termékcsalád kialakításánál az intuitív könnyed olvasási élmény biztosítása volt az elsődleges szempont. Az omnidirekcionális (irány független) olvasást, kiváló optikai jellemzőkkel párosítja, melyek eredményeként gyakorlatilag minden típusú vonalkód olvasására alkalmas, megközelítőleg 1 méteres távolságból is (PBT9530 85 cm, PBT9530-HP 110 cm), a kód felbontásától függően!
A PBT9500-as a Datalogic legfrissebb dekódoló algoritmusát alkalmazza, mely agresszív olvasást biztosít a legmostohább környezeti körülmények mellett is. Célzás, szkennelés, dekódolás - ennyi az egész!

Kihívásokra tervezve!

Ipari környezetben gyakran előfordul, hogy az olvasót kültéren kell használni, ezért úgy alakították ki, hogy jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat (használható akár -20°C-os környezetben is), és ellenálljon a kosz, por, eső okozta károknak.
A Datalogic PBT9500 ergonomikus formája, a markolat kialakítása, a súlyeloszlása, az intuitív célzási rendszere, a magas olvasási teljesítménye, kiemelkedő felhasználói komfortot biztosít. A kényelem mellett a másik fontos cél, a strapabíró szerkezet kivitelezése, így a műanyag ház kialakítását úgy végezték el, hogy legalább 50 alkalommal bírja az akár 2 méteres magasságból történő leejtést.
A szkenner kiváló olvasási tulajdonságai szükségtelenné teszik a csuklómozgatást, forgatást, mely fáradtságot okoz a hosszú műszakok során. A PowerScan 9500-as lágy fényű, pulzált, fehér kód világítást alkalmaz, amely csökkenti a megvilágítás idejét, és kevésbé megterhelő a szem számára.

Élvezze a szabadságot akár 90 méterig!

A PBT 9500-as olvasó Bluetooth 3.0 interfésszel rendelkezik, mely Class 1 üzemmódban programozható, így akár 90 méteres távolságból képes kommunikálni a bázissal. A szkenner saját töltő/dokkolóegységén keresztül USB, vagy billentyűzet emuláció révén csatlakoztatható a host berendezésekhez, illetve képes kommunikálni olyan eszközökkel melyek rendelkeznek integrált Bluetooth interfésszel. Ilyen esetekben a PBT9500-as SPP (RS232 port), vagy HID (billentyűzet emuláció) eszközként képes működni. A vonalkódolvasó Piconet üzemmódban is használható, ilyenkor több egység, (max. 4 szkenner) csatlakoztatható egyetlen dokkolóegységhez.

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A PSC PBT9500 olvasó 3 Green Light (3GL™) technológiával rendelkezik, a sikeres olvasások visszaigazolására. Így nemcsak a kódon megjelenő „GreenSpot”, hanem további két, az olvasó tetején és végén elhelyezett LED fény is jelzi a szkennelés sikerességét.

A Datalogic PowerScan PBT9500 olvasó két változatban érhető el:

  • PBT9530: nagy olvasási teljesítményt, és gyorsaságot biztosít a normál felbontású kódoknál.
  • PBT9530-HP (High Performance): az összetettebb optikai rendszernek köszönhetően sokoldalúbb, kisebb felbontású kódok olvasására is alkalmas (2,5 mil-ig 1D kódoknál), nagy látószög (A4 méret, 25 cm), és egyedülálló olvasási tartomány mellett.

A PowerScan PBT9500-as olvasó multi-interfésszel rendelkezik, így támogatja az soros (RS-232), USB, és billentyűzet csatlakozást is. Az olvasó konfigurálása a Datalogic Aladdin program segítségével könnyedén elvégezhető egy felhasználóbarát felületen. A program ingyenesen letölthető a Datalogic honlapjáról.
A PowerScan PBT9500 vonalkódolvasó 3 év garanciával rendelkezik.
[@szotar-get::wm_btn_arajanlatkeres|ucf]
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 1 db.