[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic PowerScan PM9500
Datalogic PowerScan PM9500
Élvezze a vezeték nélküli olvasás szabadságát 100 m-ig!
1D-s, 2D-s kódok, fotó készítés, dokumentum szkennelés!
Alkalmazható beltéren és kültéren -20°C +50°C között.
IP65
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: PM9500-DHP433RBK10):

  • Datalogic PowerScan PM9500 ipari vonalkódolvasó 433 MHz: High Performance, Kijelző, 4 Billentyű, Cserélhető akkumulátor, USB Kit (csomag tartalma: olvasó, BC9030-433 dokkoló/töltő, CAB-438 adatkábel, 8-0935 tápegység, 6003-0940 tápkábel)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, USB-HID, USB COM, PS2, RS232, RS485
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Datalogic PowerScan 9000-es prémium sorozatának tagja a PM9500-as vezeték nélküli olvasó, mely a korábbi PM8500-as típust váltja le. A szkenner a robusztus ipari eszközök tartósságával, megbízhatóságával és gyors olvasási teljesítményével rendelkezik. A termékcsalád elsősorban gyártásközéli és ipari alkalmazások számára nyújt tökéletes választást, ahol vezeték nélküli eszközre van szükség és elvárás az irányfüggetlen (omnidirekcionális) olvasás. A szkenner olvas minden 1 és 2 dimenziós kódot és korlátlan mobilitást garantál a Datalogic STAR 2.0 vezeték nélküli rendszeren keresztül.

Vonalkódolvasás akár 1 méterről? Igen!

A Powerscan PM9500-as termékcsalád kialakításánál az intuitív könnyed olvasási élmény biztosítása volt az elsődleges szempont. Az omnidirekcionális (irány függelten) olvasást, kiváló optikai jellemzőkkel párosítja, melyek eredményeként gyakorlatilag minden típusú vonalkód olvasására alkalmas, akár 1 méteres távolságból is!
A PM9500-as a Datalogic legfrissebb dekódoló algoritmusát alkalmazza, mely agresszív olvasást biztosít a legmostohább környezeti körülmények mellett is. Célzás, szkennelés, dekódolás - ennyi az egész!

Igény szerinti funkciókkal

Az eszköz kétféle optikával, valamint normál és kijelző + gombos változatban is elérhető. A legmegfelelőbb olvasó összeállításához normál és nagy felbontású (High Performance, HP) optikából választhatunk, a felhasználási területnek megfelelően. A három gombbal és kijelzővel ellátott modell nagy mértékben növelheti a hatékonyságot, mivel így beavatkozhatunk a munkafolyamatokba, illetve a beolvasott adatok helyességét is ellenőrizhetjük. A 48x132 pixeles kijelző további hasznos funkciója az akkumulátor töltöttségi szintjének, a kapcsolódás állapotának kijelzése, valamint a bázis által küldött üzenetek megjelenítése.

Kihívásokra tervezve!

Ipari környezetben gyakran előfordul, hogy az olvasót kültéren kell használni, ezért úgy alakították ki, hogy jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat (használható akár -20°C-os környezetben is), és ellenálljon a kosz, por, eső okozta károknak.
A Datalogic PM9500 ergonomikus formája, a markolat kialakítása, a súlyeloszlása, az intuitív célzási rendszere, a magas olvasási teljesítménye, kiemelkedő felhasználói komfortot biztosít. A kényelem mellett a másik fontos cél, a strapabíró szerkezet kivitelezése, így a műanyag ház kialakítását úgy végezték el, hogy legalább 50 alkalommal bírja az akár 2 méteres magasságból történő leejtést.
A szkenner kiváló olvasási tulajdonságai szükségtelenné teszik a csuklómozgatást, forgatást, mely fáradtságot okoz a hosszú műszakok során. A PowerScan 9500-as lágy fényű, pulzált, fehér kód világítást alkalmaz, amely csökkenti a megvilágítás idejét, és kevésbé megterhelő a szem számára.

Élvezze a szabadságot akár 100-150 méterig

A szkenner a Datalogic STAR 2.0 vezeték nélküli hálózaton 433 MHz-en max. 100 m, míg 910 MHz-en max. 150 m-es távolságból képes kommunikálni a bázissal. Az olvasó hatótávolságon kívül is tudja gyűjteni az adatokat, amiket újracsatlakozás után automatikusan továbbít a dokkolóhoz. Egy bázisállomáshoz egyszerre 32 olvasó csatlakozható!

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A Datalogic PowerScan PD9500 olvasó 3 Green Light (3GL™) technológiával, a sikeres olvasások visszaigazolására, valamint lézeres célzóval a kód könnyebb behatárolásáshoz. Így nemcsak a kódon megjelenő „GreenSpot”, hanem további két, az olvasó tetején és végén elhelyezett LED fény is segíti a felhasználót.

A Datalogic PM9500 olvasó két változatban érhető el:

  • PM9500 Standard Range: nagy olvasási teljesítményt, és gyorsaságot biztosít a normál felbontású kódoknál.
  • PM9530-HP (High Performance): az összetettebb optikai rendszernek köszönhetően sokoldalúbb, kisebb felbontású kódok olvasására is alkalmas (2,5 mil-ig 1D kódoknál) egyedülálló olvasási tartomány mellett.

A PowerScan PM9500-as olvasó multi-interfésszel rendelkezik, így támogatja a soros (RS232, RS485), USB, USB-COM, USB-HID és billentyűzet csatlakozást is. Az olvasó konfigurálása a Datalogic Aladdin program segítségével könnyedén elvégezhető egy felhasználóbarát felületen. A program ingyenesen letölthető a Datalogic honlapjáról. A PowerScan PM9500 vonalkódolvasó 3 év garanciával rendelkezik.
[@szotar-get::wm_btn_arajanlatkeres|ucf]
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 32 db.