[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic PowerScan PM9500 DPM
Datalogic PowerScan PM9500 DPM
Minden 1D, 2D valamint DPM kód olvasására alkalmas!
Élvezze a vezeték nélküli olvasás szabadságát 100 m-ig!
Ideális ipari-, gyártói- és elektronikai alkalmazáshoz!
IP65
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: PM9500-DPM433RBK20):

  • Datalogic PowerScan PM9500, DPM ipari vonalkódolvasó, RS-232 Kit, cserélhető akkumulátor (csomag tartalma: olvasó, BC9030-433 cradel, 8-0935 tápegység, 6003-0940 tápkábel, CAB-433 RS232 kábel)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Datalogic PowerScan név a világ egyik legismertebb ipari vonalkódolvasó családját jelenti. A szkenner a robusztus ipari eszközök tartósságával, megbízhatóságával és gyors olvasási teljesítményével rendelkezik. A gyártó a 9500 DPM Evo termékcsaládot elsősorban gyártás közeli, ipari és elektronikai alkalmazásokhoz ajánlja, ahol az 1 és 2D kódok mellett, a DPM kódok azonosítása is elvárás!

1D, 2D, DPM? Nem akadály!

A Powerscan PD9500/PBT9500/PM9500 DPM Evo termékcsalád kialakításánál az intuitív könnyed olvasási élmény biztosítása volt az elsődleges szempont. Az omnidirekcionális (irány független) olvasást, kiváló optikai jellemzőkkel párosítja, melyek eredményeként gyakorlatilag minden 1D, 2D valamint DPM kód olvasására alkalmas! A 9500 DPM Evo-as termékcsalád a Datalogic legfrissebb dekódoló algoritmusát alkalmazza, mely agresszív olvasást biztosít a legmostohább környezeti körülmények mellett is. 
A szkenner kiváló olvasási tulajdonságai szükségtelenné teszik a csuklómozgatást, forgatást, mely fáradtságot okoz a hosszú műszakok során. A PowerScan PM9500-DPM Evo lágy fényű, pulzáló, fehér kód világítást alkalmaz, amely csökkenti a megvilágítás idejét és kevésbé megterhelő a szem számára. Az olvasófej a DPM kódot az előállításától, felbontásától és alapanyagtól függően 2-10 cm-es távolságból, míg a hagyományos papírra rögzített kódot akár 15 cm-ről dekódolja.

Miért épp DPM kód?

A "DPM kód" nem egy vonalkód típus, hanem egy gyűjtőfogalom azokra a jelölési közvetlen alkatrészjelölő módszerekre vonatkozóan, melyek a jelölést a termékre viszik fel. A technológiát főleg a gépiparban, autóiparban és elektronikai iparban alkalmazzák, továbbá olyan esetekben ahol nagyon kicsi méretű kódokkal lehetséges csak jelölni az egyes tételeket. Alkalmazásával könnyen megoldható a különféle termékek, gyártmányok, alkatrészek, berendezések, részegységek vagy készülékek egyedi azonosítóval történő ellátása. A nyomon követés és az utólagos beazonosítás a termék teljes élettartama alatt, akár több évtizeden keresztül is garantáltan megoldható.
A DPM kód olvasására nem mindegyik 2D vonalkódolvasó képes, ezek a kódok ugyanis optikai jellemzőikben eltérnek a hagyományos nyomtatással készültektől. A különleges jelölési módok készülhetnek például lézergravírozással, pontozással, fém, műanyag vagy üveg felületén. Olvasásuk más eszközt és technológiát igényel, mint a hagyományos kódoké.

Kihívásokra tervezve!

Ipari környezetben gyakran előfordul, hogy az olvasót kültéren kell használni, ezért úgy alakították ki, hogy jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat (használható akár -20°C-os környezetben is), és ellenálljon a kosz, por, eső okozta károknak.
A Datalogic PowerScan PM9530-DPM Evo ergonomikus formája, a markolat kialakítása, a súlyeloszlása, az intuitív célzási rendszere, a magas olvasási teljesítménye, kiemelkedő felhasználói komfortot biztosít. A kényelem mellett a másik fontos cél, a strapabíró szerkezet kivitelezése, így a műanyag ház kialakítását úgy végezték el, hogy legalább 50 alkalommal bírja az akár 2 méteres magasságból történő leejtést.

Élvezze a szabadságot akár 100 méterig!

A szkenner a Datalogic STAR 2.0 vezeték nélküli hálózaton 433 MHz-en max. 100 m-es távolságból képes kommunikálni a bázissal. Az olvasó hatótávolságon kívül is tudja gyűjteni az adatokat, amiket újracsatlakozás után automatikusan továbbít a dokkolóhoz. Egy bázisállomáshoz egyszerre 32 olvasó csatlakozható!

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival!

A PM9500-DPM Evo olvasó 3 Green Light (3GL™) technológiával rendelkezik, a sikeres olvasások visszaigazolására. Így nemcsak a kódon megjelenő „GreenSpot”, hanem további két, az olvasó tetején és végén elhelyezett LED fény is jelzi a szkennelés sikerességét.
[@szotar-get::wm_btn_arajanlatkeres|ucf]
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 10 db.