[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Symbol / Motorola LS3578
Symbol / Motorola LS3578
Élvezze a vezeték nélküli szabadságát akár 100 m-ig!
Alkalmazható beltéren és kültéren -20°C +50°C között.
Ideális ipari-, raktári-, logisztikai alkalmazásokhoz!
IP65
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: LS3578-FZBU0100IR):

  • Symbol (Motorola) LS3578-FZ USB Kit: vonalkódolvasó (LS3578-FZ20005WR), USB kábel (CBA-U01-S07ZAR), dokkolót/töltő (STB3578-C0007WR), tápegység (50-14000-266R), Sárga/Fekete
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 1D Lézer
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232, RS485
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Symbol (Motorola) LS3578-FZ ipari védettségű (IP65), vezeték nélküli (Bluetooth), lézeres vonalkódolvasó az ipari szkennerek tartósságával, megbízhatóságával és gyors olvasási teljesítményével rendelkezik. Az LS3578 ipari olvasóval elsősorban az iparban, a gyártás területén, valamint raktárakban és disztribúciós központokban találkozhatunk. Kiválóan megállja a helyét extrém időjárási viszonyokban, poros, párás környezetben egyaránt.
A Symbol (Motorola) LS3578-FZ olvasó multi-interfésszel rendelkezik, így támogatja az RS-232, USB, billentyűzet és Wand csatlakozást is, így egy esetleges host csere esetén elegendő az interfész kábelt lecserélni.

Vonalkódolvasás akár 2-13 m-es távolságból? Igen!

Olvasási technológiájának köszönhetően a Symbol (Motorola) LS3578-FZ olvasó max. 2 méteres, míg az LS33578-ER szkenner, akár 13 méteres távolságból is képes vonalkódokat olvasni, mely igazi ipari "nagyágyúvá" teszi! A olvasó kiváló teljesítményéhez hozzájárul, hogy szürke árnyalatok megkülönböztetésében verhetetlen, továbbá kiemelkedő teljesítményt nyújt roncsolódott, koszos vagy kontraszt hiányos kódok olvasásánál.

Élvezze a szabadságot akár 100 méterig!

Az alkalmazott Bluetooth technológiával az olvasó bázisállomása (dokkoló) és az olvasó közötti kommunikáció titkosítható, és rálátás esetén akár 100 m-re is eltávolodhatunk tőle (ez a távolság rossz környezeti körülmények között akár 30-40 méterre is csökkenhet).
A bázisállomás egyszerre szolgál kommunikációs fogadó egységként, és akkumulátortöltőként. Egy dokkolóhoz három olvasó párosítható, csökkentve ezzel a beruházási költségeket.
A készülék Bach Mode-ban is használható (1000 vonalkód tárolására alkalmas memória), amely az adatok gyűjtését teszi lehetővé akkor, amikor a bázisállomás hatótávolságán kívül tartózkodik a felhasználó. Visszatérve a hatókörbe a gyűjtött adatokat automatikusan átküldi a számítógép felé. 

Megbirkózik a zord körülményekkel

Ipari környezetben gyakran előfordul, hogy az olvasót kültéren kell használni, ezért úgy alakították ki, hogy jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat (használható akár -20°C-os környezetben is), és ellenálljon a kosz, por, eső okozta károknak. A sikeres olvasás visszajelzéséről jól látható LED (olvasó tetején, két színű) és max. ~80 decibeles hangjelzés (állítható a hangerő) gondoskodik, így zajos környezetben is nagy biztonsággal használhatók.

Minden igényt kielégítő modellek

  • LS3578-FZ: robusztus ipari szkenner, max. 2 méteres olvasási távolsággal, 50-100 méteres vezeték nélküli kommunikációra képes. Jól alkalmazható a legtöbb ipari alkalmazásban a legváltozatosabb környezeti feltételek (beltéren és kültéren -20°C +50°C) között is.
  • LS3578-ER: az ER sorozat ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az LS3578-FZ típus, ráadásul képes még extra nagy távolságról (akár 13 méter) kódok biztonságos szkennelésére is.
[@szotar-get::wm_btn_arajanlatkeres|ucf]
Szállíthatóság
1-2 hét
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.