[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Zebra RS6000
Zebra RS6000
Ajánlott 1 és 2 dimenziós kódok adatrögzítéséhez!
Kiváló és kényelmes megoldás olyan feladatokhoz,
ahol a szkennelés mellett mindkét kézre szükség van!
IP65
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: RS60B0-MRSTWR):

  • Zebra RS6000 vezeték nélküli gyűrűszkenner (ujjszkenner), Bluetooth 4.0 (Low Energy), 2D SE4750MR imager, 3350mAh akkumulátor, trigger gomb, prosimity szenzor, fekete/ezüst (csomag tartalma: vezeték nélküli gyűrűszkenner (ujjszkenner), akkumulátor)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: Bluetooth
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 12 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Zebra RS6000 ujjszkenner (más néven gyűrűszkenner) a Zebra WT6000 csukló termináljához lett kifejlesztve, azonban kiválóan együttműködik bármilyen Bluetooth kapcsolatra képes eszközzel. Az RS6000 vonalkódolvasót olyan specifikus adatbeolvasási feladatokhoz ajánljuk, ahol a szkennelési folyamat mellett a felhasználónak mindkét kezére szükség van a munkavégzéshez. A gyűrűszkenner és csukló terminál használatával jelentősen növelhető a raktári, logisztikai, gyártói munkafolyamat hatékonysága.

Munkára tervezve

Az ujjra húzható, pehelykönnyű és kis méretű Zebra RS6000 gyűrűszkenner imager olvasófeje minden 1 és 2 dimenziós vonalkódot dekódol. A vonalkódolvasóban nagyfelbontású (1280x960 pixel) SE4750 optikát integrált az amerikai gyártó, melyből standard (max. 76 cm) és közepes (max 322 cm) hatótávolságú kivitel létezik - az olvasási távolság függ a kód méretétől, típusától, sűrűségétől. A Zebra Technologies exkluzív PRZM intelligens képalkotó technológia lehetővé teszi a villámgyors és pontos adatrögzítést akár közvetlen napfényben is.
A Zebra RS6000 ujjszkenner ipari tokozású IP65-ös műanyag háza megvédi a gyűrűszkennert az esetleges ütődésektől leejtéskor. Robusztus kialakításának köszönhetően 1,8 m-ről betonra ejthető, valamint széles hőmérsékleti határok között alkalmazható. A Zebra RS6000 ujjolvasó elviseli a hőmérsékleti ingadozásokat (akár -30°C-os környezetben is), így akár hűtőházi műveletekre is ideális vonalkódolvasó.

Élvezze a szabadságot

A Zebra RS6000 gyűrűszkenner ergonomikus kivitelezése kényelmes viselet egész műszak alatt a felhasználó ujján. A konkurens gyártók eszközeihez képest a nagy kapacitású (3350 mAh, +70.000 olvasás/töltés) Lithium-ion akkumulátor az apró méretű ujjolvasóban található, nem kiegészítő eszözként a felhasználó csuklóján.
Az eszköz Low Enery Bluetooth rádiója a bázistól való 0,5 méteres távolságon belül korlátlan mozgásteret biztosít a kezelőnek. Mivel nincsenek kábelek, így a Zebra RS6000 ujjszkenner nagyobb biztonságot és szélesebb mozgásteret nyújt a felhasználó számára. A gyűrűszkenner pillanatok alatt párosítható bármilyen Bluetooth interfésszel rendelkező eszközzel - mobil telefon, tablet, PDA, számítógép, targonca terminál, stb.

Ajánlott felhasználási terület

Árukiadásra és átvételre, komissiózásra, állóeszköz és áruleltár támogatására, valamint közepes és nagy forgalmú raktárakban árufeltöltésre, árellenőrzésre és akár hűtőházban történő alkalmazásra is javasolt. Minden olyan feladathoz, ahol szükség van a dolgozó mindkét kezére.
Megrendelés

A termék ára: 225 700 Ft + ÁFA

(Bruttó: 286 639 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél RS60B0-MRSTWR cikkszámon található!
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 68 db.