[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic Gryphon GD4400-B
Datalogic Gryphon GD4400-B
Egyedülálló forma és olvasási teljesítmény!
1 és 2 dimenziós kódok olvasására, kézi vagy
prezentációs/asztali használatra is kiválóan alkalmas!
IP52
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: GD4430-BK-B):

  • Datalogic Gryphon I GD4430, 2D vonalkódolvasó, USB/RS-232/KBW/WE Multi-Interfész, Prezentációs állvány (All in One), Fekete
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezetékes olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 60 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)

[@item-bemutatas]:

A Datalogic Scanning általános célú vonalkód leolvasó eszközeinek felső kategóriájába tartozó Gryphon GD4400-B egy igazi all-in-one eszköz, hiszen különleges kialakításának köszönhetően kézi és prezentációs/asztali olvasónak is kiválóan használható. Fő jellemzői a fejlett olvasási technológia, a kiemelkedő teljesítmény és a felhasználóbarát szolgáltatások, melyek segítik a kényelmes és hatékony munkavégzést.

Kényelem és funkcionalitás

A GD4400-B kiemelkedően jól használható a kézi üzemmód mellett, mint prezentációs vagy pult olvasó. Tartója hajlítható, így az olvasót a legmegfelelőbb szögbe lehet beállítani.
A Datalogic által kifejlesztett Motionix™ mozgásérzékelő technika automatikus üzemmód váltást tesz lehetővé a prezentációs (kézkímélő) és kézi felhasználás között. Amikor a felhasználó kezébe veszi a GD4400-B olvasót, automatikusan kézi üzemmódra áll be, amikor visszahelyezi a tartóba, visszatér a prezentációs üzemmódba. 

Munkára tervezve

A felhasználó számára maximális komfortot biztosít a Gryphon GD4400-B egyenletes, mélyvörös megvilágító fénye, ami tartós használat esetén is kíméletes. Az olvasó jól látható, 4 pontos pozicionálóval rendelkezik, amely egyértelműen meghatározza az olvasási tartományt, a középső célkereszt pedig kijelöli a célpontot, így csökkenti a téves kódolvasást (pl. több vonalkód van egy lapon, vagy egy terméken).

Nincsen többé lehetetlen

A Datalogic Gryphon GD4400-B olvasó fontos újítása, hogy képes olvasni a mobiltelefonok és más mobil eszközök kijelzőjén megjelenő vonalkódokat is, így mobil marketing és jegykezelő alkalmazásokhoz is kiválóan használható. Kiemelkedő szkennelési teljesítményének köszönhetően tökéletesen dekódolja az egy- és kétdimenziós kódokat, a postai kódokat és az olyan összetett kódokat is, mint a PDF417.
A sorozat további újdonsága, hogy rendelhető normál és - a kisméretű, tömörített kódok olvasásához - HD (High Density) változatban is. A Gryphon GD4400-B olvasó használata mellett nincs szükség egyéb eszközökre aláírás vagy dokumentum beolvasásához. Továbbfejlesztett optikája jobb mozgástoleranciát és nagy sebességű képfeldolgozást nyújt, így könnyen olvassa a gyorsan mozgó kódokat is.

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A felhasználót segíti a Datalogic által szabadalmazott "Green Spot" funkció, ami az olvasó által a kódra vetített zöld fény, mely a sikeres olvasást jelzi, így akár zajos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről.

Csatlakoztathatóság szempontjából széles a választék, rendelhető billentyűzetes, soros (RS232), USB és IBM interfésszel is. A teljes körű konfigurálást könnyedén elvégezhetjük a Datalogic Aladdin programmal. A program jól kezelhető felhasználóbarát funkciókkal rendelkezik, ingyenesen letölthető a Datalogic honlapjáról. A Datalogic Gryphon GD4400-B 2D vonalkódolvasó 5 év garanciával rendelkezik.
Megrendelés

A termék ára: 65 400 Ft + ÁFA

(Bruttó: 83 058 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél GD4430-BK-B cikkszámon található!
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 18 db.