[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic Gryphon GD4400
Datalogic Gryphon GD4400
Ez az eszköz az általános célú vonalkódolvasók felső
kategóriájában helyezkedik el. Fejlett olvasási techno-
lógiájú készülék, felhasználóbarát szolgáltatásokkal!
IP52
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: GD4430-HCK1):

  • Datalogic Gryphon GD4400, 2D vonalkódolvasó, USB kit, USB/RS-232/Billentyű/ Multi-interfész, Healt-Care (csomagban olvasó és 90A052044 USB kábel)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezetékes olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 60 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)

[@item-bemutatas]:

A Gryphon GD 4400 2D a Datalogic Scanning általános célú vonalkód leolvasó eszközeinek felső kategóriájába tartozik. Fő jellemzői a fejlett olvasási technológia, a kiemelkedő teljesítmény és a felhasználóbarát szolgáltatások, melyek segítik a kényelmes és hatékony munkavégzést.

Kényelem és funkcionalitás

A szkenner tökéletesen alkalmazható mind kézi, mind pedig prezentációs olvasónak. A Datalogic Motionix™ mozgásérzékelő technológiájának köszönhetően az eszköz automatikusan a megfelelő szkennelési módba kapcsol. Ha a felhasználó a dokkolóból kezébe veszi a szkennert, az automatikusan átvált kézi üzemmódba, amikor pedig visszakerül az olvasó az állványba, átvált prezentációs üzemmódba.

Munkára tervezve

A felhasználó számára maximális komfortot biztosít a Gryphon I GD4400 egyenletes, mélyvörös megvilágító fénye, ami tartós használat esetén is kíméletes. Az olvasó jól látható, 4 pontos pozicionálóval rendelkezik, amely egyértelműen meghatározza az olvasási tartományt, a középső célkereszt pedig kijelöli a célpontot, így csökkenti a téves kódolvasást.

Nincsen többé lehetetlen

A 4400-as olvasó fontos újítása, hogy képes olvasni a mobiltelefonok és más mobil eszközök kijelzőjén megjelenő vonalkódokat is, így mobil marketing és jegykezelő alkalmazásokhoz is kiválóan használható. Kiemelkedő szkennelési teljesítményének köszönhetően tökéletesen dekódolja az egy- és kétdimenziós kódokat, a postai kódokat és az olyan összetett kódokat is, mint a PDF417.
A sorozat további újdonsága, hogy rendelhető normál és - a kisméretű, tömörített kódok olvasásához - HD (High Density) változatban is. A Gryphon GD4400 olvasó használata mellett nincs szükség egyéb eszközökre aláírás vagy dokumentum beolvasásához. Továbbfejlesztett optikája jobb mozgástoleranciát és nagysebességű képfeldolgozást nyújt, így könnyen olvassa a gyorsan mozgó kódokat is.

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A felhasználót segíti a Datalogic által szabadalmazott "Green Spot" funkció, ami az olvasó által a kódra vetített zöld fény, mely a sikeres olvasást jelzi, így akár zajos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről.

Csatlakoztathatóság szempontjából széles a választék, rendelhető billentyűzetes, soros (RS232), USB és IBM interfésszel is. A teljes körű konfigurálást könnyedén elvégezhetjük a Datalogic Aladdin programmal. A program jól kezelhető felhasználóbarát funkciókkal rendelkezik, ingyenesen letölthető a Datalogic honlapjáról. A Datalogic Gryphon GD4400 2D vonalkódolvasó 5 év garanciával rendelkezik.
Megrendelés

A termék ára: 81 800 Ft + ÁFA

(Bruttó: 103 886 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél GD4430-HCK1 cikkszámon található!
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 387 db.