[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Symbol / Motorola DS4308
Symbol / Motorola DS4308
Kedvező ár, kimagasló olvasási képesség és gyorsaság!
Akár 76 cm-es távolságból olvassa az 1D és 2D kódokat!
Kereskedelmi és könnyi ipari felhasználásra ajánlott!
IP43
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: DS4308-SR00006ZZWW):

  • Symbol (Motorola) DS4308SR vonalkódolvasó 2D Imager, Fehér (csak olvasó)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232, RS485
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezetékes olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 60 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)

[@item-bemutatas]:

A Zebra Symbol/Motorola DS4308-as olvasója a nagy sikerű DS4208-as szkennert hivatott leváltani. Az eszköz alkalmas valamennyi egy- és kétdimenziós vonalkód irányfüggetlen (omnidirekcionális) dekódolására, melyről az SE4710-es olvasóegység gondoskodik. Az új optika nagyobb biztonsággal, elődjéhez képest kétszer nagyobb távolságból (akár 76 centiméterről) és a lézer szkennerekre jellemző sebességgel képes felismerni a kódokat.

Társ a mindennapokban

Kis mérete, kiváló ergonómiai kivitele teszi alkalmassá a mindennapi, akár folyamatos használatra. Ütésálló műanyag házát úgy képezték ki, hogy bírja az akár 1,8 méterről való leejtést is. Kedvező ára, megbízhatósága és nagy olvasási teljesítménye alapján, irodai, kereskedelmi, logisztikai és akár könnyebb ipari alkalmazásokban is megállja a helyét. A Zebra Symbol/Motorola DS4308 két változatban rendelhető: normál SR és nagy felbontású HD (kis méretű, apróbb kódokhoz) változat.

Képalkotó technológia

Napjainkban egyre jobban elterjed a 2 dimenziós vonalkódok (pl. QR kód, PDF kód) alkalmazása. A Zebra Symbol/Motorola DS4308 area imager PRZM Intelligent Imaging technológia eléri vagy meghaladja a termelékenységet a lézer szkennerekkel szemben, valamint hosszú távon további alacsonyabb költséget és nagyobb megbízhatóságot nyújt.
A digitális képalkotó eljárásnak köszönhetően alkalmas fényes felületekről történő kódolvasásra, valamint képes vonalkódokat leolvasni akár LCD, vagy mobiltelefon kijelzőjéről is. Igen jó teljesítménnyel használható például e-ticket alkalmazásokban (mozi, rendezvény, reptér stb. beléptetés) vagy mobilon tárolt hűség-, pontgyűjtő- vagy kupongyűjtő applikációknál.

Egyszerű konfigurálás

A DS4308 multi interfészes, így egyszerűen csak a kábel cseréjével változtatható, hogy USB, RS232, Billentyű, vagy RS485 porton keresztül csatlakoztatjuk a host-hoz. A vonalkódolvasó konfigurálását, telepítését az 123scan2 szoftveren keresztül végezhetjük el, egy jól kezelhető és felhasználóbarát felületen, mely ingyenesen elérhető.
A szkennerek RSM technológiát (RSM- Remote Scanner Management) használnak, amely a távolról történő menedzselést biztosítja. Ennek segítségével az olvasó konfigurálását távolról tudjuk elvégezni, olyan egyszerűen, mint akár a hálózati nyomtatók beállítását - le tudjuk kérdezni az eszköz gyári számát, gyártási idejét, vagy akár a firmware-t is.
A Zebra Symbol/Motorola DS4308 vonalkódolvasó 5 év garanciával rendelkezik.
Megrendelés

A termék ára: 54 500 Ft + ÁFA

(Bruttó: 69 215 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél DS4308-SR00006ZZWW cikkszámon található!
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 37 db.