[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic PowerScan PM8300
Datalogic PowerScan PM8300
Élvezze a vezeték nélküli olvasás szabadságát 50 m-ig!
Vonalkódolvasó és adatgyűjtő funkció egy eszközben,
mely teljesíti a legextrémebb elvárásokat is!
IP65
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: PM8300-DK910):

  • Datalogic PowerScan PM8300 910 MHz ipari vonalkódolvasó, lézer, Standard-Range, Kijelző, 16 gombos billentyűzet
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 1D Lézer
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Datalogic PowerScan PM8300-as mobil lézeres vonalkódolvasó a robosztus ipari szkennerek tartósságával, megbízhatóságával és gyors olvasási teljesítményével rendelkezik. Ideális választás kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz, de raktári, szállítmányozási, elektronikai területen is megállja a helyét.
Az eszköz egyesíti a vezeték nélküli ipari vonalkódolvasók és az adatgyűjtők funkcióit, így mindkét feladatkör ellátására alkalmas.
  • Vonalkódolvasás: szkenneléssel vagy manuálisan billentyűzetről rögzíthetjük az adatot, amit az „Enter” gomb megnyomásakor továbbít az eszköz
  • Adatgyűjtés: a leolvasott kódok mellé mennyiség is felvehető, amit az olvasó szeparátorokkal ellátva küld tovább

Igény szerinti funkciókkal

Az eszköz rendelhető normál, vagy kijelző + 3 gombsor, valamint kijelző + 16 gombos (teljes alfanumerikus billentyűzet) változatban. A felépítésen kívül a legmegfelelőbb olvasó összeállításához kétféle optikából választhatunk, a felhasználási területnek megfelelően: normál és auto range. 
A nyomógombbal és kijelzővel ellátott modell nagy mértékben növelheti a hatékonyságot, mivel így beavatkozhatunk a munkafolyamatokba (kiegészítő adatokat vihetünk fel a leolvasott kód mellé, pl. mennyiség, tárhely, stb.), illetve a beolvasott adatok helyességét is ellenőrizhetjük. 

Megbirkózik a zord időjárási körülményekkel

Ipari környezetben gyakran előfordul, hogy az olvasót kültéren kell használni, ezért úgy alakították ki, hogy jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat (használható akár -20°C-os környezetben is), és ellenálljon a kosz, por, eső okozta károknak.

Élvezze a szabadságot akár 50 méterig

A szkenner a Datalogic STAR vezeték nélküli hálózaton max. 50 m-es távolságból képes kommunikálni a bázissal. Az olvasó hatótávolságon kívül is tudja gyűjteni az adatokat, amiket újracsatlakozás után automatikusan továbbít. Egy bázisállomáshoz egyszerre 32 olvasó csatlakozhat, továbbá egy helységben akár 2000 szkenner is üzemelhet.

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A PowerScan PM8300 olvasó 3 Green Light (3GL™) technológiával rendelkezik, a sikeres olvasások visszaigazolására. Így nemcsak a kódon megjelenő „GreenSpot”, hanem további két, az olvasó tetején és végén elhelyezett LED fény is jelzi a szkennelés sikerességét.
A kiváló olvasási teljesítményt növeli a Datalogic szabadalmaztatott PuzzleSolver technológiája, mellyel gyorsan és pontosan leolvashatjuk a standard kódokon kívül a gyengébb minőségű vagy sérült kódokat is.

Az olvasó konfigurálása a Datalogic Aladdin program segítségével végezhetjük, mely ingyenesen elérhető a Datalogic honlapján. A PowerScan PM8300 vonalkódolvasó 3 év garanciával rendelkezik.
Utód modell