[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic PowerScan 7000 2D
Datalogic PowerScan 7000 2D
1D-s, 2D-s kódok, fotó készítés, dokumentum szkennelés!
Könnyedén megbirkózik a hibás, sérült vonalkódokkal is!
Ideális ipari-, raktári-, logisztikai alkalmazásokhoz!
IP65
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: PS72-2100-0200-201):

  • Datalogic PowerScan 7000, vonalkódolvasó, Kit, USB, Sárga/Fekete, HD (kábel típusa 8-0734-08)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezetékes olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 60 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)

[@item-bemutatas]:

A Datalogic PowerScan 7000 2D irányfüggetlen vezetékes vonalkódolvasó a robosztus ipari szkennerek tartósságával, megbízhatóságával és gyors olvasási teljesítményével rendelkezik. Ideális választás kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz, de raktári, szállítmányozási, elektronikai területen is megállja a helyét, ha 1 és 2 dimenziós kódok olvasása az igény. 

Kemény munkára tervezve

Ipari környezetben gyakran előfordul, hogy az olvasót kültéren kell használni, ezért úgy alakították ki, hogy jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat (használható akár -30°C-os környezetben is), és ellenálljon a kosz, por, eső okozta károknak.

Vonalkód, fotó, dokumentum? Nem probléma!

A szkenner CCD kamerája könnyedén megbirkózik a hibás, sérült vagy nehezen olvasható vonalkódokkal. A szkenner fénykép készítésére is alkalmas, ennek segítségével például a sérülten érkezett csomagról, 752x480 fekete-fehér képet készíthetünk, melyet mellékelhetünk reklamációnk mellé.
A szövegfelismerő technológia biztosítja a beolvasott dokumentumok olvashatóságát, mely segítségével könnyedén bevezethetjük az elektronikus iktatást. Az orvosi receptektől a fuvarlevelekig, a nagy felbontású kamera  gondoskodik a dokumentum szövegének láthatóságáról, beleértve az apró részeket is. Ennek eredményeként a fontos üzleti információk szó szerint a kezünkben vannak, ezzel is csökkentve az adminisztrációs költségeket és az időráfordítást.
Az olvasó rendelhető normál és - a kisméretű, tömörített kódok olvasáshoz - nagyfelbontású (HD) változatban is. A PSC7000 2D multi interfésszel rendelkezik, így ugyanazt a szkennert kábelcserével használhatjuk billentyűzet, soros (RS232) vagy USB csatlakozással is. A Datalogic PowerScan PD7000 2D olvasó 5 év garanciával rendelkezik.
Utód modell