[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic QuickScan QD2100
Datalogic QuickScan QD2100
Kis méretű, könnyű és kiváló ergonómiájú CCD szkenner.
Alkalmas a mindennapi, akár folyamatos használatra is!
Kiváló választás kereskedelmi, irodai felhasználásokra.
IP42
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: QD2110-BK):

  • Datalogic QuickScan I QD2110 vonalkódolvasó, Linear Imager, IBM/OEM USB/ RS-232 Multi-Interfész, Fekete, (csak olvasó)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 1D Linear Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezetékes olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)

[@item-bemutatas]:

A Datalogic QuickScan I QD 2100, egy belépő szintű kézi CCD-s vonalkódolvasó, a QuickScan termékcsalád új tagja. A QD2100-at kis mérete és súlya, kiváló ergonómiai kivitele teszi alkalmassá a mindennapi, akár folyamatos használatra. Ütésálló műanyag ABS házát úgy képezték ki, hogy bírja az akár 1,5 méterről való leejtést is.

Felkészült a munkára

Ez a CCD imager olvasó kiválóan alkalmas bolti és irodai feladatok ellátására. Könnyedén megbirkózik még a legrosszabb minőségű kódokkal is, valamint támogatja a GS1 Databar vonalkód típusokat is.
Az szkennere egyik legsebezhetőbb jellemzője az olvasóablakban keletkezett kár. Amikor ilyen esemény történik, előfordul, hogy a szkennert le kell cserélni. Ezért a QuickScan QD2100 olvasót úgy tervezték, hogy a végfelhasználó rendelhessen pótablak csomagot és kicserélhesse a karcos olvasóablakot, anélkül, hogy szervizbe kellene küldenie a szkennert.

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A felhasználót segíti a Datalogic által szabadalmaztatott GreenSpot funkció - az olvasó által a kódra vetített zöld fény, amely a sikeres olvasást jelzi, így akár hangos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről.

A Datalogic QD2100 kétféle multi interfészes kivitelben rendelhető: RS-232/IBM 46XX/USB és RS-232/USB/Keyboard Wedge. Teljes körű konfigurálást a Datalogic Aladdin szoftveren keresztül végezhetünk könnyedén, egy jól kezelhető felhasználóbarát felületen. A program díjmentesen letölthető a Datalogic honlapjáról. A Datalogic QuickScan I QD 2100 vonalkódolvasó 5 év garanciával rendelkezik.
Utód modell