[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic QuickScan 2100 Mobile
Datalogic QuickScan 2100 Mobile
Élvezze a vezeték nélküli olvasás szabadságát 12 m-ig!
Kedvező ára, megbízhatósága és tartóssága miatt a leg-
kedveltebb mobil olvasónk! Akár 20.000 olvasás/töltés.
IP30
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: QM2130-WH-433K1):

  • Datalogic QuickScan I QM2130 vonalkódolvasó, 433 MHz, CCD, Kit, Fehér, (töltő/állvány tartozék, USB kábel tartozék)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 1D Linear Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Datalogic QuickScan Mobile egy belépő szintű vezeték nélküli CCD-s vonalkódolvasó. A mobil szkennert kis mérete és súlya, kiváló ergonómiai kivitele teszi alkalmassá a mindennapi, akár folyamatos használatra. Ütésálló műanyag ABS házát úgy képezték ki, hogy bírja az akár 1,5 méterről való leejtést is.

A legkedveltebb vezeték nélküli olvasónk

Ez a CCD-s olvasó kiválóan alkalmas POS alkalmazásokhoz, leltározáshoz, árellenőrzéshez és árufeltöltéshez egyaránt. Megbízhatóság és tartósság jellemzi a lézeres olvasókkal szemben és gondoskodik a gyors és hatékony olvasásról. Multi interfésszel rendelkezik, így használható USB, RS-232, billentyűzet, Wedge&Wand emuláción keresztül is a megfelelő kábel kiválasztásával.

Akár 20.000 olvasás egy töltéssel

A QuickScan Mobile alkalmas a Datalogic STAR-System használatára, ami a piac legbiztonságosabb és megbízhatóbb rádiós rendszere a 433/910 MHz tartományban. Ez egy gyors és könnyen telepíthető WiFi hálózat. A QuickScan Mobile olvasó 12 méteres távolságból is működőképes, ezzel széles munkaterületet biztosít szemben a kábeles olvasókkal, miközben biztonságosabbá és hatékonyabbá is teszi a munkát. A készülék Bach Mode-ban is használható, amely az adatok gyűjtését teszi lehetővé akkor, amikor a bázisállomás hatótávolságán kívül tartózkodik a felhasználó. Visszatérve a hatókörbe a gyűjtött adatokat automatikusan átküldi a számítógép felé. A QuickScan Mobile töltés közben is használható, folyamatos olvasási módban a dokkolóba helyezve. 

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A felhasználót segíti a Datalogic által szabadalmaztatott GreenSpot funkció - az olvasó által a kódra vetített zöld fény, amely a sikeres olvasást jelzi - így akár hangos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről.

A teljes körű konfigurálást a Datalogic Aladdin szoftveren keresztül végezhetjük könnyedén, egy jól kezelhető felhasználóbarát felületen. A program díjmentesen letölthető a Datalogic honlapjáról. Az olvasó 3 év garanciával rendelkezik!
Utód modell