[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic Gryphon GBT4400
Datalogic Gryphon GBT4400
Élvezze a vezeték nélküli olvasás szabadságát 30 m-ig!
Célkereszt, 4 pontos célzó fény, GreenSpot segíti
a felhasználót az egész napos munkafolyamatban!
IP52
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: GBT4430-BK-BTK1):

  • Datalogic Gryphon GBT4400, 2D vonalkódolvasó USB Kit: olvasó, BC4030-BK-BT dokkoló/töltő, 90A052065 kábel, Fekete
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Datalogic Gryphon GBT4400 2D a család vezeték nélküli tagja, mely 1 és 2 dimenziós vonalkódok olvasására alkalmas. Fő jellemzői a fejlett olvasási technológia, a felhasználóbarát funkciók, valamint a beépített, szabványos Bluetooth interfészen keresztüli, vezeték nélküli adatátvitel.

Kényelem és funkcionalitás

A szkenner tökéletesen alkalmazható mind kézi, mind pedig prezentációs olvasónak. A Datalogic Motionix™ mozgásérzékelő technológiájának köszönhetően az eszköz automatikusan a megfelelő szkennelési módba kapcsol. Ha a felhasználó a dokkolóból kezébe veszi a szkennert, az automatikusan átvált kézi üzemmódba, amikor pedig visszakerül az olvasó az állványba, átvált prezentációs üzemmódba.

Élvezze a szabadságot akár 30 méteres távolságig

A Gryphon GBT4400 olvasó Bluetooth rádiós interfészen keresztül csatlakozik más, Bluetooth V2.0 kompatibilis eszközökhöz. Nincs szükség vezetékes kapcsolatra, az olvasó szabadon mozgatható (akár 30 méteres távolságból is olvas jeleket, nyílt terepen) és nem okoz gondot a vezeték elhelyezése, továbbá biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a munkát. 

Munkára tervezve

Az eszköz fejlesztésénél fő szempont volt a felhasználóbarát és kényelmes használhatóság, a szemkímélő tompa, mélyvörös megvilágítás, ami hosszú idejű használat esetén is kíméletes. Az olvasó jól látható, 4 pontos pozicionálóval rendelkezik, amely egyértelműen meghatározza az olvasási tartományt, a középső célkereszt pedig kijelöli a célpontot.
Az olvasó fontos újítása, hogy képes olvasni a mobiltelefonok és más mobil eszközök kijelzőjén megjelenő vonalkódokat is. A sorozat további újdonsága, hogy rendelhető normál és - a kisméretű, tömörített kódok olvasásához - HD (High Density) változatban is.

Egy feltöltéssel akár 50.000 olvasás

A Gryphon GBT4400 olvasóba is beépítésre került a Datalogic által szabadalmaztatott Batch Mode funkció, ami az adatok gyűjtését teszi lehetővé, amikor a bázisállomás hatótávolságán kívül tartózkodik a felhasználó. A szkenner a saját belső memóriájába gyűjti az adatokat (adatgyűjtő mód, ~1200 kód tárolására alkalmas), ami lehet folyamatos, vagy automatikus (abban az esetben, ha az olvasó kikerült a bázisállomás hatósugarából). Az olvasó egy feltöltéssel ~50.000 olvasásra képes.

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A felhasználót segíti a Datalogic által szabadalmazott Green Spot funkció, ami az olvasó által a kódra vetített zöld fény, mely a sikeres olvasást jelzi, így akár zajos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről.

Csatlakoztathatóság szempontjából széles a választék, rendelhető billentyűzetes, soros (RS232), USB és IBM interfésszel is. A teljes körű konfigurálást könnyedén elvégezhetjük a Datalogic Aladdin programmal. A program jól kezelhető felhasználóbarát funkciókkal rendelkezik, ingyenesen letölthető a Datalogic honlapjáról. A Datalogic Gryphon GBT4400 2D vonalkódolvasó 3 év garanciával rendelkezik.
Megrendelés

A termék ára: 135 200 Ft + ÁFA

(Bruttó: 171 704 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél GBT4430-BK-BTK1 cikkszámon található!
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 335 db.