[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic Gryphon GM4400
Datalogic Gryphon GM4400
Élvezze a vezeték nélküli olvasás szabadságát 30 m-ig!
Célkereszt, 4 pontos célzó fény, GreenSpot segíti
a felhasználót az egész napos munkafolyamatban!
IP52
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: GM4401-WH-910):

  • Datalogic Gryphon GM4400, 2D vonalkódolvasó, 910 MHz, USB/RS-232/Billentyű Multi-interfész, Fehér
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Datalogic Gryphon GM4400 2D a család vezeték nélküli tagja, mely 1 és 2 dimenziós vonalkódok olvasására alkalmas. Fő jellemzői a fejlett olvasási technológia, a felhasználóbarát funkciók, valamint Datalogic Star Wi-Fi vezeték nélküli adatátvitel.

Kényelem és funkcionalitás

A szkenner tökéletesen alkalmazható mind kézi, mind pedig prezentációs olvasónak. A Datalogic Motionix™ mozgásérzékelő technológiájának köszönhetően az eszköz automatikusan a megfelelő szkennelési módba kapcsol. Ha a felhasználó a dokkolóból kezébe veszi a szkennert, az automatikusan átvált kézi üzemmódba, amikor pedig visszakerül az olvasó az állványba, átvált prezentációs üzemmódba.

Élvezze a szabadságot akár 30 méteres távolságig

A Datalogic Gryphon GM4400 alkalmas a Datalogic STAR-System használatára, ami a piac legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb rendszere a 433/910 Mhz rádiós kommunikációban. A Datalogic STAR rádiórendszer gyors, könnyen telepíthető Wi-Fi hálózat. A Gryphon olvasó akár 30 méteres távolságból olvas rádió jeleket, ezzel széles munkaterületet biztosít, szemben a kábeles olvasókkal, közben biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a munkát.

Munkára tervezve

Az eszköz fejlesztésénél fő szempont volt a felhasználóbarát és kényelmes használhatóság, a szemkímélő tompa, mélyvörös megvilágítás, ami hosszú idejű használat esetén is kíméletes. Az olvasó jól látható, 4 pontos pozicionálóval rendelkezik, amely egyértelműen meghatározza az olvasási tartományt, a középső célkereszt pedig kijelöli a célpontot.
Az olvasó fontos újítása, hogy képes olvasni a mobiltelefonok és más mobil eszközök kijelzőjén megjelenő vonalkódokat is.

Egy feltöltéssel akár 60.000 olvasás

A Gryphon GM4400 olvasóba is beépítésre került a Datalogic által szabadalmaztatott Batch Mode funkció, ami az adatok gyűjtését teszi lehetővé, amikor a bázisállomás hatótávolságán kívül tartózkodik a felhasználó. A szkenner a saját belső memóriájába gyűjti az adatokat (adatgyűjtő mód, ~1200 kód tárolására alkalmas), ami lehet folyamatos, vagy automatikus (abban az esetben, ha az olvasó kikerült a bázisállomás hatósugarából). Az olvasó egy feltöltéssel ~60.000 olvasásra képes.

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A felhasználót segíti a Datalogic által szabadalmazott Green Spot funkció, ami az olvasó által a kódra vetített zöld fény, mely a sikeres olvasást jelzi, így akár zajos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről.

Csatlakoztathatóság szempontjából széles a választék, rendelhető billentyűzetes, soros (RS232), USB és IBM interfésszel is. A teljes körű konfigurálást könnyedén elvégezhetjük a Datalogic Aladdin programmal. A program jól kezelhető felhasználóbarát funkciókkal rendelkezik, ingyenesen letölthető a Datalogic honlapjáról. A Datalogic Gryphon GM4400 2D vonalkódolvasó 3 év garanciával rendelkezik.
Megrendelés

A termék ára: 91 100 Ft + ÁFA

(Bruttó: 115 697 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél GM4401-WH-910 cikkszámon található!
Szállíthatóság
1-2 hét
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.