[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic QuickScan QBT2101
Datalogic QuickScan QBT2101
Élvezze a vezeték nélküli olvasás szabadságát 25 m-ig!
Erőssége a gyenge minőségű és a széles kódok olvasása
Bírja az egész napos munkát ~30.000 olvasás/töltés!
IP42
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: QBT2101-WH-BTK+):

  • Datalogic QuickScan QBT2101 vonalkódolvasó, Bluetooth, Kit, USB, Fehér (A csomag tartalma: olvasó, Micro USB kábel! A Bluettoth kapcsolatról a Host oldalon külön kell gondoskodni!)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 1D Linear Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: Micro USB
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Datalogic általános célú szkennereinek legkedvezőbb ár-értékarányú termékcsaládja a QuickScan széria, melynek legújabb tagja az 1 dimenziós  (pl. EAN13, Code39, Code128, stb.) vonalkódok olvasására is képes QBT2101. A szkennert kis mérete és súlya, kiváló ergonómiai kivitele teszi alkalmassá a mindennapi, akár folyamatos használatra.

A mindennapokra tervezve

A Datalogic QuickScan QBT2101 kifejezetten a belépő szintű felhasználók igényeinek kielégítésére lett kifejlesztve, ahol alapvető igény a vezeték nélküli kommunikáció. Tökéletes választás a POS alkalmazásokhoz, kereskedelmi, leltározási, árellenőrzési, árufeltöltési, közigazgatási alkalmazásokhoz, valamint dokumentumok-, számlák feldolgozásához banki- és pénzügyi területen egyaránt. Megbízhatóság és tartósság jellemzi a lézeres olvasókkal szemben, kiváló optikájának köszönhetően erőssége a gyenge minőségű és nagy szélességű kódok olvasása, mindezt gyorsan és könnyedén.

Akár 30.000 olvasás egy töltéssel

A QuickScan QBT2101 olvasó Bluetooth rádiós interfészen keresztül csatlakozik más, Bluetooth V3.0 kompatibilis eszközökhöz. Nincs szükség vezetékes kapcsolatra, az olvasó szabadon mozgatható (akár 25 méteres távolságból is olvas jeleket, nyílt terepen) és nem okoz gondot a vezeték elhelyezése, továbbá biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a munkát. A szkenner kiemelkedő tulajdonsága, hogy kompatibilis az Android és iOS készülékekkel Bluetooth-HID profilon keresztül.
A készülék Bach Mode-ban is használható (500 vonalkód tárolására alkalmas memória), amely az adatok gyűjtését teszi lehetővé akkor, amikor a hatótávolságán kívül tartózkodik a felhasználó. 

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A felhasználót segíti a Datalogic által szabadalmaztatott GreenSpot funkció - az olvasó által a kódra vetített zöld fény, amely a sikeres olvasást jelzi - így akár hangos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről.
A teljes körű konfigurálást a Datalogic Aladdin szoftveren keresztül végezhetjük könnyedén, egy jól kezelhető felhasználóbarát felületen. A program díjmentesen letölthető a Datalogic honlapjáról. Az olvasó 3 év garanciával rendelkezik!
Megrendelés

A termék ára: 55 000 Ft + ÁFA

(Bruttó: 69 850 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél QBT2101-WH-BTK+ cikkszámon található!
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 19 db.