[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic QuickScan QM2131
Datalogic QuickScan QM2131
Élvezze a vezeték nélküli olvasás szabadságát 25 m-ig!
Erőssége a gyenge minőségű és a széles kódok olvasása
Bírja az egész napos munkát ~30.000 olvasás/töltés!
IP42
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: QM2131-BK-433K2):

  • Datalogic QuickScan QM2131 vonalkódolvasó, Wi-Fi, Kit, RS232, Fekete (A csomag tartalma: olvasó, dokkoló/töltő bázisállomás, RS232 adatkábel 90G000008, tápegység 8-0935, tápkábel)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 1D Linear Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Datalogic általános célú szkennereinek legkedvezőbb ár-értékarányú termékcsaládja a QuickScan széria, melynek legújabb tagja az 1 dimenziós  (pl. EAN13, Code39, Code128, stb.) vonalkódok olvasására is képes QM2131. Az olvasó a nagysikerű QM2100 Mobile továbbfejlesztett változata. A mobil szkennert kis mérete és súlya, kiváló ergonómiai kivitele teszi alkalmassá a mindennapi, akár folyamatos használatra. 

A mindennapokra tervezve

A Datalogic QuickScan QM2131 kifejezetten a belépő szintű felhasználók igényeinek kielégítésére lett kifejlesztve, ahol alapvető igény a vezeték nélküli kommunikáció. Tökéletes választás a POS alkalmazásokhoz, kereskedelmi, leltározási, árellenőrzési, árufeltöltési, közigazgatási alkalmazásokhoz, valamint dokumentumok-, számlák feldolgozásához banki- és pénzügyi területen egyaránt. Megbízhatóság és tartósság jellemzi a lézeres olvasókkal szemben, kiváló optikájának köszönhetően erőssége a gyenge minőségű és nagy szélességű kódok olvasása, mindezt gyorsan és könnyedén.

Akár 30.000 olvasás egy töltéssel

A QuickScan Mobile alkalmas a Datalogic STAR-System 2.0 használatára, ami a piac legbiztonságosabb és megbízhatóbb rádiós rendszere a 433 MHz tartományban. A Datalogic STAR 2.0 rádiórendszer gyors, könnyen telepíthető Wi-Fi hálózat, mely előnye az 1.0-ás verzióhoz képest, hogy kevésbé zavarják más vezeték nélküli hálózatok, illetve térbeli akadályok (polcok, bútorok, stb.). A Datalogic QM 2131 olvasó akár 25 méteres távolságból is tud csatlakozni a vezeték nélküli Wi-Fi hálózathoz, ezzel  széles munkaterületet biztosít szemben a kábeles olvasókkal, miközben biztonságosabbá és hatékonyabbá is teszi a munkát.
A készülék Bach Mode-ban is használható (500 vonalkód tárolására alkalmas memória), amely az adatok gyűjtését teszi lehetővé akkor, amikor a bázisállomás hatótávolságán kívül tartózkodik a felhasználó. Visszatérve a hatókörbe a gyűjtött adatokat automatikusan átküldi a számítógép felé. A QuickScan Mobile QM2131 töltés közben is használható, folyamatos olvasási módban a dokkolóba helyezve. 

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A felhasználót segíti a Datalogic által szabadalmaztatott GreenSpot funkció - az olvasó által a kódra vetített zöld fény, amely a sikeres olvasást jelzi - így akár hangos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről.
A teljes körű konfigurálást a Datalogic Aladdin szoftveren keresztül végezhetjük könnyedén, egy jól kezelhető felhasználóbarát felületen. A program díjmentesen letölthető a Datalogic honlapjáról. Az olvasó 3 év garanciával rendelkezik!
Megrendelés

A termék ára: 59 000 Ft + ÁFA

(Bruttó: 74 930 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél QM2131-BK-433K2 cikkszámon található!
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 2 db.