[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Datalogic QuickScan QM2400
Datalogic QuickScan QM2400
Általános használatra ajánlott, vezeték nélküli olvasó!
1 és 2 dimenziós kódokhoz, 25 méteres távolságig!
Kiváló választás kereskedelmi, irodai felhasználásokra.
IP42
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: QM2430-BK-433K1):

  • Datalogic QuickScan Mobile QM2400 vonalkódolvasó, 433 MHz, USB Kit: 2D Imager, Fekete (A csomag tartalma: olvasó, dokkoló/töltő bázisállomás, USB kábel)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Datalogic általános célú szkennereinek legkedvezőbb ár-értékarányú termékcsaládja a QuickScan széria, melynek legújabb tagja az 1 és 2 dimenziós vonalkódok olvasására is képes QM2400. Az olvasó fejlesztésénél az elsődleges cél egy belépő szintű 1 és 2D-s eszköz kifejlesztése. A QM2400 tökéletes választás a kereskedelmi, közigazgatási alkalmazásokhoz, valamint dokumentumok-, számlák feldolgozásához banki- és pénzügyi területen egyaránt.

A mindennapokra tervezve

A Datalogic QuickScan QM2400 kifejezetten a belépő szintű felhasználók igényeinek kielégítésére lett kifejlesztve, ahol alapvető igény a vezeték nélküli kommunikáció. A vonalkódolvasó mindenféle kód leolvasására képes megfizethető áron. Az elegáns tervezés egy kisebb, könnyebb és kiegyensúlyozottabb mégis a Datalogic ismert tartósságát megőrző külsőt takar. Ütésálló, gumírozott műanyag házát úgy képezték ki, hogy bírja az akár 1,5 méterről való leejtést is.

Képalkotó technológia

A 2D-s vonalkódok olvasása, népszerűsége széles körben és minden piaci szegmensben az egyik legelterjedtebb adatrögzítési mód. Képalkotó technológia eléri vagy meghaladja a termelékenységet a lézer szkennerekkel szemben valamint hosszú távon további alacsonyabb költség és nagyobb megbízhatóságot nyújt.

Élvezze a szabadságot akár 25 méteres távolságig

A QuickScan QM2400 alkalmas a Datalogic STAR-System 2.0-ra, ami a piac legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb rendszere a 433 Mhz rádiós kommunikációban. A Datalogic STAR 2.0 rádiórendszer gyors, könnyen telepíthető Wi-Fi hálózat, mely előnye az 1.0-ás verzióhoz képest, hogy kevésbé zavarják más vezeték nélküli hálózatok, illetve térbeli akadályok (polcok, bútorok, stb.). A QM2400 Mobile olvasó akár 25 méteres távolságból olvas rádió jeleket, ezzel széles munkaterületet biztosít, szemben a kábeles olvasókkal, közben biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a munkát.
A mobil vonalkódolvasó rendelkezik Batch Mode funkcióval, ami az adatok gyűjtését teszi lehetővé, amikor a bázisállomás hatótávolságán kívül tartózkodik a felhasználó. Az szkenner a saját belső memóriájába gyűjti az adatokat (kb. 500 1 dimenziós kód tárolására alkalmas), ami lehet folyamatos, vagy automatikus (abban az esetben, ha az olvasó kikerült a bázisállomás hatósugarából).

Váltson zöldre a Datalogic olvasóival

A felhasználót segíti az olvasó által a kódra vetített zöld fény (GreenSpot), mely a sikeres olvasást jelzi - így akár hangos környezetben is meggyőződhetünk a művelet befejezéséről. A QM2400 lágy, sötétpiros megvilágítással kombinált két darab kék LED-es háromszög alakú mutatóval célozza meg a vonalkódot. Az eredmény egy olyan precíz célzó rendszer, amely nem fárasztja a szemet, mégis lehetővé teszi a felhasználó hatékonyságát.
A teljes körű konfigurálást a Datalogic Aladdin szoftveren keresztül végezhetünk könnyedén, egy jól kezelhető felhasználóbarát felületen. A program díjmentesen letölthető a Datalogic honlapjáról. A Datalogic QuickScan QM2400 vonalkódolvasó 3 év garanciával rendelkezik.
Megrendelés

A termék ára: 72 500 Ft + ÁFA

(Bruttó: 92 075 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél QM2430-BK-433K1 cikkszámon található!
Szállíthatóság
Raktáron
kevesebb, mint 5 db

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:
Budapesti címre
Kedd (01.23.)
Vidéki címre
Holnap (01.22.)
Személyesen
foglalható és átvehető