[@headerpath-name]

[@headerpath-content]
Symbol / Motorola DS6878
Symbol / Motorola DS6878
Élvezze a vezeték nélküli olvasás szabadságát 100 m-ig!
1 és 2D-s vonalkódok dekódolására, akár mobilról is,
V2.1-es Bluetooth - nagyobb biztonság és teljesítmény!
IP43
[@szotar-get::akcios|uca]
[@szotar-get::megszunt|uca]
[@szotar-get::utod_modell]
[@szotar-get::wm_uj|ucf]

[@szotar-get::wm_adatlap_fobb_jellemzok] ([@szotar-get::wm_modell]: DS6878-HD20007WR):

  • Symbol (Motorola) DS6878-HD vonalkódolvasó 2D Imager (HD felbontás, kis méretű vonalkódokhoz), fekete (csak olvasó)
  • [@szotar-get::wm_olv_tech]: 2D Area Imager
  • [@szotar-get::interfesz|ucf]: USB, PS2, RS232
  • [@szotar-get::osszekottetes|ucf]: Vezeték nélküli olvasó
  • [@szotar-get::garancia]: Vonalkódolvasóra 36 hónap, akkumulátorra 3 hónap.
    A garancia kábeltörésre nem vonatkozik!
Olvasási távolság (modellenként változhat):
MAX.
0-5 CM (KONTAKT)
MAX.
50 CM-IG (NORMÁL)
MAX.
250 CM-IG (NAGY)
MAX.
10 M-IG (EXTRA)
Hatótávolság nyílt térben:
MAX.
12M-IG
NORMÁL
MAX.
30M-IG
NAGY
MAX.
100M-IG
EXTRA

[@item-bemutatas]:

A Motorola / Symbol DS6878 szkenner a gyártó első nem ipari kivitelű vezeték nélküli vonalkódolvasója, melyben már megtalálható a forradalmian új 2 dimenziós szkenner egység. Az eszköz az összes elterjedt vonalkód típust ismeri és leolvassa (1D, 2D, PDF417) mind hagyományos címkéről, mind mobiltelefonok kijelzőjéről. 

Egyedülálló szkennelési teljesítmény!

A Motorola / Symbol DS6878 olvasóban megtalálható a Motorola forradalmian új SE4500 egysége, így a piacon elsőként képes 1D lézerolvasó tulajdonságaival kétdimenziós képalkotásra. Ennek köszönhetően már nem kell választani a lézerolvasók gyorsasága és a 2D olvasók jó minősége között, hiszen mindez egyetlen eszközben megtalálható. A készülékek 624 MHz-es processzora néhány ezred másodperc alatt képes a beérkezett 1D és 2D kódok feldolgozására, lehetővé téve másodpercenként akár 60 felvétel készítését is. 
Az olvasó kifinomult mozgástoleranciája lehetővé teszi a rendkívül gyors szkennelést, az összes vonalkód esetében, sőt gyengébb minőségű, roncsolódott kódokat is képes dekódolni. Az intuitív célzó keresztnek köszönhetően lehetővé válik az irányfüggetlen (omnidirekcionális) szkennelés, így nem szükséges az olvasót pontosan a kódra irányítani. Az szkener képes mobiltelefonok kijelzőjéről is leolvasni az adatokat. A szabadalmaztatott gyorsan pulzáló megvilágítás pedig folyamatosan biztosítja a kódolvasáshoz szükséges fényt, tehát az eszköz bármilyen fényviszonyok mellett használható. 

Képalkotás - fényképkészítés

A DS6878-HD és SR készülékek nem csak vonalkódokhoz használhatók, hanem képesek VGA (640x480) felbontású, fekete-fehér állókép készítésére is, 256 szürkeárnyalatban. Lehetőség nyílik aláírások, dokumentumok, fényképek szkennelésére, bizonyos szövegrészek digitalizálására (OCR optikai karakterfelismerés), valamint számszerű adatok átvitelére (MICR). Az elektronikus nyilvántartás, valamint ezek a bővítmények azért is hasznosak, mert például egy csekkről leolvasott adatot egyből át lehet konvertálni és máris lehet indítani a banki tranzakciót. Ezzel a módszerrel pedig nemcsak időt, hanem a hagyományos, papír alapú csekkekkel járó költségeket is megtakaríthatjuk.

Élvezze a szabadságot akár 100 méteres távolságig

A vonalkódolvasó a legújabb v2.1+EDR szabványú Bluetooth rádiós interfészen keresztül kommunikál. Nincs szükség vezetékes kapcsolatra, az eszköz szabadon mozgatható (akár 100 méteres távolságból is olvas jeleket, nyílt terepen) ami biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a munkát (tápellátása akár egy teljes műszakra elengedő). 

Első osztályú tartósság, kedvező üzemeltetés

A DS6878 kialakítása strapabíró, így jól bírja a mindennapi használatot. Ütésálló házának köszönhetően ellenáll az akár 1,8 méterről történő leejtésnek (ezzel kategóriája legjobbja) és IP43 védett, tehát megbízható működést garantál.
A Motorola RSM technológiájának integrált támogatása együttműködve a 123Scan2 szkenner-menedzsment szoftverrel könnyű központi kezelést tesz lehetővé minden DS6878-SR eszköz esetében. Az eszközök nyomon követésének, konfigurációnak és firmware frissítések automatizálásának köszönhetően jelentősen csökkenthető az idő- és költségráfordítás, valamint a logisztikában felmerülő problémák, melyek főleg a mobil eszközök kezelése miatt keletkeznek.
Megrendelés

A termék ára: 138 100 Ft + ÁFA

(Bruttó: 175 387 Ft)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél DS6878-HD20007WR cikkszámon található!
Szállíthatóság
3-5 munkanap
[@raktar-keszlet]

Szállítási költség: Ingyenes
Azonnali megrendelés esetén:

Az Ön által kiválasztott termékből jelenleg nincs raktáron.

A gyártó raktárában elérhető készlet 6 db.