Godex GE300<br />203dpi címke nyomtató
Godex GE300
203dpi címke nyomtató
A legjobb ár-érték arányú címkenyomtató kínálatunkban!
Helytakarékos, csendes és mindig megbízhatóan működik!
Kereskedelmben és irodákban optimális választás!
AKCIÓS
MEGSZŰNT
Új

Főbb jellemzők (Modell: 011-GE0E02-000):

 • Godex GE300 (TT) címkenyomtató, 203 dpi, USB, RS232, 10/100 Ethernet
 • Használható kellékanyagok: Thermal papír, normál papír, műanyag és textil
 • Nyomtatási felbontás: 203 dpi
 • Nyomtatási szélesség: max. 108 mm
 • Nyomtatási sebesség: max. 127 mm/sec
 • Kijelző: Nem
 • Interfész: USB, RS232/Soros, Ethernet

Godex GE300 címkenyomtató bemutatása:

A Godex a nagysikerű G300 típussal bebizonyította, hogy lehetséges olyan kedvező árfekvésű címkenyomtatót gyártani, mely kiváló minőséget és megbízhatóságot képvisel, miközben egyszerű kezelhetőségének és szinte jelentéktelennek mondható szervizigényének köszönhetően üzemeltetése hosszú távon is teljesen problémamentes.
A 2019 nyarán bemutatásra került Godex GE300 asztali címkenyomtató mindenben hű maradt közkedvelt elődjéhez, de az új funkciók és fejlesztések jóvoltából még tovább növekedett a hatékonysága, így egészen kivételes ár-érték aránnyal büszkélkedhet.

Munkára tervezve

A Godex GE300 a gyártó legkeresettebb asztali nyomtatóját váltja és kedvező ára ellenére is kiemelkedő technikai színvonalat valamint a szériától megszokott megbízhatóságot képviseli. Kitűnő választás lehet olyan címkézési feladatoknál, ahol felhasználóbarát, de zökkenőmentesen üzemeltethető nyomtatóra van szükség. Kimondottan olyan területekre ajánljuk, ahol korábban csak lézer vagy tintasugaras nyomtatóval állítottak elő matricákat, ill. csak kis mennyiségben nyomtattak, ahol a napi igény nem több, mint 1.000-3.000 címke.
A Godex GE300 termál-transzfer printer pontos és éles nyomatot eredményez hőérzékeny direkt termál papíron, de az arra alkalmas festékszalag behelyezésével papír, műanyag, karton és textil alapanyagú etikettek is könnyedén megnyomtathatók. Az eszköz használata különösebb szaktudást nem igényel, még a média és a festékszalagok cseréje is a lehető legegyszerűbb módon, csupán néhány mozdulattal elvégezhető. Alkalmas szövegek, egyszínű grafikák (pl. logó, címer, cégér) vagy vonalkódok (támogatja az összes 1D-s és a legnépszerűbb 2D-s vonalkódot, pl. a DataMatrix és a QR Code) nyomtatására.

Kisebb, könnyebb, gyorsabb!

A Godex a GE300 új szintre emelte a kompakt asztali címkenyomtató fogalmát. A G300-hoz képest megközelítőleg 15%-kal csökkent a mérete, a súlyát pedig még ennél is nagyobb mértékben szorították le, össztömege kellékanyagok nélkül csupán 1,8 kg, így közel 30%-kal lett könnyebb az elődjénél.
A Godex nem csak helytakarékosságon javított, teljesítmény szempontjából is komoly fejlesztéseket hajtott végre, aminek eredményeképpen a GE300 hozzávetőlegesen 25%-kal gyorsabb, mint a sorozat korábbi darabja, már maximálisan 127 mm/másodperc sebességgel készülhetnek el a 203 dpi felbontású etikettek.
A GE300 nyomtatóban egy 32-bites processzor felel az adatok szélsebes feldolgozásáért, több grafika tárolására is elegendő memóriával rendelkezik és egészen 108 mm szélességig fogad tekercses címkét.

Könnyű telepítés, növekvő produktivitás

A Godex GE300 címkenyomtató alapfelszereltségben USB, RS-232 (soros) és Ethernet 10/100 interfésszel rendelkezik, így egyszerűen csatlakoztathatja közvetlenül a munkaállomásokhoz, vagy üzemeltetheti UTP porton keresztül helyi hálózaton is, megosztott hálózati nyomtatóként. 
A generációváltás további hozományaként a vezetékes csatlakozási lehetőségeken felül a Godex GE300 egyes modelljei már vezeték nélküli hálózatokkal is kapcsolatot tudnak teremteni - opcionálisan Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n) és Bluetooth interfésszel szerelt változatban is elérhető.
A GE300 emuláció segítségével több különböző nyomtatási parancsnyelvet is kezelni tud, a nyomtató körülményes firmware frissítések nélkül is feldolgozza a GEPL (Godex Eltron® Printer nyelv) és a GZPL (Godex Zebra® Printer nyelv) utasításait, így gond nélkül használhatja a G300-hoz készült címketerveit, vagy telepítheti más gyártók (Zebra, Eltron) hasonló kategóriájú nyomtató helyére, vagy mellé.

Címketervezés:

A címkék egyszerű megtervezése az eszközhöz ingyenesen mellékelt Godex GoLabel szoftverrel könnyedén lehetséges, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonló grafikus felületen tervezheti és tördelheti a nyomatképet. A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot vagy akár egyszínű grafikákat is (pl. logó). 
A Godex GoLabel szoftver adatbázis kezelésre is képes, aminek köszönhetően kiemelkedik a vetélytársak címketervező szoftverei közül, hiszen a legtöbb gyártónál a komplexebb feladatokat ellátó funkciók csak extra felárért érhetők el!
Szintén mellékeljük az eszközhöz a Windows driver-t, mellyel a felhasználók egyszerűen tudnak vonalkódos etiketteket nyomtatni a megszokott Windows alkalmazásokból, mint pl. Microsoft® Office™ és egyéb népszerű programok. Ezenkívül a Godex biztosít a készülékhez Mac és Linux drivert, valamint a fejlesztőknek Android és iOS SDK-t is. 

Vásárlástól a nyomtatásig:

A Godex GE300 asztali címkenyomtatóhoz minden működéshez szükséges összetevőt csomagolunk (USB interfész kábel, tápegység, tápkábel, szoftver, címke és festékszalag), így Önnek már csak a kellékanyagot kell kiválasztania a nyomtatáshoz (tekintse meg egyedülálló raktári kínálatunkat).

Hogyan vásárolhatok?

 • Azoknál a termékeknél amelyeknél ár is látható a lapon, ott egyszerűen a kosárba tudja tenni a terméket.
 • Rendeljen írásban az alábbi
  e-mail címünkön: megrendeles@webmaxx.hu
 • Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére tanácsadás és rendelés esetén is az alábbi telefonszámon: +36 33 631-240

Miért minket válasszon?

 • Raktárról szállítunk!
 • Közel 2 évtizedes tapasztalattal rendelkezünk!
 • Ügyfélszolgálatunk és szervizünk garanciaidő alatt és után is rendelkezésére áll!

Tudnivalók

Általános szerződési feltételek Szállítási és fizetési feltételek Jótállási információk Extra garancia szolgáltatás Az etikett címkenyomtatókról
Árajánlatkérés
Megrendelés

A termék ára: 58 900 Ft + ÁFA

(Bruttó: 74 803 FT)

db
Ajánlatunk tartalma a modelleknél 011-GE0E02-000 cikkszámon található!
Szállíthatóság
Raktáron
több, mint 20 db
Azonnali megrendelés esetén:
Budapesti címre
Hétfő (01.27.)
Vidéki címre
Hétfő (01.27.)
Személyesen
foglalható és átvehető

Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag a legjobb minőségű kellékanyagokat (címkét és festékszalagot) szállítja ügyfelei részére, melyek használata nagyban befolyásolja az eszközök hibátlan működését és élettartamát.
Az általunk forgalmazott valamennyi eszköz (nyomtató, olvasó, adatgyűjtő, applikátor, stb.) szervizét a garanciaidő alatt és után is ellátjuk, illetve minden ismertebb típusú vonalkódtechnikai eszköz javítását kérésre elvégezzük.
Főbb jellemzői (Modell: 011-GE0E02-000):
Megnevezés: Godex GE300 203dpi (TT) nyomtató
Méret: 251 * 164 * 200 mm
Használható médiák ? : Thermal papír, normál papír, műanyag és textil
Napi terhelhetőség: 1000 - 3000 cimke/nap
Kijelző: Nem
Nyomtatási felbontás: 203 dpi
Nyomtatási szélesség: max. 108 mm
Nyomtatási hosszúság: max. 1727 mm
Nyomtatási sebesség: max. 127 mm/sec
Programozási nyelv: EZPL, GEPL, GZPL
Interfész: USB, RS232/Soros, Ethernet
Garancia ? : Címkenyomtatóra 36 hónap, nyomtatófejre 6 hónap.
A garancia jogosságát minden esetben szakszerviz bírálja el.
Teljes specifikáció (Modell: 011-GE0E02-000):
Nyomtatási mód: Thermal transfer és Direct thermal
Fizikai jellemzői: Súly: 1,8 kg
Működési hőmérséklet: 5-40 °C
Címkeérzékelő pozíciója: Állítható
Médiaszenzor: Reflektív és Transzmisszív
Belső óra: Nincs
Kijelző: Nem
Címke jellemzői: Címke szélesség: 25,4 - 118 mm
Címke magasság: 4 - 1727 mm
Címke vastagsága: 0,076 - 0,2 mm
Címke tekercs belső magátmérője: 25 mm, 40 mm
Maximális tekercs átmérő: 127 mm
Festékszalag jellemzői: Fej típusa: FLAT
Festékszalag típus(ok): WAX, RESIN, WAX/RESIN
Festékszalag szélesség: 30 - 110 mm
Festékszalag maximális hossz: 110 méter
Festékszalag külső átmérő: 40 mm
Festékszalag tekercselés: out
Festékszalag cséve belső átmérője: 12,7 mm (1/2 col)
Festékszalag cséve szélesség: 110 mm
Festékszalag rendezése: középre
Memória: Ram alapkiépítésben: 16 MB
Flash alapkiépítésben: 8 MB
Szoftveres vezérlés:
 • A címkék egyszerű megtervezését az eszközhöz mellékelt Godex GoLabel (magyar nyelvű) szoftver biztosítja, mellyel egy szövegszerkesztőhöz hasonlóan, grafikus felületen tervezhetjük meg a nyomatképet. A kinyomtatott címkék szabadon tartalmazhatnak feliratot, vonalkódot vagy akár egyszínű grafikát is (pl. logó), melyeket a printer egy színben (kellékanyag függő, de általánosan feketében) nyomtat. Lehetőség van az elkészült tervek mentésére és közvetlen nyomtatására is a programból. A szoftver adatbázis kezelésre is képes, aminek köszönhetően kiemelkedik a konkurens címketervező szoftverek közül, mert a legtöbb gyártónál ilyen funkció csak extra felárért érhető el!
 • A címkenyomtatóhoz Windows drivert is mellékelünk, melynek segítségével különböző Windows programokból is indítható a nyomtatás.
 • A Godex GE300 és GE330 etikett nyomtatóhoz Mac és Linux drivert is mellékelünk, továbbá fejlesztő SDK érhető el .NET, Android és iOS rendszerekhez.
Bővítési opciók:
Támogatott kódtípusok:
 • 1 dimenziós kódok: Code 39, Code 93, Code 128 (A, B, C), UCC/EAN-128 K-Mart, UCC/EAN-128, UPC A / E (add on 2 & 5), I 2 of 5, I 2 of 5, EAN 8 / 13 (add on 2 & 5), Codabar, Post NET, EAN 128, DUN 14, HIBC, MSI (1 Mod 10), Random Weight, Telepen, FIM, China
 • 2 dimenziós kódok: PDF417, DataMatrix, MaxiCode, QR kód, Micro QR kód, Micro PDF kód, Aztec kód
Felhasználási területek:
 • Egészségügy: betegek azonosítása, minták felcímkézése, receptek nyomtatása valamint egyéb kórházi és laboratóriumi feladatok
 • Kereskedelem: termékek vonalkódos címkéinek, vagy rövid ismertetőinek nyomtatása, árazás, polccímkézés, utalványok és számlák nyomtatása
 • Szállítmányozás, csomagküldés: raktározási és vonalkódos leltárcímkék használata a munka pontosabbá és gyorsabbá tételére
 • Utazás, vendéglátás: beszállókártyák, csomagjelölő címkék, belépőjegyek, éttermi címkék és számlák, valamint fogadási szelvények nyomtatására
Főbb jellemzők:
 • Egy nyomógombos vezérlés, egyszerű kezelés és a megbízható, problémamentes működés, alacsony üzemeltetési költségek - minimális szerviz és karbantartási igény
 • Dupla címkeérzékelő szenzor: a normál stancolt és a fekete vonallal (black mark, reflektív) jelőlt címkék nyomtatását egyaránt biztosítja.
 • A készülék alapkiépítésben Ethernet 10/100 Mbps, USB és RS232 (soros) interfésszel rendelkezik, opcionálisan vásárolható Wi-Fi és Bluetooth vezeték nélküli csatoló.
 • Kompatibilis az EPL és ZPL parancsnyelven írt programokkal, így a nyomtató külön számítógép oldali program fejlesztése nélkül integrálható minden olyan rendszerbe, amelyet eredetileg más gyártmányú nyomtatóhoz fejlesztettek.
 • Szoftverek: GoLabel magyar nyelvű címketervező szoftver adatbáziskezelő funkcióval; Windows, Mac és Linux driver; iOS és Android fejlesztői SDK

[@wm_middle_info_1]


Elérhetőség
Interfész
Funkciók
Leírás Ajánlat/rendelés
Kiválasztott modell
Akció
Megnevezés: Godex GE300 (TT) címkenyomtató, 203 dpi, USB, RS232, 10/100 Ethernet
Cikkszám: 011-GE0E02-000
Készlet: Saját raktárunkban - több, mint 20 db
Szállítás: Azonnal
-14%
69 000 Ft/db (Kedvezmény: -10 100 Ft) 58 900
Ft/db
Mennyiségfüggő ár
Mennyiség:
db
Kosárba
Mennyiség:
[@item-offer-unit]
Ajánlatkérés
Megszűnt
| Ugrás az oldal tetejére
Öntapadós címkék
Méret
(mm)
Cikkszám Leírás Alapanyag Címke/tek. Tekercs
/doboz
Ajánlat/rendelés
Folyamatos anyagok
Szélesség
(mm)
Cikkszám Leírás Alapanyag Tekercs hossz (m) Tekercs
/doboz
Ajánlatkérés
Festékszalagok

(mm)
Hosszúság
(m)
Cikkszám Típus Alapanyag Tekercs
/doboz
Ajánlat/rendelés
Karszalagok:
Kép Leírás Ajánlat/rendelés
Csatok:
Kép Leírás Ajánlat/rendelés
Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat +36 33 631 240!
Szállítási határidő: raktárról vagy 3-5 munkanap! Az aktuális készletről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
| Ugrás az oldal tetejére

Nincs találat!
Az Ön nyomtatója speciális kellékanyagot használ, ezért ebben az eszközben nem működnek az általunk forgalmazott általános felhasználású kellékanyagok.

Amennyiben a napi nyomtatási átlag 100 címke felett van, akkor nem biztos, hogy a leggazdaságosabb eszközt használja jelenleg.
Kérése esetén szívesen küldünk más konstrukcióról ajánlatot!

Ajánlatkérés
Az alapanyag kiválasztásával megtekintheti a(z) Godex GE300 nyomtatóhoz rendelhető raktári címkéinket.
A Godex GE300 nyomtatóhoz használható raktári címkék listáját látja.
Direkt termál címkék

Olcsó és egyszerű megoldás, de kevésbé időtálló.
Direkt termál címkékre festékszalag használata nélkül nyomtathat. Ezt az alapanyagot száraz és normál hőmérsékleti körülményekhez ajánlunk.

i
Papír címkék

Időtálló megoldás beltéri használatra.
A papír címkék festékszalaggal nyomtathatók. Száraz körülmények között használható, ellenáll a súrlódásnak, a tűző napnak. Az információkat több éven keresztül megőrzi.

i
Műanyag címkék

Tartós címke kiváló nyomattal, kül- és beltéri alkalmazásra egyaránt. Időtálló címkézésre a műanyag alapanyag a megfelelő megoldás. Nedvességgel, vegyi anyagokkal, mechanikai igénybevétellel és szélsőséges hőmérséklettel szemben is igen ellenálló.

i
Szélesség Magasság Címke/tek. Pálya Ragasztó Szín Raktáron Ajánlat/rendelés Részletek
A Godex GE300 nyomtatóhoz használható raktári Direkt termál címkék listáját látja.
Direkt termál címkék

Olcsó és egyszerű megoldás, de kevésbé időtálló.
Direkt termál címkékre festékszalag használata nélkül nyomtathat. Ezt az alapanyagot száraz és normál hőmérsékleti körülményekhez ajánlunk.

i
Szélesség Magasság Címke/tek. Pálya Ragasztó Szín Raktáron Ajánlat/rendelés Részletek
Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat +36 33 631 240!
Szállítási határidő: raktárról vagy 3-5 munkanap! Az aktuális készletről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
|Ugrás az oldal tetejére

Ha a raktárról szállítható címkéink között nincs megfelelő találat, semmi probléma!
Egy hét alatt szinte bármilyen címkét le tudunk szállítani. Ide kattintva kérhet ajánlatot.

Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat +36 33 631 240!
Szállítási határidő: irodánkban azonnal átvehető, Budapesten és vidéken 24-48 óra.
| Ugrás az oldal tetejére

Ha a raktárról szállítható címkéink között nincs megfelelő találat, semmi probléma!
Egy hét alatt szinte bármilyen címkét le tudunk szállítani. Ide kattintva kérhet ajánlatot.

Áraink ÁFA nélkül értendőek és a szállítási költséget nem tartalmazzák. Az árak a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényesek!
Amennyiben segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat +36 33 631 240!
Szállítási határidő: irodánkban azonnal átvehető, Budapesten és vidéken 24-48 óra.
| Ugrás az oldal tetejére
Az alapanyag kiválasztásával megtekintheti a(z) Godex GE300 nyomtatóhoz rendelhető festékszalagokat.
FONTOS! A választásnál vegye figyelembe, hogy a festékszalag szélessége legalább 2-3 mm-el legyen nagyobb, mint a címke szélessége!
WAX

Viasz alapú termék, mely leginkább papír etikettre történő nyomtatásra ajánlott. Határozott, éles fekete nyomatot ad nagy sebességű nyomtatás mellett is, amely könnyű olvashatóságot biztosít.

WAX-RESIN

Viasz és műgyanta keverék, mely kompromisszumokkal használható papír és műanyag alapanyagokkal is. Jó választás, ha festékszalag csere nélkül kell tudni papír és műanyag címkét is nyomtatni úgy, hogy a nagy mechanikai kopásállóság nem kritikus szempont.
A színes szalagok is általában Wax-Resin alapanyagok.

RESIN

Műgyanta alapú termék, mely tökéletesen megfelelő bármely műanyagcímke nyomtatásához. Széles körben ellenáll az oldószereknek, víznek, hőnek és az időjárás viszontagságainak. A WAX-RESIN szalagokkal ellentétben nem lekaparható a felületről.

NEAR-EDGE

Műgyanta alapú termék, mely tökéletesen megfelelő bármely műanyagcímke nyomtatásához. Széles körben ellenáll az oldószereknek, víznek, hőnek és az időjárás viszontagságainak. A WAX-RESIN szalagokkal ellentétben nem lekaparható a felületről.

Kép Leírás Szín Ajánlat/rendelés


Godex GE300 és GE330 címkenyomtató - Kalibráció

Godex GE300 és GE330 címkenyomtató - Címke befűzése

Godex GE300 és GE330 címkenyomtató - Festékszalag befűzése

Godex GE300 címkenyomtató - Sebesség teszt

Godex GE300 és GE330 címkenyomtató - Dokumentum kezelés

Godex GoLabel címketervező és nyomtató program telepítés

Godex GoLabel oktató videók - 1 rész

Godex GoLabel oktató videók - 2 rész

Godex GoLabel oktató videók - 3 rész

Godex GoLabel oktató videók - 4 rész

Godex GoLabel oktató videók - 5 rész

Godex GoLabel oktató videók - 6 rész

Godex GoLabel oktató videók - 7 rész0
Kosár tartalma:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Ajánlatkérés:
0 darab termék
Lista megtekintése
0
Összehasonlítás:
  0
  Előzmények: