Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Vonalkódolvasó
Pult vonalkódolvasók

Pult vonalkódolvasók

Áruházakban, nagyobb boltokban használt eszközök, ahol a pultba építhető vonalkódolvasók teljesítménye nagy áruforgalmat is jól ki tud szolgálni. Az olvasófelület burkolata karcálló nagy szilárdságú üveg, így a folyamatos mechanikai érintkezés az áruval sem jelent problémát. Egyes vonalkód leolvasó típusoknál függőleges és vízszintes síkban is helyeznek el olvasófejet, így az olvasás még kevesebb pozicionálást követel meg a dolgozótól.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó

Tezeko LID-100 Vonalkódolvasó
16 450 Ft
nettó 15 800 Ft
(20 066 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó

Symbol / Motorola LS2208 Vonalkódolvasó
nettó 23 000 Ft
(29 210 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó

Datalogic QuickScan Lite QW2100 Vonalkódolvasó
nettó 19 000 Ft
(24 130 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó

Tezeko AIB-100 Vonalkódolvasó
51 980 Ft
nettó 40 900 Ft
(51 943 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Ismerje meg a pult vonalkódolvasókat!

A pultba építhető vonalkódolvasók nélkülözhetetlenek áruházak és nagyobb boltok számára, mivel képesek hatékonyan kiszolgálni a nagy áruforgalmat. A pult vonalkódolvasók olvasóablakát karcálló, nagy szilárdságú üveg borítja, ami biztosítja, hogy a folyamatos mechanikai érintkezés ne okozzon problémát. Ezáltal nemcsak hosszú távon megbízhatóak, de minimális karbantartást igényelnek, ami jelentős előnyt jelent az üzleti környezetben.

A pultba vonalkódolvasók széles körben elterjedtek, mivel rendkívül hatékony eszközök a tranzakciók felgyorsítására és a munkafolyamatok optimalizálására. Ezek a pult vonalkódolvasók gyors és pontos adatbevitelt tesznek lehetővé a felhasználók számára, ami javítja a kiszolgálás sebességét és hatékonyságát. Emellett a vonalkódolvasók minimalizálják az emberi hibákból eredő kockázatokat, így segítenek csökkenteni a veszteségeket és növelni az ügyfélelégedettséget.

Megfizethető és praktikus vonalkód leolvasó megoldások

A pultba építhető vonalkódolvasók több szempontból is kiváló választást jelentenek az üzleti környezetekben. Kedvező bekerülési költségük révén széles körű elérhetőséget biztosítanak a vállalkozások számára, mivel kiváló az ár/érték arányuk és így rendkívül gyors megtérülésük. Így nemcsak a nagyobb kereskedelmi láncok, hanem a kisebb vállalkozások is könnyedén hozzájuthatnak ezekhez a hatékony eszközökhöz, amelyek segítségével optimalizálhatják üzleti folyamataikat.

A pult vonalkódolvasók rendkívül könnyen kezelhetők, ami nagy előnyt jelent a dolgozók számára. Nem igényelnek hosszú betanulási folyamatot vagy speciális képzettséget, így gyorsan és hatékonyan beilleszthetők a munkafolyamatokba, növelve az általános hatékonyságot és produktivitást.

Kiváló integráció a modern POS rendszerekbe

A pult vonalkódolvasók sokoldalú funkcionalitása és kompatibilitása a modern kereskedelmi környezetben kiemelkedő előnyöket kínál. Ezek az eszközök könnyen integrálhatók a modern POS (Point of Sale) rendszerekbe, ami megkönnyíti az adatok továbbítását és elemzését. Képesek arra, hogy ne csak a hagyományos 1D vonalkódokat, hanem a digitális 2D vonalkódokat is könnyedén leolvassák, ami lehetővé teszi a szélesebb körű alkalmazást és nagyobb rugalmasságot az üzleti folyamatok során. A digitális kijelzőkön vagy képernyőkön megjelenített vonalkódok olvasásának képessége további előnyt jelent a modern üzleti környezetben. Ez lehetővé teszi például az elektronikus számlák, vásárói hűségprogramok vagy online fizetési lehetőségek vonalkódjainak gyors és hatékony beolvasását. Ennek eredményeként az üzleti folyamatok felgyorsulnak, a vásárlói élmény pedig javul, ami hosszú távon növelheti az ügyfélelégedettséget és az értékesítést. 

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése