Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszközbérlet

Eszközbérlet

Eszközbérlet

Tevékenységeink között megtalálható az automatikus azonosítástechniaki eszközök, elsősorban címke és kártyanyomtatók, vonalkódolvasók és adatgyűjtők bérbeadása. Különböző méretű és teljesítményű eszközök bérelhetők a belépő szinttől az ipari kategóriáig.

 

Mikor érdemes eszközt bérelni?

Leggyakrabban abban az esetben szükséges a bérlés, ha a meglévő, napi használatban működő nyomtató elromlik és a javítás idején is folytatni kell a tevékenységet. Ilyen esetekben keressen bátran bennünket, nagy valószínűséggel azonnal tudunk olyan eszközt biztosítani, mely a meglévő alkalmazás környezetbe könnyen beilleszthető.

Vannak olyan területek, ahol csak idényszerűen vagy alkalmanként jelentkezik nyomtatási vagy vonalkód-olvasási igény (pl. rendezvények, versenyek, leltározási munkák). Ilyenkor is a leggazdaságosabb bérléssel megoldani a szükségletet. Ilyen feladatokra is hatékony megoldásokat tudunk ajánlani.
Amennyiben kiderül, hogy a bérelt eszközt több feladatra is használni tudják, kedvezményes áron akár meg is vásárolhatják.
Nyomtatóbérlés esetén minden kellékanyagot és vezérlőszoftvert biztosítunk a működtetéshez. Szakmai hátterünk is minden munkanapon rendelkezésére áll!

 

Eszközbérlés folyamata

Az eszköz kölcsönzési szolgáltatásunkat jellemzően 1 nap és 1 hónap közötti időtartamra szokták ügyfeleink kérni, de egyedi igények alapján hosszabb időtartamra is tudjuk biztosítani. Kölcsönözhető eszközeinket napi/heti/havi bérleti díjért tudjuk biztosítani, ami készülékenként változik. Amennyiben az eszközt nem személyesen kívánják átvenni irodánkban, akkor futárral is ki tudjuk küldeni a helyszínre. Az eszköz bérlet szempontjából kiemelt szezonnak számító időszakokban (pl. évvégi leltár) érdemes akár hónapokkal előre jelezni az igényt.

 

Milyen vonalkódos eszközök bérelhetők?

  • Zebra címke- és kártya nyomtatót
  • Godex címkenyomtatót
  • Symbol, Motorola, Zebra, Datalogic és Cipherlab vonalkód olvasók, adatgyűjtőt
  • A rendelkezésre álló eszközök aktuális listájáról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

 

Ezekben az esetekben érdemes a szolgáltatásunkat választania:

  • ha csak szezonális jelleggel (leltár - adatgyűjtő, tárgyi eszköz címkézés - címkenyomtató, partnertalálkozó – adatgyűjtő vagy vonalkódolvasó) van szüksége az készülékekre
  • ha a tevékenység miatt csak időszakosan jelentkezik igény nagyobb számú vagy kapacitású eszközökre
  • ha saját eszközpark fenntartása nem gazdaságos
  • ha a meghibásodott készülék kiesése a gyártásból anyagi veszteséget okoz

 


Kérjen ajánlatot szakértő kollégáinktól!

Etikett címke
Etikett címke

Ennyi aktív vásárló választott minket!

 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése