Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Adatgyűjtő

Adatgyűjtő

Ezek az eszközök már nem is vonalkód olvasók, hanem olvasóval egybeépített mini számítógépek. Az olvasás után további információk is bevihetőek az eszköz billentyűzetéről. Az adatbekérés folyamata szoftveresen vezérelhető. Két fő csoportjuk: amelyek adatokat gyűjtenek és csak a folyamat végén tölthetőek át az adatok a központi számítógépre, valamint azok az eszközök, melyek folyamatos kétirányú kapcsolatot tartanak a számítógépes rendszerrel.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra TC22 Adatgyűjtő

Zebra TC22 Adatgyűjtő
nettó 239 820 Ft
(304 571 Ft)
Raktáron <5 db
Vásárlás

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő

Honeywell ScanPal EDA52 Adatgyűjtő
nettó 199 970 Ft
(253 962 Ft)
3-5 munkanap
Vásárlás

Zebra TC21 Adatgyűjtő

Zebra TC21 Adatgyűjtő
nettó 195 840 Ft
(248 717 Ft)
Raktáron 20 db
Vásárlás

Zebra TC26 Adatgyűjtő

Zebra TC26 Adatgyűjtő
nettó 209 900 Ft
(266 573 Ft)
Raktáron 34 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Gyakori kérdések adatgyűjtővel kapcsolatban

Mi az adatgyűjtő és mire használom?
 

Az adatgyűjtő ma már szinte minden területen elengedhetetlen eszköz, különösen a kereskedelem, gyártás és logisztika terén. A vonalkódos rendszer alapján működik, és lehetővé teszi a vonalkódokban tárolt információk feldolgozását és az adatbázisokkal történő online kommunikációt. Az adatgyűjtő készülékeken a mennyiség, helykód és egyéb adatok is módosíthatóak, és a SIM kártyák használatával bármikor és bárhonnan csatlakozhatunk a rendszerhez.

Hogyan segíti az adatgyűjtő a munkámat, vállalkozásomat?
 

Az adatgyűjtők használatával az értékesítési, kereskedelmi és termelési folyamatok optimalizálhatóak, hibás teljesítésből történő bevételkiesés jelentősen csökkenthető. Az ügyviteli folyamatok is lerövidülnek az áruátvételtől kezdve a leltározáson át a számlázásig. A vonalkódos rendszer és az adatgyűjtő használata javítja a kiszolgálás hatékonyságát, csökkenti a leltárhiányt, és így több bevételt generálhat a vállalkozás.

Milyen alkalmazás érthető el az adatgyűjtőn?
 

Az adatgyűjtőkön az Android vagy Windows operációs rendszer fut, amely az alap szoftver. A gyártók nem szoktak további alkalmazásokat biztosítani, így az adatgyűjtő készülékekhez egyedi vagy dobozos szoftverre van szükség a feladatok elvégzéséhez. Az ilyen szoftverek kompatibilitása és specifikációja alapos egyeztetést igényel a vásárlás előtt.

Milyen típusú vonalkódokat tud olvasni a vonalkódos adatgyűjtő?
 

A vonalkódos adatgyűjtők többféle típusú olvasófejjel vannak szerelve, melyet más típusú vonalkódokat tudnak olvasni. Az olvasható vonalkód típusa a konkrét adatgyűjtő típusától függ, így érdemes a vásárlás előtt ellenőrizni a készülék specifikációit. A különböző vonalkód típusok eltérő alkalmazási területekre specializálódtak, így érdemes az adott feladathoz megfelelő típust kiválasztani. A vonalkódolvasók magas pontossággal és sebességgel olvassák a különböző vonalkód típusokat, így ideálisak az adatgyűjtési folyamatok automatizálására.

Hogyan válasszam ki a megfelelő adatgyűjtőt?
 

Az adatgyűjtő kiválasztása előtt fontos, hogy mérlegeljük az igényeinket és az alkalmazási területet. Érdemes figyelembe venni az adatgyűjtő eszköz teljesítményét, a felhasználói élményt, az adatbiztonságot és a gyártói szerviz támogatását. Fontos figyelembe venni a megfelelő ár-érték arányt és az adatgyűjtő szoftveres kompatibilitását is a kiválasztás előtt.

Melyik a legjobb adatgyűjtő márka?
 

A mobil adatgyűjtő gyártók között is több megbízható márka található, mint például a Zebra, Honeywell, Datalogic, Cipherlab. Minden gyártónak megvannak az erősségei és a gyengeségei, ezért fontos a felhasználási igényeknek megfelelő eszköz kiválasztása. A megfelelő adatgyűjtő megvásárlása előtt számos szempontot figyelembe vehet, mint a funkcionalitás, az ár, a minőség, a szupport és a szerviz támogatás. A legjobb adatgyűjtő márka tehát attól függ, hogy melyik a legmegfelelőbb az egyedi igényekhez és követelményekhez.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése