Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Kellékanyag
Tekercses és A4 íves etikett címke
Folyamatos kellékanyag

Folyamatos kellékanyag

Ebben a termékkategóriában speciális folyamatos anyagok találhatóak (pl. textíl, polc- és kertészeti címke, stb.) kifejezetten olyan felhasználók számára kiváló választás, ahol változó az igény a címke magasságát tekintve, mivel ez a fajta alapanyag nem szab határt a magasságban így nyomtathatunk az egészen kis magasságtól a tekercs teljes hosszáig bármekkorát. A folyamatos kellékanyag a címkenyomtatóba szerelt vágóval vagy kisebb mennyiségű nyomtatás esetén olló segítségével könnyedén vágható. Bizonyos esetekben a kellékanyag adott távolságonként perforáltak, lyukasztottak vagy black-mark nyomással ellátottak.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.

Nincs találat.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek