Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Blokknyomtató
Asztali blokknyomtatók

Asztali blokknyomtatók

Az asztali számla- és blokknyomtatók kategóriában első sorban kereskedelmi és vendéglátóipari felhasználásra kínálunk POS nyomtatókat. A portfóliónkban található termékekkel pillanatok alatt elkészíthetőek a kívánt számlák, szállítólevelek, illetve blokkok. A villámgyors blokknyomtatásnak köszönhetően garantáltan nem lesznek hosszú kígyózó sorok a kasszánál. Termékeink között a legnevesebb gyártók termékeit sorakoztatjuk fel, többek között elérhetőek Epson, Bixolon, Sam4S stb. blokknyomtatók. 
Az asztali blokk-, és számlanyomtatók modelltől függően többféle interfésszel is rendelhetőek: USB, RS232, Ethernet, Wi-Fi
találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.

Nincs találat.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek