Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Kellékanyag
Festékszalag, Tintapatron
Festékszalag

Festékszalag

Minden címkenyomtató típushoz tudunk megfelelő festékszalagot biztosítani!

A tekercses etikett címke nyomtatásához (ha nem direkt termál alapanyagról beszélünk) szükség van thermal transfer festékszalag használatára. Ezeket a festékszalagokat a felhasználók különböző néven ismerik, pl.: TTR, ribbon, indigószalag, termotranszfer fólia, termáltranszfer festék, stb. A jó nyomat egyik fontos követelménye a megfelelő festékszalag kiválasztása.

Kínálatunkban mindent megtalál! A matt és fényes papírhoz használható szalagoktól kezdve a műanyag és a textil címkékhez megfelelő fóliákig. A flat és near-edge technológiákhoz is van ajánlatunk, akár színes szalagok igénye esetén is.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

40 mm x 25 mm Papír Tekercses etikett címke Fehér ( 2000 címke/tekercs )

40 mm x 25 mm Papír Tekercses etikett címke Fehér  ( 2000 címke/tekercs )
nettó 1 440 Ft
(1 829 Ft)
Rendelésre
Vásárlás

110 mm x 450 m Tezeko TZ100 Wax Festékszalag

110 mm x 450 m Tezeko TZ100 Wax Festékszalag
nettó 3 750 Ft
(4 763 Ft)
Raktáron >100 tek
Vásárlás

Zebra Plasztik kártya nyomtató PVC Kártya, 30 mil CR80, Fehér

Zebra Plasztik kártya nyomtató PVC Kártya, 30 mil CR80, Fehér
nettó 3 130 Ft
(3 975 Ft)
Raktáron >100 csom
Vásárlás

210 mm x 297 mm Papír Íves etikett címke Tezeko Fehér ( 100 ív/doboz )

210 mm x 297 mm Papír Íves etikett címke Tezeko Fehér  ( 100 ív/doboz )
nettó 2 330 Ft
(2 959 Ft)
Raktáron 44 dob
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Termáltranszfer festékszalagok

Az etikett címkék nyomtatásához (ha nem thermal alapanyagról beszélünk) szükség van thermotranszfer szalag használatára. Ezeket a festékszalagokat a felhasználók különböző néven ismerik, pl.: TTR, ribbon, termotranszfer fólia, termáltranszfer festékszalag stb. A jó nyomat egyik fontos összetevője a festékszalag helyes megválasztása. Kínálatunkban megtalálhatók a matt és fényes papírhoz használható szalagoktól kezdve, a műanyag címkékhez használható fóliákon át, a near-edge és színes szalagokig minden alapanyag.

Festékszalag alapanyag típusai

  • WAX (viasz): a Wax festékszalagok általában papír címkékhez használatosak, kis fejhőmérséklet és nagy nyomtatási sebesség jellemzi őket.
  • WAX-RESIN (viasz-gyanta): a Wax-resin kombináció egyesíti a két festékszalag típus előnyeit, elsősorban papír alapú és nagy igénybevételű címkékhez ajánlottak.
  • RESIN (gyanta): a Resin alapú szalagok a legnagyobb mechanikai és oldószer-vegyszer behatásnak is ellenállnak, szintetikus anyagokon (PP, PE, PET, stb.) dolgoznak a legjobban, nyomtatási sebességük kisebb és nagyobb fejhőmérsékletet igényelnek.

TTR festékszalagok kiszerelése, tekercselése

A különböző tekercses etikett nyomtató típusok, különböző kiszerelést és tekercselést igényelnek. A termotranszfer szalagokat a címkenyomtató fajtájától függően belső "IN" tekercsekkel (a pigment a hordozó fólia belső felén van) vagy külső "OUT" tekercsekkel (a pigment a tartó/hordozó fólia külső felén van) szállítjuk. A hordozó fóliára felvitt pigmentet a nyomtatófej elektronikus úton, hő és nyomás segítségével ráégeti az alapanyagra. A általunk szállított TTR szalagok olyan réteggel vannak ellátva, amelyek megvédik a nyomtatófejet a túlzott elhasználódástól, ezáltal növelve a fej élettartamát. A közép és ipari kategóriás vonalkódnyomtatókban általában 1"-os (25,4 mm), míg asztali nyomtatók esetében 0,5"-os (12,4 mm) belső átmérőjű szalagokat használnak.

Kérjen ajánlatot szakértő kollégáinktól!

Etikett címke?
Etikett címke?

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése