Barion Pixel
home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Blokknyomtató
Mobil blokknyomtatók

Mobil blokknyomtatók

A hordozható, másnéven mobil blokknyomtatók a rendkívüli felhasználási területhez igazodva speciális kialakítással rendelkezik. A kis mérete és pehely súlya kifejezetten olyan kialakítással rendelkezik, amely komfortos használatot biztosít akár egész műszakon át tartó hordozás esetén is, így kimondottan helyszíni értékesítőknek, szervízeseknek kiváló megoldás. A mobil blokknyomtatók opcionálisan hordozhatóak kézben és övre csatolva egyaránt, vezérlésük pedig történhet okostelefonról, adatgyűjtőről, notebookról vagy tabletről is.
A mobil számlanyomtatók modelltől függően Wi-Fi vagy Bluetooth vezetéknélküli kapcsolatra alkalmasak, valamint Android, Windows és iOS eszközökkel kompatibilisek, azonban fontos a tájékozódni a termékleírásnál, mert nem mindegyik típus kompatibilis az összes felsorolt operációs rendszerrel!
találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.

Nincs találat.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek