Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Címkenyomtató, etikett nyomtató, vonalkód nyomtató
Színes címkenyomtató

Színes címkenyomtató

Belépő szinttől egészen az ipari kivitelű printerekig kínálunk megoldást színes tekercses címkenyomtatókra. A tintasugaras etikett nyomtató (másnéven matrica nyomtató) felhasználási területe széleskörű a gyártásban/kereskedelemben termék-, csomagcimkék), az élelmiszeriparban (méz-, húsárú-, savanyúság-, bor-, sör- címkék) és az egészségügyben (gyógyszer-, vitamin, táplálékkiegészítő címkézés) használhatóak leginkább.
találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Zebra ZD220d Címkenyomtató

Zebra ZD220d Címkenyomtató
nettó 65 500 Ft
(83 185 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Zebra ZD421t Címkenyomtató

Zebra ZD421t Címkenyomtató
nettó 120 900 Ft
(153 543 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

TSC TE200 Címkenyomtató

TSC TE200 Címkenyomtató
75 590 Ft
nettó 54 900 Ft
(69 723 Ft)
Raktáron 51-100 db
Vásárlás

Godex GE300 Címkenyomtató

Godex GE300 Címkenyomtató
nettó 73 500 Ft
(93 345 Ft)
Raktáron >100 db
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Színes címkenyomtató - a modern kori címkézés varázslója

Minden vállalkozásnak, legyen az kicsi vagy nagy, szüksége van öntapadó etikett címkékre és így címkenyomtatóra. A címkék létfontosságúak a termékek azonosításában, szállításában, raktározásában, valamint a vásárlók informálásában. De vajon gondolt-e már arra, hogy milyen lenne, ha a szürke, unalmas címkéket színes, figyelemfelkeltő és informatív címkékké változtatná? Itt jönnek képbe a színes címkenyomtatók.

A színes címkenyomtató nem csak egy eszköz, amellyel színes etikett címkéket nyomtathatunk. A színes címkenyomtatók lehetővé teszi számunkra, hogy a címkéket egyedivé és vonzóvá tegyük, megkülönböztetve termékeinket a versenytársak termékeitől. 

Ne felejtsük el, hogy a vásárlók nem csak az árucikk minőségét értékelik. Első ránézésre a termék megjelenése és egyben a csomagolás nyújtó címkék minősége is fontos a vásárlói elégedettség szempontjából. Az Epson és Primera színes etikett címke nyomtatók a legjobb minőségű, legnagyobb felbontású címkék nyomtatására képesek, amelyekkel biztosan elnyerjük vásárlóink elismerését.

Epson és Primera színes címkenyomtató: a színes címkenyomtatók krémje

Az Epson és a Primera két olyan márka, amely kiemelkedik a színes címkenyomtatók piacán. Ezek a gyártók magas minőségű színes tekercses nyomtatókat kínálnak, amelyek tökéletesen illenek mind a nagy volumenű, mind a kisebb mennyiségű címkenyomtatási igényekhez.

Miért vásároljak színes címkenyomtatót?

Hogy színes etikett címke nyomtatót válasszunk-e, teljes mértékben attól függ, milyen igényeink vannak. Ha cégünknek fontos a professzionális megjelenés, és szeretnénk kiemelkedni a versenytársak közül, mindenképpen érdemes beruházni egy ilyen készülékre.

Ha sokféle termékkel rendelkezünk, és mindegyiknek egyedi címkét szeretnénk, akkor szintén érdemes egy színes címkenyomtatót választani. Az ilyen típusú nyomtatókkal könnyen és gyorsan nyomtathatunk címkéket a különböző termékekhez, anélkül, hogy drága nyomdai szolgáltatóra lenne szükségünk.

A színes címkenyomtatók különösen akkor hasznosak, ha gyakran változnak a termékinformációk, például az összetevők listája vagy a gyártási dátum. Ilyen esetekben, az Epson és Primera nyomtatók lehetővé teszik, hogy gyorsan és egyszerűen frissítsük a címkéinket, így mindig naprakészek maradhatunk.

Epson színes címkenyomtató

Az Epson színes címkenyomtatói között belépő szintű (napi 3-4000 címke nyomtatására alkalmas) és  nagy teljesítményű, ipari eszközöket is találhatunk. Ezek a készülékek rendkívül megbízhatóak és költséghatékonyak, ha színes címkenyomtatásról van szó. Az Epson színes címke nyomtatók képesek gyorsan és hatékonyan színes etikett címkét nyomtatni, így tökéletes választások kisebb és nagy mennyiségű címkenyomtatási igényekhez. Az Epson tintasugaras technológiájának köszönhetően ezek a nyomtatók színes, éles és tiszta képeket nyomtatnak, amelyek hosszú ideig tartósak és nem halványulnak el.

Primera színes címkenyomtató

A Primera színes címkenyomtatói kisebb volumenű (napi 3-4000 címke) és közepes mennyiségű (napi 5-6000 címke) címkenyomtatási igényekre specializálódtak. A Primera színes  címkenyomtatók kiválóan alkalmasak kis és közepes mennyiségű címkenyomtatási feladatokra, és nagyfokú rugalmasságot és személyre szabhatóságot biztosítanak a címkék nyomtatásában.

Színes címkenyomtató felhasználása: Mire számíthatunk?

A címkék nyomtatása nem csak a termékek azonosításáról szól. A színes etikett címkék lehetővé teszik a termékek, a csomagolás és a márka kiemelését, amelyekkel a vásárlók azonosulni tudnak.

A színes címkenyomtatók lehetővé teszik a címkék gyors és hatékony nyomtatását, ami időt és pénzt takarít meg. Ezen felül a színes címkenyomtatók lehetővé teszik a címkék személyre szabását, ami tökéletes a vállalkozások számára, akik szeretnék megkülönböztetni termékeiket a versenytársak termékeitől. 

Lépjen szintet színes címkenyomtatóval!

A színes címkenyomtatók számos előnyt kínálnak. A legfőbb előny talán az, hogy a címkék színesek, élesek és figyelemfelkeltőek. De további előnyök is vannak:

Gyorsaság és hatékonyság: A színes címkenyomtatók gyorsan és hatékonyan nyomtatnak, ami időt és pénzt takarít meg. Időt takarít meg, hiszen nem kell nyomdai előkészítésre és gyártásra várni, hiszen a színes címkenyomtatóval azonnal nyomtathat és már címkézhet is. Pénzt is spórolhat, hiszen a nyomdai gyártásnak vannak alapvető költségei, mint a klisé költség, gépindítási költség, stb. mellyel a jövőben szintén nem kell számolnia.

Rugalmasság: A színes címkenyomtatók lehetővé teszik a címkék személyre szabását, ami tökéletes a vállalkozások számára, akik szeretnék megkülönböztetni termékeiket a versenytársak termékeitől. Akár minden címke különbözhet a másiktól, sőt nem probléma, ha csak 1-2 darabot szeretne valamiből nyomtatni.

Megbízhatóság: Az Epson és a Primera színes címkenyomtatói megbízhatóak és hosszú élettartamúak, ami jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket.
 

Gyakori kérdések színes címkenyomtatóval kapcsolatban

Mennyibe kerülnek a színes címkenyomtatók?
 

A színes címkenyomtatók ára jelentősen eltérhet a modelltől és a gyártótól függően. Általánosságban elmondható, hogy a színes címkenyomtatók drágábbak, mint a direkt termál vagy termál transzfer címkenyomtatók, de a befektetés hosszú távon megéri, mivel időt és pénzt takarít meg.

Mennyire megbízhatóak a színes címkenyomtatók?
 

Az Epson és a Primera színes címkenyomtatói kiváló minőségűek és megbízhatóak. Hosszú élettartamuknak és magas teljesítményüknek köszönhetően jelentősen csökkenthetik a karbantartási költségeket.

Mennyire egyszerű az Epson és Primera színes címkenyomtatók használata?
 

Általánosságban elmondható, hogy az Epson és Primera gyártói nagy hangsúlyt fektetnek a felhasználóbarát kialakításra. A nyomtatók menüje intuitív, a címkék tervezése pedig egyszerű és könnyen átlátható címketervező programot mellékelnek

Milyen a színes címkenyomtatók nyomtatási sebessége?
 

Az Epson és Primera színes címkenyomtatók nyomtatási sebessége a modelltől függően változik. A nagyobb volumenű nyomtatási igényekre tervezett modellek rendkívül gyorsak, akár több száz címkét is képesek percenként nyomtatni. A kisebb volumenű nyomtatási igényekre szánt modellek valamivel lassabbak, de még mindig elég gyorsak ahhoz, hogy kielégítsék a legtöbb kis- és középvállalkozás igényeit.

Mennyi ideig tartanak a nyomtatók tintapatronjai?
 

A színes címkenyomtatók tintapatronjainak élettartama számos tényezőtől függ, például a nyomtatott címkék méretétől és a nyomtatás gyakoriságától. Az Epson és Primera gyártók törekednek a nagy kapacitású patronok fejlesztésére, hogy a felhasználóknak ne kelljen gyakran cserélniük őket. Mindazonáltal, ahogy minden tintasugaras nyomtató esetében, a patronok cseréjére időről időre szükség lesz.

Milyen méretű és anyagú címkéket lehet nyomtatni a színes címkenyomtatókkal?
 

Az Epson és Primera színes címkenyomtatók széles körű rugalmasságot kínálnak a címkeméret és -anyag tekintetében. Lehetőség van különböző méretű és formájú címkék nyomtatására, továbbá alkalmasak papír és műanyag alapanyagú etikett címkék nyomtatására is. Ez azt jelenti, hogy a színes címkenyomtatók képesek alkalmazkodni a legtöbb üzleti igényhez.

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése