Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Plasztik kártya nyomtatás

Plasztik kártya nyomtatás

Plasztik kártya nyomtatás

A plasztik kártyák használata a 2000-es évek elején még csak a nagyobb cégek kiváltsága volt, azonban napjainkban már a kisebb vállalkozások számára is könnyen elérhető a plasztik kártya nyomtatás lehetősége. A mai gyorsan változó világban a márkák és vállalkozások folyamatosan keresik azokat az eszközöket, amelyekkel kiemelkedhetnek a versenytársaik közül. A plasztik kártya nyomtatás nem csupán egy szolgáltatás – ez egy művészet, amely ötvözi a modern technológiát a kreatív designnal. 

 

Plasztik kártya nyomtatás ajánlatkérés

 

Plasztikkártya készítés

Egy jól megtervezett és kivitelezett plasztik kártya nem csak az információ hordozója, hanem egy olyan eszköz, amely képes megragadni az emberek figyelmét, erősíteni a márkahűséget és növelni az üzleti lehetőségeket. Legyen szó tagsági kártyákról, ajándékkártyákról vagy hűségkártyákról, a plasztik kártya nyomtatás által létrehozott termékek hosszú távú értéket képviselnek mind a vállalkozások, mind az ügyfelek számára. Lépjen be velünk a plasztik kártya nyomtatás lenyűgöző világába, és fedezze fel, hogyan teheti üzletét még sikeresebbé!

 

Precíz és gyors plasztik kártya nyomtatás

A plasztik kártya nyomtatás digitális nyomdai technológiánknak köszönhetően gyors és rugalmas eljárás, nem igényel a nyomdaiparban szokásos költséges és időigényes előkészítő munkákat. A digitális kártya nyomtatási technológiának köszönhetően akár 50 kártya is gyártható, valamint a darabonként változó adatok (megszemélyesítés) sem jelent problémát.

 

Plasztik kártya nyomtatási lehetőségek

Több, mint 20 éves plasztikkártya készítési tapasztalattal rendelkezünk, így a leggyakoribb igényeket már rutinból megoldjuk. Tegyen próbára Minket!

 • Változó adatok nyomtatása, adatbázisból: név, fénykép, sorszám, vonalkód, stb.
 • Dombornyomás: arany vagy ezüst színnel, 1-2-3 sorban választható
 • Aláíró csík: akár a plasztik kártya mindkét oldalán is kérhető
 • Lyukasztás: 6 mm-es kör, vagy 3 x 14 mm-es hosszlyuk választható
 • Speciális szín nyomás: Arany, ezüst vagy fehér nyomtatás sem jelent problémát
 • Laminálás: igény esetén lamináljuk a kártyát
 • Színes kártya: Átlátszó, ezüst vagy arany színű plasztikkártyát is készítünk
 • Lekaparható réteg: akár a kártya mindkét oldalára is kérhető
   

Leggyakoribb plasztik kártya nyomtatásaink

Miért válassza a plasztik kártya nyomtatást

 • Tartós alapanyag, időtálló megoldás bármilyen felhasználásra: méretéből és anyagából adódóan könnyen kezelhető, tartós, akár extrém körülmények között is használható. Ellenáll a víznek, nem szakad, nem törik, nem gyűrődik. A laminálásnak köszönhetően nem karcolódik, nem kopik.
 • Kártyáról-kártyára változó adatok (fényképek, nevek, azonosítók, vonalkódok, sorszámok, mágnescsík, chip, RFID) nyomtatása sem jelent többletköltséget
 • Nagyon jó minőségű, színes figyelemfelkeltő grafikai nyomtatás
 • Egy sorozat kis mennyiségű utánnyomása vagy pótlása sem jelent problémát
 • Nehezen hamisítható
 • Gyors határidővel gyártható bármilyen igényű kivitel

 

Mikor érdemes a plasztik kártya nyomtatást választani

 • ha a nyomtatott plasztik kártyákra szezonális jelleggel van szükség
 • ha igény a létező legjobb minőségű plasztik kártya nyomtatás
 • ha adatbázisból szeretne plasztik kártyát nyomtatni
 • ha nem gazdaságos a saját palasztik kártya nyomtató üzemeltetése

 

Plasztikkártya nyomtatásra ajánlatunk

Amennyiben kész grafikával rendelkezik, akkor mi ebből tudunk is dolgozni, de ha csak elképzelései vannak, mi az alapján a tervezési munkát is átvállaljuk. A kártyaterv készítése a nyomtatási folyamat egyedisége miatt egy kicsit speciális, ha igényli, kész grafikájának optimális megjelenése érdekében a módosításokra is javaslatot teszünk. Ha nincs elképzelése a kártyaképpel kapcsolatban, az sem probléma, készítünk több variációt is, mely alapján már biztosan el tudja dönteni, hogy merre menjünk tovább!

A PVC kártyák mérete minden esetben: 85,6 * 53,98 mm, vastagsága: 0.76 mm (igény esetén ettől eltérő is lehet) és a sarokkerekítés 3 mm rádiuszú.

 

A plasztikkártya gyártás menete

 • A megrendelést követően kollégáink elkészítik a vázolt igények alapján, vagy a küldött anyag szerint a kártyák grafikai tervét, amit elküldünk jóváhagyásra
 • Az esetleges korrekciók és jóváhagyás után megkezdődik a műanyag kártyák gyártása
 • A kész plasztik kártyákat Budapest területén autónk, vidéken futárszolgálat szállítja házhoz
 • Ha a plasztik kártyákra vonalkód is kerül, annak olvashatóságát többféle vonalkódolvasóval teszteljük!

 

Amiért megéri minket választani

 • a nyomtatott plasztik kártyákat gyorsan elkészítjük professzionális minőségben
 • egyedi plasztikkártya készítési igényeket is kielégítjük
 • többéves tapasztalatunknak köszönhetően, megtervezzük majd elkészítjük a legkülönfélébb kritériumoknak is megfelelő plasztik kártyákat (átlátszó, dombornyomott, stb.)

A grafikai tervvel kapcsolatban kérjük, olvassa el figyelmesen nyomtatott műanyag kártya anyagleadási feltételeinket.

 

 

Ajánlatkérés plasztik kártya nyomtatásra

 

Plasztik kártya nyomtatás ajánlatkérés

 

Gyakori kérdések plasztik kártya nyomtatással kapcsolatban

Mi a szabványos plasztik kártya mérete?
 

A standard plasztik kártya mérete 85,6 x 54 mm, vastagsága pedig 0,76 mm

Milyen darabszámot lehet rendelni?
 

A legkisebb rendelhető mennyiség 50 db, azonban minél nagyobb mennyiséget rendel, annál kedvezőbb árat tudunk adni. Ennek az oka egyszerű, hiszen az alap gyártási költség (pl. beállítás, gépindítás, stb.) több kártyára oszlik, így kedvezőbb az ár.

Lehetőség van színátmentes nyomtatásra?
 

Professzionális digitális technikával készítjük a plasztikkártyákat, azaz fotó minőségben gyártunk és nem szabunk határt az elképzelésének.

Változó adatok nyomtatása megoldható?
 

A plasztik kártya nyomtatás során a technológiánk lehetővé teszi a változó adatok (név, fotó, vonalkód, sorszám, stb.) alkalmazását is.

Dombornyomásra van lehetőség?
 

Arany vagy ezüst színnel lehetséges sorszám dombornyomást választani a plasztikkártya készíts során. Az árat befolyásolja, hogy egy, kettő vagy három sorban igény a dombornyomás

Mennyibe kerül a plasztik kártya nyomtatás?
 

A plasztikkártya készítés árát sok paraméter befolyásolja – mennyiség, nyomtatási igények (pl. dombornyomás, stb.), speciális kérések (pl. aláíró csík, lyukasztás, stb.) – így pontos árat minden esetben ajánlat formájában küldünk a rendelkezésre álló információk alapján.

Aláíró csík elhelyezése lehetséges a nyomtatott plasztik kártyán?
 

Opcionálisan lehetőség van tollal írható aláírássáv elhelyezésére, akár a kártyák mindkét oldalára is!

Megoldható a plasztikkártya gyártás során a lyukasztás?
 

Igény esetén a plasztik kártya nyomtatás folyamatában a PVC kártyát lyukasztani is tudjuk. 6 mm-es kör, vagy 3 x 14 mm-es hosszlyuk választható.

RFID chip kártya gyártása is választható?
 

Igen, Mifare 1k vagy TK4100, illetve NTAG213 típusú RFID plasztikkártyák készítését is tudjuk vállalni.

 

Plasztik kártya nyomtatás anyagleadási feltételei

Grafikai követelmények: A nyomtatni kívánt grafikát 1:1 méretarányban, CMYK színbontásban kérjük. A nyomtatott plasztik kártya mérete 85x54 mm, de a grafikai anyagot 3 mm-es kifutóval kérjük (a kifutót minden irányban azonosan) vágójelek nélkül, vagyis 91x60 mm-es méretben. A nyomtatott plasztikkártya végleges szélétől befelé 2 mm-es sávban ne legyen se szöveg, se lényeges információ.

 

Plasztik kártya nyomtatás

 

Adatformátum: A nyomtatni kívánt grafikai anyagot az alábbi formátumokban fogadjuk: PDF, CorelDraw, Adobe Illustrator, PhotoShop (rétegekre bontva) tiff, jpg. A következő programok a nyomási anyagok elkészítésére teljesen alkalmatlanok: Word, Excel, PowerPoint és hasonló irodai szoftverek.

Képek: CMYK, minimum 300dpi, lehetőleg jpg vagy tiff formátum. Amennyiben a kép valamilyen szöveges elemet is tartalmaz, akkor a szükséges felbontás minimum 600 dpi.

Betűk:  Az állományban lévő összes font (betű) legyen beágyazott vagy legörbézett. Egyszínű szövegnél a betűk minimális mérete 5 pont (ha a választott betűtípus vonalvastagsága megengedi), inverzben minimum 6 pont.

Kontúr, vonalvastagság: a grafikában használt kontúrok, valamint vonalak vastagságát célszerű minimum 0,75 mm-re állítani, hogy a nyomat minősége megfelelő legyen. A CorelDraw elemeket görbézze le. Nem ajánlatos Postscript és bitmap kitöltések használata CorelDraw-ban, mert nyomtatáskor megváltozhatnak az arányok és a pozíció.

Színek: a plasztik kártya nyomtatásra szánt anyagba csak a ténylegesen nyomásra kerülő színek szerepeljenek. A direkt színeket kérjük minden esetben CMYK színrendszerbe átalakítani.

Szöveg: az általunk készített grafika tartalmi és nyelvtani hibáiért a korrektúra jóváhagyása után nem áll módunkban felelősséget vállalni. Ha kész grafikai anyagot kapunk, annak tartalmi és nyelvtani hibáiért felelősséget nem vállalunk!

Változó adatok:

 • A mezőt töltse ki a megfelelő mérettel, színnel és háttérrel rendelkező szöveggel. A grafikához mellékelje a változó mezők betűtípusát. 
 • A változó adatokat excel formátumban mellékelje a grafikához. A táblázatban 1 sor 1 változó mezőt jelent. A táblázatban minden cellát „szöveg” formátumra kérjük formázni. 
 • A változó fényképeket azonos méretre vágva kérjük. A fényképek mérete egyezzen a kártyán szereplő fényképhely méretével. A képek nevei (kep.jpg) szerepeljenek az excel táblázat megfelelő oszlopában. 
 • Amennyiben a változó adatok domborítva kerülnek a kártyákra, felülről 15 mm, oldalról és alulról 5-5 mm-rel beljebb kell elhelyezkednie. A domborítást balra igazítva tervezzék meg. 
 • A vonalkód színe fekete, az ajánlott háttér színe fehér, más színek esetén csökken a vonalkód olvashatósága. A vonalkód körül min. 3 mm-es margót célszerű alkalmazni a jobb olvashatóságért.

 

Plasztik kártya nyomtatás ajánlatkérés

 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése