Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Kellékanyag
Tekercses és A4 íves etikett címke
A4 íves öntapadó etikett címke

A4 íves öntapadó etikett címke

A4 íves etikett címke alkalmazása elsősorban azoknak ajánlott, akiknek nem kifizetődő tekercses címke nyomtatót vásárolni, de időnként mégis etikettet kell nyomtatniuk.

A fénymásolókban, tintasugaras- és lézernyomtatókban használható íves etikett címke az élet számos területén megállja a helyét. Legyen szó általános címkézési feladatról, speciális alkalmazásról (kábeljelölés, biztonsági zár, hűtőház, stb.) vagy extrém ipari/vegyi munkafolyamatról.

Az irodákban, üzemekben megtalálható tintasugaras és lézernyomtatók nagy sebességének és kitűnő nyomtatási minőségének köszönhetően egyre több felhasználó választja ezt a fajta címkenyomtatási módot.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrések
Szűrések
Szűrések
Aktív szűrések

Nincs találat.
Kiemelt termékek

210 mm x 297 mm Papír Íves etikett címke Tezeko Fehér ( 100 ív/doboz )

210 mm x 297 mm Papír Íves etikett címke Tezeko Fehér ( 100 ív/doboz )
nettó 2 330 Ft
(2 959 Ft)
Várható
Vásárlás

110 mm x 450 m Tezeko TZ100 Wax Festékszalag

110 mm x 450 m Tezeko TZ100 Wax Festékszalag
nettó 3 750 Ft
(4 763 Ft)
Raktáron >100 tek
Vásárlás

Zebra Plasztik kártya nyomtató PVC Kártya, 30 mil CR80, Fehér

Zebra Plasztik kártya nyomtató PVC Kártya, 30 mil CR80, Fehér
nettó 3 130 Ft
(3 975 Ft)
Raktáron >100 csom
Vásárlás

40 mm x 25 mm Papír Tekercses etikett címke Fehér ( 2000 címke/tekercs )

40 mm x 25 mm Papír Tekercses etikett címke Fehér ( 2000 címke/tekercs )
nettó 1 440 Ft
(1 829 Ft)
Rendelésre
Vásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Kettős védelem a biztonságos etikett címke nyomtatásért!

Cégünk folyamatos ellenőrzés mellett, kizárólag jó minőségű öntapadós etikett címkéket szállít ügyfelei részére. A látszólag azonosnak tűnő címkék között is óriási lehet a különbség, mely akár a nyomtatók/fénymásolók élettartamát is kedvezőtlenül befolyásolja. A speciális hordozó, valamint a teljesen sima és hajlékony felületű etikett címkék garantálják az elakadásmentes felhasználást.

Felhasználás szerinti íves öntapadós etikett címkéink

Az A4 íves etikettek szűkebb méret- és alapanyag választékban rendelhetőek, mint a tekercses kiszerelésű kellékanyagok. Kínálatunk ennek ellenére úgy lett kidolgozva, hogy a felmerülő igényeket lehetőség szerint lefedje. Az egyszerű papír etikettől kezdve, a műanyag (PE – polietilén és PET - poliészter) és speciális (fémezett, textil, visszaszedhető, biztonsági, fedőragasztós, stb.) címkékig minden megtalálható kínálatunkban.
Bizonyos felhasználási körülmények megkövetelik a kellékanyagok tesztelését a felhasználási környezetben, melyhez legtöbb esetben mintát tudunk biztosítani. Kollégáink szakmai felkészültségére nagy hangsúlyt helyezünk, így a legmegfelelőbb címke kiválasztásában szívesen állunk a rendelkezésére!

Költséghatékony és tartós címkézés

A kiváló minőségű A4 etikett címke elengedhetetlen a különböző iparágakban, legyen szó kereskedelemtől a gyártásig terjedő területekről. Az etikett címkék nemcsak az adatfeldolgozásban és a biztonságban játszanak fontos szerepet, hanem a raktározás és az értékesítés területén is. Ügyfeleinknek nem győzzük hangsúlyozni, hogy kizárólag olyan öntapadó etikett címkét használjon, amely kiváló minőségű és hosszú távon megbízható. Webáruházunk kínálatában kizárólag a legjobb minőségű Avery Zweckform, Herma és Tezeko etikett címkéket kínálunk partnereink számára, így biztos lehet abban, hogy megbízható és tartós megoldást választ.

Gyakori kérdések A4 íves etikett címkével kapcsolatban

Az A4 íves etikett címke mire használható?
 

Az A4 íves etikett címke sokféle célra használható. Ideális választás lehet az íves címkék használata abban az esetben, ha csak ritkán vagy szezonálisan, illetve csak kis mennyiségben van szükség nyomtatott címkére. Kiválóan alkalmas az A4-es címke termékazonosításra, címkézésre, raktárkezelésre vagy postázásra. Gyakran alkalmazzák logisztikai cégeknél, irodákban, kereskedelmi egységekben és webáruházakban. Az A4 méretű íves címkék könnyen nyomtathatók és testreszabhatók, így könnyen illeszthetők az egyedi igényekhez és márkaimádathoz. A rugalmas felhasználhatóság és a könnyű kezelhetőség miatt az A4 íves etikett címke népszerű választás a vállalkozások körében.

Milyen nyomtatóba használható A4 íves etikett címke?
 

Az A4 íves etikett címke számos nyomtatóban használható. Ez magában foglalja az tintasugaras (inkjet) nyomtatókat, lézer nyomtatókat, színes nyomtatókat és akár fénymásolókat is. Fontos, hogy a nyomtató alkalmas legyen A4 méretű papírok kezelésére és az íves formátum befogadására. Az A4 íves címkék könnyen illeszthetők az előre kialakított papírtálcákba, és általában hozzáférhetők a legtöbb irodai nyomtató modellhez. Webáruházunkban minden típusú A4 íves etikett címkénél az adatlapon feltüntetjük, hogy milyen nyomtatóval kompatibilis, vásárlás előtt erről tájékozódjon. Kínálatunkban elérhető olyan íves címke is, ami nem A4-es formátumú, vagy csak kézzel írható (pl. jelölő pöttyök).

Milyen felületre ragasztható az íves etikett címke?
 

Az A4-es íves etikett címkék hasonló technológiával készülnek, mint a tekercses kivitelű címkék, csak a gyártási folyamat végén a kellékanyagot ívekre vágjuk. A vezető etikett címke gyártók, mint az Avery Zweckform, Tezeko vagy Herma, széles alapanyag és ragasztó választékot kínálnak A4-es íves etikett címkékből, amelyek között megtalálhatók a normál ragasztótól a visszaszedhetőig különböző típusok.

Milyen ragasztóval készül az íves etikett címke?
 

Az A4-es íves etikett címkék normál ragasztója is általában megfelel az ügyfelek számára - címke működési hőmérséklet: 0°C és 80°C között, címke felragasztási hőmérséklet: 0°C. Kínálatunkban azonban speciális ragasztóval készült íves etikett címkék is elérhetőek, például: visszaszedhető-, extrém-, biztonsági ragasztóval.

Milyen íves etikett címke méretek közül választhatok?
 

Kínálatunkban elérhetőek a legismertebb gyártók, mint például Avery Zweckform, Tezeko és Herma, akik széles választékot kínálnak íves etikett címkékből, összesen közel 700 típus és méret közül választhat. Az egyedi igényeket is ki tudjuk elégíteni az íves technológiával, bár ez általában nagyobb rendelési mennyiséget igényel, és a gyártás időigényesebb és költségesebb lehet az egyedi igények miatt.

Hogy tároljam az etikett címkét?
 

Az öntapadó etikett címkék ideális tárolása a gyári csomagolásban történik, amíg felhasználásra kerülnek. Ajánlott normál hőmérsékleten (0°C és +40°C) és 20-80% relatív páratartalom között tárolni őket. A címkéket legfeljebb 1 évig érdemes tárolni a megfelelő minőség és teljesítmény biztosítása érdekében.

 

A4 etikett címke alapanyag típusok

 • Papír alapanyagú etikett címke: az ilyen alapanyaggal rendelkező öntapadó etikett címke kiválóan alkalmas beltéri körülmények között termékek címkézésére. A papír alapanyagnak és a tintasugaras vagy lézer nyomtatási technológiának köszönhetően az etikett címke évekig megőrzi a nyomtatott információt, anélkül, hogy elszíneződne vagy fakulna (persze ez függ a külső környezeti hatásoktól is!). A papír öntapadó A4 etikett címke alkalmazási területei főképp a dokumentumkezelés, termékleírás, vonalkódos termék vagy gyártásjelölés, raklapjelölés, stb.
 • Műanyag alapanyagú etikett címke: ez az alapanyag magasabb költséget jelent, viszont a beltéri felhasználás mellett a kültéri környezeti hatásoknak (pl. nedvesség, stb.) is ellenáll. Az egyik legtartósabb címkézési eljárás, így hosszú távú termékjelölést biztosít a felhasználójának. A speciálisabb felhasználási feladatokra (pl. biztonsági címke, stb.) is ebben a kategóriában találunk megfelelő etikett címkét. Alkalmazási területe elsősorban az elektronikai-, vegyipari- termékek jelölése, termékleírások és vonalkódos jelölések, valamint leltári folyamatok nyomon követesé.

A4 etikett címke ragasztó típusok

Az A4 öntapadó etikett címke alapanyagának meghatározásán kívül a másik fontos eldöntendő kérdés, hogy milyen ragasztóval legyen párosítva a kellékanyag – ebből is többféle lehetőség áll rendelkezésre.

 • Normál/Általános (permanens ragasztó): a hétköznapi felhasználásra kiválóan alkalmasak a normál vagy másnéven permanens ragasztók. Gyártótól függően általában ezek a ragasztók felragasztási hőmérséklete 0°C, és széles hőmérsékleti tartományban biztosítanak tapadást -20°C és 80°C. A normál ragasztóval készített etikett címkék kiváló és gyors tapadást biztosítanak sima felületű tárgyakon. A gyártók kínálatában ebből a típusú ragasztóval készített etikett címkéből található a legnagyobb választék, hiszen az egyik legkedvezőbb árú választás és a legtöbb felhasználásra kiválóan alkalmas.
 • Erős ragasztó: ez a típusú ragasztó hosszabb ideig (bizonyos esetekben akár 5-20 év – gyártótól függ!) is biztosít tapadást. Az erős ragasztóval készített etikett címkék eltávolítása nehézkes a felületről és akár porózusabb felületeken is biztos tapadást biztosít.
 • Visszaszedhető ragasztó: az eltávolítható ragasztók speciális felhasználási területet jelentenek, hiszen úgy vannak kifejlesztve, hogy biztos tapadást nyújtsanak a felhasználás során, azonban igény esetén (pl. ajándéktárgy) könnyedén visszaszedhető legyen a felületről.

4 tipp a megfelelő A4 etikett címke vásárláshoz

A megfelelő öntapadós etikett címke kiválasztása körültekintő feladat, hiszen figyelembe kell venni számos tényezőt, beleértve a nyomtató típusút, a felhasználást, valamint a megjelenítendő információk mennyiségét is.

1. Cél meghatározása:

Először is, át kell gondolni, hogy mire szeretnénk használni az etikett címkét. Például, ha élelmiszerboltban használnánk, akkor az élelmiszerek nevét, árát és súlyát kell feltüntetni a címkén. Ezzel szemben egy raktáron az árutípust és cikkszámot szükséges megjeleníteni.

2. Címke nyomtatási technológia

Fontos szempont az etikett címkék nyomtatására használt irodai nyomtató típusának meghatározása. Az íves etikett címke gyártók minden esetben feltüntetik, hogy milyen nyomtatási technológiát támogat a kellékanyag – pl. tintasugaras, lézer vagy fénymásoló. Fontos, hogy csakis az adott nyomtatóval kompatibilis etikett címkét válasszuk, hiszen ellenkező esetben a készülék meghibásodásához is vezethet a címkenyomtatás.

3. Etikett címke tárolása és kezelése

A felcímkézett termék tárolási és kezelési körülményei szintén hatással lesznek az öntapadó etikett címkére. Például, ha egy terméket hűtőházban kerül raktározásra figyelni kell rá, hogy a ragasztó kompatibilis legyen az alkalmazással.

4. Költség

A megfelelő etikett címke kiválasztásánál az ár is fontos tényező, hiszen nem éri meg feleslegesen nagy, vagy drága alapanyagú címkét választani, ha a felhasználás nem követeli meg. Az optimális méretű és anyagú etikett címke használata elősegítheti a költséghatékonyságot.

A4 íves etikett címkék felhasználási területei

 • Borítékok címzésére
 • Postai küldemények feliratozására
 • Kitűzők készítése során
 • Termékjelölésre - legyen az bármilyen termék (vegyszer, gyógyszer, élelmiszer, stb.)
 • Adathordozók kategorizálására
 • Dossziék, iratok felirataihoz
 • Gyártási számok és típuscímkék készítéséhez

Amiért érdemes a Webmaxxot választani kellékanyag beszállítónak:

 • közép-európa egyik legnagyobb etikett címke raktárkészletéből válogathat
 • átlagosan 90-100 millió darab etikett címke érhető el, másnapi kiszállítással
 • on-line figyelemmel kísérhető oldalunkon címke kínálatunk
 • a legnépszerűbb gyártók (Avery Zweckform, Herma, Tezeko), legkeresettebb termékeit raktárról szállítjuk
 • egyedi eikett címke elképzeléseit is megvalósítjuk, tervezéstől a gyártásig
 • speciális igények esetén mintát küldünk az alapanyagokból
 • nem szabunk minimum korlátot a rendeléseknek, az egyedi igényeket is kielégítjük
   

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

öntapadós etikett címke

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Végfelhasználóink számára a vásárlástól számítva 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni. Az INGYENES HELP-DESK szolgáltatás pontos tartalmát ismerje meg!

Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk vonalkódtechnikai készülékek (címkenyomtató, vonalkódolvasó, adatgyűjtő, stb.) szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése