Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Árgarancia

Árgarancia

Jobb áron találta meg valahol ezt a terméket, de szeretné nálunk megvásárolni?

Páratlan raktárkészletünk és szakmai hozzáértésünk komoly előny versenytársainkhoz képest. Azonban ez számunkra nem elegendő, nem állunk meg itt, magasszintű szolgáltatásainkat a legjobb Internetes árakon kívánjuk kínálni.

Ha máshol mégis olcsóbban talál meg egy terméket, akkor jelezze felénk és mi kitaláljuk hogyan juthatna a legjobb feltételekkel az adott termékhez!

A beérkezett üzenetre a lehető leghamarabb válaszolunk (maximum 1 munkanap alatt). Amennyiben lehetséges, módosítjuk a termék árát!

 
Árgarancia vállalás feltételei
Árgarancia vállalásunk kizárólag Magyarországon bejegyzett, magyar székhelyű és szabályosan működő internetes webáruházban megjelenő árakra érvényes. Az árgarancia feltétele, hogy konkurensünknél a termék hasonló feltételekkel (90 napos ingyenes support, szállítás, fizetési feltétel) kapható legyen. Azért vizsgáljuk a „hasonló feltétel” meglétét, mert sok esetben derülnek ki, megtévesztő tények. Pl., hogy a másik cég nem is szerződött az adott termék forgalmazására, a weboldalán több hónapos, érvénytelen árak vannak, nem is ismeri a terméket, nem is tudja beszerezni.
Fenntartjuk a jogot arra, hogy bizonyos extrém esetekben nem tudunk jobb árat kínálni az elküldött linken található ártól (pl.: kifutó termékek). Kérjük árgarancia igénylésénél vegye figyelembe, hogy 50 - 100 Forinttal olcsóbb árak előfordulhatnak más kereskedőknél. Ennek oka, hogy néhány e-kereskedő úgy gondolja, ha az ár-összehasonlító oldalakon látszólag olcsóbbnak tűnnek, az elegendő a sikeres kereskedéshez. A látszólagos előnyt viszont minden esetben a Vásárlóval fizettetik ki.

Kérünk, minden esetben „egyben” vizsgálja meg konkurensünk és a mi ajánlatunkat – kifejezetten gondolunk itt egyedülálló raktárkészletünkre és így verhetetlen szállítási határidőnkre! Jellemző ezeknél a cégeknél, hogy 1000 - 1500! Forinttal magasabb szállítási díjat kell fizetni az 50 - 100 Forinttal olcsóbb termékárért. Nem támogatjuk az ilyen típusú versenyelőny szerzést, hiszen ezek célja egyértelműen a Vásárló megtévesztése.


Hiszünk abban, hogy 2 évtizedes tapasztalatunk, több mint 15.000 feladott éves csomagszámunk és közel 10.000 termékes saját raktárkészletünk garancia a sikerünkre. 

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése