Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Legyen viszonteladónk

Legyen viszonteladónk

A Webmaxx Stúdió Kft. feltett szándéka, hogy védje Viszonteladó partnerei értékeit, érdekeit nem valós viszonteladó jelöltekkel szemben. A Viszonteladók részére biztosított kedvezőbb ár miatt csak korlátozott mértékben tudnak szakértőink térítés nékül szakmai támogatást biztosítani. Amennyiben Viszonteladói partnerré szeretne válni, regisztráljon most weblapunkon és töltse fel a szükséges céges dokumentumokat. 

A regisztráció előtt kérjük ismerje meg a státusszal kapcsolatos követelményeinket és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e szükséges tevékenységi körrel!

 

Viszonteladói státuszhoz az alábbi tevékenységi köröket fogadjuk el

  • Számítógép, periféria, szoftver kis- és nagykereskedelme
  • Webáruház, csomagküldő, internetes kereskedelem
  • Irodagép kölcsönzése
  • Szoftver kiadás, fejlesztés
  • Újság-, papíráru-kiskereskedelem

 

Viszonteladói státuszhoz szükséges dokumentumok

  • Cégkivonat vagy EV igazolvány
  • Aláírási címpéldány (kivéve EV esetén)

 

Viszonteladói státusz megszerzésének folyamata

A regisztráció elvégzése után az adatokat és szükséges dokumentumokat ellenőrizzük (általában 1-2 munkanap), majd a megadott e-mail címen értesítjük a sikeres regisztrációról.

Amennyiben már Viszonteladónk, de a webáruházunkhoz  még nincsen hozzáférése, akkor nem szükséges újra regisztrálnia. Ebben az esetben igényét küldje el az info@webmaxx.hu mail címre!

A Webmaxx Stúdió Kft. fenntartja a jogot, hogy a beküldött dokumentumok és céges adatok ellenőrzését követően a viszonteladói státusz igényt elutasíthatja!

 

Viszonteladói státusz felülviszgálata, meghosszabbítása, törlése

A Viszonteladói stútuszt évente felülvizsgáljuk - megnézzük az megelőző 12 hónap vásárlásait: gyakoriság, mennyiség, érték. A viszonteladói státusz megtartásához rendszeres (min. 4 alkalom/év) és legalább nettó 1.000.000 Ft-os vásárlás szükséges. A feltételek teljesítése esetén a státuszt újabb 1 évre meghosszabbítjuk, nem teljesítés esetén viszonteladói kategóriából a partner törlésre kerül.

 

Fizetési lehetőségek

Rendszeres készpénzes és előre utalásos vásárlás után lehetséges igényelni az utólagos fizetést. Erre azon partnereinknek adunk lehetőséget, akik legalább fél éve nettó 500.000 Ft feletti értékben vásárolnak. Az utalásos fizetési igénylést követően pénzügyünk meghatároz egy hitelkeretet (credit limit) valamint egy utalási időt.

Regisztráció

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése