home
cart
Kosár
Termékek
Menü
menuEszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Eszköz
Számítástechnika
Ipari notebook, laptop

Ipari notebook, laptop

A kifejezetten ipari felhasználásra fejlesztett laptop a hagyományos notebookhoz képest jelentősebb mértékben strapabíró és megnövelt teljesítménnyel rendelkezik. A készülék alkalmas a legnagyobb kihívásokkal rendelkező munkaterületekre is. Az ipari laptopok kiemelkedően megbízhatóak, rendkívül hosszú élettartamuknak köszönhetően pedig akár 5-6 évig is zavartalanul működnek.

Az ipari notebookok speciálisan fejlesztett burkolata magasfokúan ütésálló, kiemelkedő védelmet nyújt a leejtés, por, víz és rezgés ártalmak ellen. Webáruházunk kínálatában találhatóak olyan modellek, amelyek a szigorú ipari/katonai előírásoknak is megfelelnek, így akár robbanásbiztos területen is használhatóak. 

Az ipari laptop kategóriában a legnépszerűbb gyártók (Getac, Panasonic, stb.) kínálata közt válogathat.

találat
Nincs találat.
Aktív szűrésekdelete
arrow_down
filterSzűrések
Szűrések
Aktív szűrésekdelete
arrow_down

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet

Newland NQuire NQ800 III Ipari tablet
nettó 516 490 Ft
(655 942 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet

Honeywell ScanPal EDA71 Ipari tablet
nettó 214 800 Ft
(272 796 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Getac B360 ipari notebook

Getac B360 ipari notebook
nettó 1 272 710 Ft
(1 616 342 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Zebra ET40 Ipari tablet

Zebra ET40 Ipari tablet
nettó 231 170 Ft
(293 586 Ft)
3-5 munkanap
cartVásárlás

Nincs találat.
Kiemelt termékek

Gyakori kérdések ipari laptoppal kapcsolatban

Mik az előnyei az ipari notebooknak a hagyományos laptopokkal szemben?
 

Az ipari laptopok (vagy más néven rugged notebookok) olyan speciális laptopok, amelyeket nehéz körülmények közötti használatra terveztek. Az ipari notebookokat általában olyan szakemberek használják, akik olyan környezetben dolgoznak, amely magasabb szintű tartósságot, teljesítményt és biztonságot igényel, mint a hagyományos laptopok.

Milyen ütésállósággal, víz és porvédelemmel rendelkezik az ipari notebook?
 

Az ipari notebookok az MIL-STD-810G katonai szabványnak megfelelően is tesztelve vannak, amelynek célja, hogy bizonyos hatásoknak ellenálljanak, például az ütéseknek, rezgéseknek, hőmérséklet-változásoknak, magassági változásoknak és egyéb környezeti hatásoknak.Az ipari notebookok tehát megbízható és ellenálló készülékek, amelyek tolerálják a zord ipari környezetet, ahol a hagyományos laptopok nem tudnak megfelelően működni.

Milyen hosszú az ipari notebook akkumulátor-üzemideje?
 

Az ipari notebookok üzemideje sok tényezőtől függ, mint például a kijelző fényereje, a processzor teljesítménye, a háttérvilágítás beállításai, a használt alkalmazások és az internetkapcsolat sebessége. Az üzemidőt befolyásolja továbbá a környezeti hőmérséklet, valamint a készülék használati módja is. Például az energiatakarékos módban való munkavégzés, a háttérprogramok bezárása és a világítás lecsökkentése hosszabb akkumulátor-üzemidőt eredményezhet. Az ipari notebookok akkumulátor-üzemideje az adott modelltől függ, de általában 6-8 óra, azonban a elérhetőek olyan típusok is, melyek akár 10-12 óráig is működhetnek egyetlen töltéssel.

Milyen operációs rendszereket használnak az ipari notebookok?
 

Az ipari notebookok operációs rendszerei általában a széles körben elterjedt Microsoft Windows. A konkrét operációs rendszer függ az adott gyártótól és a vásárolt modelltől.

Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!

Tezeko etikett címke?

90 napig INGYENES HELP-DESK!

Vásárlás esetén végfelhasználóink számára 90 napig ingyenes támogatást nyújtunk! Szakképzett szervizes kollégáink folyamatosan gyártói oktatásokon vesznek részt, hogy a felmerülő kérdésekre gyors és szakszerű választ tudjanak adni.

Több, mint 20 éves tapasztalatunk alapján rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és telefonon vagy távoli asztalon keresztül segítünk. Vállalatunk a 90 nap lejárta után sem hagyja magára ügyfeleit! Szervizünkben jótállási idő alatt és után is vállaljuk a nálunk vásárolt címkenyomtató készülékek szervizelését és karbantartását!

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése