Kosár
Termékek
Menü
Eszközök & kellékanyagok
Kezdőoldal
Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési feltételek

Rendelés:

A megrendelést webshopunkban tudjuk elfogadni, mely beérkezéséről minden esetben rendszerünk automatikus visszaigazolást küld, mely e-mail tartalmazza a vásárlás, illetve regisztráció során megadott adatokat (számlázási és szállítási információk), a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát, szállítási költséget és a fizetendő végösszeget.

Ez az automata e-mail nem minősül a megrendelés elfogadásának, arról legkésőbb 48 órán belül az árukészlet és gyártói árak ellenőrzését követően küldünk hivatalos visszaigazolást, mellyel érvényes szerződés jön létre a felek között.

A megrendelt termékek esetleges lemondását vagy módosítását csak egyedi vizsgálat során tudjuk elbírálni. A végeredmény függ a rendelt termék jellegétől (pl. egyedi gyártás/beszerzés), a raktárkészlettől és attól, hogy az eredeti megrendeléstől mennyi idő telt el.

 

Áruátvétel, házhozszállítás:

A megrendelt termékek kiszállítását Budapesten általában saját autónk és munkatársunk végzi, míg vidéken futárszolgálat teljesíti. A szállítás/feladás napjáról e-mailban értesítjük!

A lassan két évtizedes tapasztalataink alapján partnereink számára egy igen kiszámítható és megbízható csomagszállítási rendszert dolgoztunk ki. A futárszolgálatokkal egyedi megállapodásunk van, mely alapján gyorsaságukat garantálni tudjuk vidéki kiszállítások esetén is. A megrendelt termékek személyesen is átvehetők esztergomi raktárunkban.

Az áruátvétel során kérjük a csomag tartalmát és sértetlenségét ellenőrizni, valamint az átvételi jegyzőkönyvet aláírni. Mi minden esetben a csomagot sértetlenül adjuk át a futárcégnek. Ha esetleg sérült a kézbesített csomag abban az esetben kérjük készítsen fotót a sérülésről, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral és munkatársunkkal is haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot! Ha a sérülésről nem készül fotó és nem történik jegyzőkönyv felvétel, akkor kártalanítani sajnos már nem áll módunkban! 

 

Szállítási költségek:

  • Személyes átvétel raktárunkban: ingyenes
  • Előre utalásos fizetés esetén a szállítási költség: 2.000 Ft + ÁFA
  • Bankkártyás fizetés webáruházban történő vásárlás esetén: 2.000 Ft + ÁFA
    Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Az alábbi bankkártyákat tudjuk elfogadni: Mastercard, Maestro, Visa, Electron, Amex
  • Utánvételes fizetés házhozszállítás esetén a szállítási költség: 2.000 Ft + sávos utánvétel költség + ÁFA

Legutóbb megtekintett termékek

Összehasonlító
Összes elem törlése